Татуировките са един от най -универсалните видове боди арт. Заслужава да се спомене, че татуировките с жаби са очарователен дизайн на татуировки. Първото нещо, което често ви идва на ум, когато чуете думата жаба, е зеленият цвят. Страхотно нещо при татуировките с жаби е, че те могат да приемат всеки символ, дизайн и стил. Например, има много жаби татуировки, които са много елегантни по природа.

Те са доста популярни и повечето може би сте виждали татуировката на жаба, без да забележите. Също така, имайте предвид, че татуировките с жаби са не само силно символични, но и много сладки и забавни.

В повечето случаи те често се показват като ленти за ръце, на глезените, долната част на гърба, раменете, гърдите и горната част на гърба.

Въпреки няколкото различни начина, по които можете да рисувате татуировки с жаби, те също могат да означават редица неща за различни хора. Въпреки че най-често техните изображения са жабата на подложка с лилии или известната червеноока дървесна жаба, имайте предвид, че племенните жаби също нарастват изключително много в наши дни.

Заслужава да се спомене, че племенните жаби са представителни за дълбока връзка с елементите, растеж, промяна, както и трансформация. Можете да напишете жаба за мир с красивите крила на ангел, за да приличате много на произведения на изкуството на различни хипита от 60 -те години. Заслужава да се спомене, че тези жаби също са символ на мир, толерантност и любов.

От друга страна, татуировките на келтската жаба са склонни да получат своята основна роля вдъхновение от келтската традиция. Тези татуировки представляват възстановяване и изцеление.

Татуировки с жаби

История

Датиращ още от древните египтяни, Хекет е почитаното египетско божество -жаба. Тя беше важна богиня на плодородието, известна с това, че вдъхва живот на всички новородени. От друга страна, в много индиански племена жабата се счита за символ на промяна и трансформация. Метафорично трансформацията позволява на жабата да ходи в два различни свята. И чрез невероятната самоеволюция жабата се появява като победител във водата и става много умела в живота на сушата, както и възрастен.

В резултат на това, придържайки се към тази ключова тема, е лесно да се види и разбере защо много хора, които са претърпели голяма промяна в живота си, често са привлечени от татуировки на жаби. Жабата също е символ на плодородие в различни култури.

Също така, имайте предвид, че хората от Цимшиан отдавна силно вярват, че жабата е връзката между хората и майката Земя. Маите и ацтеките особено свързват жабата с дъжд – и това се равнява на растежа на селското стопанство в тази част на света.

За тези хора жабата се смяташе за носител на дъжд. И имайте предвид, че много легенди дори твърдят, че жабата е била дъждовница. И в резултат на това жабата в това отношение беше символ на живота – по -специално символ на здравословното продължение на живота.

Така че, ако обичате жаби и мислите да си направите татуировка на жаба, тогава трябва да разгледате внимателно някои от следните идеи за татуировка на жаба.

Черно и сиво

жаба_татуировка

Великолепната и поразителна татуировка на дървесна жаба се изпълнява щателно в известната черно -сива техника. Ще изглежда доста отчетливо и поразително, особено във вътрешната долна част на ръката ви. Той е идеален за мъже с крехки ръце. Корените, разпространяващи дървета, а не краката, показват прекрасната и превъзходна способност на това невероятно същество да претърпи метаморфоза.

Имайте предвид, че това е една от ключовите характеристики на този дизайн на татуировка и му осигурява много креативност и оригиналност, които ще ви харесат.

Синя жаба

жаба_татуировки

Ако жабите са сладки и очарователни, тогава не може да се отрече, че сините са по -забавни. Например, тази красива татуировка изглежда триизмерна. Заслужава да се спомене, че всички сенки, съчетани със спиращата дъха комбинация от синьо и черно, правят този дизайн на татуировка още по -интересен. Тази татуировка ще изглежда страхотно на ръцете, гърдите и гърба ви. Значи сте готови да си вземете такъв?

Татуировка на жаба, наподобяваща пеперуда

жаба_татуировка

Тази прекрасна и привличаща вниманието татуировка на жаба е изписана със син цвят в долната част на гърба. Въпреки че на пръв поглед може да изглежда като пеперуда, това е само илюзия. Можете да забележите 4 дребни синкави жаби със сложни черни линии, ако наблюдавате отблизо. Това придава елегантност и грациозност на този образ и перфектно върви в тандем с жабите.

Едноцветна дървесна жаба

жаба_татуировка

Тази огромна монохромна татуировка на дървесна жаба е опъната красиво по протежение на женското тяло. Дизайнът е смел и това изображение често се избира от ентусиасти на татуировки, които са привърженици на минимализма и също са нетърпеливи от промени. Те търсят нещо необичайно и нестандартно и това е идеално, защото мнозина често смятат жабата за начало на нова енергия, живот и просперитет.

Зелена жаба

жаба_татуировка

Сладката и минималистична татуировка на жаба е с мастило в средата на крак. Дизайнът се откроява със своята простота. Струва си да се спомене, че красивата комбинация от всички различни нюанси на зелено, изящни извити стъбла и приглушени цветове правят тази татуировка много привлекателна. В случай, че не можете да понесете гледката на киселинно-ярки цветове, тогава този дизайн може да стане част от вас.

Японска жаба

жаба_татуировка

Това е красива японска жаба и се смята, че мнозина носят късмет на хората, които я носят. Обичаме контраста, стартовете, както и широката гама от цветове на този дизайн, което прави татуировката толкова страхотна! Не бихте ли искали да си вземете такъв? Изглежда невероятно.

Стъпки

жаба_татуировка

Търсите творчество? Стъпки? Можете ли да поискате повече милост! Ето един чудесен съвет – оставете сладката жаба да започне отстрани на талията и тогава ще видите нейните отпечатъци от крака, водещи до великолепна подложка за цветя. Не е ли очарователно? Трябва да отидете и да го вземете веднага!

Жаба на вълни

Тази удивителна татуировка на жаба, изписана в живи цветове на ръката, прави този дизайн привличащ вниманието и привлекателен. Обърнете внимание, че зелената жаба на красивата синкава вълна изглежда толкова реалистична и изглежда, че животното всъщност е на дъска за сърф. Вниманието към детайлите в този дизайн е страхотно.

Заслужава да се спомене, че великолепното и подробно засенчване на приливната вълна е страхотно: преходът от наситено синьо към зелено и уникалният черен контур наистина се открояват в този дизайн сред другите.

Татуировка на жаба

3D татуировка на жаба

Тази екстравагантна и смела 3D татуировка на жаба е с мастило добре наситено зелено. В допълнение, включването на лилави и жълтеникави цветове перфектно украсява вътрешната част на ръката. Очарователно е да се гледа. Татуировката изглежда напълно реалистична, както и необикновена в същото време и може да подхожда на тези хора, които търсят нещо нестандартно и нестандартно.

Този вид дизайн на татуировка на жаба наистина характеризира собственика си като индивид с нестандартно мислене и поведение.

3D татуировка на жаба

Племенна жаба

Тази татуировка на племенна жаба е най -подходяща, за да покажете любовта си към елегантните и странни неща. Ние обичаме и обожаваме колко абстрактно е цялото изкуство, като същевременно поддържаме живия важния фактор „жаба“. Има много детайли, на които можете да се възхитите в този дизайн. Ако сте фен на черното, тогава този дизайн е идеален за вас, тъй като изглежда зашеметяващ.

жаба_татуировка

Мини жаба

Страхотният и миниатюрен дизайн на татуировка на жаба е страхотен за гледане. Той е на тила и ще изглежда страхотно на почти всеки. Той е идеален за хора, които търсят нещо просто. Това изкривено и мъничко същество, изкачващо се с лекота, може да се побере за хора, които търсят нещо креативно, както и умалително.

Независимо от малкия си размер, това катерене и пъргавата зелена жаба има голямо символично значение зад себе си, тъй като има тенденция да означава пътя към вашето просветление и емоционално пробуждане.

жаби-татуировки

Заключение

Това бяха някои от невероятните идеи за татуировка на жаба, които ще ви харесат. В много случаи дизайнът на жабите ще бъде приложен с разнообразие от смели цветове, особено тези, които имат повече подробности. Силно се препоръчва да се свържете с професионален татуист, ако искате цветна жаба.

Дизайнът на татуировка на жаба би изглеждал елегантен и уникален само ако художникът го приложи правилно.

За да сте сигурни, че наистина харесвате и оценявате татуировката си и че татуировката изглежда елегантна и смела, бихте искали да сте сигурни, че ще намерите професионален татуист с опит. Страхотно за хора от всички възрастови групи, това великолепно произведение на изкуството върху кожата ще грабне много очни топки.