Не всички прически работят за всички. За да работи прическата, тя трябва да отговаря на множество условия. Едно от основните условия, на които трябва да отговаря, е текстурата на косата ви. Тънката коса може да не поддържа няколко стила, докато гъстата коса върви добре с тях. По същия начин, права коса или къдрава коса не биха поддържали няколко прически, но вълнообразна коса би била подходяща. Така че е важно да разберете текстурата на косата си, преди да започнете да я оформяте. След като го идентифицирате, лесно можете да стесните прическите, които ще ви придадат шикозен вид. Ако сте го направили и сте установили, че имате гъста вълнообразна коса, това е мястото за вас.

Дебелата вълнообразна коса изглежда наистина сладка. През цялото време има усещане за бъркотия, което придава само красив вид. Дебелата вълнообразна коса изглежда особено хладна, ако имате коса до раменете. Придава чист външен вид. Когато добавяте слоеве към гъстата вълнообразна коса, тя добавя текстура и движение към вашия стил. Но все пак може да сте скептични относно прическата, от която искате да избирате, и можете да решите най -доброто за вас с някои прически, споменати по -долу.

За тези с гъста вълнообразна коса, разхвърляната прическа до раменете е идеална прическа. Но на вълните може да се даде тази допълнителна модерност с правилния избор на цвят. Популярният вариант е да отидете с бежово русо. Бежово русо е страхотна селекция от цветове, особено ако искате да скриете месинга. Цветът придава хладен златист/бежов тон, който подчертава вашата красива коса като никой друг. Ако имате светъл цвят на косата естествено, този цвят е най -идеалният за вас. Той ще ви представи като модерен, модерен и секси. Това е избор, който можете да опитате без да се замисляте.

Дебелата вълнообразна коса не означава, че можете просто да привлечете хората чрез вълните си. Но дори можете да слеете къдриците и да направите прическата си изпъкнала. Дебела къдрава къса вълниста коса е една от популярните прически на всички времена. Много модели с гъста вълнообразна коса често спортуват този стил поради неговата уникалност. Къдриците и вълните придават игривост и на външния ви вид. Дължината и цветът на прическата зависят от вас. Но прическата изглежда страхотно на повечето дължини и цветове на косата. Оцветяването само на къдриците е друг чудесен вариант да изглеждате стилно и по -хладно.

Винтидж прическите са известни с това, че се завръщат. Една такава страхотна винтидж прическа, която е в тенденция сред жените с гъста вълнообразна коса днес, е подстригването. Подбиването е един от популярните разфасовки на 20 -ти век. Подстригването има коса отпред, докато отстрани и отзад са напълно подстригани. Косата отпред е разделена отстрани, което придава хладен вид. Оцветяването само на части от косата ви е друг чудесен начин да прегърнете тази прическа и да изглеждате още по -хладно. Има много други прически, които можете да опитате от подстригванията, дадени по -долу:

1-къса прическа за вълнообразна гъста коса

Къса прическа за вълнообразна гъста коса, кафяв балайдж къс косъм

2-бежова блондинка

Бежово блондинка, цвят на косата къса руса

3-гъста къдрава вълнообразна коса

Дебела къдрава вълнообразна коса, коса Даяна къса гъста

4-Undercut Hairtyle

Подстригване Hairtyle, подстригване на коса Pixie многослойно

5-вълнообразна коса с Balayage

Вълнена коса с Balayage, Коса вълнообразна дамска къса

6-

Purple Bob Hair Wavy

7-

Къдрава коса сива дебела

8-

Pixie Hair Short Wavy

9-

Bob Thick Inverted Choppy

10-

Дължина многослойна коса вълнообразна

11-

Боб накъсан Razored Layered

12-

Вълнообразна къдрава средна дължина

13-

Вълнообразен среден Боб многослоен

14-

Къси прически къдрава коса

15-

Русото Balayage Накъсан Боб

16-

Боб вълнообразна накъсана коса

17-

Прически за къса вълна

18-

Коса къса вълнообразна Боб

19-

Хора с гъста коса

20-

Къдрава брюнетка вълнообразна коса