Тази пееща птица.

Песенна птица от Виктория До

Птиците и цветята са толкова красиви. Така че наистина не можете да сбъркате с нито един от двата избора на дизайн, да не говорим за комбинация от двете. (Снимка: Виктория До)

Тази сложна бухал

Декоративна сова от Педро Контесото

Всички знаем колко баба оценява по дяволите старата си богато украсена масичка за кафе, която има около милион неща, които се случват с дизайна. Да не кажа, че украсените дизайни не са красиви (защото са такива), просто че по -възрастните хора са склонни да ценят повече декоративни дизайни повече от по -младите си колеги.(Снимка: Педро Контесото)

Този космически портал.

Космически портал от Адриан Баскур

Тук имаме друг модерен дизайн, който демонстрира колко красиви могат да бъдат футуристичните дизайни. (Снимка: Адриан Баскур)

Тази красива композиция.

от Брайън Гутиерес

Независимо дали търсите нещо елегантно или не. Няма как да не оцените визията и креативността, които бяха необходими, за да се привлече този великолепен дизайн. (Снимка: Брайън Гутиерес)

Тази част от рая.

Тропически рай от Карлос Едуардо

Понякога само изображение на тропическо бягство е достатъчно, за да понижите кръвното си налягане и да успокоите сетивата. Така че ние приемаме, че ако имате вписан в кожата си, това ще ви постави в състояние на абсолютно блаженство. (Снимка: Карлос Едуардо)

Тази трагедия.

от Лина Киедис

Няма нищо по -мощно от сантиментален дизайн на татуировка, който предизвиква емоцията на спомен, човек или събитие. Една картина струва хиляда думи, но това не означава, че думите не могат да бъдат силни сами по себе си. (Снимка: Лина Киедис)

Тези елегантни цветя.

Елегантни цветя от Youyeon

Не сме съвсем сигурни какъв вид цветя са това, но те със сигурност са красиви. Финото добавяне на розово мастило придава на дизайна супер елегантно усещане. (Снимка: Youyeon)

Този череп.

Флорален череп от Youyeon

Да, черепите са зловещи и символ на смъртта. Но когато е заобиколен от този прекрасен венец от цветя, този череп изглежда безобиден като гълъб, който е с отрицателен тест за птичи грип. (Снимка: Youyeon)

Тази бухал.

Бухал от Барис Йесилбас

Когато творческите умове са освободени, невероятни неща като това просто се случват сами. (Снимка: Baris Yesilbas)

Това кученце.

Кученце от Mini Lau

Всеки обича кучетата си и какъв по -добър начин да отпразнуваме паметта им, отколкото да ги запечатаме с мастило за вечността. (Снимка: Mini Lau)

Също в TattooBlend:

40 татуировки за жени на всички възрасти

80+ ултра красиви татуировки за жени 2018

100+ татуировки, които всяка жена трябва да види, преди да се налее

40 малки татуировки, които се оказват по -големи, не винаги са по -добри