Имам тринадесет татуировки. Мисля, че те'всички сме доста готини (и определено не знам't се квалифицира като "лошо качество").

Пиърсингът на петицата е този на гърба, или

Пиърсингът на петицата е този на гърба, или "тила," на шията.

Моят опит

Моя бивша приятелка реши да си пробие тила през 2003 г. Това беше порив на момента, когато решението беше взето най-вече, защото тя вече имаше бижута на езика и устните си, множество пиърсинг в ушите си и беше твърдо против пиърсинга пъпа й, но все още жадува за повече метал. Това не е't пиърсинг можете просто да направите навсякъде. Пиърсингът на шията и тила попада в обширната категория "повърхностни пиърсинг," и трябва да се извършва само от опитен техник по модификация на тялото.

Поехме с кола в Фили, за да отидем до Infinite на 4 -та и South Street, където ходехме за различни пиърсинги още от гимназията. Аз самият си направих пиърсинг на езика там (и двамата), заедно с пиърсинга на пъпа (и двамата), пиърсинга на ушите напред и хрущяла и дори гениталния пиърсинг – акт, толкова интимен, че бих се доверил само на Infinite (ей … това може да е новият им лозунг!).

Пиърсингът на гърба й премина без проблеми и според нея беше по-малко болезнен от пиърсинга на индустриалното й ухо. Единственото нещо, което не направи'не ми харесваше тя "не можеше'не го виждам с очите си" и не можеше'не го почиствам сама – тя трябваше да разчита на мен за това.

Важна информация за повърхностните пиърсинги

Разликата между стандартен пиърсинг и повърхностен пиърсинг е, че повърхностният пиърсинг има както входни, така и изходни отвори, които преминават през равна област на кожата. Според енциклопедията BMEzine, "Повечето повърхностни пиърсинги се провалят, не защото повърхностните пиърсинги са невъзможни, а защото има много напълно некомпетентни пиърсинг, които не'не разбирам как тялото се лекува."

Необразованият пиърсинг може да се опита да направи пиърсинг на повърхността с правите щанги, които обикновено се използват при обикновени пиърсинг. Това почти винаги се проваля, защото бижутата са напълно негъвкави – мигрират около кожата, тъй като се отхвърлят от тялото, което води до изключително дразнене и евентуални белези. Ключът към успешния пиърсинг на врата или тила е да се намери уважаван пиърсинг, който използва форма на телбод повърхностна лента за пиърсинга. Те са специално предназначени за пиърсинг на повърхността и уникалният им дизайн е създаден за насърчаване на естествения лечебен процес. Освен ако не бъдете прободени от опитен пиърсинг, пиърсингът на врата ви почти винаги ще рискува отхвърляне на повърхностния пиърсинг.

Пиърсинг на петна

Най -общо казано, пиърсингът на тила се отнася до пиърсинг на задната част на шията, точно под линията на косата. Позиционирането, размерът и формата на бижутата могат да варират и да нямат отношение към дефиницията на термина. В този случай тилът се отнася до местоположение, а не като вид пиърсинг или бижута.

Пиърсинг на врата

Пиърсингът на врата, понякога наричан още Медисън, обикновено е разположен в предната част на шията, често в месестата част точно между ключиците. Може да се отнася и за всеки пиърсинг, който е отпред или отстрани на цялата шия, от Адам's ябълка (ако имате're мъж) надолу до ключицата през линията на косата и до ушите.

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Коментари

gt на 08 юни 2019 г .:

изглежда добре

Джесика на 26 септември 2012 г .:

janna, това може да е просто излишно налягане'какво се случи с моето, правиш ли киснене на сол? изчакайте още няколко дни, след което се върнете при вашия пиърсинг, за да ги накарат да го разгледат.

Жана на 25 септември 2012 г .:

Току -що свърших моето преди три дни. Имам притеснение брадавица, когато става въпрос за пиърсинга, толкова съм СТРАШЕН, че ще отхвърля едната страна изглежда наистина добре, другата вдясно е малко по -червена, всяка помощ ще бъде много оценена

Даниел Робъртс на 01 юли 2011 г .:

Току -що ми пробиха Nape && не направих't трепвам. Беше направено с пластмасова и гъвкава лента Болеше малко, но ботът беше много зле.

Луиз на 18 май 2011 г .:

Те не са дермали, можете да получите пиърсинг с плоска горна повърхност, с щапелни щанги. На един от тях можете да разберете, че между тях има повдигната кожа; въпреки това, че някоя от тях съдържа дермална, тази с 3 топки, очевидно е дермална.

Варнадор от 334, AL на 10 януари 2010 г .:

Третата и девета снимка са микродермални импланти, а не повърхностни пиърсинг. Вторият може също да бъде микродермален, но е трудно да се каже.

Да, Ман на 16 март 2009 г .:

Мента D: D

Дон'не питам на 27 декември 2008 г .:

не е моят вид работа, но се наслаждавах на училището. Благодаря

звезда от Аризона на 21 декември 2008 г .:

Страхотни снимки