Има татуировки, на които да се наслаждавате и след това има татуировки, които да пожелаете. Този списък е пълен с последните. Не позволявайте на лятото да се изплъзне тази година, без сериозно да се замислите малко. По -долу са 40 от любимите ни дизайни на татуировки, които без съмнение ще получат изобилие от Instagram през това лято.

Тази червена роза.

от Нандо

(Снимка: Nando)

Красотата на розата никога не може да бъде надценена. Един единствен поглед към най -известното цвете на природата обикновено е достатъчен, за да успокои нервите. Ето защо винаги има добра татуировка върху кожата си винаги е добра идея.

Това богато украсено бедро.

от Yintat

(Снимка: Yintat)

Декоративните рамки са такива тази година. Да, нарочно пропуснах точна година, за да подчертая вечнозелената природа на това изявление. И докато сме на темата за тенденциите, всичко високо по бедрото също е включено.

Това малко парче рай.

от Eunyu

(Снимка: Eunyu)

Няма нищо, което да ви кара да мразите сегашното си положение повече от тропически залез, обрамчен от люлеещи се длани. Това е универсалният символ за ваканция. Привлекателността на залеза се дължи единствено на цвета, който притежава, поради което създава толкова добро мастило.

Тази флорална мълния.

от Брайън Гутиерес

(Снимка: Брайън Гутиерес)

Ако този дизайн изглежда познат, това е така. Когато тази татуировка дебютира за първи път преди няколко години, хората не можеха да спрат да ни изпращат имейли за нея. И с този вид реклама, реших, че е подходящо да го представя поне още веднъж на сайта. Представяме работата на Брайън от години и с дизайни като този по -горе е лесно да се разбере защо.

Този красив букет.

Цветен букет от Eva Krbdk

(Снимка: Eva Krbdk)

Нищо не крещи лято като букет от прясно нарязани цветя. И може би нито едно цвете не е толкова тясно свързано с лятото, колкото красивият слънчоглед. Ева Крбдк е една от най-известните татуисти в света. И макар да са известни най -вече с пейзажите си, другите й творби са също толкова впечатляващи.

Това рентгеново цвете.

от Фатих Одабас

(Снимка: Фатих Одабас)

Рентгеновите цветя са тенденцията, която никога не спира. Всъщност те бяха толкова популярни толкова дълго, че мисля, че е справедливо да кажа, че са успели да свалят статуса си на „тенденция“. Рентгеновите дизайни имат висока степен на трудност-което ги прави донякъде уникални и силно търсени.

Този планински връх.

от Висота

(Снимка: Висота)

Уникалните локации винаги са вълнуващи. Татуировките на гръдната кост винаги ще бъдат едно от любимите ми места. Тази малко по -ниска версия на татуировката на гръдната кост е моето ново сладко. Дори не съм сигурен как да го нарека?

Тези сърца с една линия.

от Немо

(Снимка: Немо)

Татуировките, които изглеждат прости, но наистина не са там, където са. Тази поредица от сърца, нарисувани да изглеждат така, сякаш са завършени без повдигане на писалката, е красива сама по себе си, но когато добавите елегантен цветен градиент към микса, нещата се издигат до съвсем различно ниво.

Тази пеперуда.

от Светлана Любченко

(Снимка: Светлана Любченко)

Татуировките с пеперуди със сигурност са изминали дълъг път от дните на татуировката на глезена на леля ви. Пеперудите се предлагат във всякакви различни форми и размери, което в сега фокусирана върху детайлите индустрия ги прави идеален избор за дизайн за художници, които искат да покажат своите умения. Изглежда, че тази пеперуда е добавена на по -късна дата, за да допълни флоралната композиция.

Този багажник пълен с цветя.

от Сол

(Снимка: Sol)

Вярвам, че този дизайн е във връзка с песен на K-pop, но не мога да бъда сигурен. Това обаче е багажник, пълен с цветя с красиво илюстрирано усещане, което го прави страхотно в книгата ми.