Готови ли сте за нова визия този сезон? След това се насладете на тази сензационна селекция от най -горещите и свежи прически от някои от най -престижните салони на 2021 г..

Шал със средна дължина с бретон

Средно дълга рокля с бретонInstagram @bescene

Тази зашеметяваща рокля със средна дължина с пълен бретон от Linh Phan от Bescene Studios в Роквил, Мериленд, включва накъсани дълги слоеве, които се съчетават перфектно с по-дългите, пълни бретончета.

Това е идеалният вид за жени с гъста коса, които искат да се възползват от целия обем.

Прав лоб с дължина до раменете

Прическа с права дължина до раменетеInstagram @demetriusschool

Помислете за прави подстригване, което завършва точно около раменете. Това е идеалната дължина, която придава вид на по -къса коса, но все пак можете да я поставите на опашка. Бъдете готови да използвате преса за изправяне всеки ден.

Кратък тъп Боб с бретон

Къс тъп боб с бретонInstagram @bescene

За жени на възраст между 20 и 30 години помислете за бод с тъпа кройка с дълъг врат и тъп бретон. Това е остър поглед, който няма да остане незабелязан. Това подстригване е идеално за жени с по -плътна коса и естествено права коса.

Накъсан обърнат Боб

накъсан обърнат бобInstagram @allthathair2903

Накъсаният обърнат боб е идеален за жени над 40, чиято коса започва да изтънява малко. В този случай ъгълът на боба е по -стръмен от типичния ви боб. Сдвоете го с ресни и имате доста остър боб, който все още можете да разтърсите в офиса.

Pixie Shag Cut

Pixie shag cutInstagram @arrojonyc

Опитайте с къса пикси рошка с натрошени слоеве. Структурата ще бъде от полза за всеки тип коса и вашите стилисти могат да поставят лицата в рамка, за да работят с вашата форма на лицето.

Френският Боб

Френският бобInstagram @yokii.san

Френският Боб се завръща голямо тази година. Съвременният френски Боб има изрязан клин, който му придава този вид.

Текстуриран лоб с бретон

Текстуриран лоб с бретонInstagram @hirohair

Ако имате гъста коса, помислете за текстуриран лоб с бретон. За да оформите, използвайте голяма цев. Пропуснете краищата на косата си за този естествено разхвърлян вид.

Дългият удар

Дългият ударInstagram @victorkeyrouz

Ако имате дълга коса, отидете на голямо издухване. Обмисляйки да получите блестящи руси акценти, за да покажете измерението в дългите си кичури.

Дългият Pixie Cut

Дългата пикси кройкаInstagram @amyspencerhair

Дългата пикси кройка с бретон е голям ангажимент. Въпреки това е лесно да се стилизира до плоска ютия и малко помада.

Дължина на раменете Shag

Подстригване на рамо до рамо

Акация Хронична на Салон Илон в Мариета, Джорджия е заковал модерния роб. Особено за момичета с фина коса. Ако търсите голяма, лоша промяна, изпробвайте дебел рокен стил.

Големи, смели естествени къдрици

Голяма смела прическа с естествени къдрици

Това, което обичам тази година, е колко момичета с естествено къдрава коса прегръщат къдриците си. Голяма дева, подобна на тази, крещи увереност. Това е рязане, добре направено от Repkha Pexi за Салон Илон в Мариета, Джорджия

Шия с дължина до шията и странични бретончета

Подстригване на шията с дълъг врат със страничен бретон

Дали е дълъг пикси крос или роша? Нека го наречем просто модерен пикси, който омагьосва доста невероятни странични бретончета. Този тенденционен облик е създаден от Джим Шоу в Салон DASS в Атланта, Джорджия.

Текстуриран Боб за по -възрастни жени

Текстурирана прическа боб за възрастни жени

Боб ли е или буца? Нека също да дадем на това ново име – BobShag. И е идеален за зрели жени, които все още не искат да отрежат по -голямата част от косата си. Този свеж вид е създаден от Braun der Friseur, Каарст, Дюселдорф, Германия

Подкопаният Боб

подрязаният бобInstagram @ryanmckinley

Подстриганият боб е идеалното късо подстригване за жени с гъста коса. Бръсненето отдолу ще изсветли косата ви, като добави фин остър вид. Оформете косата си направо за напълно моден вид.

Силно наслоен къс Боб

Силно наслоена къса прическа боб

Тази къса прическа с дълги челюсти със слоеве е челюстна. Ако търсите стил, който да работи в нощния клуб, но и в корпоративната сцена, тогава този поглед от Lenny Chiang за L салон & Цветова група, Сан Матео, Калифорния е само за вас.