Татуировките са форма на боди арт. Вместо да гледат на татуировките по негативен начин, хората започват да възприемат това като форма на себеизразяване. Повечето хора си правят татуировки не само за модни цели, но и защото имат по -голяма причина зад решението. Човек може да е получил а татуировка да отговаря на нормите на тяхната култура, или човек може да си е направил татуировка поради своята организация. Никога не е добре да съдите хората с татуировки, без да знаете цялата история зад техните татуировки.

Тъй като обществото малко е отслабило стандартите си, много мъже и жени започват да се татуират уверено. Сред популярните са татуировките на краката, татуировките на бедрата и татуировките на ръцете. Налични са хиляди дизайни за тези, които искат да си направят първите татуировки. Ако го искате, тогава не бива да се колебаете да си направите татуировка, освен ако това е в разрез с вашата култура.

татуировки на краката

Видове татуировки на краката

Татуировките на краката обикновено са малки. Тези малки татуировки обаче могат да носят твърде много сложни детайли, което го прави по -привлекателен. Има няколко вида татуировки въз основа на използвания дизайн. Някои татуировки имат символичен характер, докато други са лични изображения на притежателя. Всъщност видът на татуировката ще зависи от вашата личност и предпочитания. Ако сте естествено изходящ тип човек, тогава вероятно бихте си направили татуировки за пътешественици и изследователи.

Ето някои от най -често срещаните дизайни за татуировки на краката днес:

Татуировки с цветя

  • Татуировките с цветя никога не остаряват. Откакто татуировките станаха популярни, цветята вече са сред най -избраните дизайни. Вероятно всеки от вас има любимо цвете, нали? Вече можете да си направите татуировки на краката, като използвате любимото си цвете като основен дизайн. Правейки това, може да ви напомня защо толкова обичате цветето. Можете дори да комбинирате любимото си цвете с други дизайни, за да го направите по-привлекателен. Просто помолете вашия татуист да включи всичко, което искате в тази татуировка.дизайн на татуировки на краката

Татуировки на животински крака

  • Това е друга популярна тенденция в наши дни. Има хора, които са естествено родени като любители на домашни любимци. За да покажете любовта си към вашия домашен любимец, защо не си направите татуировка, проектирана от животни? Това би бил страхотен начин да покажете привързаността си към домашните любимци. Получавайки този вид татуировка на крака, никога няма да забравите домашния си любимец, независимо къде отивате. Най -често срещаните дизайни на татуировки на животни са кучета, котки, риби и зайци. Ако не искате татуировката ви да изглежда твърде детска, можете да помолите художника да промени естествения вид на вашия домашен любимец и да включи готини дизайни към него.

Племенни татуировки на краката

  • Племенните татуировки, също като цветните, са вечни и класически. Това е популярен дизайн както за мъже, така и за жени. Без значение колко време минава, този вид дизайн остава популярен. Вероятно това е така, защото племенните татуировки са единственото наследство, оставено от древните татуисти на сегашното поколение. Получаването на племенни татуировки може да означава няколко неща. Повечето хора го получават заради прекрасните му модели и дизайн, докато други го получават, защото чувстват определена връзка с древните хора, като правят това.

Татуировки на краката на пеперуди

  • Пеперудите също са често срещан дизайн на татуировки. Този вид татуировка е идеален за жени, млади и стари. Пеперудите са красиви създания, които са без усилие привлекателни. Крилата им съдържат малки детайли, които го карат да изглежда по -жив.

татуировки на краката

Трябва да видите:

  • 160 дизайнерски татуировки на дракона, които можете да избирате (със значения)
  • Пиърсинг с топка: Болка, цена & Съвети за последваща грижа (с 55 примера)
  • 125 най -високо оценени полинезийски дизайни на татуировки тази година
  • 125 най -високо оценени геометрични дизайни на татуировки тази година
  • 125 кои татуировки със значение, класирани по популярност

Значението на татуировките на краката

Татуировките на краката имат различни значения въз основа на дизайна на татуировката. Обикновено значението на татуировката се носи от носителя. Има обаче моменти, когато татуировката придава смисъл на вашите татуировки. Тъй като татуистите имат много опит с различни дизайни на татуировки, те вече са запознати със символиката и изображенията. Дори ако просто сте получили своя дизайн в интернет, по -късно ще разберете значението му, когато попитате вашия татуист.

Например, цветните татуировки символизират красотата и елегантността. Цветята, без значение какъв вид, са естествено красиви. Те са пълни с цвят и живот. Татуировките с цветя ще ви помогнат да подчертаете частта на тялото, върху която поставяте татуировката. Ако не се чувствате уверени в външния вид на краката си, може би това е идеалната възможност да прикриете петна и да направите краката си по -хубави.

Татуировките на краката на компас също са много популярни днес. Компасът означава пътувания и пътувания. Компасът играе много важна роля в живота на пътешествениците и пътешествениците. Компасът ще ви отведе в правилната посока, като ви покаже къде са Север, Юг, Изток и Запад. Хората, които имат този вид татуировки, са пътували много и са достигнали доста дестинации. Това обаче не означава непременно, че всъщност трябва да излезете и да изследвате различни места, само за да бъдете достойни за този вид татуировка. Желанието ви да пътувате и да изследвате е повече от достатъчна причина да си направите татуировка с компас.

Котвите също са чудесен дизайн за татуировки на краката. Котвите са символи на стабилност и здравина. Забелязали ли сте някога как моряците ценят котвите? Корабът се нуждае от котва, за да го стабилизира въпреки разбиващите се вълни. Ако котвата не е здраво закрепена на дъното на морето, корабът може да бъде отмит от брега, без значение колко тежък е този кораб. Същото се отнася и за човешкия живот. В живота трябва да имаш котва. Имате нужда от някой, на когото да се облегнете в трудности. Трябва да останете твърди и на място въпреки всичко, което се случва около вас. Тази татуировка ще ви напомни да останете приземени по всяко време и никога да не забравяте морала си.

татуировки на краката

Идеално поставяне на татуировки на краката

Можете да изберете на кой крак искате да поставите татуировката си или можете да оставите художника да рисува на двата крака. Татуировките в горната част на стъпалото са често срещани, тъй като това е единствената част от стъпалото, която е често изложена. Поставянето на вашата татуировка тук ще бъде идеално, ако искате да я парадирате всеки път. Много хора ще забележат вашата татуировка, защото е видима открито.

Ако не ви се иска да поставяте татуировки на крака върху крака си, можете да го направите и отстрани. Обикновено племенните дизайни са идеални за това място. Тъй като племенните дизайни използват вихри и линия, тя може перфектно да пасне отстрани на крака ви. Освен че изглежда страхотно, поставянето на татуировки на това място ще прикрие нежеланите части на стъпалото.

Съвети за подготовка на татуировки на краката

Точно както да си направите всеки друг вид татуировка, първо трябва да помислите за дизайна, който искате да имате. Никога не избирайте дизайн, основан на импулс, защото в крайна сметка може да съжалявате за това по -късно. Доколкото е възможно, трябва да изберете дизайн, който да издържи изпитанието на времето. Трябва да търсите дизайни, които няма лесно да останат без стил.

Не забравяйте също да се подготвите физически. Много хора не се чувстват комфортно с каквато и да е форма на физически контакт с непознати. Ако сте един от тези хора, тогава е по -добре да се подготвите. Може да се почувствате неудобно по време на цялата процедура, ако не работите по този въпрос предварително. За да намалите притесненията си, не забравяйте да почистите краката си, преди да отидете в магазина за татуировки. Въпреки че татуистът може да е готов да почисти мястото за вашата татуировка, най -добре е да поставите чисти крака на масата за татуировки.

Последното нещо, което трябва да подготвите, са вашите пари, разбира се. Татуировките могат да струват много пари, в зависимост от дизайна, който сте избрали. Преди да се запишете за процедура за татуиране, уверете се, че вече сте проверили и сравнили цените на различните магазини за татуировки в района. По този начин можете да имате много възможности за избор.

татуировки на краката

Средна цена на услугата и стандартна цена на татуировките на краката

Татуировките на краката са ограничени до малки дизайни поради липсата на място за рисуване. В резултат на това татуировките на краката са много по -евтини от връщането на татуировки. Обикновено местен татуист ще ви таксува 50 долара за целия дизайн. Ако искате да се възползвате от допълнителни услуги, те могат или не могат да поискат допълнително плащане. Ако си правите малка, но сложна татуировка на крака, тогава някои художници могат да таксуват минимум 100 долара. Те могат също така да изберат да таксуват почасова ставка, вместо да таксуват за размер на татуировката.

Добре е да похапвате малко върху татуировките си, стига да можете да си го позволите. Просто се уверете, че резултатът от вашата татуировка е достоен за цената, която сте платили. По този начин лесно можете да забравите колко сте похарчили и просто да се съсредоточите върху оценяването на току -що завършената татуировка.

oot татуировки

Съвети за поддръжка след татуиране на краката

Татуировките на краката са по -трудни за поддържане от всички други татуировки. Това е така, защото краката се използват постоянно. Докато ходите или бягате, кожата, където е вашата татуировка, ще се движи с нея. Поради това, лечебният процес ще се забави. Доколкото е възможно, трябва да се въздържате от извършване на тежки дейности, които ще причинят кървене на раните ви, или дейности, които ще насърчат струпясването.

През първите няколко седмици не забравяйте да поставите мехлем или крем върху татуировката, за да я поддържате хидратирана. Направете това умерено, защото също не е добре да удавите татуировката си с тези химикали. Малко количество е достатъчно.