С течение на времето изкуството на татуировките става все по -популярно сред американците. Поради уникалната и разнообразна артистична природа, много хора прегръщат модерното изкуство и маркират кожата си с изумителни дизайни. Ако сте един от тях, вероятно имате представа, че татуировките представляват вашата личност. Например, някои дизайни изобразяват култури и традиции на различните общества, докато други могат да разкрият дълбоки духовни значения.

Независимо дали искате да демонстрирате своите вдъхновения или скрити характеристики на вашата природа, татуировките са най-добрият начин да илюстрирате вашето вътрешно аз. С впечатляващи концепции, тенденцията за получаване на татуировка бързо стана известна по целия свят.

Освен това нарастващата слава и променящите се тенденции насърчиха много художници да въвеждат иновации в разнообразни дизайни на татуировки, използвайки съвременни техники. Техният постоянен стремеж, съчетан с необикновена креативност, води до фантастично концепция за 3D тат стилове.

3d татуировки

3D татуировки: Удивителното татуиране

Независимо дали става въпрос за филм или печат, 3D технологията извежда визуалното изживяване на следващото ниво. Е, може да ви звучи доста изненадващо, особено ако не сте ентусиаст на татуировката, 3D изкуството драматично промени татуировката.

Интегрираната техника е станала модерна в продължение на няколко години. Може да не видите куп уникални 3D произведения на изкуството, изложени в салони за татуировки. Въпреки това, има много невероятни 3D татуисти. Триизмерните татуировки не само изглеждат изумителни, но и създават илюзия, че татуировката оживява.

Въпреки това, със значителното нарастване на разнообразието от 3D татуировки, решението за най -добрия дизайн може да бъде трудно. Така че, ако търсите сложен дизайн, съчетан с възприемане на реалността, имаме няколко фантастични идеи, както и преглед на тяхната символика.

3d татуировки

3D татуировка на пеперуда

По -подходящи за момичета, 3D татуировките с пеперуди са стилни, женствени и оценени от всички. Пеперуда е красиво творение, което се бори, тъй като е в пашкул. Той обозначава различните етапи от живота: метаморфоза и прераждане. Пеперуда се представя като безцветно и обикновено същество, когато навлиза в света, но напуска пашкула като оживено живо същество.

С красивите, но уникални фази на живота, една пеперуда означава появата и трансформацията. Ако носите 3D татуировка на пеперуда, изпълнена със сини нюанси, това ще символизира късмет. В съчетание с роза, тя показва вечна любов. Някои хора носят този дизайн в памет на своите близки.

Пеперудата монарх изобразява кралски особи, докато бялата пеперуда символизира спасението. Ако получите пеперуда на раменете, тя ще изглежда така, сякаш това завладяващо същество седи там. Татуиран на лявото ви рамо, той показва безгранична независимост и свобода. Независимо дали маркирате кожата си с ято от трио или отряд от светлокрили същества, татуировките на пеперуди перфектно подхождат, за да разкрият вашата ярка природа.

3D татуировка на паяк

Ако искате дизайн, който да отразява татуировки от старо училище, няма по-добър дизайн от триизмерен паяк. Въпреки че вероятно сте попадали на голямо разнообразие от паяци, татуировки с различни стилове се смесват с други изненадващи обекти. Появяващи се предимно в племенни татуировки, паяците са част от легенди и митове във всички култури.

Може би татуировка на паяк изобразява вашата борба. Стремите се към житейски проблеми точно както плячката се бори в паяжина. Обикновено се смята, че татуировките на паяци представляват препятствията, с които носителят се е сблъсквал в миналото. Освен това, паякът представлява слънцето поради излъчващите си мрежи и крака. По отношение на това, татуировка на паяк отразява истинските значения на жизненост, здраве, живот и излъчваща енергия.

Наред с това, че предлагат силен и привлекателен външен вид, 3D татуировките на паяци правят кожата ви да изглежда завладяваща. Някои хора вярват, че паякът символизира защита от природни бедствия. Татуиран върху основата на врата, той изобразява, че сте силно същество и сте преодолели безброй проблеми в живота си. Тъй като паяците имат 8 крака, а числото осем е знак за безкрайност, тези татуировки отразяват безкрайността.

3d татуировка

3D татуировка с кръст

Да не говорим, кръстът е един от най -признатите символи на всички времена. Въпреки че обикновено се свързва с християнството, той носи дълбоки значения и връзка с тълкуванията на вярата. Обикновено обаче представя символичните значения, свързани с преданост, жертвоприношение и любов. Въпреки това през годините се появиха много дизайни на кръстосани татуировки. От келтски, руски, гръцки кръщелни, победоносни до папски, окулирани и православни кръстове, всички преминали чрез евентуално благоговение.

Въпреки това, триизмерните кръстосани татуировки са станали популярен избор за много хора, особено за мъже. Обратно, можете да си направите 3D кръстосана татуировка навсякъде по кожата, но някои петна като китки, глезени, шия, ръка и рамо са идеалните места за носене на тази татуировка. В допълнение, 3D татуировка с кръст е идеална за мъже, които желаят творческо предимство и реалност в своите татове. 3D татуировките с кръст изобразяват фин, но фантастичен дизайн, създаден внимателно и сложно.

Най -хубавото е, че можете да включите 3D техниката във всеки кръстосан дизайн, независимо дали става въпрос за примитивна племенна символика или традиционни католически изображения. Освен това племенните татуировки символизират определена култура или вяра, свързана с духовността. Освен това, готическите кръстове могат да изобразяват различни емоции, като болка и гняв. Що се отнася до келтските кръстосани татуировки, те отразяват религиозни и духовни вярвания.

3d татуировки

3D татуировка на роза

Независимо от това, розовите татуировки са едно от най -известните и широко разпространени цветя. Тъй като има различни цветове, в които са възможни татуировки на рози, повечето хора обичат да изпълват това красиво изкуство с червен цвят, който символизира любовта и романтиката. Също така бялата роза означава чистота на душата, докато жълтата представлява радост. Докато розовите рози изобразяват благодатта, черните рози означават сбогом и сбогом.

Роуз, като чудо на природата, стои преди всичко за чар и красота и представя като перфектно отражение на емоцията на любовта. Освен това червените рози се свързват с Венера, която е римската богиня на любовта. Като цяло татуировките с рози изобразяват различни значения за различни култури и традиции. Докато розите изобразяват красотата и любовта, те представляват баланс, надежда и ново начало, според картите таро.

За моряците тези дизайни представляват любовта им към починалите си любими. Освен това те също го символизират със спокойствие и мир през трудните времена в океана. Въпреки разнообразието от стилове и цветове, ще се съгласите, че розите имат различни, но необичайни символи. Въпреки това, можете да носите 3D татуировка на роза на всяко видимо място на кожата си, за да осигурите по -омагьосващ вид.

3D татуировки на скорпион

Мъжете обикновено носят татуировки на скорпион. Както при другите татуировки на животни, този дизайн означава атрибути и черти на скорпиона. Ако маркирате кожата си с този паякообразен тат, това може да разкрие, че притежавате скрита и смъртоносна личност. Хората няма да искат да се забъркват с вас!

Триизмерната татуировка на скорпион със сигурност ще привлече вниманието на хората с един поглед. Когато са проектирани в двойка, два скорпиона заедно отразяват неограничена преданост и вярност. Смесена с пустиня и планини, яркият небосвод, татуировка на скорпион представлява сила и господство. Освен това, пълзящ надолу Скорпион, проектиран на рамо, е знак за вечна защита.

Татуировка на племенния скорпион, гравирана с 3D техника, може би отразява желанието ви за изключителната услуга. Независимо от значението си, тази татуировка наистина е идеална за вас. В комбинация с надписа, 3D татуировка скорпион не само я прави по -привлекателна, но и добавя мистични значения към нея. Има толкова много дизайни, когато отидете за 3D татуировка на скорпион. Винаги обаче трябва да идентифицирате значенията, преди да го носите върху кожата си.

3d татуировки

3D татуировка ръкави

Представяте ли си някога колко невероятно би изглеждала 3D татуировка с прикритие? Те изглеждат не само вдъхновяващи, но и умопомрачително креативни. Тези стилове на татуировки са визуално изумителни и можете да ги сдвоите с всякакви предмети. Това означава, че ръкавите за 3D татуировки са доста гъвкави. Можете да добавяте колкото искате обекти, да попълвате с любимите си цветове и в желаните от вас стилове.

Вярвате или не, когато става въпрос за 3D татуировки, имате неограничени възможности и татуировките изглеждат като невероятно боди арт. Можете да персонализирате тези татуировки с чудесата на сенки и светлини, за да създадете сложен и дълбок дизайн, като същевременно разкриете различни, но мощни значения. Някои често срещани 3D татуировки с ръкави включват 3D татуировка на разкъсана кожа, която излага под слоевете кожа едновременно. Други триизмерни татуировки, проектирани като прикриване на ръкави, често смесени със сенки, добавят повече дълбочина и сложност.3d татуировка

3D татуировки на колибри

Независимо дали това е първата ви татуировка или цялото ви тяло има различни дизайни, не можете да отречете, че изборът на дизайн често е труден, особено когато имате много възможности. Е, що се отнася до разнообразието от дизайни на татуировки, колибри са един от най -популярните татуировки за жени. Някои мъже също избират този дизайн, но обикновено го смесват с други предмети. Като уникален дизайн поради своята универсалност, художниците могат да създават татуировки на колибри по различни начини, докато изобразяват различни символи.

Изключително популярни сред коренните американци, колибри се представят силно в литературата и митологията, където са знак за любов. Може да ви изненада да знаете, че колибри се свързват с ацтеките, тъй като техните религиозни и кралски личности са носели мъртви колибри.

3D татуировка на колибри може да представлява, че един носител е преминал през много трудни времена в миналото. В допълнение, колибри е символ на сила и показва, че сега притежателят е достатъчно силен, за да преодолее всякакви трудности в живота си. С невероятни значения и историческо и културно значение можете да имате 3D татуировка на колибри на всяко място от кожата си.

Разположения за вашите 3D татуировки

Като невероятно боди арт, можете да изберете 3D татуировка навсякъде по кожата си. Трябва обаче да носите мащабна татуировка на гърба, ръцете, раменете, краката или корема. Когато става въпрос за малки, но сложни татуировки, трябва да изберете тях върху видими части от кожата си, които включват китката, врата, ръката и глезена. Въпреки че можете да изберете правилното място за вашата 3D татуировка, винаги е по -добре да помолите своя татуист да предложи най -доброто място за татуировката.

Съвети за грижа за вашата татуировка

Няма съмнение, че 3D татуировките стават широко популярни. Сега, когато имате невероятни и фантастични идеи за вашата 3D татуировка, ще изпитате вълнение да я носите възможно най -скоро. Но преди това трябва да имате предвид най -важното: съветите за последваща грижа.

След като си направите татуировка, трябва да вземете превантивни мерки, за да избегнете кожна инфекция или тежест на раната. Винаги почиствайте татуировката си с хладка вода, а не с прекалено гореща или студена вода. Може да влоши раната и да забави лечебния процес.

Уверете се, че сте нанесли правилния мехлем в татуировката си. За целта можете да помолите вашия ветеран за татуировки да препоръча всеки мехлем, като вземете предвид вашия тип кожа. Може да получите съвет от вашия художник да нанесете овлажняващ крем или лосион, за да предотвратите изсушаването на кожата. Никога не използвайте ароматизирани лосиони, тъй като те включват химикали и могат да реагират върху кожата ви, създавайки усещане за парене.

В заключение

Няма съмнение, че процесът на татуиране е доста болезнен и също отнема дни, за да се излекува. Въпреки това, след като го направите, ще ви хареса да видите вашите 3D татуировки. Да не говорим, сред многото техники и стилове на татуировки, 3D татуировките са широко модерни в наши дни. Е, споделихме някои от най -невероятните дизайни с техните значения и можете да изберете всеки от тях според вашите предпочитания.