Татуировките с компас са популярни от дълго време и са много често срещани сред моряците, риболовците и всички, обсебени от морския живот. Мъжете обикновено носят татуировки на компас поради мъжката привлекателност на тези дизайни.

Това обаче не пречи на жените да го носят, тъй като татуировката с компас символизира и любовта ви към пътуванията. Така че, ако сте изрод за пътуване, който иска да изследва всяко кътче на света, трябва да помислите за татуировка на компас.

Има различни идеи за татуировки с компас и всеки дизайн има уникален външен вид. Може да стане малко трудно да изберете перфектния дизайн от толкова много идеи за татуировки с компас. Затова, за да ви помогнем, събрахме някои от най -яките идеи за татуировка на компас, които не бива да пропускате. По -долу ще намерите и символичните значения, свързани с всеки дизайн.

Значението на татуировките на компас

Татуировките на компас имат разнообразни символични значения; подобно на много други дизайни, носещите виждат татуировки на компас от различни гледни точки. Следователно няма стандартно значение, свързано с татуировки с компас. Основното значение зад татуировката на компаса е намирането на правилната посока.

В първите дни пътешествениците щяха да използват компаси, за да стигнат до конкретната си дестинация. Следователно много хора си правят татуировка на компас, за да си напомнят да вървят в правилната посока, която води до първоначалните им корени. Също така ви напомня да не позволявате на времето да ви промени. Това е една от причините, поради които моряците и риболовците си правят тази татуировка, тъй като тя им помага да си припомнят пътуването си по морето и означава любовта им към морския живот.

Тази татуировка също представлява любовта на човек към пътуванията. Ако обичате да пътувате или сте туристически блогър, това е идеалната татуировка за вас. Тази татуировка също показва вашата изходяща личност и как обичате да изследвате различни неща и да се срещате с хора, дори ако изследвате родния си град. Придава приключенска атмосфера и излъчва позитивност.

Хората също си правят татуировки на компас, за да покажат времето, което са прекарали близо до морето, особено ако родният им град е близо до плажа или ако са работили през целия си живот на морето. Много служители на ВМС също си правят татуировки на компас; следователно хората също получават тази татуировка, за да отдадат почит на човек, който са загубили, докато служат на флота.

Има различни видове компаси и всеки носи различно значение. Например, ако получите морски компас, това означава, че вие ​​се стремите да разпространявате мир и хармония. Ако получите звезден компас, той представя как търсите насоки в живота си. Така че, можете да изберете всяка татуировка, която изобразява смисъл, близък до сърцето ви. Дори и да не символизира някакво значимо значение, можете да получите такова за външния му вид.Компас татуировки

Видове татуировки на компас

Ще харесате невероятното разнообразие от татуировки с компас. Това ви дава възможност да изберете правилния дизайн за себе си. Въпреки това, с толкова много дизайни на татуировки на компас, изборът на най -добрия дизайн може да стане труден. Споменахме няколко от основните видове татуировки на Компас по -долу. Това ще ви даде представа какво да очаквате при татуировка с компас и ще улесни процеса на подбор.

 • Морска звезда
 • Татуировка с акварелен компас
 • Стрелка Компас татуировка
 • Пътуващ компас
 • Стандартна татуировка на компас
 • Татуировка на келтски компас
 • Роза Компас татуировка
 • Татуировка с жирокомпас
 • Компас на черепа
 • Котва Компас
 • Татуировка с геометричен компас

Компас татуировки

Най -добрите разположения за татуировки на компас

Изборът на правилното разположение за вашата татуировка на компас или каквато и да е татуировка по този въпрос понякога може да бъде по -трудно от избора на дизайн, тъй като искате татуировката да ви изглежда добре. Най -хубавото при татуировките с компас е, че можете да го натриете навсякъде, където пожелаете по тялото си. Дизайните са доста гъвкави и се предлагат в различни размери.

Най -често срещаната зона на тялото, за да нанесете татуировка на компас, е ръката ви. Ръката ви позволява да парадирате с татуировката на компаса и отговаря на почти всеки дизайн на компаса. Ако искате да изпробвате уникално място за татуировката си с компас, можете да поставите дизайна с мастило върху гърдите, стомаха, гърба или бедрото. Тези области ще отговарят на по -големи татуировки с компас. За минимални татуировки можете да отидете за ръката, краката или дори краката.

Без значение къде ще си татуирате татуировката на компаса, тя ще изглежда екзотично, оставяйки ви с невероятно боди арт. Всичко, което трябва да направите, е да го поставите на място, което би ви накарало да се чувствате комфортно и да не съжалявате по -късно. Да не говорим, премахването на татуировка не винаги е най -добрият вариант.

Идеи за татуировки на компас

Татуировка с акварелен компас

Татуировка с акварелен компас

Ако искате да вдъхнете живот на татуировката си с компас, можете да изпробвате тази интересна татуировка с акварелен компас. Състои се от черно -бял мастилен компас с посоки, обозначени в правилния ред; Север, Юг, Изток и Запад.

Техниката на акварела се появява на заден план; художникът използва различни цветове, за да придаде дълбочина на татуировката като синьо, жълто и оранжево. Винаги можете да експериментирате с различни цветове, които да вървят заедно.

В татуировката има много други елементи, които я правят по -привлекателна. Това е идеалният пример за голяма татуировка на компас, която можете да издърпате на гърдите или гърба си.

2. Anchor Compass Tattoo

Това котва татуировка компас е друга уникална татуировка, която ви оставя с отлично боди арт. Той включва пунктиран компас с посоките, а в средата има голяма котва, изпъстрена в сиво и черно и въже, пресичащо се. Тази татуировка има красиво значение, тъй като котвата в тази татуировка символизира християнската вяра, докато компасът символизира ръководството.

Комбинираните значения означават как християнството ви помага да вървите в правилната посока и което понякога изпитва вашата вяра, която ви води към правилния път. Черно -сивото мастило подхожда най -добре на тази татуировка и я прави по -реалистична.

Роза Компас татуировка

Роза Компас татуировка

Тази татуировка с розов компас има приятно женствено докосване и изглежда невероятно, след като се появи на тялото ви. Той включва оцветен компас с мастило с морска звезда и около компаса има няколко червени рози със зелени листа.

Тази татуировка е идеална за всички онези жени, които обичат естетически приятен и смислен дизайн. Той също така символизира вашия път и начина, по който се стремите да вървите в правилната посока. Това е една татуировка, която не много биха искали да пропуснат!

Стрелка Компас татуировка

Стрелка Компас татуировка

Можете да изпробвате тази татуировка със стрелка компас за класическо докосване във вашата татуировка. Тази татуировка включва черно -бяла стрелка с мастило, която минава през компас с морска звезда. Има допълнително засенчване, направено в черно, а някои се въртят наоколо, за да подобрят цялостния вид.

Тази татуировка е доста смислена, тъй като представлява започване на нова глава в живота ви. Ако искате да покажете на хората, че започвате нещо голямо и смислено в живота си, тази татуировка е идеалният начин да го представите. Подходящото място за тази татуировка е ръката ви; по този начин можете да го видите сами и също така да го покажете пред другите.

Татуировка на кораб на компас

Татуировка на кораб на компас

Тази татуировка на корабен компас е една от най -готините татуировки на компас, на които ще попаднете. Той разполага с черен мастилен механичен компас с голям кораб, плаващ в черно. Фонът на татуировката включва черно засенчено море и тъмна луна. Вашият художник за татуировки може да включи леко засенчване с червено мастило, за да направи тази татуировка по -драматична.

Тази татуировка е идеална за тези, които са пътували по морето или пропускат да пътуват. Той също така символизира вашата любов към морето и как е повлияла на живота ви. Можете да получите няколко думи, написани върху тази татуировка за допълнително докосване, което ще я направи по -смислена.

Татуировка с геометричен компас

Татуировка с геометричен компас

Ако искате да представите вашата татуировка на компас по готин и уникален начин, трябва да изпробвате тази геометрична татуировка на компас. Състои се от стандартен компас, изписан в черно с подходящи маркировки за посоката.

Готината характеристика на тази татуировка е, че компасът включва наполовина морска звезда, а другата половина се състои от иглата. Около компаса има различни геометрични форми като пунктирани триъгълници и кръгове.

Геометричните форми и линии придават на тази татуировка уникален и ласкав щрих. Той е идеален за някой, който иска да излезе с татуировката си. Можете просто да покажете тази татуировка на предмишницата или крака си и да водите пътя!

Пътуваща татуировка на компас

Пътуваща татуировка на компас

Ако винаги сте имали страст да пътувате по целия свят и да изследвате всеки ъгъл, тази татуировка с компас е идеалният избор за вас. Той разполага с класически черно -сив компас със съответните маркировки, изписани в черно, който се появява на карта с черна мастило на света. Художникът използва техниката 3D татуиране на компаса, за да изведе реалистично докосване.

Ако планирате да си направите тази татуировка, можете да включите каквато карта искате, ако не искате картата на света да е оформена във фонов режим. Тази татуировка символизира вашата любов към пътуванията и как това е единственото нещо, което ви държи напред и се надява. Той също така символизира колко сте съсредоточени в живота.

Класическа татуировка на компас

Класическа татуировка на компас

Помислете за получаване на тази класическа татуировка на компас, ако искате да носите проста татуировка. Това включва прост компас с черно мастило с посоките. Тези татуировки са предимно малки по размер и ви помагат да постигнете фин вид на татуировката.

Най -хубавото при този тип татуировки е, че можете да го поставите навсякъде по краката, ръцете, гърдите или шията. Не е нужно да се притеснявате, ако искате татуировката ви да остане в тайна.

Тази татуировка не само изглежда добре, но и има значително значение. Той представлява посоката в живота ви и винаги ще ви насърчава да останете на правилния път, особено в трудни времена.

компас-татуировки

компас татуировки

дизайн на татуировка на компас

Често задавани въпроси

Колко време отнема да се направи татуировка на компас?

Много фактори определят времето, през което ще ви отнеме татуировката на компаса, като например дизайна, размера, разположението и опита на вашия татуист. Ако отидете за малка и проста татуировка на компас, може да ви отнеме около три часа или може би по -малко, ако можете да понесете болката. Но ако сте избрали по -голяма татуировка на компас, която включва сложен дизайн, това ще отнеме около 5 часа или може би повече.

Ще бъде ли болезнено да си татуирам компас на крака?

Когато си правите татуировка с компас или друга татуировка на крака, трябва да очаквате много болка, тъй като тези области се състоят от повече кости и по -малко плът. Татуировките винаги болят най -много, когато се извършват върху костни области, тъй като иглите са склонни да прободат костите ви, което понякога може да бъде непоносимо.

Но ако се поддържате хидратирани, закусвате правилно и мислите положително, можете да преодолеете болката. Дискомфортът, който изпитвате по време на процеса на татуиране, си заслужава, ако искате да декорирате кожата си с невероятен дизайн на татуировка.

Заключителни думи

С помощта на тези страхотни идеи за татуировка на компас, сега можете да постигнете перфектната татуировка на компас за себе си. Тези идеи за татуировки отговарят на индивидуалните нужди на всеки в татуировката, тъй като включват различни дизайни, размери, значения и разположения. Изборът на татуировка е един от най -запомнящите се моменти, които ще цените завинаги, след като си направите татуировката. Независимо дали търсите правилната посока в живота или просто искате да получите красив етикет на тялото си, не пропускайте тези идеи за татуировки.