Мексико е едно от местата, където гражданите празнуват Деня на мъртвите и други фестивали, свързани със смъртта в блясък и блясък. Мексиканците определят смъртта като събитие за празнуване, различно от скръб. Те показват любовта и уважението си към починалите членове на семейството на този ден.

Татуирането е голяма работа в мексиканската култура, особено що се отнася до дизайна, който избирате. Има неограничен брой мексикански дизайни на татуировки и всеки има дълбок смисъл, свързан с културата. От скелети до бонбони с череп и рози, мексиканските татуировки изглеждат абсолютно зашеметяващи, особено цветните.

Ако се чувствате свързани с мексиканската култура и харесвате тяхната традиция, най -добрият начин да запазите тази връзка е като си направите мексиканска татуировка. Събрахме за вас някои от най -добрите мексикански идеи за татуировки. Тези идеи ще ви помогнат при избора на правилната татуировка. Прочетете по -надолу, за да се запознаете със значенията, свързани с всяка татуировка.

Мексиканска татуировка

Значението зад мексиканските татуировки

Мексиканските татуировки имат едно общо нещо в тях; всички те имат някаква връзка с религиозните си убеждения. Скелет и череп бонбони татуировка асоциира със загубата на любим човек. Мексико е известно с много културни вярвания и до днес тези вярвания се празнуват и помнят. Един от най -добрите начини, по който мексиканецът прави това, е да накара тези дизайни да се оформят по телата им.

Цветовете, присъстващи в татуировките, също имат различно значение; например червеното символизира жертвата, а бялото символизира вярата. Уверете се, че която и мексиканска татуировка да изберете, вие сте наясно с нейното значение и знаете защо искате да я получите. Това ще ви помогне да обясните по -добре татуировката си какво искате да изобразите и да получите по -реалистична и представителна татуировка.

Мексиканска татуировка

Перфектни разположения за мексикански татуировки

С толкова голямо разнообразие в мексиканските татуировки, можете да изберете да го получите, където пожелаете по тялото си. Популярно много мексикански татуировки като череп бонбони или черепа булка се появяват на цялата ръка като татуировки на ръкави. Много описателни татуировки също се надписват върху гърдите като татуировки на сокол и змия или ацтекски татуировки. Гърбът и кракът също са правилните места за мексиканска татуировка.

Дизайнът играе голяма роля при поставянето, така че не забравяйте да изберете правилното място според модела. Някои татуировки с малък размер изглеждат перфектно на ръката или близо до китката. Ако се стремите към голяма описателна татуировка, помислете дали да не ги поставите на гърба или гърдите си. След като сте избрали правилния дизайн отдолу, можете бързо да разберете перфектното разположение за вашата мексиканска татуировка.

Мексиканска татуировка

Мексикански идеи за татуировки

Скелетната булка

Скелетната булка е една от най -популярните мексикански татуировки, на които някога ще попаднете. Тази татуировка се свързва с любимия мексикански фестивал, известен като честването на Деня на мъртвите. Тази татуировка се състои от черно -бял скелет с мастило, облечен като булка, с воал, който тече над главата и някои дизайни на бонбони с череп по лицето. Можете да изберете да добавите някои цветове за допълнителна функция.

Някои татуировки на скелета на булката включват цялото тяло, в което скелетът се появява в пълна булчинска рокля, а някои дизайни включват само черепа. Ако искате да покажете колко се гордеете с този обичан фестивал и да се побъркате с татуировката си, това е правилният дизайн за вас. Можете безупречно да парадирате с това на ръката или гърба си, в зависимост от размера на вашата татуировка.

Индиански мексикански череп

Индианска мексиканска татуировка с череп

Някои мексикански татуировки имат индианско докосване до тях като тази татуировка за индиански шапки. Тази татуировка излъчва яростна атмосфера и е идеална за някой, който търси нещо уникално и зашеметяващо. Тази татуировка включва индиански череп с черно и сиво мастило с много пера на индианците.

За тази татуировка първо трябва да намерите татуировка с отлични умения, тъй като тази татуировка изисква много подробности и прецизност. Засенчването и контурирането разкриват реалистичната характеристика на тази татуировка. Тази татуировка обикновено е голяма; следователно, най -добре е да го натриете на гърба си. Можете да опитате да намалите размера, ако искате да се появи на ръката ви.

Татуировка с бонбони череп

Татуировката с череп бонбони е един от най -вълнуващите мексикански дизайни на татуировки, на които някога ще попаднете. Помага да се изобрази скелет по забавен начин, вместо да се показва тъмната и мрачна страна. Тази татуировка включва череп с бижута и пъстър грим, очертан с черно мастило. Това, което помага на тази татуировка, са различните лъчисти цветове, присъстващи в нея. Можете също така да изберете череп бонбони с бяло мастило.

Мексиканските татуировки с череп бонбони символизират празниците на „Деня на мъртвите“, който е известен фестивал, празнуван в Мексико. Вместо да оплакват загубата на любимия човек, мексиканците празнуват живота на починалия с цвят. Той също така символизира надеждата и радостта да видите любимия човек. Много хора си правят тази татуировка само защото обичат черепите, а бонбоните с череп обикновено изглеждат по -хладни от обикновената ожесточена татуировка с череп. Можете да нанесете тази татуировка перфектно на ръката си.

Мексиканската черепа роза

Татуировка на мексиканската черепа роза

Изпробвайте нещо забавно с татуировката си и отидете на тази известна мексиканска татуировка на черепа. Тази татуировка включва черно-бяло мастило с червени рози в горната част на черепа. Понякога черепът включва портрет на красива жена. Отново тази татуировка също означава празненствата на деня на мъртвите.

Черепът в тази татуировка символизира както живота, така и смъртта, докато розата представлява любов и красота. И двата обекта заедно показват концепцията за добро срещу зло. Можете да изберете да направите тази татуировка на ръката, бедрото или гърба си. Винаги можете да добавите някои черепни бонбони на черепа за подобрен мексикански вид татуировка.

Мексикански ацтекски татуировки

Мексикански ацтекски татуировки

Дизайнът на ацтеките е доста популярен в мексиканските татуировки. Тези татуировки се отличават с някои зашеметяващи ацтекски дизайни с различни символи. Повечето от ацтеките татуировки включват шамани, маймуни, пеперуди и други неща, които имат голяма символика. Някои от мексиканските ацтекски татуировки се състоят от черно и бяло мастило, докато някои използват всякакви цветни мастила, които правят татуировката поп.

Ацтекските татуировки символизират сила, мистика и енергия. Можете също така да добавите животни или насекоми като пеперуда, която символизира трансформацията. Той се допълва добре с ацтекската татуировка и значение, тъй като това показва трансформацията ви към по -здрав човек. Други символи като жаба представляват радост, а маймуна представлява танци. Някои мексикански ацтекски татуировки се състоят от племенни дизайни, които изглеждат перфектно на гърдите, докато другите изглеждат добре на гърба и ръката.

До смъртта ни разделят

До смъртта ме разделя мексиканската татуировка

Ако искате да станете малко креативни и нахални с татуировката си, можете да продължите до това, докато смъртта ни раздели татуировката. Тази татуировка включва два скелета, а аксесоарите помагат да се разграничи мъжкият от женския. Предимно такива татуировки включват цветно мастило, тъй като го карат да изскача повече; можете обаче да изберете просто черно -бяло мастило. Можете също така да добавите във фразата „докато смъртта ни раздели“.

Тази татуировка е идеална за вас, ако сте загубили любим човек, тъй като можете да получите тази татуировка в тяхна памет. Това също е отличен начин да изразите любовта си към другата половина и да им кажете как двамата сте неразделни. Идеалното място за тази татуировка би било на ръката ви, но ако искате по -голяма версия на това, тогава гърбът ви ще бъде идеалното място.

Мексиканското знаме и татуировка на орел

Мексиканско знаме и татуировка на орел

Ако сте колега мексиканец, който иска да покаже гордост и уважение към родината си, това мексиканско знаме и татуировка на орел е идеалният избор за вас. Тази татуировка включва мексиканско знаме, което включва зелено, бяло и червено мастило, което се отличава с кафяв орел с мастило. Има различни начини да представите тази татуировка. Можете да изберете да поставите орела над знамето или до знамето. Идеалното място за нанасяне на тази татуировка би било на ръката или предмишницата ви; ако обаче е по -голям, можете да го оправите на гърба си.

Мексиканска татуировка с роза и пистолет

Мексиканска татуировка с роза и пистолет

Тази мексиканска татуировка с роза и пистолет е друга популярна мексиканска татуировка, която ви оставя с фантастични образи по тялото ви. Тази татуировка включва оръжия с черно и сиво мастило с червени рози до него. Можете да изберете да добавите една голяма роза вместо много. Пистолетът представлява значително движение в мексиканската култура, тъй като мексиканците обичат да използват оръжия.

Тази татуировка изобразява красив смисъл, като показва, че има и красота в доброто и злото. Розата означава красота, докато пистолетът представлява смърт и зло. Можете да изберете да направите тази необикновена татуировка на ръката, гърба или близо до стомаха си. Много хора го карат на бедрото си за уникален външен вид.

Цветният мексикански череп

Татуировка с мексикански череп на цветя

Можете да отидете за тази красива флорална мексиканска татуировка на череп и да направите изявление за стил. Тази татуировка е идеална за вас, като флорални дизайни. Тази татуировка включва черно -бял мастилен череп с различни малки цветя. Можете също така да изберете дизайн, който включва прост черно -бял мастилен череп с черно -бели мастилени цветя, за да му придадете отличен фон.

Ласкавата комбинация от цветя и череп символизира доброто и злото. Той показва, че всеки човек има две страни към тях; едната е добрата страна, а другата е лоша. Тази татуировка също символизира продължаващия цикъл на живот и смърт. Можете дори да възприемете тази татуировка като изцеление или тъга, защото човек може да се почувства разбит отвътре и само да се опита да постави смело лице. Идеалното място за тази татуировка би било на гърба или ръката ви.

мексикански татуировки

ЧЗВ

Могат ли мъжете да свалят татуировката на мексиканския захарен череп?

Абсолютно да! Мъжете със сигурност могат да извадят татуировката на захарния череп, като добавят мъжка черта; това обаче не е необходимо. Всеки може да си направи татуировката на захарния череп върху тялото си. Ако не ви харесват всички цветове, можете да отидете на такъв, който включва черно -бяло мастило, което придава по -мъжествено докосване.

Колко струват мексиканските татуировки?

Мексиканските татуировки биха стрували колкото всяка друга татуировка; това обаче зависи от дизайна, размера и вашия татуист. Някои мексикански татуировки включват много детайли и голяма природа, особено мексиканските ацтекски татуировки. Така че това би струвало повече от татуировката с бонбони с череп. Някои салони за татуировки могат да таксуват повече, особено тези, които са доста ефективни в работата си. Някои от тях таксуват почасово.

Колко болезнено ще бъде да си направя мексиканска татуировка на гърдите си?

Ако планирате да нанесете мексиканската си татуировка с мастило върху гърдите си, тогава трябва да се приготвите да изпитате известна болка, тъй като татуировките на гърдите са много по -болезнени от тези в други части на тялото. Това се дължи на наличието на ребра под кожата. Областите, които имат повече кости и по -малко мазнини, ще болят повече. Това обаче не бива да ви спира да получите такъв, тъй като болката напълно си заслужава, след като сте постигнали правилните изображения на тялото си.

Заключителни мисли

Сега, когато имате представа за различните мексикански татуировки, лесно можете да изберете правилната мексиканска татуировка за себе си. Всяка от тези татуировки идва с богата история и значение и това я прави по -красива и спираща дъха. Ако смятате, че можете да се свържете с мексиканската култура по някакъв начин, трябва веднага да си направите една от тези татуировки.