Докато момчетата с къдрава коса изсушават косата си сешоар, момчетата с права коса се чудят как да получат къдрава коса. Косата на мъжете обикновено е твърде къса, за да може маша да бъде ефективна, но има и други начини за къдрава коса. Ето най -лесния начин да създадете къдрици за мъже.

Всичко, което става от права до къдрава коса, е малко продукт за коса и сешоар. Сешоарите са абсолютно за мъже. Топлината не само изсушава косата бързо, но дава и най-добрия контрол, добавяйки обем, целодневна фиксация и дори къдрици.

Друго тайно оръжие за мъжка коса е соленият спрей. Помислете как косата изсъхва с добавена вълна след ден на плажа. Соленият спрей имитира този ефект, добавя текстура, задържане и пълнота, което може да бъде от полза за всички типове коса.

Няколко висококачествени солени спрейове на различни цени са:

Ето как да преминете от права към къдрава коса за мъже.

Как да получите къдрава коса (Урок за мъже)

Изображение от Джеймс Уелш. Вижте и неговия YouTube канал.

1. Започнете с мокра коса и леко подсушете с кърпа, докато стане влажна.

2. Нанесете обилно количество топлозащитен спрей през косата.

3. Нанесете спрей от морска сол през косата от корените до краищата. Той добавя текстура и задържа, за да създаде естествени къдрици.

4. Ако имате приставка за дифузьор на вашата сешоар, поставете я. Това разпръсква въздушния поток от един поток през множество канали, за да подобри къдренето и да намали накъсването. Ако няма дифузьор и можете да премахнете дюзата, направете това, за да създадете по -широк поток въздух.

5. Изсушете сешоара, докато търкате и повдигате косата с известен натиск. Когато косата започне да се суши, добавете още солен спрей и продължете да сушите, докато търкате и повдигате. Когато косата се почувства отново суха, добавете още солен спрей към зоните, където косата не е толкова къдрава, и продължете да изсъхне. Можете също така да увиете кичури коса около пръста и да издухате с малко топлина, за да създадете отделни къдрици.

Джейк Даниелс

6. Когато косата е суха, завършете с гъвкава помада, която подобрява текстурата, за да задържи къдриците на място. Този вид помада ще работи и за прави прически. Някои добри варианти са:

7. Завършете оформянето на косата с пръсти.

Сега имате страхотно изглеждащи къдрици. Това работи най -добре за мъже с избледнели страни или подстригани прически с по -дълга коса отгоре и къси страни. Къдриците скъсяват косата, така че ще ви трябва коса със средна дължина, с която да работите. Късата коса отстрани няма да се къдри по естествен начин.

Гледайте този невероятно лесен урок за това как да отидете направо на къдрава коса от Джеймс Уелш в YouTube. Ето още едно подобно, но малко по -различно начин за къдрене на мъжка коса от Джейк Даниелс.

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Моля, прочетете нашата информация за повече информация.