Обмисляте ли да си направите следващата татуировка и не сте сигурни какъв дизайн да изберете? Ако случаят е такъв, вие сте попаднали на правилното място. Особено, ако търсите уникална, но очарователна татуировка, помислете за получаване на маркер Pokémon. Създаден през 1997 г. от Сатоши Таджири, Покемоните (известни още като джобни чудовища) завладяха сърцата на милиони хора по целия свят.

Ще се изненадате да разберете, че има повече от 700 покемони и всеки носи различни характеристики и характеристики. С появата на AR приложението на Pokémon тези джобни чудовища станаха изключително популярни по целия свят.

Невероятни идеи за татуировки на Pokémon

Въпреки че има голямо разнообразие от татуировки, етикетите на Pokemon не са толкова често срещани. Ако обаче сте голям фен на поредицата и все още се чудите дали е добра идея да ги носите, това е чудесна идея!

Това вероятно е така, защото Pokémon има уникална колекция от джобни чудовища, всяко изобразяващо невероятни значения. Ако обаче сте решили да вземете покемоните за следващата си татуировка, бихте се замислили коя да изберете.

Разбира се, има стотици герои и вероятно ще ви е трудно да изберете правилния за вас. В опит да ви помогнем в това отношение, ние измислихме 10+ идеи за татуировки на Pokémon.

Въпреки това, преди да се задълбочите в конкретните подробности, трябва да знаете някои неща. Повечето Pokémon тагове символизират афинитета към определено джобно чудовище. Затова не забравяйте да изберете този, който идеално се съчетава с вашата личност.

Вземете всички известни във времето татуировки Pikachu

Кой не обича Пикачу? Особено що се отнася до татуировките, Pikachu е един от най -популярните дизайни сред любителите на татуировки. Поради очарователния си външен вид и сладкия глас, много ентусиасти на татуировките обичат да прегърнат героя. Ако се чудите какво означава Пикачу в света на татуировките, той символизира непоклатима лоялност и безкрайна сила.

Независимо дали го носите такъв, какъвто е или го комбинирате с Ash Ketchum, не забравяйте да го очертаете със смело черно мастило, за да стане по -забележимо. Освен това, изберете правилното място на кожата си, за да спортувате с тази най -сладка татуировка.

Мастило с невероятна татуировка на Charizard Pokémon

Да не говорим, Charizard Pokémon е един от най -популярните покемони в поредицата. Поради невероятната си способност да диша огън, той се превърна в най -силният символ на решителност. Освен това огромните му крила показват безкрайната му смелост и способност да се бори с враговете. Подобно на огнен дракон, той може да подобри външния ви вид и да внесе зашеметяващ усет във вашия стил.

Що се отнася до поставянето, можете да го украсите на рамото или гърдите си. Освен това можете да го носите на ръка в стил силует. Без значение какъв стил изберете, не забравяйте да се свържете с най -добрия татуист във вашия град за тази татуировка.

Украсете кожата си с Cubone Tattoo

Pokemon_Tattoos

Cubone е сладък, малък покемон, който има златистокафява кожа. Е, Cubone е един от най -противоречивите покемони във франчайза. Този конкретен покемон загуби майка си в много ранна възраст. По тази причина Кубоне носи черепа на майка си като сувенир.

Що се отнася до символиката, Cubone изобразява тъмна реалност в поредицата Pokemon, представяйки, че не всичко в живота може да бъде приказка и трябва да живеете с реалността. Ако имате същото убеждение, направете тази татуировка веднага.

Можете да го мастилите сами или да го комбинирате с неговата сладка кукла, има толкова много идеи, които можете да включите в тази татуировка. Наистина е невероятно.

Направете мъглива татуировка

Ако сте виждали достатъчно флорални дизайни и други момичешки илюстрации, носете етикет Misty като следващата си татуировка. Наред с Аш Кетчум, Мисти е един от главните герои в поредицата. Тя има малко търпение и упорит характер; с течение на времето обаче тя става по -разумна.

Като партньор на Аш, винаги ще я виждате освен Аш. Специализирана в покемони от воден тип, тя носи Старю като негов покемон. Можете да комбинирате илюстрацията на Misty с Ash или с нейния Pokémon Staryu.

Освен това, ако не обичате да добавяте цветове към маркера си, можете да създадете силуетна версия на Misty. Но не забравяйте да очертаете такава татуировка с остро черно мастило.

Мастилете се с Eevee Tattoos

Ако сте били почитател на Pokémon, най -вероятно ще знаете, че Eevee Pokémon е известен със своите многобройни еволюции и прехвърляне в други Pokémon. С сладък космат вид, Eevee Pokémon символизира гъвкавостта и невинността.

Независимо дали рисувате татуировката си Eevee с акварелни сенки или със смел черен контур, този супер очарователен етикет ще ви накара да се откроите. Що се отнася до поставянето, носете такава красива татуировка на предмишницата или гърдите си. Освен това можете да комбинирате татуировка Eevee с цветни цветни украшения.

Носете невероятни татуировки на Latios & Латиас Покемон

Обикновено се смята за легендарния покемон във франчайза, Latios & Латиас притежават удивителното качество да се превръщат в хора и разбират езика им. Повечето хора там мислят Latios & Латиас са двойка; обаче ще се изненадате да разберете, че те са братя и сестри.

Носете невероятна татуировка на Latios & Латиас ще символизира вашата жертвена природа и вечна лоялност. Мастилена в племенна тема, татуировка на Latios & Латиас изглежда невероятно. Ето защо, ако сте решили да мастилите кожата си с този етикет, не забравяйте да го прегърнете в племенен стил.

Украсете татуировката на Pokémon Brock, за да покажете лидерските си черти

Да не говорим, Брок е един от най -зрелите герои в групите на главните герои на Pokemon. Освен това той е добре запознат и тактичен във всяка битка с покемони. Причината е, че някога Брок е бил лидер във фитнес залата.

Ако говорите за поредицата, той винаги се вижда с книги и карти, водещи към други приятели. Ако можете да се свържете с интелигентността и чувството за лидерство на Брок, да украсите Брок като следващата си татуировка ще бъде чудесен вариант.

Не забравяйте обаче да добавите ярък цветен нюанс към татуировката си, за да й придадете подобрен външен вид.

Мастило Красиви татуировки на арканински покемони

Представен като псевдо-легендарен в поредицата, Arcanine е голям и обемист кучешки покемон. Той носи чертите на лъвове и тигри, което го прави един от най -възхитителните покемони. Ако искате да носите татуировка, която изобразява вашата смелост и безкрайна смелост, мастилете красива татуировка на Arcanine Pokémon.

Независимо дали го мастилите в акварелен стил или го правите в племенен дизайн, Arcanine Pokémon ще изглежда зашеметяващо във всеки стил. Можете обаче да добавите сложни детайли към татуировката си, като добавите друг покемон във вашата татуировка.

Прегърнете уникални непознати татуировки

Известен е тънък и плосък покемон с форма на око с придатъци, който прилича на препинателен знак. Странната, но уникална илюстрация на Познат покемон донякъде изобразява древни йероглифи. За първи път е представен във второто поколение на франчайза.

Освен това той носи 26 формуляра, всеки от които имитира азбука или препинателен знак. За разлика от други татуировки на Pokémon, този конкретен Pokémon няма определено значение. Можете обаче да го комбинирате с всеки текст, като цитат или поговорка. Също така можете да включите препинателен знак, който дава съобщение „никога не се отказвайте“ в света на татуировките.

Носете татуировка Ash Ketchum

Ако сте запознати с телевизионната програма на тези известни джобни чудовища, ще знаете Аш Кетчум- главният герой в покемоните. Като смел, но упорит герой, Аш изобразява безкрайна страст за постигане на житейски цели, без значение колко трудно е пътуването.

Така че, ако притежавате същите характеристики и искате да ги покажете чрез татуировката си, невероятен етикет на Ash Ketchum вероятно е това, което искате. Освен това, не забравяйте да комбинирате това произведение на изкуството със сладка илюстрация на Пикачу.

Вземете супер сладка татуировка Squirtle

Ако търсите малко, но очарователен дизайн на татуировка, тази сладка Squirtle може да бъде най -подходящата. Изобразявайки весела и весела природа, етикетът Squirtle представлява удивително привлекателна естетика. Независимо дали го рисувате с цветови нюанси или оставяте пространствата на илюстрацията празни, татуировката Squirtle ще изглежда супер сладка.

Що се отнася до поставянето, носете татуировката си Squirtle на място, където лесно можете да я видите. Да не говорим, такова привлекателно произведение на изкуството ще ви помогне да запазите спокойствие, като ви напомня за прекрасната му природа.

Долния ред

Ако искате уникален и очарователен етикет за следващата си татуировка, нищо не може да бъде по -добро от това да напечатате кожата си с татуировки на Pokémon. Вярвате или не, гореспоменатите идеи за татуировки не само ще изглеждат зашеметяващи, но и ще ви изпъкнат. Не на последно място, без значение какъв дизайн сте избрали, не забравяйте да се свържете с опитен и опитен татуист във вашия град, за да си направите безупречна татуировка.