Независимо дали търсите нов дизайн на татуировка или просто оценявате красиви произведения на изкуството, повярвайте ми, когато казвам, че ще искате да отделите следващите десет минути, за да разгледате този списък, който трябва да видите, за невероятни и прекрасни дизайни на татуировки за Жени. Мислете за това като за 10 минути от живота си, които никога няма да искате обратно. Превъртете надолу за великолепен флорален дизайн, игриво креативни парчета и всичко останало, за което никога не сте знаели, че имате нужда.

Това крило на пеперуда.

Крило на пеперуда от Микеле Волпи

(Снимка: Микеле Волпи)

Не може да се отрече, че татуировките с двойна експозиция имат способността да спират дъха ви по начин, който малко други дизайни на татуировки могат. Детайлите, безкрайните възможности за концепция, огромното количество неща, които правят, правят татуировката с двойна експозиция завладяваща. Тази пеперуда, или може би крило на молец, се отличава с естествената среда на насекомото.

Това парче бедро с цветя.

Цветно бедро на Nando

(Снимка: Nando)

От време на време се появява цветна татуировка, която е толкова красива, че изпитвате желание да я рамкирате и монтирате на стената. Това е един от тези дизайни. Цветните произведения на изкуството на Нандо винаги са били точно това – произведения на изкуството. И за всички вас, които казват, че букетите не са толкова красиви, колкото самостоятелните цветя, този дизайн е склонен да не е съгласен.

Тези прекрасни цветя от фуксия.

Прекрасни цветя от фуксия от Joice Wang

(Снимка: Joice Wang)

Виждал съм само няколко дизайна на фуксия, но след това Зашеметяващото парче фуксия на Нандо преди няколко седмици мога да кажа с пълна сигурност, че те бързо се превръщат в мой любимец. Начинът, по който цветята на фуксията висят на стъблата им, ги прави прекрасни теми за дизайн на предмишниците.

Това акварелно дърво на живота.

Акварелно дърво от LUNA

(Снимка: Luna)

От всички прекрасни творби на Луна, този дизайн определено ми е любим. Символът на дървото на живота е бил изключително популярен дизайн, който оттогава се е превърнал в рядка гледка. Въпреки това, след като този списък влезе в сила, сигурен съм, че ще има възраждане, макар и малко незначително по своята същност;).

Този цветен триъгълник.

Цветен триъгълник от Габриела Блейзър

(Снимка: Gabriela Blaezer)

Този цветен триъгълен глиф връща приятни спомени от времето, когато публикувахме този шедьовър на Фелипе Крос през 2016 г. Това беше дизайн, подобен на този, но с цветя от хибискус, където този дизайн изпробва три различни сорта.

Този полумесец.

Полумесец от Ghinko

(Снимка: Ghinko)

Цветните татуировки на полумесец са десетина цента тези дни. Виждаме ги буквално на всяка крачка, но по някаква причина никога не се разболяваме от тях. Съставът на този дизайн, как татуировката е видима през тунел от чаршафи или завеси, използва творчески ефект на рамкиране, за да придаде на дизайна по -голямо значение.

Слънчоглед.

Слънчоглед от Дракон

(Снимка: Дракон)

Слънчогледовите татуировки са изцяло за лятото. Розите, божурите и лалетата са хубави и елегантни, но никой от тях не крещи сезонно повече от слънчогледите. Е, сега като се замисля, лалетата са почти като пролетта с пролетта, но разбирате.

Този кънкьор.

Ролерист от Jefree

(Снимка: Jefree)

Що се отнася до въздействието и този „уау“ фактор, нищо не може да победи добре изпълнения реалистичен дизайн. Като се има предвид това, за да се постигне ефективно реалистично произведение, трябва да имате един адски художник. Защото нищо не изглежда по -лошо от реалистично парче, което е само малко. Фотореализмът е ключът. Както и при работата, тя трябва да бъде почти неразличима от тази на снимка.

Тази книга с акварел.

Акварелна книга от Ондраш

(Снимка: Ондраш)

Татуировките с книги са популярна концепция, защото, добре, кой не обича да чете? По -рано съставихме списък с книжни татуировки, които бяха срещнати със сравнително добри отзиви и приличен брой споделяния и мнения. Този дизайн е един от любимите ми и ако го имах тогава, можете да се обзаложите, че щеше да направи този списък.

Тези татуировки за крака.

Татуировки на краката от Lil Castle

(Снимка: Lil Castle)

Точно когато мислите, че сте видели всичко, се появява дизайн, който е толкова красив, толкова иновативен и толкова смел, че спира дъха ви. Тези дизайни възпроизвеждат външния вид на гамаши и правят почти наложително да носите къси панталони, независимо от температурата навън.