Обичам да имам измервателни уреди и искам да споделя част от личната си мъдрост за тях с останалите от вас.

Bodyartforms.com има много голям избор от щепсели и други елементи, свързани с пиърсинг.

Bodyartforms.com има много голям избор от щепсели и други елементи, свързани с пиърсинг.

Опалитни щепсели на маите

Аз'разтягам ушите си от около 2 години. Миналия септември постигнах първоначалната си цел от 1 инч. Новата ми цел е 1 1/2 инча.

Реших, че тъй като виждам толкова много хора, които си развалят ушите (прекалено бързо се разтягат, издухат, използват грешни материали и т.н.), че аз'ще публикувам някои полезни съвети, които аз'взех с времето.

Неща, които трябва да имате предвид

То'Важно е наистина да помислите дали искате да опънете ушите си или не. Мисля за:

 • Бъдещи възможности за работа
 • Как хората ще ви гледат и се отнасят с вас
 • Независимо дали искате да се присъедините към армията или не
 • Рискове за здравето.

Ако не'не се интересувате или вече сте мислили за последиците, тогава просто трябва да пропуснете този шум.

Възможности за работа

Работодателите на пазара на труда ще бъдат различни. Някои спечелиха'нямам проблем с по -малки габарити. Някои ще ви отпишат веднага щом влезете през вратата. Основното правило е, че колкото по -големи стават ушите ви, толкова по -оскъдни ще бъдат вашите възможности за работа.

Присъда от други

Хората ще ви съдят. Това е просто нещо, което трябва да имате предвид. Хората ми задават редовно въпроси относно моите измервателни уреди. Всеки път, когато отида до бара или вечерята, непознат се приближава към мен, за да обсъди ушите ми. Те ми задават редица въпроси, вариращи от, "Боли ли?" да се "Какво мисли вашето семейство?" да се "Как плащате наема си?" Дори имах мъж, който се приближи до мен, за да ми каже, че ако децата му имат големи дупки в ушите, той ще ги изтръгне.

Военните

Преди приятелят ми да реши да се присъедини към военните, ушите му бяха опънати до 00 габарит. Беше оставил ушите си да затворят няколко месеца, преди да заговори с набирател. Вербовчикът опъна приятеля ми'малко ухо, за да разбере дали може да види през дупката (не можеше'T). След това той каза на моя приятел, че ако светлината се вижда през дупката, докато тя е'ако се дърпа, ушите му трябва да се зашият. Не разбирам'не знам колко набиращи персонал всъщност биха ви накарали да ушите ушите си заедно, но реших, че'все пак ще споделя историята.

Здравословни рискове

И накрая, има някои рискове за здравето, свързани с разтягане на ушите. Някои често срещани са издухвания, сълзи и инфекции, които оставят ушите ви да изглеждат деформирани. Има и няколко необичайни рискове, като например инфекции, които се разпространяват от ушите ви и всъщност могат да бъдат животозастрашаващи, ако не се лекуват.

Ако все пак получите измервателни уреди, решете, че не'ако не ги искате, можете да си ремонтирате ушите от хирург. Не съм'Не разгледах точните цени, но в мрежата ми казват, че трябва да очаквате да платите поне няколкостотин.

Разтягането на ушите не е състезание

Грешките, които най -често забелязвам, правят хората, опитвайки се да видят колко бързо могат да увеличат размера си. Ако искате тънки дялове, които приличат на разхлабени дупета, тогава вървете толкова бързо, колкото искате, и се справете'не си прави труда да четеш нататък. Ако обаче искате плътни, здраво изглеждащи лобове, тогава вие'ще искам да обърна внимание.

Всички'Тялото е различно, което означава, че времето, необходимо на ушите ви да заздравеят, може да бъде по -дълго или по -кратко от приятелите ви. Само защото вашият приятел може да разтегне ушите си с по -бързи темпове, не'т означава, че трябва да се опитате да го съпоставите.

Това беше моят проблем, когато за пръв път започнах да се разтягам. С приятелите ми се отнасяхме към разтягането като към състезание. Искахме да бъдем по -големи по -бързо. Когато щепселите ми не са't в ушите ми, дупките се свиват до около половин инч и изглеждат набръчкани. Това е така, защото не го направих't позволявам на ушите ми да се лекуват по целия път, преди да вкарам нов щепсел. Използвах този метод, докато не бях на половин инч.

Диаграмите на габаритите са полезни.

Диаграмите на габаритите са полезни.

Размери на габаритите (и как да разтегнете ушите си)

Четох някъде научно, че всеки път, когато опъвате ушите си, вие създавате "микро-сълзи." Това означава всеки път, когато увеличавате размер; независимо дали боли или не, трябва да оставите ушите си да лекуват или поне да се приспособят към новия габарит.

По -малки габарити

 • При по -малки габарити (14 g до около 7/16 in.), Три до четири седмици е доста средно време, необходимо на тялото ви да се излекува..
 • Някои професионалисти препоръчват да се изчака до шест месеца между участъците, така че ушите ви да запазят малко памет.
 • Ако можете да вкарате новото бижу без да го насилвате, тогава ухото ви е готово.
 • Ако ви боли, когато се опитвате да поставите по -големи бижута, спрете да се опитвате и изчакайте още малко.
 • Ако ти'чакахме вечно и все пак спечелихме'Не влизайте, опитайте да използвате тефлонова лента, известна още като PTFE лента, или робска лента.

По -големи габарити

 • След като стигнете до по -големите размери (1/2 инча и нагоре), трябва да има забележимо пространство между щепсела и ухото, когато дърпате щепсела.
 • Обикновено трябва да използвам лента за робство между размери.

Никога не насилвайте конусите/щепселите при измерване. Че's как получавате издухвания (джанта от допълнителна кожа около вашия габарит) и сълзи. Аз'два пъти ми издуха и двете уши. Първият път, когато ги издухвах, беше когато се разтягах на 3/4 инча. Успях да спася ушите си, като измерих няколко размера (позволявайки на издухването да се изсмуче обратно). Вторият път беше, когато поставих моите едноинчови щепсели. Ушите ми бяха по-малко от милиметър твърде малки (истина), но принуждаването им докара лоши неща да се случат.

Този уебсайт има множество разтегателни консумативи.

Този уебсайт има множество разтегателни консумативи.

Kings Body Jewelry

Необходими материали

 • Материал от неръждаема стомана или акрил: Хирургическата неръждаема стомана или неръждаемата стомана 316 L са най -добрите материали за използване. То'е непорест и спечелен'не се придържайте към ушите си, докато те'повторно изцеление. Акрилът също е приемлив материал.
 • Завързваща лента: Лентата за робство също е много полезна за преодоляване на разликата между размерите. Предпочитам бондажната лента пред тефлоновата лента, защото тефлоновата лента е крехка и попива всяка течност, която се доближи до нея.
 • Смазка: Вие'ще искам и лубрикант. Зехтинът е един от любимите ми (то'е евтин и омекотява кожата). Маслото от жожоба е друго любимо (за съжаление, то'е скъпо). И накрая, маслото с витамин Е без аромат също е чудесен вариант (просто отидете със зехтин или масло от жожоба).

Никога не използвайте друг материал за разтягане на ушите си или носете друг материал, докато ушите ви не се излекуват. Дървото и силиконът са известни с това, че прилепват към кожата ви, защото материалите са порести. На някое глупаво момче във фейсбук ми се наложи да му премахнат хирургически тапите, защото ги сложи в деня след разтягане.

Някой, който носи дървени тапи. Не знам защо изображението е странично.

Някой, който носи дървени тапи. Не разбирам'не знам защо изображението е странично.

Още съвети и препоръки

 • Дон'не използвайте тежести. Изтегля тънки ушни миди. Тънките ушни мишки са податливи на разкъсвания.
 • Дон'не носете тунели или капси за партита. Пияните обичат да прокарват пръсти през тях. Глупавите пияни хора обичат да ги дърпат, след като им стиснат пръстите. Дупетата обичат да ги дръпнат.
 • Намазвам ушите си и разтривам всеки за около 5 до 10 минути всеки ден, за да ги поддържам здрави. Препоръчвам и вие да направите това. Той предпазва кожата от изсушаване и напукване.
 • Препоръчвам ви да спите с тапи в ушите. Спането без тях може да причини дразнене, сухота и напукване. (Това може да е само моето предпочитание.)
 • След като ушите ви напълно заздравеят, закупете чифт дървени тапи. Дървото е много поресто, което позволява на ушите ви да дишат и намалява ушния фънк.
 • Ако все пак издухате ушите си, извадете новите бижута и сложете по -малък размер бижута. Препоръчвам да намалите размера на около два размера. Така че, ако се опитате да поставите щепсел с един инч и това предизвика издухване, намалете размера до 3/4 инча. Намаляването позволява на издуханата плът да изсмуче обратно там, където е'би трябвало да бъде.
 • Когато се занимавате с издухване, не забравяйте да почиствате ушите си веднъж сутрин и веднъж вечер със солена вода или каквото смятате за най-добро. (Аз'не съм лекар, но това'Това е, което направих.) Някои хора препоръчват да не носите никакви бижута, докато издухването не бъде излекувано, за да намалите риска от инфекция.
 • Дон'Не губете парите си за куп бижута, освен ако не планирате да останете в този размер. Ако ти'сте богати – тогава правете каквото искате.
 • Преди да поръчате бижута онлайн, уверете се, че наистина можете да ги носите. Купих три чифта тапи преди няколко месеца, които отговарят на диаметъра на ухото ми, но носещата се площ (дължина) беше твърде къса на всички тях. Дон'не прави тази грешка. Можеш't връщане на бижута за тяло. (Ако можете, не трябва'няма да купувате от този източник.)

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

© 2012 torgenheimer

Коментарите, въпросите и критиките са добре дошли.

Kase15 на 27 юни 2014 г .:

1.) залепването на ушите ви може да бъде опасно. То's е прегледано от официални пиърсинг и isn'не се препоръчва.

2.) акрилът е изключително лош за вас. Той отделя токсини в кожата ви. Защо да носите нещо отровно?

3.) конусите са лоши за вас. Използвайте камък или тежести.

Аз'наистина се притеснявам, че ти'раздавам "съветвам" по тема, за която не знаете нищо. 1 година, за да стигнете до инч НЕ е бавно. Неръждаема стомана, купена от къде? Гореща тема/Спенсър'с? Те'Известно е, че продаваме изключително нискокачествени материали, които са вредни. Моля, никой да не слуша този идиот.

Следващия път направете домашното.

Dhgkctjoncg на 23 февруари 2014 г .:

Сериозно? Те не са'т наречени манометри!

jessidinorawr на 13 септември 2012 г .:

Искам само да кажа бързо, че не всички източници, които ви позволяват да върнете бижута за тяло, са лоши и все още можете да купувате от тях. Работя в Спенсър's и ние приемаме връщане на бижута за тяло, но те никога не се връщат обратно на етажа за продажби и се унищожават. Всички продадени бижута са безопасни и никога не се използват, така че по -добро предложение би било да се запознаете с политиката на магазина, в който се намирате'купуват отново и какво правят с тези върнати бижута за тяло.

malibupinup на 17 август 2012 г .:

Не трябва да използвате конуси след 00g! Разтегнете се с помощта на лента. Също така не е добре да спите с включените щепсели. Вие се лекувате по -добре без тях. Евтините тапи са най -лошото нещо за ушите, когато сте в процес на разтягане. Каменните щепсели са най -добрите. Никога не акрил или пластмаса или боядисан метал. Не е'т много повече пари за закупуване на каменни тапи. Пластмасата и акрилът са гарантиран начин за пропускане на бактерии. 🙂 Бавно и стабилно! Отне ми 1 година и половина, за да стигна до 16.09".