Имам тринадесет татуировки, както и няколко пиърсинга и мисля, че те'всички сте много готини.

отблизо пиърсинг на пъпа

отблизо пиърсинг на пъпа

Различни видове пиърсинг на коремчето

Пиърсинг на пъпа (пъпа) преминава през ръба на пъпа. Макар че обикновено се извършват точно над пъпа на горния хребет, те също могат да обикалят навсякъде от външната страна на пъпа, където и да има гънка или "устна."

Този вид пиърсинг е доста често срещан, особено сред жените. Почти всеки тип тяло може да бъде пробит на това място. Единственото изключение е, ако линията, която торсът ви създава, когато се наведете, минава директно през пъпа, а не нагоре около ребрата. Ако случаят е такъв, изцелението ще бъде изключително трудно поради постоянен натиск и дразнене и затова вероятно трябва да се избягва.

Традиционно те не са най -лесните за лечение. Аз лично съм си пробивал два пъти. Първият път, докато бях в колеж, се наложи да премахна пръстена поради инфекция, която се случи, когато се разболях наистина и имунната ми система реши да спре да функционира правилно. По-късно го пробих отново. От всичките ми пиърсинги обаче ще кажа, че това е това, което ми причинява най -много мъка. Често се хваща на одеяла и се дразни всеки път, когато ме настине.

По -долу намерете изчерпателно ръководство за различните видове пиърсинг на пъпа.

Пиърсинг на изпъкнало коремче на щанга

Пиърсинг на изпъкнало коремче на щанга

Извита щанга

  • Пиърсингът на пъпа обикновено се прави с извита щанга и може да отнеме от 4 до 12 месеца, за да се излекува напълно.
  • След като се излекуват, те могат да бъдат сменени и заменени с затворени пръстени от мъниста или J-пръти (извита щанга във формата на J).
  • Това изглежда е модификация на тялото по избор сред тийнейджърките, но е важно да се има предвид, че носенето на тесни дрехи може да раздразни раната и да предотврати заздравяването.

Бижута за копчета

Бижута за копчета

Пръстен за корем

Бижутата се предлагат във всякакви форми и размери и могат да бъдат закупени практически навсякъде. В мола, в Hot Topic и дори надолу по брега на щандове. Много пръстени включват приставки като пеперуди, сърца или звезди, които украсяват бижутата, като висят надолу от пръстена.

Истински пиърсинг на пъпа

Истински пиърсинг на пъпа

Истински пиърсинг на пъпа (Outie)

Ако имаш оути, не't притеснение. Все още може да се пробие.

  • Когато се пробие ути, той се нарича истински пиърсинг на пъпа.
  • Вместо да премине през кожата точно над отвора, истински пиърсинг на пъпа преминава през самия пъп.

Обратен пиърсинг на пъпа

Обратен пиърсинг на пъпа

Обратно пиърсинг на коремчето

Обратен или по -нисък пиърсинг на пъпа е вертикално разположен пиърсинг, разположен на долния хребет.

Пиърсинг с двоен пъп

Пиърсинг с двоен пъп

Пиърсинг с двоен пъп

Двоен пъп е комбиниран пиърсинг, който включва стандартен пръстен за пъпа, сдвоен с обратен.

Дълбоко пиърсинг на пъпа

Дълбоко пиърсинг на пъпа

Дълбоко пиърсинг на пъпа

Дълбокият пъп е подобен на стандарт, с изключение на това, че преминава през много по -голяма площ от кожата. Обикновените щанги обикновено не се вписват в тях.

Хоризонтално пиърсинг на коремчето

Хоризонтален пиърсинг на корема

Хоризонтален пиърсинг на корема

  • Хоризонтален пиърсинг на пъпа е повърхностен пиърсинг, който преминава хоризонтално над билото му, вместо да минава през него.
  • Тъй като е повърхностен пиърсинг, той е особено предразположен към отхвърляне. Отхвърлянето се случва, когато тялото не поема чуждото вещество, което е било вмъкнато. Вместо да се лекува около него, тялото се опитва да изтласка бижутата навън. Лошото здраве също може да допринесе за отхвърлянето.

Двоен хоризонтален пиърсинг на пъпа

Двоен хоризонтален пиърсинг на пъпа

Двоен хоризонтален пиърсинг на пъпа

Друга форма на хоризонтала е двойната хоризонтала, която се състои от два отделни пиърсинга от двете страни на пъпа, които след това се съединяват с една дълга щанга.

Пиърсинг с няколко пъпа

Пиърсинг с няколко пъпа

Пиърсинг с няколко пъпа

Всеки стомах, който съдържа един или повече пиърсинга, понякога може да бъде наречен проект с много пъп или пъп. Това може да се състои от всеки модел пиърсинг на пъпа и множество бижута за тяло.

Пиърсинг на опънато коремче

Пиърсинг на опънато коремче

Пиърсинг на опънато коремче

Копчетата на корема, също като ушите, езиците и носовете, могат да бъдат опънати (наричани още измервания). Това става чрез постепенно разтягане на пиърсинга с течение на времето, принуждавайки го да държи все по -дебели бижута, докато постигнете желания размер.

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

© 2007, защото жив

Коментари

Небето на 12 април 2020 г .:

Никога не пробивайте моята дреха! Никога. Това е почти остатъчната ви ембиликална връв. Пробиването му може да причини инфекция или шок, който може да изпрати инфекция в кръвта ви. Не го правете

Кърсти на 16 октомври 2017 г .:

Ако пъпът ми беше направен преди около три седмици и го извадих, мога ли да се преправя отново, ако пъпът ми е излекуван веднага, но все пак имам белези 🙂

КТ на 17 януари 2017 г .:

Аз'бях пробил пъпа си от около година и само оригиналната щанга беше само защото'още не е излекувано (опитах интензивна грижа в по -младите етапи), наскоро кожата стана доста тънка и е близо до разкъсване. То'е отхвърлен, така че дори ако правите правилните неща, тялото ви все още може да отхвърли пиърсинга! Такъв срам, но беше забавно, докато продължи

Катрин на 14 февруари 2015 г .:

Пробил съм си пъпа от 6 месеца. Грижа се за това, но имам чувството, че го отхвърля, защото изглежда, че има't толкова кожа между горната и долната топка, колкото имаше, когато го направих. То'не изпитва болка или симптоми на отхвърляне. Гаджето ми няколко пъти, когато ме прегърна през кръста, той случайно забравя, че имам пиърсинг на пъпа и той е ударил топката няколко пъти и може да се е протегнал отгоре цял от случайно натискане на горната топка надолу, но може ли това също да причини пръстена на пъпа ми да е такъв? Единственото нещо е, че кожата изглежда малко изсушена и има розово/червен тон. Дали само защото е изцеление или може да е отхвърляне?

празно на 02 септември 2012 г .:

казва, че можеш да изпънеш/ премериш корема си, това е вярно & как би изглеждало?

carren на 06 юли 2012 г .:

Казаха ми, че джантата не е била't достатъчно добър за обратен и все още искам такъв, има ли все пак да се получи по -добра джанта? Или все пак все още мога да получа обратната страна, пъпът ми се спуска надолу …. моля, благодаря ви.

Нина на 09 юни 2012 г .:

@Jaymz е прав, можеш да умреш от "истински пиърсинг на пъпа" защото може да премине през това нещо в теб. Lol всички хора, казвайки, че майка ти няма да разбере, че са толкова глупави, какво ще кажеш през лятото или ако ризата ти се навие? Получих моето, когато бях на 13 през третата седмица на април (сега съм на 14) надолу по брега в wildwood nj. Но ми беше позволено майка ми да ме вземе. Смених го вчера, но действаше добре, затова върнах първия. Почиствах го с H2O спрей, но свърших, но вероятно не купувам повече BC, не'tly помощ. Това е малко червено отгоре и кървеше, когато го смених днес, но сега е добре, а отгоре е розово, а отдолу става хрупкаво, но това е нормално. Но никой от вас, момчета, които го свършват навреме, не е интелигентен BC, ако се зарази и трябва да отидете на лекар, който да изпадне в беда

дантелен на 25 май 2012 г .:

добре, бях пробил пъпа си от около седем месеца и за първи път играх в студена кладенеца и сега болката ми е излекувана, не знам'не разбирам защо? трябва ли да го прикривам с превръзка всеки път, когато отивам да плувам. или играете във вода? може ли някой да се опита да ми помогне възможно най -скоро тръгвам за лагер след два дни и няма нужда да знам какво да правя, когато отивам да плувам, също в хлориден басейн

Берт на 23 май 2012 г .:

пробих и дълбокия си пъп! Супер и секси!!!

Малия на 22 март 2012 г .:

Гаааа,

Пробих си пъпа преди 3 дни и четейки всички тези публикации за това, че отхвърля и оставя грозни белези, ме плаши. Особено, защото моята щанга има висящ месингов кокал, но аз не разбирам'не вярвам, че е твърде. Определено ме болеше донякъде, но може би защото погледнах, когато моят пиърсинг го направи. Fml. Започвам да го пробивам сега, когато съм готов за тези резултати.,"/

Бечи на 12 март 2012 г .:

също, IV забеляза малка 'удар' като нещо под долния отвор .. то'е малко лъскав и прилича малко на кръвен мехур .. Преди малко се обадих на пиърсинга и казах да вляза, за да може да го провери правилно и ако това е началото на инфекция, може да се наложи да го пукнат .. i'харесва ми да се побъркам .. направих всичко, което трябваше 🙁 само някои съвети към всеки, който търси информация в мрежата ..; ОТВЕЖДАЙТЕ И ВИЖТЕ ЛИЦА, КОЙТО ВИ ПРОБИВА. гледате снимки и питайте други хората за отговори може да помогнат .. но трябва да се гледа професионално. i'Ще отида да видя моя възможно най -скоро. пази се 🙂

Бечи на 07 март 2012 г .:

Iv ми го направиха за около 11 седмици. никога не изпитвах болка. прободецът каза да използва този спрей върху него два пъти на ден в продължение на ДВА СЕДМИЦИ и да се къпе сутрин и вечер и да почиства и отвратително брутни неща, които излизат от него. тъй като iv спря да използва спрея, iv все още получават отвратителни гъши неща, които все още излизат от него, това ли е само част от изцелението или се заразява ?? то'изобщо не е червено или възпалено. надявам се някой да отговори на въпроса ми. хаха 🙂 наздраве

Gggi на 02 март 2012 г .:

Добре, пробих корема си преди седмица, сега не става'изобщо не боли, просто го почистете добре с антибактериален сапун или разтвор на морска сол и вода всеки ден два пъти на ден и ще се оправи 🙂

g на 28 февруари 2012 г .:

взех моята за Коледа миналата година. i'имам го от около 2 месеца. не го направи'изобщо не ме боли да го свърша, само малка щипка. оттогава не съм'не съм имал никакви проблеми. почиствайте го с антибактериален сапун и/или разтвор на морска сол и вода два пъти на ден. Нито повече, нито по – малко. късмет. xx

Лени на 27 февруари 2012 г .:

Направих си пиърсинг на пъпа преди няколко дни и това беше направено и приключи за по -малко от 60 секунди. Усетих леко прищипване, после дръпване. Това беше! Не стана'не променя цвета си до вчера. Горната част започва да става розова. Това нормално ли е? Човекът ми каза за всички, които искат да знаят,

1, НЕ'Т ИЗПОЛЗВАЙТЕ НИЩО, НО АНТИБАКТЕРИАЛЕН РЪЧЕН САПУН, за да го почистите.

2, Изчакайте 6 седмици, преди да го смените с друг 316L пиърсинг.

3, Изчакайте 6 месеца, преди да промените нещо друго освен 316L. (напр. 316, 925 сребро и др.)

Федералното правителство регулира бижутата за нови пиърсинг. Може да се използва САМО 316L, който е хирургическа неръждаема стомана от клас хирургия, а не само хирургическа неръждаема стомана. The "L" означава нисковъглеродни. Също така съдържа по -малко никел (най -честата причина за алергични реакции).

Само F.I.Y.

ми на 26 февруари 2012 г .:

Аз сам правя моето, стига да знаете какво правите и да сте санитарни, тогава не би трябвало'да не е проблем. Направих 3 пиърсинга на otger, единият беше моят хрущял (с предпазен щифт) беше напълно добре, просто поддържайте пиърсинга чист, спестете пари и го направете сами (ако имате подходящите материали и изследвания)..

Бекста на 11 февруари 2012 г .:

Аз'морският ми кораб беше пробит близо 5 месеца и е невероятен, няма никакви проблеми. Малко болезнено за начало. Времето за оздравяване зависи от тялото ви. Моят отне 2 месеца: D

Мария на 26 януари 2012 г .:

И аз'днес го правя … знае ли някой как изглежда. Като след 30 дни?

koolbeanz123 на 24 януари 2012 г .:

Искам пъпа ми да пробие мама през следващата година и нямам търпение да го направя толкова дълго

Зоуи на 19 януари 2012 г .:

kk, ive прочетох куп коментари, казващи, че кожата е станала толкова тънка, че пиърсингът е паднал, защото те'повторно 'глупав' за носене на тежки висящи барове или не се грижи за него правилно …. миграцията му и това се случва с повечето повърхностни пиърсинги, по същество неизбежно, не'няма значение колко добре се грижите за него

-а също и с червени подутини и подуване открих, че задържането/пускането на топла вода върху нея или задържането на нещо топло може да помогне за намаляване и в крайна сметка да изчисти 🙂

надявам се това да е помогнало на някого 🙂 ???

Карис на 15 януари 2012 г .:

Вчера си направих моята, скобата не стана'Не ме боли, но усещах иглата, която леко ме боли. Сега едва ли боли

Бретан на 11 януари 2012 г .:

Аз'мисля да си направя пиърсинг … боли ли ме и колко време трябва да стоя настрана от водата

Джеси на 31 декември 2011 г .:

Някои предложения от опит:

1. Внимателно изберете своя пиърсинг. Направих грешката да отида при някой, който има дългогодишен опит да го прави НЕПРАВИЛНО, и това причини много проблеми с пиърсинга, който в крайна сметка извадих. Потърсете някой с опит с лиценз. Погледнете отзивите за пиърсинга/мястото

2. ИЗЧАКАЙТЕ да го смените с пиърсинга, докато заздравее. Колкото повече го променяте, толкова по -лошо може да стане! Оставете го на мира, докато оздравее.

3. Бъдете ангажирани с почистването му. Току -що си направих моя неотдавна и не съм имал проблеми. Морска сол и антибактериален сапун 2 пъти на ден ми вършат работа, но пиърсингът ще ви даде инструкции какво да правите.

4. СТАНЕТЕ далеч от басейните, те са заразени с химикали, които ще изсушат кожата ви и бактерии, които ще причинят инфекция. Ако наистина трябва, почистете го веднага след това с морска сол или антибактериален сапун

5. ДОН'Изчистете го. Придържайте се към 2-3 пъти на ден, но лично на мен 2 пъти ми е достатъчно. Тялото ви трябва да изгради защита срещу микроби и пречистването му може да го възбуди и да влоши нещата.

Надявам се това да помогне! 🙂

Мелиса на 30 декември 2011 г .:

Пепел:

Уверете се, че имате захар в системата си, когато го свършите и ако изпаднете, вземете малко mnt роса и m&Госпожица..

Мелиса на 29 декември 2011 г .:

Току -що си направих моето преди седмица днес, майка ми смята, че може да бъда неправомерен към звънеца на бара bc, че е червено, но не'не боли и кожата става хрупкава и не е'не стана хрупкав от първия ден, когато го получих .. но и двамата знаем, че може да е тази кожа "умира" което естествено ще се случи, докато се лекува, но никой от нас не е сигурен коя ситуация съм аз'm in. Затова се опитах да го сменя на пластмасов, но топките са твърде стегнати и мога'да ги сваля, какво да правя??

deegirl на 26 декември 2011 г .:

На всички вас хора, които кажете кога's го отхвърли'твоето тяло или каквото и да е. Когато падне'е, защото растеш и кожата ти става по -тънка, докато пораснеш и тя просто изскача. Това обикновено се случва само когато сте на възраст под шестнадесет години, защото не сте'не се отглежда правилно

Cheerwhore на 26 декември 2011 г .:

@Хлое. Свърших моето в петък и следващия четвъртък имах мажоретка. Не става'оздравява след седмица, но престава да наранява след 3 или 4 дни. Просто носете дишаща мазилка върху нея при мажоретката и ще се оправите 🙂 и внимавайте да не я блъснете. Но категорично не't го извадете, докато оздравее x

котенце на 26 декември 2011 г .:

@ ames, това е като наистина лоша болка, но само за секунда. Като нищо, това е само секунда. И ти не разбираш'не знам кога ще дойде, така че е като ооо за секунда, после свърши, обещавам 🙂

Горещо ми е на 26 декември 2011 г .:

Лол. Казвайки на всички вас "омг можеш'не плувайте с него, докато оздравее' всеки ден имаш душ, дон'ти и там се намокри? Направих моето преди около 5 седмици и за първите около два дни беше толкова болезнено, но след това беше добре. Аз правя мажоретки и не става'не боли или нещо подобно. Не е'Дори не се е излекувал, но все още е добре. Аз'плувал съм купища, не става'дори няма значение. Просто не забравяйте да отидете при професионалист според мен'е по -добре, когато е така'; е момиче, което вече е свършило своето 🙂

Мишел на 22 декември 2011 г .:

Аз'днес получавам обратен пиърсинг на пъпа. Аз'имах върха за около 2 & 1/2 години и аз'никога не съм имал проблеми с него. Дали дъното е по -склонно към отхвърляне?

ames на 19 декември 2011 г .:

пробивам пъпчето си за 6 дни.

Мисля, че най -голямото ми притеснение е колко боли. Всички казват, че това не боли, но пробих ушите си и това боли дали е нещо подобно?

И колко време отнема петата?

може ли някой да отговори възможно най -скоро 🙂

защото жив (автор) от NJ на 19 декември 2011 г .:

@CHLOE – Дори и да се грижите отлично за пиърсинга си, той все още няма да се излекува напълно след 4-6 седмици. Каквото и да правите, можете'не ускорявате тялото си'времето за изцеление. След 2 седмици ще остане много нежно и с цялото огъване и усукване, което идва заедно с мажоретките, аз'Помислих много внимателно, преди да го направя в този момент. Ударът или лакътът в прясно пробита зона НЕ се чувства добре!

Nya на 14 декември 2011 г .:

не е напълно излекуван за 4 месеца. Направих моето от най -добрия човек в пр. Н. Е., Преди да смените пиърсинга на пъпа, той трябва да бъде подправен. С буквалното значение да виждате всички сезони, изчакайте една година за най -добрите отстъпления.

animaddie на 10 декември 2011 г .:

правилно, хората, които казват, че пиърсингът на пъпа ви не отхвърля, защото вие се грижите за него…

количеството грижи, които му полагате, не't извинете причината за отказа си.

наличието на метална пръчка в тялото ни е напълно чужда, това не е така'не знам, че е поставено умишлено.

и ако кожата става все по -тънка, не'не е задължително да го имаш предвид's отхвърля.

и горещо НЕ препоръчвам да си правите пъп на пъп, ако той го отхвърли, имайте предвид, че колкото и пъти да го пробивате, той винаги ще го отхвърли и просто ще остави множество кънки по тялото ви и ще го направи доста лепкав

защото жив (автор) от Н. Дж. на 03 декември 2011 г .:

@arianaa1997 – Освен че те боли, имаш ли други симптоми? Кожата около пронизващата червена ли е или изтича гной или нещо подобно? Имам повече информация какво да правя, ако пиърсингът на пъпа се зарази тук: https://hubpages.com/style/What-To-Do-When-Your-Na…

Дано това помогне!

arianaa 1997 г. на 02 декември 2011 г .:

току -що прободох пъпа си преди около четири седмици и около пъпа започна да ме боли наистина. случвало ли се е на някой друг и ако да какво означава това ?

Амелия на 30 ноември 2011 г .:

Аз'm 15 и бих искал да ми пробие корема, но правя гимнастика, която обичам и не съм готов да се откажа. Дали упражняването на гимнастика ще дразни/разкъсва пиърсинга? Аз'Притеснявам се за неща като обратните обрати, тъй като огъвате гърба си толкова много, което разтяга стомашната кожа. Също така, ако това ще го дразни, ще бъде ли просто докато е'е изцеление (колко дълго?) или завинаги? Още един въпрос, извинете! Прочетох, че не трябва'не носите тесни дрехи – това е само докато е'е лечебно или винаги, когато имате шкембе? Благодаря!

Криста на 17 ноември 2011 г .:

блаххх- Дон'не използвайте неоспорин. Трябва да накиснете пиърсинга си с топла морска солена вода. Трябва да купите морска сол и да поставите 1 чаена лъжичка от нея в 8 унции вода. Загрейте го в микровълновата за около 30 секунди и го поставете в стъклена чаша или малък съд. Наведете се напред, поставете контейнера или стъклото върху пиърсинга и внимателно легнете така, че да не го правите'т да го разлеете. Накиснете за 15 минути. Правете това 3 пъти на ден, докато оздравее. Че'Това, което всеки пиърсинг би препоръчал, тъй като същото се случи и с мен, аз накиснах морската сол и сега пиърсингът ми е напълно излекуван. Никога не използвайте Неоспорин и помощни ленти, те просто ще увеличат времето за заздравяване на пиърсинга.

блаххх на 16 ноември 2011 г .:

Добре, беше ми скучно да прочета всички коментари, но съм малко набит и пъпките ми бяха прободени за около 5 месеца, сега беше наистина червено, откакто го получих, затова го извадих и го сложих неоспорин с превръзка за да оздравее нощта..колко мога да изкарам преди да се затвори

liz на 15 ноември 2011 г .:

Аз'вече десет години ми беше пробит пъпът … трябва да го извадя за операция (лапроскопия) може ли някой да ми каже колко време мога да задържа пиърсинга, преди да се затвори?

Дженемас на 28 октомври 2011 г .:

Отпуснете се и го оставете на мира плюс се грижете за него така, както ви е казал вашият пиърсър. и го оставете на мира … Почистете го и го оставете.

Pandabear02 на 24 октомври 2011 г .:

И така, моят приятел се опита да пробие пъпа й с 14g конус и това'започва да влиза, не много, но е така'правя донякъде вдлъбнатина. Какви са вашите мнения?

Алекс на 18 октомври 2011 г .:

Също така някой може ли да ми кажете …. аз смених пръстена си 4 пъти след като го пробих. Какви са шансовете да го отхвърля? Склонен съм да бъда наистина бърз лечител.

Алекс на 18 октомври 2011 г .:

Пейдж 20 ……. това, което правиш, ще излекува дупката. Трябва да ходите на вашия пиърсинг всеки месец или повече, за да видите 1) дали лечението е правилно и 2) ако можете да го пробиете отново. Предполагам, че чакам на лизинг 4 месеца, преди да го направя отново. Белегът основно ще изчезне и какво не't отивам ще бъде розов цвят. Ако все пак си направите коремната пъпка, тя ще прикрие белега, но ще го нарани малко повече, тъй като тъканта на белега е по -груба.

Ема на 12 октомври 2011 г .:

Имах белези на китката си от пиърсинг и те избледняха с течение на времето, но не изчезнаха'не отивам, но когато го получих, не можахте'дори не виждам стария белег. Просто трябва да изчакате да заздравее и тогава новият ще скрие белега. Също така, ако пиърсингът започне да се отхвърля, отидете на д -р и поискайте крем FUCIDIN, неговите невероятни изглежда, че моите отхвърлят, но използвам крема и той спира след няколко дни. Взимам втория си пъп, скоро съм напълно закачен за пиърсинг, който бях направил 19 заедно и определено не бях готов да се откажа.

Савана Уилт на 01 октомври 2011 г .:

Съжалявам, че притеснявам всички, но моята е била направена от около седмица … но около нея има тези две червени петна и те няма да си отидат? Нещо не е наред ли? Изглежда зле и idk какво означава … ?? Освен това, страхотно е!

Veggiegirl12 на 14 септември 2011 г .:

И аз'обмислям да свърша моето, но искам първо да бъда напълно информиран, така че имам някои ?'с:

1. Колко време отнема, докато успеете да извиете гърба си и той спечели't нарани зоната около пиърсинга?

2. Има ли някой, който се падна или гимнастиката му е пробита и ако да, болят ли гърбовете и пружините от гърба? Боли ли предното преобръщане?

3. Кое е по -добре, нормален или обратен пиърсинг?

4. Колко обикновено струва

Даниел на 09 септември 2011 г .:

УАУ съм направил четворката си и тя никога не е била заразена или падаща, може би просто имам късмет, но моят пиърсинг знаеше какво прави с късмет и NM, аз бях мажоретка, направих върха си в началото на годината и Отидох да тренирам месец по -късно, така че трябва да сте добре

Колет ~ на 08 септември 2011 г .:

Преди това си пробих корема и го почистих добре и не го направих'не си играех с него много, но той продължаваше да става много тънък, така че в крайна сметка го извадих след няколко месеца, преди да се изтласка напълно. Заздравя няколко седмици по -късно, но сега двете дупки се слеха и аз имам малък белег. Може ли да го направя повторно според вас? Няма много кожа точно там, макар че съм мършав, а цялостното сливане го прави по -слаб … Helppppp искам го backkk

Тифани на 05 септември 2011 г .:

Аз бях направил моята събота. Кони, трябва да го почистваш. Използвай солена вода и я мий, докато се къпеш (пий по две на ден) Дон'Не го докосвайте без дезинфекцирани ръце, защото ще получите инфекция. Опитайте се да почистите внимателно с тъканни пъпки, а не с ръце.

И АКО ИМАЕТЕ ДАЖЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ САМИ (предишен коментар), ОЧЕВИТЕЛНО НЕ СТЕ ЗРЕЛИ ИЛИ УМНИ ДОСТАТЪЧНО ЗА ПИРСИНГ НА ПЪРВОТО МЯСТО.

Кони на 02 септември 2011 г .:

бях си направил пъпа преди 2 дни и има изсъхнала кръв около горната част, трябва ли да го сваля?

Кариан на 13 август 2011 г .:

Този октомври ще си перфирам пъпа за 1 година. В момента имам златен висящ в пъпа ми, той е малко подут и наистина червен и много боли, откакто го сложих. Help.me?

Линда на 01 юни 2011 г .:

Хубави аксесоари за тяло….

Алекс на 01 юни 2011 г .:

Харесвам поста ти. Боли ли…????

Сара на 01 юни 2011 г .:

Ако само "странно" хората ги получават, това трябва да направи голям процент от женското население странно.

Знаеш ли, да бъдеш "странно" не е непременно нещо лошо. Това е "странно" хора, които оставят своя отпечатък, променяйки хода на историята чрез напредъка в изкуството, науката и философията.

cait на 22 май 2011 г .:

пробих пъпа през януари. Погрижих се за него доста добре, промених го като март и сега се зарази, май и напълно оздравя, но кожата изглежда изтънява и определено не е заразена, така че тялото ми не може да го отхвърли и не знам'не знам какво да правя. Не разбирам'не искам да го извадя и да го накарам почти през лятото.

Джени на 08 май 2011 г .:

ако сте дебели НЕ ВЗЕМЕТЕ ЕДИН!

Ангел на 02 април 2011 г .:

Сено,

Пробих корема си преди около 4 седмици и вече смених летвата, отначало не'не отивам червен Buht сега неговите купчини червени около твърде дупки:/.

как мога да накарам зачервяването да изчезне и да го закарам на хълм ?

Моля някой да отговори 🙁 ??

Челси. на 26 март 2011 г .:

Добре, мога ли да си пробия пъпчето без кръговия пръстен? Мога ли да го направя първо с пръстен с форма J/прав? За мен кръговите са грозни. : d моля за помощ.

izla_16 на 25 януари 2011 г .:

Не, харесвам всички пиърсинг на корема, те са готини ….. всички тук мислят, че не можеш да плуваш около година, но отидох да плувам два дни след като получих моя, защото отидох на почивка и беше страхотно, че имаше две години сега и е перфектен и ми харесва!!

casei на 21 януари 2011 г .:

искрено мисля, че обикновеното пиърсинг на пъпа е нормално. всичко като мултипеърсинг или отстрани е непривлекателно

Синта на 06 декември 2010 г .:

Хей, пробих си пъпчето преди около 3 дни.

Наистина се надявам да не стане'не получих отказ, не го направих'не осъзнавам, че мога да прочета тези неща днес!

Моят съвет за пиърсинг & почистването беше да го почистите с АНТИБАКТЕРИАЛЕН сапун сутрин, когато имате душ & през нощта с МОРСКА СОЛ не трапезна сол, разтворена в топла вода & оставете да кисне 5 до 10 минути. Правете това всеки ден в продължение на 2 месеца след това само сол & топла вода, ако можете. Най -добре е да не ходите на плуване, ако правите само чисти плажове & носете водоустойчива превръзка в басейните, защото има много бактерии.

НЕ СЕ ИГРАЙТЕ С НЕГО, може да отнеме от всяка точка до една година, за да се излекува всеки е различен НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙТЕ, докато не се излекува !!!! Ако започне да се заразява, използвайте морска сол & топла вода се накисва веднъж на ден!

Надявам се, че това е помогнало на някого, ако имате въпроси, трябва да се обадите на вашия пиърсинг, който знае най -добре, че са професионалистите!

Едно нещо, което искам да знам, е как можете да разберете кога е излекувано???

tayjay на 10 ноември 2010 г .:

може ли някой да ми каже за обратния пиърсинг на корема, ще го получа утре и ще се радвам на някои съвети и истории, ако някой от вас има такива 🙂

х

на 08 ноември 2010 г .:

получавам нормалния

след около две седмици съм много развълнуван! : DDDD

Kylemotherfuckingknapp на 05 ноември 2010 г .:

Да,

мисля, че това беше полезно.

аз получавам кожата под пъпа си около…

5 минути. ДА!

аудра на 27 октомври 2010 г .:

пиърсингът ми с бутон b е червен и го направих преди около 2 1/2 седмици, няма котка или нещо подобно, почиствам го с топла вода и сапун, но имам нужда зачервяването да изчезне, това прави пиърсинга да изглежда непривлекателен , имам нужда от съвет, за да стане по -малко червен и бърз!?!?!?

к на 14 октомври 2010 г .:

Пробих върха на пъпа, когато бях на петнадесет. Не беше't болезнен пиърсинг, за да го получите'е малко неудобно да имаш скоба на корема и игла, преминаваща през кожата ти, както се очаква, но нали'всъщност не е болезнено. Боли малко след това, като ако се хване за дрехи или просто се наведе или се наведе, когато седи през първите няколко дни, но'добре е. Не стана'не се заразявам изобщо, но отне една година, за да се излекува! На някои хора просто им отнема повече време за излекуване и предполагам, че това се отнася за мен – имах много малко проблеми с него, когато се лекуваше. Ако го свършите и той излезе малко (акцент върху малкото), или от него излиза малко гной, това е съвсем нормално! Ако то'все пак е много и тогава е червено и болезнено'възможно е да е заразен, но малко е нормално в началото. Да си призная, бих могъл'грижех се за това по -добре, но не го направих'не се занимавам с него и не го докосвам, без първо да си почистя ръцете. Използвах малко количество морска сол с топла вода, като малка чаша с лекарство от 30 мл, за да я почиствам два пъти дневно през първите няколко месеца, след това веднъж на ден през следващите няколко, и с антибактериален сапун под душа, докато се напълни напълно излекуван, само като го измие със солена вода, когато имаше нужда. Когато беше болезнено, използвах спрей за рани Savlon или крем Savlon – и двете бяха полезни за лечебния процес. На доста хора, които познавам, беше казано да не използват Savlon, но това ми помогна много добре…!

Пробих го със стандартна щанга, но беше твърде дълго за количеството кожа, което бях пробил, така че това вероятно допринесе за времето за заздравяване. Хваща се и се влошава много по -малко, сега имам по -къса щанга.

Пиърсингът е малко нестабилен, но това е така'наистина не се забелязва, освен ако не го посоча. Аз'скоро ще получа пиърсинг на обратния пъп и аз'много съм развълнуван! Но определено не очаквам да го излекувам отново ¬_¬

Отидох на почивка един месец, след като го пробих и хотела'Един ден басейнът беше прекалено хлориран, което направи пиърсинга малко болезнен, но освен това беше напълно добре. Аз'Правил съм го от две и малко години и нямах абсолютно никакви проблеми с него, откакто заздравя!

Но да, гледайте го и се уверете, че го пробийте на реномирано място и трябва да е наред!

Дарси на 07 септември 2010 г .:

Първо си пробивам корема, когато бях на 13! Не бих препоръчал това, тъй като тялото ви все още расте и с покачването кожата на пиърсинга ще се разтегне! това може да доведе до по -малка и болезнена кожа и след това тялото ви да отхвърли пиърсинга! (това се случи с мен!) Направих го отново, когато бях на 17! също се опитайте да не купувате хирургическа стомана или неръждаеми неподвижни пръти, защото те напояват пиърсинга! най -добрите са титан и сребро! затова колкото по -дълго чакате, толкова по -добре и бъдете внимателни в баровете, които използвате 🙂

Надявам се това да е полезно: D

Лорали. на 28 август 2010 г .:

добре, пробих корема си отгоре, обратно през март и той беше отхвърлен без причина. почистих го, но може да съм сменил лентата твърде скоро.

направих го отново преди около седмица и той проби през по -малко кожа, отколкото беше, когато го направих, така че се притеснявам, че ще го отхвърли отново. на всеки друг, който има същия проблем, не е ваша вина, освен ако не мислите, че вие'правиш нещо нередно аз съм почти на петнадесет и ако падне отново, имам само да изчакам до седемнайсет и след това да го направя отново … отново:/

crazyyyygalxxx на 23 август 2010 г .:

бях си пробил пъпа и той също е навън. изглежда страхотно и изобщо няма болка, а пръстенът покрива външната част, защото го пробиха над кожата. така че момчета, ако имате дреха, можете да я пробиете нормално, ако имате достатъчно кожа около пъпа.

Аби на 16 август 2010 г .:

Здравейте, аз си направих корема преди около 2 месеца и го промених на висящ чак едва днес забелязах, че кожата е станала все по -тънка и по -тънка и се притеснявам, че ако я измия или сложа вода, тогава коремната лента ще изпадайте напълно какво да правя, страхувам се моля ПОМОГНЕТЕ! 🙁

Кристи на 06 август 2010 г .:

Пробих си пъпа преди 6 месеца. Е, носех само нормална щанга, не една от тези дълги висящи, но лежах по корем на гаджето си'леглото ми върши домашната работа на компютъра и добре, одеялото се хвана за пръстена на пъпа ми и го издърпа почти докрай. Отидох направо при професионалиста, който ми го проби и го попитах какво да правя. той ми каза да го извадя и да го излекувам, а те'ще го направя отново. Сега имам много червен малък белег. Това се случи преди месец и то'все още се лекува. Аз'Поставях Неоспорин върху него и го почиствах с разтвор за пробиване на уши около веднъж на ден, за да подпомогна процеса на оздравяване. Предполагам, че това, което искам да знам, е колко време ще отнеме, докато се излекува напълно?

ladee на 23 юли 2010 г .:

Ако пушите, това ще предизвика ли лечебния процес да се лекува по -бавно? Свърших мините преди 4 дни и засега изглежда страхотно. Причината, поради която попитах, беше, че когато родих бебето си, трябваше да направя секцио и пушенето накара белегът ми да изглежда грозен вместо тънка бяла линия. Също така, как бихте разбрали, че след това се извършва изцеление? Знам аз'трябва да изчакам 4 до 6 месеца, преди да го променя, но какво ще стане, ако аз съм от тези хора, които трябва да чакат по -дълго?

али на 05 юни 2010 г .:

хей слушай, пиърсингът на пъпа ми беше заразен 8 месеца преди да чуя за h2ocean. тези неща направиха чудеса. 🙂 може да искате да опитате

Никол. на 30 май 2010 г .:

добре. добре. пробих корема си от приятел, който го е правил три или четири пъти и не го е направил'нямам зъбци, които да държат кожата ми, а не'не минава през пъпа, въпреки че изглежда така. не знам'не знам дали трябва просто да го извадя или да го оставя, и да изчакам и да попитам дали мога да го направя професионално по -късно. Аз'm 15 и трябваше да изчакам, знам това сега, но ми харесва, но искам всъщност да ми мине през пъпа, така че какво трябва да направя?

🙂 на 18 май 2010 г .:

Току -що си направих пъпка преди няколко месеца. Аз

почиствах го всеки ден, но няколко седмици по -късно кожата ми започна да става все по -тънка и пръстенът ми изпадна.

Какво трябва да направя за следващия си пиърсинг? Трябва ли да им кажа да влязат повече в кожата ми? Сега имам грозна белезна тъкан

на пъпа ми.

; ( на 06 април 2010 г .:

Аз'току -що отново си направих корема. Почиствам го всеки ден. Но няколко седмици по -късно кожата ми стана тънка и

Виждам, че пъпът ми ще падне. Аз'Страхувам се, че ако го почистя, кожата ще стане още по -тънка и пръстенът на пъпа ми ще изпадне. Какво трябва да направя?

J'Ло на 26 март 2010 г .:

Два пъти съм си пробивал пъпа. За първи път отхвърли след две седмици. След това трябваше да изчакам осем месеца, за да го пробия отново. Вече мина повече от година и все още се опитва да се излекува. Не е заразен и съм раздразнен от него, защото пиърсингът е дълбоко и не мога да намеря никакви пръстени за пъпа, които да пасват сега!

Георги на 24 март 2010 г .:

бях пробил корема си преди 7 години, когато бях на 10. Бях направил дъното преди няколко седмици. И двете са добре! Не, не става'не боли !! Просто ги почистете религиозно с нещо като спрей върху savlon (антибактериално измиване на рани) или просто използвайте топла солена вода и го правете около 3-4 пъти на ден! А белият пръстен около него се нарича лечебен пръстен … това е добър знак, така че дано'не се опитвайте да го вземете или изтриете!!

crazygirl101 на 11 март 2010 г .:

хей, имам нормален пиърсинг на пъпа, имах го около 8 седмици, преди няколко години имах захар за заразено апендикс, имах ключалка и има белег в долната част на пъпа ми, когато си пробих пъпа, казаха те биха могли да направят върха, но аз не го направих't да попитам дали биха могли да направят дъното, имах няколко пиърсинга и с всички те имаха много белези, така че се чудех дали мога да направя пиърсинг на пъпа на дъното на пъпа си ?? (къде е белегът) или това ще бъде по -болезнено и ще удължи времето за излекуване ?? благодаря, че отделихте време да прочетете това, моля, позволете ми да знам каквото и да е

vick на 25 февруари 2010 г .:

пипам коремчетата си! имам 4 🙂

Бриана на 22 януари 2010 г .:

@Celiaa

това се случи и на мен мисля, че в крайна сметка те'Ще падна малко, но те спечелиха't изчезват напълно. моите все още са там. вторият път, когато отидох да си пробия пъпа, дамата ми каза да сложа алое вера, защото'ще ям тъканта на белега. [[че'е лъжа]] опитах & то спечели'не работи. но на твое място не бих't да си направите пъпа отново, защото 1, то'ИСТИНСКО ще боли. 2, може да се случи отново. и 3, то'не си струва.

Кайла на 14 януари 2010 г .:

пробих долния и горния корем и съм на 14 и не се получи'изобщо не ме боли и обичам, а скоро ще свърша страниците 🙂

Ребека на 05 януари 2010 г .:

аз имах корема си преди няколко седмици, използвах солена вода и водка и хирургическият спирт работи много добре

Дий на 03 януари 2010 г .:

хей момчета … извадих си коремната щанга за един месец, но го направих преди 2 години..но няма да се върна направо в това означава ли, че е затворено??

очакваме 2ur отговори!

Lela05 на 30 декември 2009 г .:

Така че трябваше да си пробивам корема 3 пъти (от професионалист) и всеки път пиърсингът беше отхвърлен. Всеки път мога да ви кажа какво точно съм сгрешил. Първият път, когато пиърсингът се зарази, защото щях да го докосвам през цялото време, без ВИНАГИ първо да си мия ръцете. Тялото ми отхвърли щангата, докато то просто изпадна, оставяйки нещо, което изглежда на пипало … но това изчезна бавно и останах с белег. Също така го промених, преди да го направя. Трябва да изчакате 4 до 6 месеца (може би повече в зависимост от вашето уникално тяло). Първият ми пиърсинг ми каза, че мога да го променя в рамките на първия месец! и това направих. Бях на 18, когато го направих за първи път. Вторият път бях на 19 и тялото ми отхвърли пръстена просто защото щях да нося тесни дрехи. Вижте, когато носите тесни дрехи, тя постоянно избутва горната част на щангата надолу, а долната част (която трябва да остане в пъпа ви) нагоре. така че кожата, преминаваща през лентата, която е предназначена да поддържа пиърсинга ви, става все по -малка и по -малка, докато просто не може да задържи пиърсинга. Третият път (бях още на 19) го направих с пръстен вместо с щанга, което беше голяма грешка. НЕ носете тесни дрехи, ако имате особено пръстен !!! отхвърлянето се случва много по -бързо, защото пръстенът се изкривява до кожата ви отстрани. пръстенът е много по -лесен за почистване, тъй като имате достъп до целия пръстен, когато завъртите пиърсинга, докато го почиствате. Все пак много по -професионални пиърси препоръчват да се направи с щанга.

Единствената грешка, която направих и трите пъти, беше НЕ БЪДА ПАЦИЕНТНА! защото исках толкова много да го покажа и да нося наистина доста висящи бижута, бих го сменила твърде скоро! Така че на всички вас, млади там хаха Просто моля БЪДЕТЕ СТЪРПЕНИ с тялото си и всичко, което слагате в него или върху него.

Наскоро (миналата седмица) си пробих пъпчето за четвърти път и съм на 22. Купих си хубави ризи, които ми стоят свободно в областта на стомаха. Не пипам пиърсинга, освен ако ръцете ми не са ЧИСТИ. Използвам SALINE за измиване на рани, който си купих от аптеката (препоръча ми го моят нов пиърсинг) и го накисвам веднъж на ден. Накисвам пиърсинга си веднъж дневно с нейодирана морска сол в топла вода. Леката топлина е полезна за лечение, тъй като отваря кръвоносните съдове, което позволява повече кръв да достигне до зоната около пиърсинга. Това означава, че повече клетки се доставят на клетките, които се опитват да излекуват раната ви, така тялото ви гледа на пиърсинга.

Аз също измивам пиърсинга си веднъж на ден с PROVON (препоръчителен антибактериален сапун, който е направен, за да се грижи за новите пиърсинги и се препоръчва от Асоциацията на професионалните пиърсинги). SATIN е друга марка антимикробен сапун, която се препоръчва от Асоциацията. Купих моя от Ebay, но има сайтове, които продават тези продукти и онлайн. Също така ще изчакам поне година да си променя пиърсинга, независимо от всичко. НЯМА да влизам във водни басейни за около 5 месеца и дори тогава ще използвам водоустойчив лейкопласт. Не забравяйте, че въпреки че солта в морето затруднява растежа на бактериите там, в морската вода има рибки, а ако има рибки, има и риба, която няма да е чудесна за вашия пиърсинг! lol Самата морска вода е добра. Ето защо накисването на водата от морска сол е добро за раната ви. Не плувайте в езера или реки, тъй като бактериите там процъфтяват, а хлорът в басейните е химикал, който може да е твърде остър за лечебния ви пиърсинг.

Съветвам много от вас да си направят проучване. Всеки има различни подходи за това как трябва да почиствате и да се грижите за пиърсинга … моят съвет. Прочетете всички възможни онлайн грижи за грижи и изберете кое е най -доброто за вас. Избрах нещата, които имаха най -добър смисъл, тъй като исках да третирам пиърсинга си като рана. Раните се нуждаят от кислород и трябва да бъдат чисти, за да заздравеят. Не забравяйте, че има такова нещо като пречистване, което изсушава кожата.

Този път мисля, че всичко ще се оправи … Успех!

Аманда на 20 ноември 2009 г .:

аз съм на 13 и току -що пробих моята на върха, както преди 3 часа. няма да кажа, че не става'изобщо не ме боли, но ме боли, дай 4 \ 10 болки, преди да го направя, наистина се уплаших, което беше по -лошо от самия пиърсинг. трябва да вземете подходящите почистващи препарати от вашия пиърсинг и дон'не използвайте нищо, което не е в списъка. обаче не е така't задължително за почистване, просто се препоръчва. не можете да плувате през първите 6 седмици и никакъв океан НЕ му помага да се излекува. трябва да го почиствате през първите 6 месеца и това's също колко време трябва да изчакате, преди да го промените. моля хората не'Не го пробвай сам, освен ако не си обучен или нещо такова, мога да си представя, че много се обърка. ако прочетете някои от коментарите преди мен, моля, не'Не позволявайте на ужасните истории да ви изплашат, за да получите това пиърсинг. наистина е красива и докато се грижите за нея, най -вероятно ще се оправи.

цялата информация е от книжката, която получих от HTC, където отидох да го направя.

Даниел на 20 октомври 2009 г .:

Защо отнема толкова време, за да се излекува? Аз'Получавам проекта за пъпа тази седмица дали ще боли като много лошо?

габи на 13 октомври 2009 г .:

изглежда толкова гадно, но боли ли?

Флора Д. на 23 септември 2009 г .:

Piercing Outies е Grooossss! Съжалявам да кажа. Предполагам, че това е всичко, което бихте могли да направите…

Аманда Б на 23 юли 2009 г .:

Пробих си пъпа през април 2007 г. Бях на 14 и казах на майка си, че искам такъв. Нейният незабавен отговор беше не. Качих се на компютъра и направих проучване, за да я убедя. Ако ти'опитвайки се да убедите родителите си да ви позволят да го пробиете, трябва да проучите:

-общи проблеми/опасности

-как да се грижим за него/след грижи

-лечебно време & как да ускорите процеса

-местни салони за пиърсинг

След като направите това, трябва да се обадите на пронизващите места, които сте намерили, и да зададете следните въпроси:

-Колко ще струва?

-Това включва ли бижута за тялото?

-Взимате ли кредитни карти?

-Използвате ли отново иглите си? (ако кажат „да“, НЕ отивайте там)

-Имам ли избор да бъда прободен от мъж или жена?

Разберете часовете на отваряне на пиърсинга и ги запишете заедно с Q&Като.

Когато се приближих до майка си с бележник на Q&Освен това тя ме прие по -сериозно и каза, че ще ме вземе, за да го направя.

Няколко неща, които научих, които може да ви помогнат…

–Когато го пробих, пиърсингът ми каза, че когато се къпя, трябва да го почистя с антибактериален сапун за ръце. Изплакнете го добре, за да не остане сапун, защото това може да раздразни пиърсинга.

–Моят пиърсинг също препоръча Bactine. Използвах Bactine винаги, когато докосна пръстена, ако го боли, и веднъж сутрин. То'е безболезнен спрей (както бе споменато в по-ранен пост). Не стана'не изсуших кожата си, но не го направих't O.D. с него.

–Слънцето е добро за новия ви пиърсинг !! Слънцето ви кара да произвеждате повече витамин (мисля, че е витамин К или D), който помага на тялото ви да абсорбира калция. Калцият е чудесен за имунната ви система и ако имате силна имунна система, пиърсингът ви е по -малко вероятно да се зарази.

–От корема ми започна да излиза гной..не много, само малко количество, което би се покрило около топките на ринга. Гной е вашето тяло'начин за почистване, така че да не се прави'не винаги показва инфекция. Почистването му по -старателно може да го изсуши Открих, че маслото от чаено дърво прави чудеса. След като го почистих, легнах по гръб и сложих маслото около пиърсинга за 5 или 10 минути. Аз'd плъзнете лентата нагоре и надолу, за да вкарате маслото в пиърсинга. Това наистина ускори лечебния процес.

Коремът ми никога не се забива или хваща за нищо. Единственият път, когато се забие, е когато нося наистина дълъг пръстен, който се забива на колана или панталона ми, когато седна.

Така че майка ми ме заведе в Ravens Nest в Norwalk CT (ВЕЛИКО МЯСТО С ПРОФЕСИОНАЛЕН PPL), тя трябваше да попълни някои документи (защото бях на 14). Избрах пръстен за още 10 долара (което разбрах, че е тъп, защото избрах коремна лента от 1 долар от пластмаса-просто вземете обикновената щанга, която'включени в цената). Когато всички документи бяха попълнени, дамата беше като "добре ела с мен."

Тя ме заведе в задната стая, където се прави цялото пиърсинг. Тя ми каза да се изправя и тя направи 2 точки-където иглата ще влезе & излез. Легнах на кафяв стол, подобен на зъболекар. Тя извади всички инструменти, които по онова време изглеждаха някак страшно. Тя притисна мястото, където щеше да пробие, и ме попита дали съм готова … когато за пръв път прокара иглата, я усетих, но не'не боли. Мислех, че не го е направила'пробивам го докрай, защото очаквах поп звук, болка или НЕЩО. Погледнах надолу и видях, че иглата минава право през кожата. Тя сложи пръстена на края на иглата и като извади иглата, тя натисна пръстена навътре'не усещам нещо и изглежда страхотно.

След като го пробих, открих, че все още мога да лежа по корем, но се почувствах странно. Не стана'не боли, просто имах чувството, че не е'не би трябвало да е там, но това'това е ЕДИНСТВЕНИЯТ момент, в който някога съм го усещал … не'не ме боли, просто го почувствах. След около 2 или 3 месеца вече не го усещах, когато легнах.

Пробиват ми пъпа 2 години и половина и аз'никога не съм имал проблем. Обичам го и аз'скоро ще го пробия отново (този път на дъното).

Надявам се моята история да помогне на поне 1 човек!

Лебоси на 22 юли 2009 г .:

Бях си пробил пъпа преди около 10 месеца и изглежда е заздравял, трябва ли да го почиствам още ?? Преди това използвах хирургически спирт, за да го почистя, но той премахна блясъка от коремната ми лента, тъй като е много силен, така че ако искате да запазите блясъка на коремната си лента, бих ви посъветвал да използвате вряща, солена вода. също така използването на топла вода е лошо, може да е и студено, винаги използвайте вряла вода.

риана на 16 юли 2009 г .:

аз си направих моето, когато бях на единадесет години. Много хора смятат, че е твърде млад, но аз го харесах и все още го правя сега, а аз 14 -годишен никога не го почиствах отначало и той се зарази, така че го направих отново, когато бях на 12 , но сега го почиствам постоянно- и е прекрасен! обичам да го показвам

Ем на 15 юли 2009 г .:

Пробих си пъпа преди около 2 години, когато бях на четиринайсет. Наистина се уплаших, когато прободецът настройваше запасите. Когато дойде време, имах чувството, че ще повърна. Затворих очи след това в 1,2,3 беше направено. Чувстваше се странно, но безболезнено. Почиствах го 2 пъти на ден в продължение на около 2 седмици, след което спрях, защото изглеждаше като заздравял и след месец го смених. Скоро след като се зарази, защото не исках да го почистя и го смених твърде скоро. Започнах да го почиствам още около няколко месеца след това и заздравя прекрасно. Сега изглежда страхотно и сменям лентата през цялото време =]

kkarina* на 08 юли 2009 г .:

добре, пръстенът на корема ми е страшно страхотен. направих го за моя 14 -ти ден. о и татко ми все още се е случил'Т РАЗГЛЕЖДАЙТЕ, ЧЕ СЪМ ПРОБИЛ !!!!!! хехехе. но рано или късно той ще разбере……..

Кортни на 29 юни 2009 г .:

W.O.W iM GLAD I CAME TO THIS SiTE ПРИЧИНАТА i MiTE ПОЛУЧАВАЙТЕ МИНЕ ЗА МОЯТ 15 -ти РОЖДЕН СЛЕДВАЩ МЕСЕЦ И ПОЛУЧИХ НЯКОИ БЕЗОПАСНОСТИ И ИНСПИРАЦИИ, ТАКА ВСЕКИ LOL XSPECIALLY JAY ♥ LO

кали на 23 юни 2009 г .:

ewww. тези откровени пиърсинг са отвратителни.

Мишел Райт на 16 юни 2009 г .:

Е, аз имах много опит с пиърсинга на пъпа, т.е.'Правил съм го 5 пъти!

Първо, бях само на 15 години и родителите ми не знаеха, но това беше направено професионално, но бих искал да кажа, че пиърсингът като непълнолетен в тази област може да не се лекува добре или да отхвърли, защото тялото ви не е напълно израснало! Много хора предлагат да изчакате до 17 -годишна възраст'ще се отглежда. но има алтернатива, ако сте прекалено млади за пиърсинг: отидете на bodysparkle.com и те имат "фалшиви пръстени за корем" нещо като клипове, а те имат елегантни и блестящи и струват само 7 долара! можете да го персонализирате за вашето тяло!

също така, добър начин за почистване е H2Ocean спрей $ 10.00 има 60 естествени елемента, които помагат за излекуване

отхвърляне, моят е отхвърлил 4 пъти, първият път беше заради грижи, казаха ми, че е с пероксид НЕ ДОБРО..но през цялото време беше с хирургическа стомана 14ga, така че този път опитах титан, който не съдържа НИКЕЛ, само в в случай, че бях чувствителен към другия метал и също така повиших количеството до 12 g. Има теория, че тялото ви е по -лесно да изтласка нещо по -малко и винаги мога да се върна към 14g и няма да почувствате разлика в размера. така че, ако отхвърляте уреда, го почистете, използвайте анодиран титан … за да видите какво се случва

Мишел Райт на 16 юни 2009 г .:

не можете да плувате веднага след това!

Роузи .. х на 14 юни 2009 г .:

можете да отидете да плувате веднага след това … най -добре е да изчакате няколко дни.