Мрачната жътва представлява смъртта и много общества я изобразяват като обличана фигура с дълга коса. Поради връзката си със смъртта, татуировката до голяма степен е символ на негативност и лошо влияние, което е погрешно схващане.

Според народните вярвания мрачната татуировка се появява на човек, когато той е на път да умре. Косата в ръката му е за прекъсване на връзките между душата и тялото му. Връзката на татуировката със смъртта и душата е една от причините за появата й в няколко графични произведения, когато човек е на път да напусне този свят.

В някои традиции мрачният жътвар също е отговорен за насочването на душите към ада или рая, в зависимост от начина на живот на починал човек. Татуировката е отлична за любители на готиката и хора, които са приели смъртта. На пръв поглед може да видите татуировката Grim Reaper само за мъже, но изненадващо, тя е доста популярна сред жените, въпреки тъмното си значение.

Татуировката се състои от черни и сиви цветове, защото жив или остър нюанс вероятно ще я направи непривлекателна за публиката. Освен това можете да имате мрачна татуировка на жетварка почти навсякъде по тялото си и дори да украсите много от произведенията на изкуството в зависимост от вашия стил. Ако търсите някои от най -добрите татуировки на мрачни жътвари, идеите по -долу могат да ви помогнат да вземете оптимално решение.

мрачни жътвашки татуировки

Жътварка, засенчена през рамо

Татуировката на жътвата на раменете е отлично разположение на рамото ви. Не заема много място и пасва перфектно на рамото без никакви странни цветове. Татуировката не е голяма и пасва идеално на рамото на потребителя. Освен това, татуировката на жътвата на раменете не е силно украсена с черно и сиво мастило, вместо това използва светли нюанси и очертания, за да осигури по -приличен външен вид.

Татуировката се съчетава добре с кафява и бяла кожа и всеки мъж или жена може да я направи в най -близкия магазин за татуировки. Въпреки това, не персонализирайте цвета или външния вид на татуировката, в противен случай може да се окажете с нещо неочаквано.

Страшна татуировка на жътвар

Страничните татуировки бързо стават популярни сред новото поколение. Страшната татуировка Creepy Reaper Side е предназначена за мъже и заема много място на страничните ви гърди. Татуировката е голяма и се отличава с черепа на мрачен жътвар, който държи косата си в дясната ръка.

Татуировката е малко ужасяваща и се състои от широки очи, които изглеждат остри и готови да отнемат душата на умиращ човек. Зъбите и носът на мрачната жътва са счупени, представляващи тъмната страна на татуировката. Ако търсите пълна татуировка на мрачна жътварка с остри очертания, това може да е един от вашите избори.

Целият гръб мрачен

Целият гръб мрачен не е за всеки. Ако се интересувате от малки и прилични мрачни татуировки, това може да е изключване. Ако обаче обичате да декорирате целия си гръб с някои мрачни татуировки, това би било вашият избор.

Татуировката се състои от мрачен жътвар с лице, покрито с дрехи. Фонът на татуировката има часовник, представляващ времето за всеки човек. Фокусът на татуировката е истината за живота ни, която е крайна.

Татуировката изобразява факта, че времето изтича за всеки човек, независимо дали е дете, тийнейджър или възрастен. Освен това, татуировката е стилизирана с черепи и човешки писъци, разположени точно под часовника, сякаш са вътре във времето и са изхвърлени. Татуировката пасва идеално на всеки цвят на кожата и ако някога ще я направите на гърба си, не се опитвайте да я персонализирате според вашите предпочитания.

мрачни жътва-татуировки

Бебешката жътварка

Както подсказва името му, татуировката на жетварката е малка с акценти на милост и срамежливост. Татуировката е за този, който търси вариации в традиционните мрачни татуировки. Ако ви е писнало от зловещо изглеждащи мрачни жътвари, тогава бебето може да бъде вашият избор.

Татуировката е малка и цветна и не съдържа остри нюанси на тъмно черно мастило. Татуировката е с доста малък размер и можете да я носите навсякъде по тялото си. Освен това, татуировката се смесва добре с всеки цвят на кожата и можете също да персонализирате тази татуировка, като добавите цвета по ваш избор.

Светлият мрачен

Ярката мрачна е единствена по рода си. Татуировката е най -подходяща за ръцете и се състои от няколко различни цвята, заемащи място по тялото ви. Ярката мрачна татуировка е по -малко страховита от тези по -горе и носи по -ярки и остри дрехи.

Татуировката не изобразява болка или ужас, какъвто беше случаят с цялата мрачна татуировка на гърба и е съвсем естествен в тон. Татуировката се състои от оранжеви, сини и червени нюанси и е за хора, които искат да си направят мрачна татуировка за забавление и забавление.

Жътварка за кафе

Кой не обича сутрешното кафе? Татуировката на жътварка за кафе е доста забавна за публиката. Вместо да държи косата и да вади души, татуировката държи чаша кафе с пара, която излиза от устата му.

Татуировката е проста и не е нито голяма, нито малка за носене. Освен това няма вид на ужас и писъци, което е обичайният случай с мрачни жътварки. Ако планирате да си направите татуировка на жътварка за кафе, тогава това ще бъде най -доброто място да го направите на рамото или прасеца.

Жената жътварка

Жените също започват да харесват различните видове дизайн и модели на мрачна татуировка. Татуировката на жетварката е идеална за жени, желаещи да украсят част от тялото си с фантастично изглеждаща мрачна жътва.

Татуировката представлява жената, която държи часовник в дясната си ръка със страховита усмивка. Татуировката на жетварката е направена от черно и сиво мастило и е една от простите татуировки, които можете да носите.

Спортният жътвар

Ако някога сте мислили за мрачен жътвар като представяне на смъртта и болката, тогава тази татуировка може да промени вашето възприятие. Спортната татуировка на жетварски картини представя мрачна жътварка с елегантна усмивка, докато кара скейтборд. Жътвачът държи коса в едната си ръка със светлочервени петна, а скейтбордът му съдържа думата „RIP“, за да подчертае връзката си с душите.

Спортната татуировка на жътварка е за хората, които искат да украсят тялото си със забавни произведения на изкуството. Освен това татуировката е без ограничения по пол и всеки човек може да я носи на прасеца, рамото или долната част на гърба.

Ужасната татуировка на жътвар

Ако искате да украсите тялото си с ужас, това може да е татуировката, която да отговаря на вашия избор. Ужасяващата татуировка на жътварка съдържа крещящ череп на мрачния жътвар с изрисуваната му коса над главата. Татуировката изобразява мрачния жътвар, понасящ болка и страдание, с широко отворени очи.

Ужасяващата татуировка на жътварка обикновено е за мъжете, които са приели смъртта като реалност и винаги са готови да се изправят пред предизвикателствата в живота си. Татуировката се състои от тъмно черно мастило със сиви нюанси, което е обичайният случай с много други мрачни жътварки. Той перфектно се слива с всеки цвят на кожата и е идеален за носене на рамото или средната част на гърба.

мрачни жътва-татуировки

Кошмарът

Кошмарната татуировка на жетвар е сред най -ужасните татуировки, които можете да носите на рамото или прасеца. Татуировката се състои от две мрачни жътвари заедно с черепи в долната част на татуировката. Първият мрачен жътвар в татуировката е голям, а вторият под сянката му.

Татуировката се състои в голяма степен от черно мастило и е изключително болезнена за носене. Черепът на двете мрачни жътвари в татуировката е счупен и може да изглежда зловещ за публиката. Освен това, вторият жътвар в татуировката държи коса и я люлее във въздуха, сякаш е на път да отнеме живота на човек.

С пълнолуние, блестящо зад косата му и купчина черепи в долната част на краката му, татуировката е нещо повече от модерно облекло. Въпреки че татуировката е голяма и заема много място върху кожата ви, тя все още е силно персонализирана и можете да добавите повече текстури и декорации по границите й, за да подобрите нейния облик.

Обобщавайки

Татуировките на Grim Reaper с времето стават много интересни. Отминаха дните, когато тези татуировки бяха свързани само със смъртта, ужасяващото изражение и душите. В последно време татуировката означава повече за потребителя.

Освен това, татуировката става все по -популярна сред жените, за да очарова боди арт. Татуировките също се събират, за да направят татуировката да изглежда по -приятелска и да отговаря на стила на техния клиент. Татуировката на мрачна жътварка също променя цвета си и много нови варианти включват комбинации от няколко нюанса, за да осигурят по-привлекателен вид на тялото.

Независимо дали ще направите малка мрачна татуировка на жътва на врата си или цяло тяло, не забравяйте да изберете дизайна, за който няма да съжалявате по -късно.