Що се отнася до дизайна на котки за татуировка, няма да се съгласите с факта, че те не са просто очарователни, но са широко оценени заради техните символични значения. Като цяло котешките татуировки са свързани с женска сила и представляват силна елегантност, просперитет, защита и късмет. Поради невероятните си значения, котешките татуировки винаги са популярен избор за дизайн сред много ентусиасти на татуировките.котешки татуировки

Котешки символи

Дизайнът на котешки татуировки има различни конотации във всяка култура. както и да е самата котка носи значения, които се въртят около баланса между противоположностите като добро и лошо, светло и тъмно, вътрешно и външно. Като нощно животно, котките се свързват със символичните значения на това, което живее на непознати или скрити места. Тези луди същества са популярно известни със своята любопитна природа; котките обичат да чукат нещата и да се притискат в затворени места. Котката обаче олицетворява търпение, изцеление, спокойствие и смелост.

Котки в древността

Символиката на котките се е разпространила в много древни и съвременни култури по света. Датирано от 2000 г. пр.н.е., египтяните са се покланяли на Котката. За тях котките са били свързани с богинята Изида и богинята Ба’ат и нарече котките „Мау”. Те имаха твърдо убеждение, че котките им носят късмет, плодовитост, сила и красота. По -късно те създават статуи на котки, украсени със злато за поклонение. След няколко години египетската култура започна да се трансформира и котките започнаха да се илюстрират в египетското изкуство.

Какво представляват котките в съвременността?

В древна Гърция котките са били свързани с похот, чистота, хитър характер и хитрост. В момента те са свързани с независимост и бунт. Можете да добиете представа за важността му от протеста в Южна Корея. Когато корейското правителство прие закона, според който само медицински експерти могат да правят татуировки, междувременно няколко ентусиасти започнаха да протестират, като специфичен дизайн на котешка татуировка е техен символ на протест. Символ, който би могъл да донесе силата и късмета, смятат те, с такъв биха спечелили делото.котешки татуировки

Котешки татуировки

Не е чудно, че котките са сладки, но палави същества. За татуировка на котка можете да имате голям брой дизайни, които да носите. Само не забравяйте, че заедно с очарователните дизайни, всяка татуировка има дълбоки значения в нея. Понастоящем най -популярните дизайни на котешки татуировки сред жените са в минималистичен стил. Те предпочитат предимно малки дизайни, защото изглеждат доста красиви. Освен кой дизайн ще изберете за вашата татуировка, ще имате два избора, реалистичен и племенен.

Отражение на личността

Като цяло се смята, че татуировката отразява вашата личност. Например, ако носите татуировка на усмихната котка, комбинирана с цветна градина, показва вашата любезна природа. По подобен начин, татуировка с коте, улавящо пърхаща пеперуда, разкрива, че притежателят е с меко сърце. За следващия път, когато избирате дизайн, обмислете значенията и изберете този, който отразява вашата природа по възможно най -добрия начин.

Поставяне на татуировки

Независимо дали отивате за първата си или за петнадесетата татуировка, няма да отречете, че винаги е трудно да се реши правилното място за нея. Дори когато изберете такъв, все още не сте сигурни дали изглежда добре или не? Освен това се притеснявате дали кожата ви ще боли по време на процеса или не. Така че, преди да си направите татуировка на котка върху кожата си, трябва да имате предвид няколко неща. За това трябва да развиете ясно разбиране къде дизайнът на вашата котка ще изглежда най -добре и къде ще боли по -малко.

Нека изясним с пример. Големите и детайлни котешки татуировки, като вещица, седнала с черна котка, вероятно изглеждат прилично на големи части от тялото ви. За разлика от това, проста и малка татуировка ще изглежда по -очарователна на китката ви, в задната част на ухото и дори на пръста ви.

Видимост на вашата татуировка

Тъй като татуировките са постоянни, след като бъдат отпечатани, не можете да ги премахнете. Ето защо, ако искате да скриете дизайна си, можете да го направите на долната част на гърба или на горната част на бедрата. В случай, че искате да покажете омайната си татуировка на котка, може би ръцете, горната част на гърдите, шията, лицето, ръцете или китката биха били добър вариант. Друго нещо, което трябва да имате предвид, е, че не трябва да носите силно видими татуировки, ако сте на работа, тъй като те все още се считат за неподходящи на много работни места.

Осиновяване

Няма съмнение, че процесът, през който трябва да преминете, за да маркирате татуировка върху кожата си, е наистина болезнен. Ето защо трябва да изберете такъв дизайн, който би наранил по -малко от дизайн с по -малки детайли, защото сложната татуировка може да причини голям дискомфорт. Също така, не забравяйте, че някои сложни дизайни са трудни за художници да се изобразяват безупречно. За това трябва да изберете такова нещо, което вашият художник да може да направи, без да компрометира качеството му. Освен това, ако имате чувствителна кожа, ще трябва да понасяте повече болка.

котешки татуировки

Избор на правилния размер

Да не говорим, размерът на вашата татуировка зависи от вашия дизайн; татуировка с детайли би изисквала голям размер, за да изглежда ясно и добре. В случай, че изберете малък размер за вашата подробна татуировка, имайте предвид, че това ще прилича повече на заплетена бъркотия, отколкото на фин дизайн.

Това означава, че разработеният дизайн трябва да бъде достатъчно голям, за да изобразява детайлите, а очертанията трябва да са ясни и категорични. Въпреки това, по -малко подробен дизайн татуировка може да се направи в малък размер. Е, не е нужно да се притеснявате за размера, тъй като вашият художник би ви предложил одобрения.

Както казахме, трябва да вземете предвид значенията, преди да си направите татуировка върху кожата си; изброихме няколко популярни татуировки на котки с техните значения за вас.

1. Минималистична татуировка на котка

Някои от вас биха искали да имат големи и сложни татуировки, докато други биха харесали повече минималистичните стилове. Минималистичните дизайни рядко се свързват с реализъм; те са свързани помежду си с резюмета. Ето защо, ако искате минималистична татуировка на котка, дизайнът може да не е изпълнен с подробности, а по -скоро ще бъде прост и артистичен.

Идея за разположение

Минималистичните татуировки са прости и по -малко детайлни, но изискват финост, за да изглеждат страхотно. Тъй като тези дизайни често са малки, можете да ги поставите на гърба на врата си. Освен това можете да го носите на китката, зад ухото или на глезена. Само не забравяйте, независимо дали е ръката ви или горната част на гърдите, минималистичната татуировка ви придава привлекателен външен вид.

2. Татуировка Ying Yang Cat

Татуировка котка Ying Yang може да бъде проектирана по различни начини. Може да се комбинира с други неща като листа, звезди и цветя. Ако се чудите как изглежда татуировка котка ин-ян, нека ви я обясним. Ин-ян е топка, имаща две симетрии; черен вихър е Ин, а белият се нарича Ян. Въпреки това, в татуировка ин-ян, котката е поставена във въртопа на топка Ин Ян. Освен това, тя може да бъде проектирана така, че две котки да се гушкат една с друга. Такъв дизайн би изглеждал изключително очарователен.

Белият вихър на Ин Ян е свързан с яркостта и растежа, докато черната част представлява сенки. Както ви казахме, че е известно, че котките поддържат баланс между противоположностите, котка в Ин Ян демонстрира балансиран живот.

Идея за разположение

Тъй като татуировката Ying Yang Cat е с кръгла форма, тя ще изглежда най -добре в центъра на рамото или ръката ви и от двете страни на кръста ви. В допълнение, татуировка котка Ин Ян в основата на врата ви ще изглежда изключително красива и завладяваща.

3. Татуировка на спяща котка

Ако някога сте имали котка, вероятно знаете, че тя обича две неща- игра и сън! Много спят! Също така може би сте виждали себе си или сте чували от приятелите си как този луд сладък домашен любимец обича да спи. Котките обичат да се свиват на супер забавни места; това може да бъде вашият гардероб, вашата мивка или дори долната част на вашия диван. Освен това, не се изненадвайте, ако намерите котка, която спи на компютър, котките обичат да спят на високи места.

Ако говорим за символиката на татуировка на спяща котка, човек, който носи такава татуировка, често е спокоен. Той представлява спокойствие. В допълнение към това, татуировка на спяща котка, комбинирана със сърце, представлява, че носителят е домашен човек; обича да стои вкъщи, за да прекарва повечето време със семейството си.

Идея за разположение

Е, поставянето на татуировка на спяща котка зависи изцяло от дизайна, който избирате. Ще имате много възможности за дизайн, от които да избирате.

Татуировката на спяща котка обикновено е с малък размер. Следователно наистина не е нужно да сте придирчиви. Само имайте предвид, че трябва да изберете видима част от тялото си, за да покажете котката си. Освен китката, можете да я поставите на гърба на рамото, на горната част на пъпа или на вътрешната си ръка. Но ще изглежда по -привлекателно на вътрешната ви китка.

4. Черно коте татуировка

През Средновековието черните котки са били свързани с негативните значения, които хората им приписват. Черните котки се смятаха за лошо знамение; те бяха свързани с вещици и демони. Но днес много общества вярват, че черните котки всъщност носят просперитет и късмет. Така че е разумно да се смята, че татуировката на черна котка олицетворява интелигентна, неортодоксална, проницателна, тайна, умна, свръхестествена, игрива и независима личност.

Освен това, хората също вярват, че татуировката с черна котка представлява идеология на феминизма. В допълнение към това, такива татуировки изобразяват възхищение от Wiccan или езическите духовни вярвания.

Идея за разположение

Според вярването, което току -що научихте, човек, който търси късмет или просперитет, носи такава татуировка върху кожата си. Но в действителност, татуировката на черна котка изглежда изключително завладяваща, когато е на видна част от тялото ви.

Ако искате да покажете татуировката си, поставете я там, където тя се вижда. Малка татуировка на черно коте може да бъде направена на китката, рамото, зад глезенната става или дори на врата. Но ако отивате за подробна татуировка, може би бедрата, коремът или бицепсите биха били добро място. В случай, че искате скрита татуировка, можете да я поставите на гърба, горната част на бедрото или на гърдите си.

5. Татуировка с полу-дебела котка

Този вид татуировки са илюстрирани като черно запетая, включващо котешко лице вместо точка. Смята се, че татуировка с точка и запетая дава сила за живот на тези, които се борят с наркомания, депресия или са се опитали да се самоубият. Ако и вие се сблъсквате с такава ситуация, не забравяйте, че татуировка с точка и запетая ще ви напомни никога да не се отказвате от живота си.

Самата марка символизира ново начало. Би било любопитно да разберете причината за лицето на котката в татуировка с запетая. Тъй като е известно, че котката поддържа баланс между противоположностите, татуировката на котка с запетая балансира негативните ви мисли или ви предпазва от нараняване, докато ви носи положителност.

Идея за разположение

Притежавайки такива положителни значения, татуировка на котка с запетая трябва да бъде поставена там, където е видима за вас при всеки поглед. За това хората обикновено го носят на вътрешната си китка. Не е така, че само хората, които се борят с живота си, могат да го носят, докато други не могат. Всеки може да се откаже и да го носи на трагуса си, зад ухото или на глезенната става.

Въпреки това, тези, които наистина се нуждаят от някаква мотивация да живеят и са съгласни със символиката на запетая, можете да поставите татуировка на котка с точка и запетая на китката си. Всеки път, когато мислите да се откажете от живота, това ви напомня за обещанието. Обещание, което си дадохте, че е добре да се обърнете за помощ, а по -скоро да се намусите в песимизма.

6. Котка с лунна татуировка

И луната, и котката винаги са били обект на суеверия. В много култури се смята, че котките са свързани с нощта. Известно е, че те поддържат силна връзка с лунните енергии. Ако притежавате котка, можете да се свържете с нея; вероятно сте забелязали значителни промени в поведението на вашия домашен любимец всеки път, когато настъпи пълнолуние.

Освен това, котешка татуировка с луна означава, че сте нощен човек; най -много обичате да стоите будни през нощта до зори. Така че, ако с нетърпение искате да го изберете за следващата си татуировка, не забравяйте, че тя изразява силна връзка заедно с толкова дълбоки значения.

Идея за разположение

Малките татуировки се поставят по -лесно в сравнение с детайлните. И все пак някои дизайни изглеждат страхотно, когато са изобразени с фини детайли. Така че, ако искате да имате котка с лунна татуировка, трябва да изберете дизайн, който има подробности, той ще изглежда по -фин. За голям дизайн можете да го носите на рамо до врата или да го носите на бицепсите си. Ако искате скрита татуировка, тогава тя ще изглежда най -добре на гърба или на кръста ви.

Съвети за преминаване на татуировка

Преди да се отправите към татуировката, уверете се, че професионалистът има лиценз за татуиране. След това, когато най -накрая сте там, уверете се, че оборудването, което той/тя използва, е добре поддържано и отговаря на здравните стандарти. Използваното оборудване може да причини кръстосано замърсяване, което да доведе до тежко заболяване. Оборудването може да включва игла, ръкавици, бинтове, бръсначи или тампони.

Как да се справим с болката

Процесът на татуиране може да ви причини голям стрес. Ще почувствате силна болка в най -чувствителните части на тялото си, например в задната част на колянните шапки или където кожата ви е тънка. Тези части са шията, гръбначният стълб, ребрата, челото, глезените и пръстите или ръцете ви.

Ако започнете да изпитвате болка по време на процеса, помолете художника си да спре процеса веднага. Междувременно поемете дълбоко въздух, тъй като това ще ви помогне да намалите болката. Татуирането е дълъг и изтощителен процес, особено когато говорите за подробни проекти и понякога отнемате няколко срещи, за да завършите.

Грижа за вашата татуировка

След като художникът приключи с татуировката, той ще почисти и дезинфекцира зоната и ще увие превръзка върху нея. Вероятно ще бъдете помолени да запазите превръзката за един ден. Не забравяйте, че свежа татуировка е точно като отворена рана, така че трябва да се грижите добре за раната си и да предотвратите заразяването й.

Когато сваляте превръзката, измийте ръцете си и след това почистете татуировката си с препоръчан антибактериален почистващ препарат или сапун. Важно е да се вслушате в препоръките на вашия татуист. Избягвайте използването на ароматизирани почистващи препарати, тъй като това може да причини дразнене. След като приключите с измиването на татуировката си, внимателно потупайте зоната с чиста кърпа.

Ако кожата ви се сърби и изсъхне, нанесете мехлем или лосион според препоръката на вашия художник. Вашата татуировка ще започне да се бели и това е нормално, това показва, че раната ви се лекува. Но не изваждайте люспите от кожата сами или ще развалите мастилото. Нека всичко се случи естествено.

Заключение

Въпреки че процесът на татуиране е болезнен и отнема време, за да се излекува, но след като бъде направен, ще ви хареса да видите любимата си татуировка. Сред безброй красиви дизайни на татуировки, котешките татуировки са най -очарователните. Всеки дизайн има свой собствен смисъл и сега ще имате представа какъв дизайн представлява какво и кой дизайн би бил по -подходящ за вас.