Да видиш някой, който има различни естетически приятни дизайни по телата си, е доста поразително и става по -интензивно, когато чуеш за символичната стойност на това изкуство. Композициите за татуировки с паун са някакъв смислен дизайн на татуировка, който привлича вниманието ви почти веднага.

Въпреки че не е много популярен, но със сигурност ви дава уникален вид. Цветното изобразяване на перата на паун и показването на едно от най -красивите създания в тази вселена върху части от тялото ви не е нищо друго освен перфектно решение. Пауните са гордостта на различни култури и региони. Нека да поговорим малко за това какво символизират татуировките на паун.

паун-татуировки

Същността на мастиления израз на паун

Величествена птица с корона на върха на главата произхожда от богата на култура страна като Индия. Цветните пера и достойната стойка са основните причини за красотата му. Тези изключително деликатни, но грациозни същества са пауни.

Те имат много престижен статут в много култури и религии по света. Индийците са му предоставили статут на като тяхна национална птица защото историческите събития в Индия включват както символично, така и физическо съществуване на пауни. Например, един от индийските владетели, император Шах Джахан от Моголската империя имаше предпочитание да седне паунов трон и поради това; днес татуировки на паун се правят за кралски особи и благородство.

В Индия пауните се ползват със специален статут на превозно средство на богинята Лакшми, която е почитана за богатство и просперитет. Така хората с татуировки на паун също желаят богатство и постижения. Славният индуски бог Кришна също носеше пауново перо на челото си.

Други религии, в които върхът има висок статус, са съответно християнството и будизмът. Будистите виждат паун като символ на честност и почтеност. Християните намират символичното отражение на Исус Христос и Църквата в бял паун.

Причината за символичното отражение на красотата и суетата на пауна е свързаността му с гръцка богиня Хера, която ревнува към хора, които са по -привлекателни от нея. Няколко култури прикрепят заглавията на Мъдри и знаещи с паун. В Китай пауните носят късмет на бременна жена според мистичните вярвания. Хората с вяра във възкресението и обновяването на душата и тялото синонимично свързват паун с тази идея.

Пауните са имунизирани срещу токсини и отрова поради вътрешната си лечебна сила; поради това; тя е свързана и с изцелението. Освен това, пауните също са символично привързани с великолепие, вечност, страст и чистота.

Паун е синоним на всяко прилагателно, използвано по -горе. Дори перата на паун имат различни символични доказателства, прикрепени към него. Когато паунът показва своя пъстър танц, това не е просто забавление на хората.

Вместо това той дава сигнал на женския паун за чифтосване. Следователно, проявяване на любов и страст. Тълкуването на око в пера е Божието око в християнството и зло око в източната култура. Към него са прикрепени различни символни прилагателни. Въпреки това, зависи от носителя на татуировка на паун, как човек го вижда и каква е стойността и значението на композицията.

Естетични композиции за тотем на красотата

Изкуството с мастило от паун върху различни части на тялото е въплъщение на ослепителни мотиви и израз на значими емоции. Както казахте, вие сте това, което носите, а маша от татуировки на паун с други мотиви или носене на обикновена татуировка на паун е вашият избор.

Бъдете креативни с дизайните и направете добро проучване, преди да финализирате композицията. За да ви помогнем и да улесните пътя си, ето няколко приятни композиции, които биха били чудесни за вас. Само помнете, изслушайте всички, но правете това, което смятате за правилно.

татуировка паун

Етническа татуировка на паун на кожата ви

Той носи роялти и грациозност, когато получите паун върху вас в племенен мотив. Има различни дизайни на племенна татуировка на паун, които можете да получите. Черните очертания и запълнения придават чар на вашата татуировка. Ако искате да направите тази татуировка по -малко болезнено, тогава мотивът в областта, където има повече мазнини, би бил чудесен. Като корем, бедро, бицепс и т.н..

Въпреки това, ако го имате на ключицата, предмишницата, близо до ребрата или отстрани, о, приятелю, бъдете подготвени за болката. Въпреки че би било болезнено, но крайният резултат ще ви накара да забравите цялата болка за секунда.

Комбинация от цветя и татуировка на паун

Пауните са най -красивото създание и изглеждат по -живописно, когато се движат или танцуват в цветята. Това го прави да изглежда по -велик и духовен. Когато комбинирате и двата силни мотива, се получава смъртоносна комбинация.

Получаването на голям мотив, включително паун и цветя на бедрото или ръката, би изглеждало много привлекателно, но по -малките мотиви на предмишницата или зад врата не са по -малко. Дизайнът на това произведение на изкуството трябва да бъде ваш, било то цветен, абстрактен или какъвто и да е, но не забравяйте, че трябва да изразява нещо, което искате да запомните за вечността.

Перо, което да привлече другата ви половина

Паун танцува, като отваря всичките си двеста цветни пера, за да привлече женския паун. Извършването на пауново перо е сигнал, че сте много страстни към другата си половина и имате много дълбока и духовна връзка с тази.

Има различни размери и е ваш избор, ако искате да добавите цветове към него или искате да го запазите с черно мастило. Моето честно предложение би било да попълните цветовете в него. Можете да имате малко перо на пръста си, ключицата или зад врата. Ако обаче искате да имате по -голям мотив, тогава дълго перо, започващо от ключицата и завършващо отстрани на корема, ще изглежда страхотно. Можете да го имате навсякъде; отпред или отзад. Този дълъг мотив ще изглежда и на бедрото и прасците.

Само очертание за късмет

Според китайската традиция, a паун носи късмет и късмет. В свят, пълен с конкуренция и омраза, всеки се нуждае от талисман за късмет. Получаването на очертания на паун по тялото с черно мастило би било вашият късмет през останалата част от живота ви.

Също така хората в миналото са вярвали, че Паун ще ви отведе към рая, така че всички тези грешници получават очертания на паун за безплатен вход в рая. Тъй като това е само очертание, бих ви предложил да го поддържате малък. Украсете очертан мастилен паун на китката или глезена. Също така, предмишницата или отстрани близо до корема или пъпа биха били чудесни за татуировка като тази.

паун-татуировки

Вижте също:

  • 128+ невероятни татуировки на крилото, които да украсят кожата ви
  • 125+ идеи за татуировки на Carpe Diem, които ще ви помогнат да възползвате деня

Смесване на черно и цветове

Там има див дизайн, но комбинация от черно и цветове за татуировка на паун е просто страхотна. Черен силует на тялото с цветни танцуващи пера би придал много дълбок и духовен смисъл.

Това би било символизация на тъмнината в човека или тъгата в себе си, но това, което правиш, е да изпълниш цветовете в живота на другите и да ги поддържаш щастливи. Въпреки че има по -тъмна страна, това също е горчива истина, че трябва да правим другите щастливи, въпреки че не сме в това състояние. Тази татуировка може да бъде изразена на различни части на тялото ви, включително областта около сърцето, бедрото, гърдите, ключицата и т.н..

паун-татуировки

Хена, проектирана за паун, заловена за вечността

Хена винаги е свързана с жена. Дори през последните векове всички дами са използвали къна, за да издълбаят временни дизайни за големи поводи. Тази традиция продължава да съществува в много страни като Индия и Пакистан и др.

Кралските дизайни на индийските кралици и принцеси бяха смесица от цветя с паун. И така, татуировка на паун, вдъхновена от дизайна на къна, разкрива грациозността, кралските особи, достойнството, честта и красотата на носителя. Тези татуировки с пана с дизайн на къна могат да се люлеят на китките, гърба, прасците, страните близо до корема и отново зад врата, непосредствено след линията на косата.

Заключение

В тази статия обсъдих уникалността и значението на различни татуировки на паун. Надявам се, че сега имате още една идея да си направите татуировка. Чувствам, че има много общи дизайни, които хората имат върху себе си като котва, кораб, компас и т.н., но много малко хора имат нещо уникално като тази татуировка.

Въпреки че пауните по тялото не са толкова много в наши дни, тяхната индивидуалност ги отличава от другите популярни татуировки. Надявам се, че сте получили малко вдъхновение, след като прочетохте тази статия. Ако си правите татуировка и искате нещо, което също не е много често, тогава пауните са най -добрият избор. Пауните са естетически красиви и също така са много значими за превръщането им в татуировка. За мен беше удоволствие да пиша по тази тема за всички вас, момчета, насладете се на татуирането.