Въпреки че първоначално татуировките са били използвани за лечение, оттогава те стават все по -популярни поради техния артистичен потенциал. Докато много хора си правят татуировки, за да отразяват вярванията си, други просто ги правят заради уникалния си дизайн и стил.

За щастие, чрез облачни татуировки, можете да изразите своите убеждения, мотивации или настоящото психическо състояние по възможно най -стилния начин.

Често е непосилно за хората, които са нови в тенденцията, да направят правилния избор, когато са изправени пред многото избори.

В този списък ще намерите 155+ най -добри облачни татуировки, които да ви помогнат да получите перфектната татуировка.

облачни татуировки

Карикатурен облак

Със западната анимация, привлекателна както за деца, така и за възрастни, можете да изберете тази татуировка на облак, обливащ дъги. Татуировката показва облак, докато вали дъга от себе си.

Художникът създава облака с помощта на тънки линии, за да създаде анимационен облак в черно и бяло. Дъгата притежава тъпи и същевременно живи цветове, направени чрез акварел, когато напускат облака.

8-битови облаци

Тъй като видеоигрите са една от най -разпознаваемите и влиятелни форми на съвременните медии, не е изненада някой да отиде за тази татуировка.

Татуировката показва черно -бял, пиксиран облак, гледащ в далечината. Облакът притежава стил на изкуство, много подобен на оригиналните 8-битови игри от 80-те години на миналия век чрез сложната точка на художника. Въпреки че татуировката няма символично значение, тя е зашеметяваща за гледане.облак-татуировка

Crack Of Dawn

Приемайки по -реалистичен подход, художникът създава оптична илюзия където кожата се влошава, за да покаже облачно небе. Чрез подробна и реалистична работа, татуировката дава много успокояващо усещане със снежнобялите си облаци и малките птици, извисяващи се в небето.

Художникът вдъхва живот на татуировката чрез ярки и ярки цветове. Татуировката символизира ескапизъм или вътрешен мир, но зависи и от интерпретацията на зрителя.

Вижте също:

  • 150+ идеи за татуировки на гейши: Направете екзотика! (със значения)
  • 225+ прекрасни татуировки на сестра: Почитайте скъпата си сестра (със значения)
  • 255+ най -добри татуировки на гърдите, за които можете да изберете: #110 ще взриви ума ви
  • Топ 155+ татуировки с ключица, за които можете да изберете
  • Татуировки на Анджелина Джоли: 25 татуировки със смисъл

Облачна гора

Облачната гора е ръкав за татуировка, показващ силует на гора под облачно небе. Художникът създава мрачна тъмна сцена, сякаш от филм на ужасите, и добавя усещане за реализъм с минималистичната светлина, идваща от луната, частично видима от облаците.

Силуетът е реактивно черен, смесен с по -светъл нюанс на индиго към върха, създавайки лилав силует точно под облаците. Луната е скучно бяла, докато облаците имат тъмно сив нюанс, придаващ мрачна атмосфера.

Татуировката е произведение на изкуството; той обаче не носи символично значение.

облак-татуировка

Светкавичен облак

Вземайки вдъхновение от съвременните комикси и визуални романи, татуировката показва комичен облак с мълнии, излизащи от него. Художникът поддържа цялостен хумористичен подход към това, което е иначе опасна ситуация.

Облаците притежават очарователен, но заплашителен вид, докато разгръщат комично малки мълнии. Облаците носят тъмен нюанс на сивото, като цветът им става по -светъл до върха на облака. Мълниите са тъмни и тъмно жълти с яркочервен контур. Татуировката, макар да притежава сега метафорично значение, е просто чудесна за гледане.

Фарът

Тази татуировка показва фар, застанал на хълм, където облаците го заобикалят. Можете да видите, че фарът все още излъчва светлина към морето по време на гръмотевична буря. Художникът показва това прекрасно чрез тъмно лилавия акцент, който покрива сцената, придавайки му мрачна атмосфера.

Облаците, събрани над фара, са тъмносиви, докато фарът е смесица от ярко червено и бяло. Тъй като фарът осветява ярко жълтата си светлина върху морето, той символизира постоянство и надежда дори в най -мрачните времена.

облачни татуировки

Възходяща стълба

Възходящата стълба е много проста татуировка, показваща стълба, пронизваща през голям бял облак. Художникът нарисува и облака, и стълбата в карикатурна обстановка с черна стълба, пронизваща бял облак.

Облаците изглеждат богати с ярко бяло мастило, докато стълбата изглежда дълбоко със своите ярки акварелни ефекти. Художникът е оставил творбите си в смисъл на тълкуването на зрителя.

Светкавици

Удар на мълния е много живописна татуировка, показваща сцената на мълния, падаща на земята. Художникът показва многото дървета в района като силуети леко светят след удара на мълнията.

Облаците, като тъмен вихър над гората, блестят ярко с бяла светкавица, когато мълния излиза от облаците, за да удари земята. Художникът създава усещане за реализъм чрез интензивния сив цвят на облаците, последван от огромната светкавица бяла светлина от мълнията.

Тази татуировка показва силата на природата.

облак-татуировка дизайн

Самолети в небето

Художникът на тази татуировка отдава почит към самолетните битки на Втората световна война. Ръкавите на татуировката се простират по цялата ръка, показвайки 5 самолета, които избягват и избягват огъня. Татуировката има кафяв монохромен тон заедно с комбинация от светли и тъмни нюанси.

Докато самолетите са по -скоро карикатурни и комични, облаците изглеждат реалистични със своя схематичен стил на изкуство. Вниманието към детайлите е невероятно, като се види как равнините на конкуриращите се страни лесно се различават.

Въпреки че татуировката няма метафорично значение, тя служи като напомняне за войната в началото на 20-ти век, която промени хода на историята.

Буря от X-Men

В знак на почит към женския супергерой от вселената на Marvel, татуировката вижда бурята, докато призовава силите на природата. Художникът, пресъздаващ характерния комичен стил, показва буря, изкачваща се към облаците, събиращи нейната сила.

Обличайки емблематичната черно -жълта рокля, Storm изглежда много подобна на комикса си с дълга сребриста коса и бели светкавични очи.

Художникът използва акварел, за да пресъздаде някои части от роклята си, докато останалата част от нея използва подобно тъмно мастило. И до днес Storm е олицетворение на овластяването на жените, тъй като тя е един от най -силните членове на своя екип.

облак-татуировка

Акварелен облак

Както подсказва името, чрез акварел художникът създава татуировка с навеки на облаци около ръката на клиента. Със смесицата от небесно синьо, розово и малко сиво, художникът създава хипнотизиращ модел на облаци, увиващи се около ръката.

С помощта на нови училищни техники и ефекти с четка, художникът е в състояние да направи облаците и модела почти реалистичен. Докато татуировката не крие скрито значение, тя е много успокояваща и отпускаща за гледане.

Бурно море

Бурното море е друга много живописна татуировка, която разказва история без използване на думи. Художникът показва кораб, който се бори за поддържане на равновесие, навежда се настрани насред дъждовна буря. В цялата сцена има голямо внимание към детайлите.

От формите и моделите на облаците до падащите зад борда мъже има детайли до най -малкия обект. Татуировката, докато има монохромна настройка, е в състояние да различава цветовете и да разказва мрачна приказка през тъмните си облаци, които обграждат кораба, и големите му вълни, които гледат надолу към многото безпомощни моряци.

Падането на Икар

Приказка, която показва цената на свръх увереността, татуировката изобразява събитията от историята през ръкава си за татуировка. Художникът пресъздава стила на изкуството от 15-ти век почти до съвършенство.

Изобразявайки Икар, докато достига над облаците, на бицепса, където слънцето грее ярко, а в долната част на ръката показват как той започва да пада. Чрез монохромната настройка можете да видите красивото класифициране на цветовете, тъй като се измества от ярки отгоре към тъмни и тъпи в долната част. Тази татуировка олицетворява първоначалния морал на мита за Икар, за това как свръх увереността не е нещо добро.

Традиционен японски дракон

В японския фолклор драконите са мъдри древни създания, които са живели векове в облаците. Художникът показва голям дракон, който върви над облаците с голямото си тяло, опънато около бицепса, което прави ръкав.

Художникът следва традиционния японски стил на татуиране, смесен с някои нови училищни елементи за татуировка. Художникът показва дракона, окъпан в реален черен цвят с червени линии, които го обикалят.

Освен черния дракон са еднакво ярки и ярки облаци, които внасят баланс в сцената. Художникът е оставил смисъла на творбата си на интерпретацията на зрителя.

Балон с горещ въздух

Татуировката с балон с горещ въздух показва балон с горещ въздух, който плува по облаците, гледайки надолу към град. Художникът създава усещане за мащаб със своя интуитивен стил на изкуство.

С помощта на художниците, използващи акварели и тъмно дебело мастило, той създава реплика на цветна картина на плакат. С някои цветове, които се смесват един с друг, докато все още остава определено ниво на индивидуалност във всички различни цветни обекти.

Татуировката оживява със своята разнообразна гама от цветове и стил на изкуство. Тъй като няма символично значение на татуировката, това е чист стил и дизайн.

Лондон от 19 -ти век

The Лондонски татуировки за 19 -ти век мъж, който върви по алея през старите сгради на път към кулата Биг Бен. Мъжът, носещ цилиндър заедно с бастун и смокинг, се разхожда по скучно сините монохромни улици на Лондон от 19-ти век.

На сцената можете да забележите кулата Биг Бен, направена в почти реплика на оригинала. Чрез новите училищни и стари училищни методи за татуиране художникът прави улиците на Лондон да изглеждат реалистични.

облачни татуировки-

Стълба към рая

Кимване към известната песен на Led Zeppelin със същото име, татуировката Stairway to Heaven е реплика на оригиналния албум. Оригиналната обложка на албума е стълбище с извивки, водещо до върха на облаците, където светва ярка светлина.

Татуировката възпроизвежда този оригинален дизайн чрез традиционния и нов училищен метод на татуиране, за да придаде на старото изкуство свеж нов облик. Има много внимание към детайлите, като художникът прави цветята и на стълбището.

С голяма цветова палитра татуировката изглежда като копие на оригиналното изкуство.

Всички виждащи очи

За тези от вас, които са много религиозни или вярват в онлайн конспиративни теории, тази татуировка е за вас. Художникът показва окото сред облаците, докато наблюдава бездушно зрителя. Татуировката следва зелен монохромен тон, който изпълва облаците и окото в различни нюанси.

Окото, вдъхновено от знака на илюминатите, е поставено в средата на облаците заедно с няколко минути племенна работа по краищата на окото. Въпреки че художникът е оставил тази татуировка за интерпретация, това не ви спира да създадете своя собствена теория.

облачни татуировки

Самотният моряк

Самотният моряк вижда мъж, който греба с лодка под облачното небе. Художникът дава цялостно магическо усещане на сцената, докато морякът се изнася сам от брега.

Можете да видите водата, отразяваща малките валове на лунна светлина през облаците. Със светло сивия си вид и тъмнокафявия цвят на лодката, художникът подчертава сцената с кралско синьо, за да добави ефекта.

Самотният моряк, без думи, символизира самотата и отчаянието.

Ракета, изстреляна в облаците

Много карикатурна татуировка, художникът прави проста ракета, докато се взривява в облаците. Докато се изстрелва простата монохромна реплика на ракетата, пред нея са облаците с цвят на дъгата. С неотрадиционен стил на изкуство татуировката показва ярките цветове на облаците в контраст с черно-бялата настройка на ракетата. Татуировката няма конкретно значение, по -скоро художникът го е оставил на интерпретация.

Облаците символизират много различни неща, като святост, дзен и мир. В заключение, има много различни татуировки с различни стилове, така че изберете разумно каква татуировка ще получите.