Търсите къси вълнообразни боб прически? Разгледайте асиметрични вълни на дълги бобове, плоски вълни на средно вълнообразни прически боб, пълни вълни на ретро прически боб и лесни къси прически само с няколко сладки извивки!

Ето 20+ къси вълнообразни прически боб за да ви даде вдъхновение за вашия стил!

1. Къса вълнообразна прическа Боб

Ето един интелигентен интелигентен външен вид, разработен в два отделни слоя. Подслоят се оформя лесно и се нарязва на една и съща дължина с извити под. Във всеки случай горният слой има внимателно определени вълни, които лежат над контрастиращата гладка основа. С доста русо омбре върху текстурираните съвети, това шикозна вълнообразна прическа боб предприема спокойна елегантност!

Къси вълнообразни прически Боб

2. Дебел вълнообразен Боб Cut

Боб прическите с дължина на челюстта за фина/средна коса са безспорно една от най -популярните прически тази година! Тази версия е незначително по -дълга, което я прави още по -ласкателна за регулиране/сърце/овални лица. Това е шикозен, лесен избор на къси прически с допълнителен ръб от остри върхове и рошави „разделени слоеве“ под челюстта! Подходящ за всички възрасти.

Вълнообразни Боб отрязва

3. Къса до средна вълнообразна прическа Боб

Разхвърлян боб прическа за средна коса. Вдъхновени от тъкането на кошници, тази извънредна вълнообразна прическа, припокриващи се слоеве от плоски, усукани вълни са подредени в внимателно определени нишки около главата.

Къси вълнообразни прически на Боб

4. Къса вълнообразна прическа Боб

Хубава коса се нуждае от допълнителен вълнообразен обем и текстура, за да противодейства на склонността му да бъде плосък! Дългата права фина коса печели от перманентно къдрене на големи къдрици за къдрене, за да се постигнат плътни вълнообразни боб прически като тази. С разрошени вълни, отразяващи светлината, косата изглежда много по -дебела в тази вътрешна част боб прически„Идея за овални лица.

Прически с вълнообразен Боб

5. Руса къса вълнообразна Боб кройка

Къси прически са много гъвкави и рошави боб прически с плоски вълни и остри върхове, които могат да се навъртат коригирани и женски само след няколко минути стилизиране с горещи щипки. Вълнообразни прически боб с бретон, подобни на тази възхитителна, брилянтна прическа боб са идеални къси прически за меки ъглови, квадратни/дълги лица или плътна челюст.

Къси вълнообразни срезове на Боб

6. Плътен тип коса

Вълнист Боб изрязва-6

7. Дълго обърнат Боб

Вълнист Боб изрязва-7

8. Топла блондинка

Вълнист Боб изрязва-8

9. Прост стил

Вълнист Боб изрязва-9

10. Асиметричен обърнат Боб

Вълнообразен Боб изрязва-10

11.

Вълнообразен Боб отрязва-11

12.

Вълнообразен Боб отрязва-12

13.

Вълнообразен Боб отрязва-13

14.

Вълнист Боб отрязва-14

15.

Вълнист Боб изрязва-15