Геометричните татуировки се предлагат в много цветови палитри и дизайни. Това може да премине от напълно абстрактно до различен вид интерпретация на известен образ. Тези изображения често се използват като вид забавление, отправна точка за произведение на изкуството или дори вдъхновение за нещо. Без значение какви намерения има човек с геометрични татуировки, всички те в крайна сметка със сигурност ще изглеждат страхотно.

Геометричната татуировка се занимава с няколко линии или геометрични форми, които се събират, за да образуват още по -голяма форма. Геометричните татуировки могат да бъдат под формата на листа, линии, звезди и множество други шарки. Най-често, татуировките използват черно мастило за създаване на тези видове татуировки. Причината, поради която всички ги харесват, е поради факта, че можете да направите почти всичко с тези линии и форми. Тези татуировки са може би една от татуировките, за които хората не съжаляват. Почти безопасно е да се каже, че геометрията бавно превзема света на татуировката. Но въпреки че изглеждат красиви, получаването на тези татуировки може да бъде доста рисковано благодарение на формите и извивките на нашето тяло. Необходим е висококвалифициран татуист, за да създаде геометрични шарки по кожата.

геометрични татуировки

Видове геометрични дизайни на татуировки

  • Геометрична татуировка на цветя

Този вид татуировка ви позволява да разгледате всички различни елементи, които се комбинират, за да създадат един красив модел. Геометрична цветна татуировка обединява хармония и баланс в един дизайн. Геометричните татуировки с цветя са най -старите по рода си и са забелязани върху кожите на древните египетски фараони. Този вид модели могат да се видят и в архитектурата, тъй като те са вдъхновени предимно от природата и произтичат също от духовността, религията и собствените убеждения.

  • Животински геометрични татуировки

Еленът или еленът са най -честите субекти на тази татуировка. Понякога художникът на татуировки ще създаде силует или картина на животно, състоящо се от малки форми. Това може да изглежда невероятно върху кожата на човек.

  • Цветна геометрична татуировка

Тези, които не предпочитат огромен дизайн, биха могли да си направят тази татуировка – Без значение колко малка е, тя все още може да се откроява благодарение на красивите шарки около нея. Не е задължително тези геометрични татуировки да са черно-бели-можете да добавите само един цвят или дори цяла дъга от цветове. Татуировка с цветен геометричен модел със сигурност ще изглежда невероятно за вас. геометрични татуировки  

  • Геометрична татуировка Shell

Тази геометрична татуировка е подходяща за любителите на природата. Татуировката на черупката, особено татуировката nautilus, създава перфектна симетрия, като същевременно издава естествен, но уникален вид. Подобно на елените, черупката е друга предпочитана тема, когато става въпрос за геометрични татуировки. Известно е, че черупката е полустатичен пример за фрактал и е постоянно напомняне, че всичко в природата е доста мащабно. Черупката, подобно на човешките същества, е само малка част от много по -голям вид уравнение.

  • Татуировка с геометричен ръкав

Татуировки с геометрични ръкави съществуват и те също се предлагат в много страхотни шарки. В различни части на ръцете татуистът може да изгради красив хармоничен дизайн, който със сигурност ще комплиментира всеки друг вид татуировка, която имате по тялото си. Татуировките с геометрични ръкави съдържат множество и детайли, които просто искате да знаете откъде започва и къде свършва.

геометрични татуировки

Геометрична татуировка на ръката

           

Вижте също:

  • 125 кои татуировки със значение, класирани по популярност
  • 155 Cool Star Tattoos за мъже & Жени
  • 125 водещи татуировки на шията тази година
  • 125 най -добри татуировки на сърцето за 2018 г.
  • 155 Модни татуировки на глезена за жени

Значението на геометричните дизайни на татуировки

Типичният геометричен модел се състои от уникален дизайн, включващ много малки форми. Това ще се повтори в полето, за да се направи пълен мотив. Когато създавате геометрична татуировка, целият вид трябва да бъде непрекъснат, да не говорим, прецизен. Геометричните фигури са форми, които идват с много симетрични страни и обикновено се срещат в книгите по математика и свързани с математиката предмети. Геометричните форми са слети заедно, за да направят повтарящ се вид. По принцип геометричният дизайн на татуировката символизира креативността, баланса и последователността.

геометрични татуировки

Съвети за подготовка на геометрични татуировки

Придобиването на добра татуировка се счита за огромен крайъгълен камък – Всъщност все повече хора започват да придобиват този вид татуировки, благодарение на великолепния си вид. Може да имате няколко запитвания за нещо, преди да получите първата геометрична татуировка. Затова е силно препоръчително да се подготвите и да придобиете много знания за татуирането, за да можете да сте готови.

Направете малко проучване на вашия художник. Това е важно, тъй като ще поверите тялото си на този човек за няколко часа. Изберете подходящия за вас изпълнител поне една седмица преди процедурата. Ако е възможно, първо разгледайте портфолиото им, преди да потвърдите дали този художник е подходящият за вас. Вижте дали работата ви харесва или дали дизайнът им отговаря на вида, който искате за бъдещата си татуировка. Понякога работата им се показва в Интернет (в социални медии като Instagram) или на витрината на магазина им. Разгледайте рецензиите на артистите и салона онлайн, тъй като това в крайна сметка може да определи дали искате да наемете този художник да ви направи татуировка.

геометрични татуировки

Трябва да вземете предвид и чистотата на самия салон. Ако вашият татуист не носи или отказва да носи ръкавици, това не се равнява на чисто татуиране и това може да бъде много рисковано. Татуировката също трябва да спазва основните правила, що се отнася до чистотата. Първо, те трябва да поставят бариера върху всяка повърхност или обект, който евентуално може да влезе в пряк контакт със самата татуировка или с ръцете си. Всичко, което използват, трябва да бъде за еднократна употреба – Художникът трябва да покрие бутилките за измиване, машините, зоната за татуиране и шнуровете за закрепване с торби. Мастилото и иглите също трябва да бъдат изхвърлени. Епруветките, използвани за татуиране, трябва да се стерилизират редовно в автоклав от медицински клас.

Преди да си направите татуировка, уверете се, че сте в розово на здравето. По време на татуирането имунната система на тялото ви ще започне да се претоварва. Така че трябва да водите здравословен начин на живот няколко седмици преди да си направите татуировка – което означава без алкохол, без наркотици и да спите правилно. Трябва също да ядете подходящо хранене, преди да се отправите към срещата си, за да поддържате нивата на кръвната си захар. Носете със себе си някои напитки, като бутилка вода и леки закуски – Татуировката може да продължи до четири часа.

геометрични татуировки

Идеално поставяне на геометрична татуировка

Краката и краката на човек са силно изпъкнали, така че в резултат линиите се изкривяват според зрението на човека. Ако се наслаждавате на съвършенството и симетрията, не забравяйте да проверите дали вашата геометрична татуировка изглежда страхотно върху избраната от вас част от тялото, преди да се отправите към салона, за да я напълните. Но ако не сте твърде строги по отношение на това, ще разберете, че този вид татуировки са удоволствие за гледане. Много от тях просто са там като украшение за кожата. В зависимост от дебелината на линиите, геометричните татуировки са едновременно приятни и деликатни за гледане.

Ако искате дискретен вид геометрична татуировка, отидете на прост дизайн, като линии, точки и графики. Тези, които предпочитат смел външен вид, могат да изберат цветни линии и по -големи форми. Има и 3D геометрична татуировка, която може да бъде трудна за завършване – но след като приключи, си заслужава.

геометрични татуировки    

Средна цена на услугата & Стандартна цена за геометрична татуировка

Фактор номер едно, който определя крайната цена на татуировката, е нейният размер. Една малка татуировка обикновено струва по -малко, така че колкото по -голяма е татуировката, толкова по -скъпа става. Много салони за татуировки ще ви таксуват с допълнителни пари за първия квадратен инч от кожата ви. Това е важно, за да може художникът да покрие цялата цена на използваните от тях материали. Междувременно други салони за татуировки ще таксуват в зависимост от това колко време е продължила процедурата, а не от крайния размер на татуировката-Това е така, защото може да е трудно да се убеди клиент за първи път да даде определена цена за определен период от време. Почти всеки татуист там ще говори за това как се правят татуировки, преди да могат официално да започнат процедурата.

Съвети за поддръжка след геометрична татуировка

Ако сте проучили задълбочено и сте избрали подходящия за вас татуист, те ще ви дадат набор от правила относно геометричната грижа за татуировка – И вие трябва да се подчинявате на тези правила, освен ако не искате татуировката ви да изглежда повредена. Не забравяйте, че всеки художник има свой собствен набор от съвети за последващи грижи за татуировки – Но много от тези съвети са доказано ефективни.

Докато вашата свежа татуировка все още се лекува, опитайте се да избягвате потапянето й във вода, включително басейни, джакузи и дори вани – Технически, вашата татуировка е отворена рана, така че може да рискувате да получите бактериална инфекция, ако не внимавате. Носете широки дрехи, така че тъканта да не докосва татуировката ви. Не се изпотявайте твърде много, тъй като това също може да причини дразнене, което може да удължи лечебния процес.