В продължение на няколко десетилетия боди артът стана доста популярен сред американците. Без съмнение, уникалното изображение и разнообразната илюстрация на татуировки са накарали много хора да я украсят върху кожата си. Те маркират кожата си с невероятно невероятни, умопомрачителни тагове. Ако сте един от тях, трябва да търсите идеи за татуировки „от този свят“.

Без значение дали искате да демонстрирате скритите черти или вдъхновението за нещо, татуировката е невероятен начин да покажете своето вътрешно аз. Впечатляващият дизайн, съчетан с дълбок смисъл, направиха татуировките популярен избор за много хора по света.

Въпреки че в интернет има множество дизайни на татуировки, най -важното е да изберете най -добрия за вас. Ако търсите нещо, което ще ви изненада, тогава трябва да помислите да си направите татуировка хамса.

Символиката на амулета Хамса

Няма съмнение, че хамса е един от най -добрите варианти за любителите на татуировките. Ще се чудите какво символизира хамса. Е, някои хора вярват, че са представляват езическото плодородие. Освен това, много религиозни учени са изяснили хамса като еврейски, християнски и ислямски талисман за късмет.

Значенията или символиката на хамса обаче все още са забулени в мистерия. Следователно, този амулет може да има различни изображения, когато се представя като боди арт; все пак всички значения, които хамса носи, обикновено са свързани с различни религии. Наложително е обаче да се има предвид, че днес; тази уникална ръка хамса се е превърнала в повсеместен знак с универсално значение на „защита от злото око“.

Кратка история на Хамса Талисман

В допълнение към символиката му, някои учени спорят за произхода му; някои казват, че е възникнала от Месопотамия (днешния Ирак), докато други смятат, че произхожда от Йерусалим. Повечето от настоящите доказателства разкриват, че хамса първоначално се е появила от Ирак.

Историческото изследване разкри, че в древна Месопотамия женските богини са се украсявали с амулет хамса в знак на достойнство. С годините този атрактивен талисман се разпространи в различни страни с различни значения. Например, египтяните носят талисман хамса, за да изразят уважението си към Озирис и Изида, които са известният бог и богиня в своята религия.

Хамса е еврейска дума, която означава „пет.“ В исляма вярващите казват, че хамса представлява петте стълба на исляма. Някои мюсюлмани обаче смятат, че тя представлява „ръката на Фатима“, дъщерята на пророк Мохамед.

Евреите вярват, че тези пет пръста представляват петте книги от тяхната религиозна книга Тора- Левит, Числа, Числа, Второзаконие и Битие. Някои евреи наричаха хамса „Ръката на Мириам.“ Тук е важно да споменем, че Мириам е била сестра на Мойсей и Аарон.

Някои изследователи на юдаизма и исляма смятат, че хамса предшества напълно нерелигиозните значения. Дори те казват появата на хамса е загадъчен, и не се връща в Месопотамия; вместо това историята на този невероятен талисман е измислена. Освен религиозния контекст, най -ранната поява на хамса се е виждала на портата на Алхамбра. Да не говорим, това е ислямска крепост от 14-ти век, разположена в Испания.

Един от най -известните историци на изкуството, Уолтър Лео Хилдбърг, смята, че появата на хамса се свързва с християнството. Въпреки това, популярен професор от Чикагския университет, Ахмед Ахрати потвърди, че амулетът хамса не е възникнал в никакъв религиозен контекст.

Като се вземат предвид всички исторически времена, в които този талисман е бил популярен, той разкри, че хамса е използвал да представлява интересни значения. Както бе споменато по -рано, този единствен красив талисман носи различни значения в различните религии.

Хамса Ръка: Невероятно зашеметяващ амулет

Не е тайна, че хамса се е превърнал в обикновен талисман, който много хора по света обичат да носят. Поради универсалните си значения за защита от зло око, голям брой хора го носят под формата на ключодържател, висулка, гривна и дори като декор. Това показва изключителната популярност на ръката Хамса. Това не е краят; можете да намерите голямо разнообразие от предмети, оформени или свързани с талисман хамса.

Ето защо, когато става въпрос за татуировка, Hamsa е един от най -добрите варианти за носене през 2019 г. Без съмнение, в днешно време има много дизайни за татуировки. Днес ще видите голямо разнообразие от татуировки, вариращи от неотрадиционни емблеми до съвременни художествени дизайни.

Въпреки това, ако този път търсите подробна татуировка, тогава татуировката хамса може да бъде добър вариант. В контекста на татуировката илюстрацията на този привличащ вниманието талисман представлява „Божията ръка.“ Нещо повече, фанатиците на татуировки вярват, че украсяването на кожата им с илюстрации на ръцете хамса ще им донесе успех, късмет и здраве.

Зашеметяващи идеи за татуировки на Hamsa

Не е чудно, че татуировката хамса внася артистичен усет във външния ви вид заедно със силните значения, които носи. Когато става въпрос за татуировка талисман хамса, художниците обикновено я изобразяват в два основни стила. Едната изобразява два симетрични палци, докато друга представлява оригиналната илюстрация на хамса, която е с един палец.

Ако се чудите кой е най -известният, тогава ентусиастите на татуировки, които отиват за хамса талисман, прегръщат предимно ръката на хамса с два симетрични палци. За някои хора тази невероятна амулетна татуировка носи хармония и защитава носителя на татуировки от забуленото око, което в някои общества се нарича още Айн Хара.

Няма съмнение, че хамса е една от най -добрите татуировки днес поради силните си визуализации и дълбоки значения. Типичната татуировка хамса включва символ на око в центъра на ръката, което има силно значение за носещия.

Мастилете кожата си със стряскащ асиметричен амулет Хамса

Обичате ли сложни детайли? Ако случаят е такъв, тогава тази идея за татуировка ще ви хареса най -много. Това включва асиметрични дизайни и шарки, които със сигурност ще ви накарат да се откроите сред хората. Не само това, зашеметяващата илюстрация на тази асиметрична хамса ще засили символиката на вашето боди арт.

Независимо дали искате да го напълните с цветове или мастило само с черно -бели нюанси, всичко е ваш избор. Ще се съгласите обаче, че този асиметричен маркер хамса ще изглежда невероятно и ще завладее хората около вас.

Гравирайте завладяващо ръчно изкуство Om Hamsa

Е, ако искате нещо уникално и обичате санскрит, тогава тази идея ще отговаря напълно на вашите изисквания. Татуировката Om hamsa ще съдържа думата „Om“, написана на санскритския език. Вашият татуист ще го направи в центъра на вашия етикет за ръка хамса.

Независимо дали добавяте някои цветове или оставяте цялата татуировка празна, тя ще изглежда невероятно привлекателна. Що се отнася до значението на тази татуировка, имайте предвид, че думата Om изобразява хармония и баланс.

Изберете невероятен символ на Hamsa Hand Vines

Повечето фанатици на татуировки, които обожават ръката на хамса, обикновено отиват за тази, която носи лози. Без съмнение, тази спираща дъха татуировка с лоза хамса ще внесе удивителен усет към вашата личност. Тъй като по -специално тази татуировка ще изисква голяма площ от кожата ви, не забравяйте да я носите на гърдите или гърба си.

Ако се замисляте върху идеите, за да го направите по -артистичен, можете да попълните различни цветови нюанси и да очертаете контури със смело черно мастило. Тук обаче е важно да споменем, че трябва да изберете най -добрия татуист във вашия град за този дизайн.

хамса-татуировки

Спортирайте привлекателен геометричен дизайн на амулет Hamsa

Търсите ли нещо, което ще хипнотизира всички около вас? В този случай тази завладяваща окото геометрична хамса ще бъде идеална идея. Имайте предвид обаче, че това включва сложни подробности. Трябва да имате достатъчно толерантност, за да понесете болката по време на процеса. Оставете вашата геометрична татуировка хамса неоцветена; това ще го отличи.

Украсете кожата си със спираща дъха маркировка Hamsa-Eye

Ако обичате да прегърнете нещо по -смислено, тогава тази татуировка е точно за вас. Докато универсалните значения на hamsa tag представляват защита от злото око, можете да го носите, за да предпазите злото око от вас.

Татуировката на окото Hamsa изглежда зашеметяващо красива, тъй като е инкрустирана с впечатляващи детайли. Освен това носенето на тази татуировка ще бди над носещия. Можете да поставите тази невероятна татуировка на всяко място на кожата си. По -добре е обаче да го носите на видимата част.

Отидете за зашеметяващи вселени Hamsa Hand Emblems

Търсите ли нещо по -удивително и привличате вниманието на хората около вас с един поглед? След това трябва да отидете за тази зашеметяваща вселена хамса ръка емблема. Съдържаща основна илюстрация на хамса, тази има голямо око в дланта на ръката на хамса. Уникалното в това е, че носи отличителен модел с риба.

Вземете удивителен Хамса Марк

Без съмнение изборът на татуировка е трудно предизвикателство. Разбира се, използваното мастило е постоянно. Така че, трябва да изберете вашия дизайн на татуировка много внимателно. Интересното е, че никога няма да съжалявате, че сте избрали амулет Hamsa като своя татуировка. Независимо дали става въпрос за рамо или гръб, независимо къде поставяте татуировка хамса, тя ще изглежда перфектно красива.

Ще бъдете изненадани да разберете, че значението му се засилва, когато го нанесете с мастило на китката си. Това ще ви напомни за важността на живота ви. Особено в трудни времена; тази татуировка ще ви даде смелост да не се отказвате.

хамса-татуировки

Изберете отличителен знак за амулет на риба Hamsa

Как мислите да добавите илюстрация на риба във вашата татуировка хамса? Въпреки че има много възможности за вашата татуировка хамса, тази със сигурност ще ви накара да се откроите. Изобразяването на риба в центъра на дланта хамса изобразява уникални, но силни значения и символика.

Представете емблема на Талисман на небесната звезда Хамса

Е, тази татуировка хамса носи символ на звезда в центъра и е погълната от сенки от тъмен цвят. Що се отнася до символиката на тази невероятна татуировка звезда хамса, тя изобразява дълбоки духовни значения. Да бъде изпълнен със светли сенки или с мастило със смели цветове; този маркер hamsa не само ще изглежда омагьосващ, но и ще подобри значението на вашата татуировка.

Спорт с красиво цвете Хамса амулет

Искате ли нещо по -близо до природата? Е, ако не ви харесва да добавяте звезда, око или сърце в дланта на татуировката хамса, а след това да спортувате този етикет за ръка хамса с цветя, който обикновено съдържа лотос в центъра. В случай, че не искате да добавяте лотос, можете да включите детелина с четири листа. Без значение какво цвете добавяте в татуировката си, то ще представлява значенията на мира и баланса.

Прегърнете невероятна татуировка на сърце Хамса

Въпреки че имате десет невероятни дизайна на хамса, които току -що споменахме, този със сигурност ще ви взриви ума. Как мислите да добавите символ на любов в центъра на ръката хамса? Тази татуировка хамса ще представлява дълбок смисъл, заедно с това да покаже любовта си към вашата специална.

Ако искате да покажете вечната си любов към любимия или член на семейството си, можете да украсите тази татуировка, като включите текст, показващ името им. Някои хора вярват, че татуировката на сърцето хамса изобразява защитата на вашите близки.

Окончателната присъда

Независимо дали става въпрос за смислено изкуство или декоративна украса, не можете да отречете, че хамса ще изведе вашето татуиране на следващото ниво. Той не само ще хипнотизира всички наоколо, но и ще внесе силни значения във вашата личност.

Най -хубавото при татуировката хамса е, че можете да включите различни символи в центъра на ръката. Това ще подобри значението на вашата татуировка, заедно със защитата и насочването ви в живота. Сега, когато имате много възможности за избор, не забравяйте да изберете татуировката хамса със символ, който ви подхожда най -добре.