Татуировките с ключалки са доста популярни сред любителите на татуировките, особено двойките и най -добрите приятели, които обичат да украсяват кожата си със съответстващи символи. В днешно време много хора качват ключалката и ключа по телата си и това изглежда невероятно красиво. Ключалката и ключът са две много символични татуировки и когато се появят заедно в един дизайн, това става още по -смислено.

Към татуировките с ключалки и ключове има много значения и ще намерите разнообразие от дизайни на татуировки с ключалки, тъй като те са много гъвкави. Може да ви е трудно да изберете дизайн, тъй като всяка татуировка изглежда изключително красива. Татуировките с ключалки се считат за едни от най -добрите татуировки, които изразяват силната връзка и обичат двама души, независимо дали са приятели или двойка.

Ако планирате да си направите татуировка на ключалка и ключ, превъртете по -долу и преминете през някои от най -добрите идеи за заключване и ключови татуировки заедно с техните значения и перфектното разположение за нея.

татуировки със заключване и ключ

Значението на татуировката Lock and Key

Татуировката с ключалка има мощно значение, което прави още по -трудно да устоиш да я получиш като следващия си таг на тялото. Много хора създават своите интерпретации, което е напълно добре, тъй като целият въпрос е да си направите татуировка, която да отразява вашата личност и да изразите мислите си.

Първото значение, което притежава, е много метафорично, тъй като символизира успеха и знанието. Можете да придобиете знания/достъп, когато отключите вратата с ключ; особено когато човек се отвори пред вас, само тогава можете да откриете истинската му личност. Следователно без ключа не можете да получите достъп до заключената врата. Тази татуировка също символизира властта, тъй като всеки, който има ключа в ръката си, е авторитетна фигура и има предимството да отключва „вратите“ по всяко време. Татуировката също представлява късмет.

Едно от основните значения, прикрепени към татуировката на ключалката и ключа, е пътят на любовта. Когато една двойка отключва (познава) различните страни на личността си, те се опознават по -добре. Те се приемат взаимно с всичките им недостатъци и изграждат силна връзка. Много двойки получават това като съвпадаща татуировка; единият си прави татуировка на ключалката, а другият партньор получава ключа с мастило. Това показва, че и двамата се допълват взаимно, точно като ключалка и ключ.

Тази татуировка също символизира свободата, тъй като ключалката ви държи назад от много възможности, но ключът ви помага да се освободите и да достигнете до тези възможности. Добре е, ако не се свързвате със споменатите по -горе значения; вашата татуировка може да има специално значение или да символизира нещо уникално за вас. Всяка татуировка с ключалка, която получите, ще изглежда смислена само от външния й вид.

Идеално място за татуировка с ключалка

С толкова голямо разнообразие в дизайна на заключване и ключови татуировки, можете да изберете да получите тази татуировка навсякъде по тялото си. Идеалното място за този вид татуировка е ръката, особено ако хората се стремят към такава, която е голяма. Ако търсите малък дизайн, който включва мини ключалка и ключ, можете да го натриете на пръстите си, китката, ушната мида или шията. Голямата татуировка с ключалка изглежда перфектно на гърдите, краката и гърба. Няма конкретно място, където трябва да си направите татуировка на ключалката и ключа; зависи дали искате татуировката ви да се вижда.

Хората обикновено носят татуировки с ключалки като подходящи татуировки; следователно двойките ги получават в различни части на тялото. Някои обаче са склонни да съответстват и на разположението. Без значение къде сте с татуировка с ключалка и ключ, значението на татуировката винаги ще я прави красива и очарователна. След като изберете правилния дизайн на татуировка с ключалка отдолу, изборът на идеалното място за него няма да бъде проблем.

Основни видове татуировки на ключалки и ключове

Има различни татуировки на ключалки и ключове; споменатите по -долу са някои от типовете, които биха могли да ви дадат представа какъв вид татуировка искате:

  • Татуировки с цветна ключалка и ключове
  • Скелетни ключалки и татуировки с ключове
  • Акварелни ключалки и татуировки с ключове
  • Съответстваща татуировка на ключалка и ключ
  • Три ключа Заключване и ключови татуировки

Идеи за татуировки с ключалки

Отключване на бижута

Отключване на бижута

Тази татуировка се отличава с ретро ключ, мастилен в жълто, сочещ към диамант с отвор за заключване. Диамантът включва синьо мастило и представлява ключалката. Това е доста уникална татуировка и има много женствена нотка. Татуировката означава да отключите истинската си личност. Диамантът може да представлява вашата спокойна и красива природа, скрита от света. Това също може да представлява, че само вие можете да отключите вратата към щастието и да донесете радост в живота си. Тази татуировка ще изглежда невероятно на предмишницата ви.

Татуировка на ключалка на бухал и ключ

Татуировка на ключалка на бухал и ключ

Тази татуировка на ключалка на бухал е единствена по рода си и има силно значение. Тази татуировка включва черно-сива мастилена бухал, която държи черен ключ с нокти (нокти) и червена мастилка под формата на сърце под крилата си. Изглежда, че бухалът защитава ключалката. Бухалът в тази татуировка символизира пазителя на тайните и мъдростта. Той показва тайните, които държите, и също така показва как сте запазили много тайни в безопасност с вас.

Татуировка с ключалка и ключ

Тази цветна татуировка с ключалка и ключ е прекрасна за гледане и включва сива бравировка и ключ. В средата има някои цветя, мастилени в лилаво, които текат около ключалката и ключа. Винаги можете да промените цвета, ако искате различни видове цветя. Тази татуировка има подобно значение на татуировка с ключалка, но най -вече представя как се отваряте пред хората, които обичате, тъй като цветето символизира любовта. Тази татуировка е идеална за вас, ако имате някой, достоен за вашата любов.

Малка съвпадаща ключалка и татуировка с ключ

Малка съвпадаща ключалка и татуировка с ключ

Тази татуировка с ключалка е идеална за вас, ако искате да си направите съвпадаща татуировка с по -добрата си половина. Тази татуировка включва мини ключалка и ключ с черно мастило; ключалката има форма на сърце. Тази татуировка представлява любовта, която имате към партньора си и показва как можете да бъдете себе си и да изразявате истинските си емоции, когато сте един с друг. Той също така показва как другата ви половина ви познава най -добре и обратно. Можете също да направите тази съвпадаща татуировка с най -добрия си приятел. Тази татуировка ще изглежда перфектно на пръстите.

Гълъб и татуировка с три ключа

Гълъб и татуировка с три ключа

Ако търсите уникална и символична татуировка, тази татуировка с гълъб и три ключа е идеалният избор за вас. Тази татуировка включва черно -сив мастилен гълъб, който държи чифт от три верижни винтидж ключове до устата си. Трите ключа в тази татуировка символизират пътя, който сте поели, за да отключите любовта, богатството и здравето. Той показва, че може би вече сте намерили тези три неща в живота. Той също така символизира късмет. Тази татуировка символизира много неща и можете също да измислите свой собствен смисъл. Перфектното място за тази татуировка е гърбът или гръдната клетка.

Татуировка с ключалка и ключ

Ако сте в настроение да си направите тъмна и драматична татуировка, това татуировка с ключалка и череп е идеалният избор за вас. Тази татуировка включва черно -сив мастилен череп с ретро ключалка и ключ, мастилен в черно и сиво близо до черепа. Детайлите, направени в тази татуировка, са невероятни и разкриват реалистичната функция в нея. Тази татуировка символизира готическите традиции. Той може също да символизира колко дълбоко в себе си може да имате тъмна личност и е видим само за тези, които са близо до вас. Идеалното място за тази татуировка е ръката ви.

Често задавани въпроси

Татуировките със заключване и ключове ще изглеждат добре при мъжете?

Разбира се, всеки може да си направи татуировки на ключалката и ключа. Има много мъжки дизайни като татуировки на череп с ключалка или ключове или такива, които имат гръб и сиво мастило. Мъжете могат перфектно да покажат татуировка с ключалка на краката или ръката си.

татуировки със заключване и ключ

Заключителни мисли

Вече можете да постигнете перфектната татуировка с ключалка с помощта на някои от тези вълнуващи идеи, особено сега, когато знаете и какво означава тази татуировка. Ако искате нещо ценно и символично, вземате правилното решение, като си направите татуировка на ключалка. Така че не губете повече време в мислене и веднага нанесете сладката си ключалка и ключ върху тялото си.