Без значение на коя част от тялото ви планирате да си направите татуировка, тя, независимо от това, ще изглежда красива както винаги и ще ви помогне да постигнете спиращи дъха образи на тялото. За някои хора поставянето на татуировката е по -важно от дизайна, а за някои дизайнът е най -важен. Ако искате да отидете на уникално разположение, което ви позволява да покажете татуировката си, когато ви се прииска, тогава най -доброто място да си направите татуировка е телето ви.

The телето е частта от меките мускули който се появява на гърба на подбедрицата ви и е едно от най -модерните места за татуиране. Тази област ви дава свободата да разказвате история с вашата татуировка и можете да получите толкова описателно, колкото искате, с предоставеното много място. Най -хубавото в татуировката на прасеца е, че ако не искате те да се виждат, можете лесно да покриете татуировката с чифт дънки или къси панталони и да я убиете, когато носите мини пола или бански, когато планирате да удари басейна.

За да ви помогнем да постигнете най -добрата татуировка, споменатите по -долу са някои от най -добрите идеи за татуировки на прасеца, които ще направят процеса на подбор много по -лесен. Така че прочетете по -долу и спечелете някои невероятни inspo за татуировка на теле!

Татуировка на теле

Значението зад татуировките на прасеца

Татуировките на прасеца се появяват в един от уникалните региони на тялото. Но ако си направите татуировка на прасеца, тя изглежда още по -добре. Зоната на прасеца е като връхната точка на тялото ви и когато си направите татуировка там, това прави тази област още по -забележима. Няма конкретно значение зад татуировката на прасеца, но това ви помага да се откроите, особено в претъпкана стая.

Значението зад татуировката на прасеца до голяма степен зависи от вида татуировка, която искате. Има огромна колекция от дизайни на татуировки на прасеца и можете да изберете да получите всичко. Значението зависи от дизайна и историята зад избора на този конкретен дизайн. Не е необходимо вашата татуировка на прасец да има някакво значение; някои хора си правят татуировка за забавление, без да дават никакво предпочитание на нейните значения.

Поставяне на татуировка на теле

Разположението на татуировки с телета е съвсем очевидно, както подсказва името. Но можете да нанесете татуировката по различни начини на прасеца си. Ако искате малка татуировка на прасеца, можете да я поставите в средата на прасеца или малко по -долу. Ако искате да излезете навън и да покриете цялото си прасец, тогава можете да започнете отгоре и да стигнете докрай. Някои хора преминават отгоре и започват да татуират от задното бедро, което се простира чак до прасеца и краката им.

Можете да представите вашата татуировка на прасеца си по много начини; трябва да използвате въображението и креативността си. След като намерите правилния дизайн на татуировка, лесно можете да решите как искате да представите татуировката си на прасеца си. Няма значение какъв вид татуировка ще изберете. Телето е толкова уникална зона за татуировки, че привлича вниманието на всички наведнъж, защото помага да се подчертаят всичките ви телесни черти.

Така че, ако се притеснявате, че татуировката ще се появи зад крака ви, където дори не можете да я видите, не бива да се притеснявате. Може да не успеете да го видите, но хората около вас определено могат и в действителност няма да могат да спрат да гледат толкова уникална и явна татуировка.

Татуировка на теле

Идеи за татуировки на телета

Ловец на мечти Теле татуировка

Ловец на мечти Теле татуировка

Татуировките Dream Catcher са доста често срещани в наши дни; обаче поставянето на такъв върху прасеца може да е едно от най -добрите решения за татуировки, които вземате. Появата на ловец на мечти най -добре подхожда на прасеца ви, тъй като перата му висят. Тази татуировка включва черно-сив мастилен ловец на мечти с прекрасни цветни детайли вътре в уловника на мечти и три черни и сиви пера. Татуировката е използвала тъмно засенчване, за да придаде на тази татуировка някаква дълбочина.

Перата в тази татуировка изглеждат невероятно, тъй като се появяват в долната част на крака ви, а основният символ на ловец на мечти се появява в най -широката част на прасеца ви. Татуировките за улавяне на мечти са доста важни за индианската култура, така че много хора го разбират, за да покажат известно уважение към корените си на индианците. Но освен това, татуировките за улавяне на мечти символизират късмет, от който всеки се нуждае. Никога не знаете, може би получаването на тази татуировка ще ви донесе късмет в живота.

Татуировка на прасец с геометричен дизайн

Татуировка на прасец с геометричен дизайн

Една от най -готините татуировки на прасеца трябва да бъде тази геометрична татуировка на прасеца. Геометричната техника ви помага да постигнете най -готиния дързък вид татуировка и тази тенденция се разраства поради уникалния стил на боди арт, който ви помага да постигнете. Тази татуировка включва различни геометрични елементи и форми като кубчета, обграждащи спираловиден дизайн. Повечето от геометричните дизайни са невероятно мастилени с чисто черно мастило със сиви детайли.

Винаги можете да добавите някакъв цвят, за да направите татуировката си по -голяма. Това е един от най -гъвкавите дизайни и можете да продължите да добавяте различни елементи към него. Тази татуировка е идеална за тези, които са наясно с краката си и винаги носят дрехи, за да ги скрият. С помощта на тази великолепна татуировка дори не е нужно да прикривате краката си, тъй като бихте искали да парадирате със страхотното си боди арт.

Племенна татуировка на теле

племенна татуировка на теле

Можете също така да отидете за тази племенна татуировка на прасец, една от най -популярните татуировки за телета сред мъжете в наши дни. Един от вашите приятели ентусиасти на татуировката може да има племенна татуировка на прасец. Тази татуировка включва различни племенни дизайни като малки триъгълници, черни мастилени вълни и спирали, които съставляват цялостен племенен вид. Този дизайн може да произтича от индианските култури или дори от полинезийското племе, които са известни със своите племенни татуировки. Племенните дизайни се извършват предимно с черно мастило и изглеждат перфектно невероятно на прасеца.

Племенните татуировки са доста значими, тъй като всички малки символи, използвани в този дизайн, имат дълбоки значения. Много хора си правят племенни татуировки, за да покажат уважение към своите племенни корени. Въпреки това, тъй като племенните татуировки имат такива уникални черти, много хора просто го получават за уникалния външен вид и го парадират в различни области на тялото си.

Татуировка на цветя с теле

Тази цветна татуировка на прасец е една от най -красивите татуировки, на които ще попаднете. Тази татуировка включва черни и сиви мастилени цветя с листа, които излизат навсякъде и се появяват в извита линия, започвайки от широката част на прасеца ви, слизаща докрай. Детайлите в тази татуировка са извън този свят и правят цветята да изглеждат красиви както винаги. Татуировките са извършили фини детайли в цветята, за да му придадат допълнителна характеристика и дълбочина.

Ако искате да накарате тази цветна татуировка да блести повече, тогава можете да добавите малко цветно мастило, като подчертаете определени цветя в тази татуировка. Ако искате да намерите някаква смислена татуировка, която да украси тялото ви, тогава имате повече причини да изберете тази татуировка. Цветните татуировки символизират чистота и приятелство. Най -хубавото на тази татуировка е, че изглежда добре както при мъжете, така и при жените, тъй като много хора вярват, че флоралните татуировки отговарят повече на жените. Мъжете обаче могат да докажат, че грешат, като изпробват тази татуировка.

Акварел Компас теле татуировка

Татуировка на теле с акварелен компас

Ако искате техниката на татуиране с акварел да присъства във вашата татуировка на прасеца, трябва да изпробвате тази татуировка на теле с акварелен компас. Татуировките на компаса изглеждат невероятно на прасеца, тъй като основната характеристика на компаса изглежда перфектно, когато се появи на по -широката мускулеста част на прасеца ви. Тази татуировка се състои от черен очертан компас с подходящи маркировки, а над компаса има морска звезда. Основният акцент на тази татуировка са акварелите, използвани за подчертаване на тази татуировка на компас като цяло.

Татуировките на компас са много значими, тъй като представляват насоки и ви дават мотивация никога да не спирате да се борите за това, което искате да постигнете. Това също е добро напомняне, че времето тече и трябва да се възползвате максимално от него.

3D абстрактна съвпадаща татуировка на теле

3D абстрактна съвпадаща татуировка на теле

Ако искате да излезете с татуировката на прасеца си, трябва да изпробвате тази 3D абстракция, съответстваща на татуировката на прасеца. Тази татуировка изисква покриване на двата крака, което изглежда абсолютно невероятно. Тази татуировка е идеална за вас, за да изобразите подробен стил или история чрез тази форма на изкуство. Тази татуировка включва уникално абстрактно описание с някои въплътени дизайни, написани в синьо и черно. Можете да кажете, че тази татуировка се опитва да разкаже история, която мнозина може да не разбират.

Но това е красотата на татуировките, тъй като татуировките ви помагат да започнете да взаимодействате с другите, като ви питат какво означава вашата татуировка. Татуировката е изобразила блестящо татуировката от двете страни на прасеца, особено с 3D ефекта. Ако искате да получите това на милион чувства, тогава трябва да си направите тази татуировка точно сега!

Татуировка с цветен череп

Татуировка на телешки череп с теле

Ако не искате да подреждате пълното си теле, можете да изпробвате прост дизайн като тази татуировка на прасец с цветен череп и да постигнете уникална татуировка. Тази татуировка покрива мускулната част на вашата татуировка и я прави много подходяща за този дизайн на черепа. Тази татуировка включва черно и сиво мастилено лице с череп с червено и розово цвете, представено на очите на черепа. За да изведе по -готически вид, татуировката е използвала розово мастило, за да подчертае зъбите на черепа.

Тази татуировка е проста, но доста стилна и уникална. Черепите представляват смъртта, но с тази цветна визия тази татуировка на череп представлява както смърт, така и красота. Тази татуировка служи като добро напомняне, че винаги има надежда дори в най -мрачните времена. Всичко, което трябва да направите, е да намерите този лъч надежда или да използвате собствената си доброта, за да намерите някаква позитивност в цялата тъмнина.

Татуировка на писмо с теле

Татуировка на писмо с теле

Ако искате да се запознаете основно с татуировката на прасеца, тази татуировка с прасец на прасеца е идеалният избор за вас. Тази татуировка включва една буква, очертана в уникален стил на татуиране с различни символи и детайли. Колкото повече елементи добавите в тази татуировка с букви, толкова по -хладно изглежда. Можете да направите много с тази татуировка. Можете да отидете с обикновена черна мастилена буква или да направите много повече; всичко, което трябва да направите, е да използвате творчеството си добре.

Тази татуировка е доста готина, тъй като идентифицира първата буква от вашето име. Не е задължително да използвате първия инициал на името си, тъй като можете също да използвате писмото на някой друг като почит към тях или да проявите известно внимание. Можете да получите повече от една буква, като ги поставите една върху друга или можете да получите по една на двете си прасци.

3D механична татуировка на теле

3D механична татуировка на теле

Тази 3D механична татуировка на прасеца е умопомрачител и една от най -екзотичните татуировки на теле, на които ще попаднете. Тъй като тази татуировка се отличава повече с мъжка атмосфера, така че тези механични 3D татуировки ще намерите често срещани сред мъжете. Този дизайн включва механичен обект, оцветен в сиво, обвит с червени проводници. Татуировката е приложила техниката на фотореализма, като е създала разкъсана кожа, използвайки червено и друго цветно мастило. Вътре в кожата художникът успешно е включил метални части, които приличат на мускули.

Както можете да видите, тази татуировка е различна от другите и за тази татуировка ще трябва да намерите един от най-талантливите и опитни майстори на татуировки, които имат опит в правенето на 3D татуировки. С толкова много детайли и изключителен дизайн, присъстващи в тази татуировка, не може да бъде толкова лесно да устоите на тази татуировка.

Татуировка на теле с вкоренено дърво

Татуировка на теле с вкоренено дърво

Един от най -добрите дизайни на татуировки, които ще подхождат на прасеца ви, е тази татуировка с прасец на вкоренено дърво. Може да звучи странно, ако дървото ви е очукано на прасеца. Но татуировките с дървета са едни от малкото символични татуировки, с които много хора могат да се свържат и да изглеждат наистина добре, когато са нарязани на правилното място. Тази татуировка включва зелено мастилено дърво, което се появява на по -широката мускулеста част на прасеца ви, а по -долу художникът е използвал кафяво мастило, за да покаже корените.

Корените се появяват надолу през подбедрицата. Тази татуировка е доста символична, тъй като татуировките на дърво символизират сила, растеж, спасение, мъдрост и прошка. Има няколко значения, които хората продължават да търсят в живота си и може би можете да го намерите, като си направите тази невероятна татуировка на дърво на прасеца си.

Често задавани въпроси

Колко болезнени са татуировките на прасеца?

Татуировките на прасеца не са толкова болезнени, колкото другите части на тялото, тъй като областта на прасеца включва много мастни мускули и малко нерви, поради което няма да изпитате много болка, както си мислите. Области с повече кости и нерви са болезнени, тъй като иглата за татуировка има тенденция да пробожда костите ви, което ви причинява много болка. Следователно, татуирането на прасеца е най -добрият вариант за вас, ако имате ниска поносимост към болка.

Колко време отнема да се направи татуировка на прасец?

Времето, необходимо за правене на татуировка на теле, зависи главно от дизайна на вашата татуировка. Обикновено татуировките на прасеца отнемат почти 2 часа; обаче, ако отивате за татуировка, която изисква тежки детайли, може да се наложи да седнете 3 часа или повече. Това също зависи от опита на майсторите на татуировки и колко добре той/тя прави татуировка на прасеца ви.

Колко струват татуировките на прасеца?

Цената на татуировка на прасец отново зависи от размера и дизайна на вашата татуировка. Татуировките на прасеца обикновено струват около 300-400 долара. Някои салони за татуировки се таксуват почасово; тук идва фактора на времето, така че цената ще зависи от това колко време отнема вашата татуировка. Повечето салони за татуировки таксуват $ 150 на час, което може да направи голяма разлика в цената.

татуировки на прасеца

татуировки на прасеца

Долен ред

Телетата ви са доста уникално място да си направите татуировка, но също така показва как обичате да изследвате и изпробвате творчески неща. Татуировките на прасеца може да не са толкова често срещани, но едно е сигурно – изглеждат много красиви и са доста поразителни. С помощта на споменатите по -горе идеи за татуировка на прасеца вече можете лесно да изберете тази, която е подходяща за вас. Не забравяйте, че татуировките на прасеца ви помагат да промените целия си облик и ще ви помогнат да постигнете татуировката на мечтите си. Така че продължете напред и си направете тази татуировка, която сте мислили да направите известно време.