Ако сте татуиран изрод и сте отворени за различни техники за татуиране, може просто да сте на правилното място. Татуировките със свободни ръце са в комбинация от известно време, но не всеки е отворен за това, тъй като се изисква много доверие и техники за извършване на такива татуировки.

Разликата между татуировки със свободни ръце и други татуировки е, че татуировките с ръка не се състоят от стандартния процес на татуиране и най -вече включват носенето на скок от вяра в татуировката и им позволява да изпълняват какъвто и да е проект за тях.

Изисква се много смелост, за да се направи нещо подобно, но често се оказвате с някои блестящи шедьоври по тялото си, които ви оставят поразени. Ако смятате, че татуировките със свободна ръка са нещо, към което бихте могли да отидете, прочетете по -долу и научете повече за татуировките със свободна ръка. От това, което е, и процеса, до различни дизайни, тук е всичко, което трябва да знаете за татуировките със свободна ръка.

Какво представляват татуировките на ръцете?

Татуировките със свободна ръка включват техника, която е много по -различна от получаването на стандартна татуировка. Тези татуировки не изискват да преминете през процеса на избор на дизайн и това да получите отпечатък от него и да го занесете на татуировката. Всичко, което трябва да направите, е да отидете при вашия доверен художник и той ще извърши свободен дизайн с помощта на маркери. В тази техника на татуиране не се извършват шаблони или не се обсъждат различни цветове и концепции.

Понякога майсторите на татуировки дори няма да използват маркери; те могат директно да започнат табу с машината за татуиране. Очевидно ще имате дискусия с вашия татуист, преди да направят такова нещо, но техниката включва много смелост и вяра. Дизайнът на татуировката включва творчеството на вашия татуист. Сякаш си татуират каквото им хрумне.

Докато някои художници на татуировки имат специфичен дизайн на татуировки в главата си, когато правят такова нещо. Успехът на тази техника на татуиране зависи най -вече от уменията и таланта на татуировката.

Процесът на татуировки от ръка

Свободните татуировки идват с много прост, но смел процес. Има много неща, които трябва да имате предвид, когато изберете татуировка на ръка. Споменатото по -долу обяснява процеса на татуиране от ръка, който ще ви даде представа какво да очаквате, ако някога планирате да отидете за такъв

Отстраняване на космите по тялото

След като потвърдите с вашите татуисти, че искате татуировка на ръка, те ще ви дадат време за среща и трябва да се явите. Първото нещо, което художникът на татуировката ще направи, е ако все още не сте премахнали телесни косми в зоната, където ще се проведе вашата татуировка. Косата трябва да бъде премахната, тъй като това може да попречи на процеса на татуиране и може да причини много грешки, ако косата не се отстрани правилно.

Рисуване на дизайна

Следващата стъпка включва рисуване на дизайна, така че вместо да използват шаблон за очертаване на дизайните, художниците ще използват цветни маркери, за да скицират дизайна върху тялото ви. Художникът ще използва светло засенчени създатели, за начало общата форма на татуировката, а след това ще използва по-тъмните, за да завърши дизайна и да придаде на цялостния дизайн по-дефиниран вид.

Някои художници са склонни да пропуснат тази стъпка и директно да започнат да татуират кожата си с мастило, това очевидно ще ви накара да не знаете какъв дизайн да очаквате в сравнение с маркерите, които ви дават малка представа какво има предвид татуировката и какво крайният резултат ще изглежда така.

Татуиране на дизайна с мастило

След като художникът на татуировка завърши версията на маркера и вие сте доволни, художникът ще започне да татуира завинаги кожата ви. Очертанието на маркера е само скица, така че можете да очаквате татуировката да се отдалечи малко от очертанията, когато трайно татуирате кожата си.

Това е последната стъпка от процеса на татуиране. След като направите татуировката, трябва да обърнете внимание на инструкциите за последваща грижа, с които татуистът ще ви напътства. Следването на тези инструкции ще определи успеха и дълготрайния вид на вашата татуировка.

Защо трябва да помислите да си направите татуировка на ръка?

Татуировките от ръце изглеждат много рисковани и за някои може да изглеждат ужасна идея, но има много предимства, свързани с получаването на тази татуировка. Споменатите по -долу са няколко причини, поради които трябва да помислите да си направите татуировка на ръка:

§ Татуировки, които съответстват на формата на тялото ви

Татуировките със свободни ръце не изискват използването на шаблони, тъй като татуистът използва собственото си творчество и дизайн на татуировки. При това художникът има предвид разположението и формата на конкретната част на тялото. Това ги прави по -склонни да се съсредоточат върху формата, докато татуират дизайна в съзнанието си. Понякога с шаблони дизайнът може да изглежда страхотно, но не се слива точно с формата на тялото ви.

Прилягането на дизайна точно към структурата на тялото ви предотвратява всякакви дефекти и прави дизайна да изглежда възможно най -естествен. Това е нещо добро за хора с мускулесто тяло, тъй като вашата татуировка с ръка по този начин ще подчертае всичките ви мускули, които изглеждат доста готини.

§ Добавете допълнителен щрих към съществуващата си татуировка

Ако вече имате татуировка и забележите, че около нея има много празно пространство, можете да промените това с помощта на татуировка от ръка. Татуировката може да изпълни дизайн около съществуващата ви татуировка, като й придаде допълнително докосване или цялостно преобразяване на татуировката. Това е полезно, когато не харесвате празните отрицателни пространства, включени във вашия дизайн на татуировка.

§ Вашето постигане на оригиналност във вашата татуировка

Ако искате да постигнете чисто уникална и свежа татуировка, тогава татуировките с ръка са единственият начин да постигнете това. Свободните татуировки идват директно от творческия ум на художник и обикновено това е нещо, което ги вдъхновява в момента. С помощта на тази техника на татуиране татуистът може да изрази каквото и да чувства, а вие бихте могли да бъдете вдъхновение за идеите, които имат в главата. Винаги е добре да се запознаете с вашия татуист, преди да отидете на татуировка на ръка.

По този начин вашият татуист ще знае какво очаквате от татуировката си и може да използва личността и чертите на характера ви, за да представи вашата татуировка, така че да има и някои от вас. Татуировките от ръцете не трябва да имат значение, тъй като става дума повече за творчество. Тези татуировки също дават на татуировките увереността, която заслужават, особено ако са изключително талантливи. Добре е да изградите тази надеждна връзка с вашия татуист, особено ако планирате да бъдете по -често раздразнени от тях.

§ Позволява ви да правите модификации на място

Когато правите татуировка на ръка, можете да имате свободата да правите промени и модификации, след като имате маркерната версия на татуировката по тялото си. Фактът, че можете да направите промени на място и да обсъдите дизайна, докато се случва, е готин начин да си направите татуировка. Това прави процеса на татуиране още по -интересен и в крайна сметка можете да кажете, че някои от вашите идеи са поставени в дизайна на татуировката, постигайки персонализирана версия.

Freehand_Tattoos

Идеи за татуировки на ръка

Татуировка с ръчно крило на орел

Тази татуировка на ръката с орел е красив пример за свободна ръка тат. Тази татуировка се извършва върху бицепсите и гърдите на носителя, красиво мастилена в сиво и черно.

Женска портретна татуировка на ръка

Можете също така да постигнете портрет като татуировката на тази жена с ръце. Превъзходството на тази татуировка зависи от уменията на художника и е лесно постижимо, ако можете да се доверите на своя художник с този дизайн.

Татуировка на ръце и очи със свободна ръка

Тази татуировка с ръка и роза просто показва колко си заслужава тази техника. Можете да постигнете нещо точно подобно, ако изберете правилния татуист.

ЧЗВ

Колко време отнема да се направи татуировка на ръка?

Времето, необходимо за татуировка със свободна ръка, зависи от няколко фактора, като например дизайна, разположението и уменията на татуировката. Средно това трябва да отнеме около 30 минути – 1 час и дори може да продължи повече в зависимост от това колко голям е дизайнът на татуировката. Има и много интерпретации и идеи за разпространение, преди татуировката да може да започне постоянно да татуира с машината за татуиране. Това също може да отнеме известно време, така че всъщност няма едно конкретно време.

Как да позная моя художник на татуировки е подходящ за татуировка на ръка?

Трябва да сте сигурни, че сте избрали правилния художник за татуировки, когато става въпрос за свободна татуировка. За да знаете, че избирате правилния художник за татуировки, трябва да прегледате портфолиото им и да проверите дали са го правили преди. Трябва да се доверите и да имате доверие на вашия татуист, тъй като това помага да се постигне перфектната татуировка от ръка.

Заключение

С помощта на тази статия се надявам да сте убедени да си направите татуировка на ръка. Ако планирате да си вземете такъв, уверете се, че сте избрали най -добрия татуист в града, който има опит в ръчните татуировки.