Това сърце.

Пейзажно сърце от Мария Самър

Толкова повече от просто сърце, този дизайн е отворен прозорец към магическа земя от планини, покрити с трева и, добре, нека го наречем рай и да го оставим така. Изглежда, че тези малки ландшафтни дизайни нарастват с всяка минута – и това определено е добро нещо! (Снимка: Мария Самър)

Тази кабина за целувки.

Stoopy целуваща кабина татуировка от Мишел Сантана

Винаги е удоволствие да видите креативни и смислени дизайни, които са нещо повече от изкуство. Татуировки като горните са страхотни говорещи парчета и със своите изчистени и смели линии вероятно ще остареят изключително добре. И хей. Кой не харесва Snoopy?! (Снимка: Мишел Сантана)

Рай на линия.

Пейзаж на линия от Франческо Росети

Тук имаме още един невероятен дизайн от прекрасното Франческо Росети. Ако се интересувате от татуировки (или съществувате в Pinterest или Instagram), тогава вероятно сте попаднали на справедливия си дял от цветни и много детайлни пейзажни татуировки с кръгла граница (вижте по -долу). Но това, което Франческо направи тук, е гениален начин да добави свой собствен творчески усет към нещата, като избра да отиде с отворена граница, която тече с околностите по по -естествен начин.

Този залез.

Залез от Evakrbdk

Този художник вероятно няма нужда от представяне, но тъй като днес обсъждахме тези кръгови пейзажни дизайни, ние се чувстваме задължени да споменем, че що се отнася до този вид дизайн, турската татуистка Ева Крбдк е най -добрата в бизнеса. Ако имате нужда от повече доказателства от изображението по -горе, можете да се насочите към нея Instagram, но бъдете готови да губите остатъка от деня си, като не правите нищо друго, освен да гледате благодарност.

Тази декоративна мандала.

Мандала от Кристи Уолс

Толкова просто, толкова симетрично и толкова красиво е това, което винаги си казвам, когато попадна на добре направено цвете на мандала. Можете буквално да поставите този дизайн навсякъде по тялото си и той ще изглежда така, сякаш му принадлежи. (Снимка: Kristi Walls)

Тази история на играчките тат.

Toy Story tat от Тина Чой

Защо точно татуировките в „История на играчките“ са толкова популярни, е малко по -малко от мен. Гледах филмите, страхотни са, но не съм сигурен, че бих искал да остана с Бъз и Уди до края на живота си. Въпреки това, ако планирате да мастирате този анимационен филм в кожата си за вечността, не мога да се сетя за по -добър дизайн от този по -горе. (Снимка: Тина Чой)

Тези цветя.

Цветя от Lazer Liz

Татуировките на врата винаги ще бъдат най -готините. И докато съм склонен да научавам повече за черното и сивото мастило, тези цветни цветя са опустошително красиви. Вдигнете коса и хората ще си помислят, че сте цветна богиня. Спуснете косата си и я няма. (Снимка: Lazer Liz)

Това парче от предмишницата.

от Дамян Тър

Докато технически всяка татуировка е „dotwork“ дизайн, оставянето на достатъчно точки, за да изглежда така, сякаш е създадено с точки, е това, което обикновено имаме предвид, когато наричаме определен дизайн „dotwork“ по природа. И именно този стил на мастило придава дизайн като едно над измерение и интриги, които иначе биха довели дизайна да се разпадне сам. Искам да кажа, че е трудно да се направи татуировка на криволичеща река, без да й се придаде тежка доза стил. (Снимка: Дамян Тър)

Тази котка и луна.

от Handitrip

Подобно на повечето сладки и пухкави животни, котките са популярен избор за татуировка, което ми дава право да добавя по един към почти всеки списък, който правя. Усмихни се. Въпреки това, дори и да не харесвам толкова много котки, мисля, че този дизайн се харесва не само на средностатистическите котешки фанатици. (Снимка: Handtrip)

Този цветен кит.

Цветен кит от Victoria Do

Повечето хора знаят, че запълването на всеки дизайн с цветя е сигурен начин да го направите по -привлекателен. Добре, може би не 100 процента от времето, но добавя много измерение и детайлност към по -обикновените теми. И да, знаем, че тази татуировка не е върху жена, но флоралните дизайни от всякакъв вид винаги изглеждат добре на жените. (Снимка: Виктория До)