Хората си правят татуировки по множество причини. Докато някои си правят татуировки, за да покажат принадлежността си към определена кауза или организация, други са склонни да си правят татуировки, за да покажат любов към член на семейството или към религия. Някои хора дори си правят татуировки, за да запомнят определено преживяване или човек, когото обичат или уважават. Но някои хора просто си правят татуировки, защото изглежда готино и нищо не изглежда толкова готино, колкото татуировка на змия, написана върху тялото ви.

Така че, ако искате да получите тази страхотна татуировка, която със сигурност ще ви накара да говорите за града, или искате да разнообразите колекцията си от татуировки, тогава татуировка на змия може да бъде точно това, което търсите. Но ако не можете да решите каква татуировка на змия да си направите, тогава ето няколко уникални идеи за татуировки на змии, които със сигурност ще улеснят търсенето ви.

татуировки на змия

Поставяне на татуировки на змия

Къде искате вашата татуировка на змия зависи от вашите изисквания. Няма конкретни места, където трябва или не трябва да ги получите. Обикновено поставянето зависи от това колко видима искате да бъде вашата татуировка. Ако искате да го парадирате, ръцете и шията са идеалните места. Ако искате да скриете татуировката и да я показвате само от време на време, можете да отидете за гърба, гърдите, бедрата или дори бедрата. Не на последно място, поставянето зависи и от размера на татуировката, която сте избрали. Ако татуировката изисква голяма площ, трябва да я поставите на гърдите или гърба си.

Идеи за татуировки на змия

Изненадващо татуировките на змия са едни от най -интуитивните и разнообразни татуировки, които можете да получите. От фотореалистични кобри и питони до карикатурно и неотрадиционно змийско изкуство, има нещо, което със сигурност ще задоволи вашите вкусове. Въпреки това, ето няколко идеи за първата ви или може би втората ви татуировка на змия.

 1. Черно -белите змии

Змиите са много странни животни, но те имат много символично значение в повечето религии и други вярвания. Най -популярната е тази на прераждането. Тази татуировка показва, че вярата с черното (новото или новороденото) се опитва да се освободи от бялата змия (старата или умиращата). Тази татуировка също е готин обрат на оригиналния символ на ин и ян, тъй като и двете черно -бели змии представляват съответните им стойности.

Освен очевидните символични и метафорични значения, които носи тази татуировка, помага и татуировката да изглежда наистина готина. Така че освен страхотно изглеждаща татуировка, имате шанс да се покажете като някакъв мъдър магьосник на върха на планината.

татуировки на змия

 1. Змии и рози

Змиите и розите, освен че са много готино име за рок група, са едни от най -често срещаните татуировки на змии. Змията, заедно с розите, има голямо символично значение за любовта и омразата и ви кара да изглеждате невероятно тъмни и нервни, така че това е печеливша позиция. Тъй като розите винаги са били символ на безсмъртна любов, змията представлява зли намерения и поквара на тази безсмъртна любов.

Татуировката не е много голяма, но и много малка. Това ще направи добра татуировка над лакътя, на гърба или бедрата ви. Монохромната естетика допълнително подобрява цялостния тъмен и красив тон на татуировката.

 1. Змия и стрела

Татуировката змия и стрела е много специална татуировка, тъй като може да каже много за човека, който сте. Татуировката змия и стрела символизира отмъщението или омразата към нещо или някого. Освен че изглежда страхотно, татуировката означава, че не сте човек, с когото си струва да се забърквате, или че сте на някаква отмъщение.

Татуировката придобива неотрадиционен стил на изкуство, но не използва ярки цветове или каквито и да е цветове. Тази липса на цвят допълнително засилва сериозността на татуировката. Това е доста голяма татуировка, така че ще изглежда добре на места, които дават на тази татуировка достатъчно място.

 1. Бебе Змия

Татуировката бебешка змия е за хора, които искат змийски дизайн, но не е задължително да имат такава с нервна или сериозна естетика. Тази татуировка на бебешка змия е много подобна на мема „snek“, който по същество е много по -сладка версия на змии.

The бебе змия носи много опростен стил на изкуство, който изглежда, че го е нарисувало дете. Малкият тънък език допълнително подтиква тази сладка естетика. Тъй като това е опростена драскулка, тази татуировка може да отиде почти навсякъде по тялото ви и може да бъде толкова малка или толкова голяма, колкото искате.

татуировки на змия

 1. Татуировка на морска змия

„Огънете“ знанията си за скандинавската митология с тази невероятна татуировка на морска змия. Jörmungandr е огромната морска змия или световна змия в скандинавската митология, която неизбежно ще предизвика Рагнарок. Татуировката показва гигантската змия от морето, която крещи от гняв.

Татуировката на морската змия носи традиционен стил, но не използва много цветове. Самата татуировка също е доста голяма и може да отиде само на места като гърдите, раменете или на гърба ви. Като цяло това е невероятна татуировка и наистина може да допълни добре тонизираното ви тяло.

 1. Змийска везна

Докато повечето татуировки на змии в крайна сметка попадат на убодени змии или взаимодействие на змии с други предмети, има някои много уникални допълнения към татуировките на змии; като татуировката на змийските люспи. Тази змийска татуировка, за разлика от други змийски татуировки, изобразява змийски люспи под истинската ви човешка кожа.

Везните са много фотореалистични и художникът успява да добави реализъм, като рисува части от кожата върху оригиналната татуировка. Художникът използва палет с тъмен цвят, придавайки на везните черен цвят с нотка на тъмно синьо, за да направи татуировката възможно най -реалистична. Тази татуировка ще изглежда най -добре като ръкав на ръцете или краката ви, но може да работи и за раменете и гърба ви.

 1. Нетрадиционен ястреб и змия

Ястребите са много гъвкави ловци и най -честата им плячка са змии. Ястребите успяват да хванат всички видове змии и да направят много бърза и често лесна плячка. Тази неотрадиционна татуировка показва масивен ястреб, атакуващ змия, разказваща много символична история в процеса. Освен че татуировката е визуално представяне на закона на природата, тя също символизира борбата със злото, тъй като ястребът е символ на сила и чест, докато змията тук символизира злото и злонамереното намерение.

Неотрадиционният стил на изкуството наистина допълва тази татуировка с използването на цветове като черно, бяло и червено. Татуировката също е доста голяма, така че ще изглежда страхотно или на гърба, или на стомаха.

татуировки на змия

 1. Уроборос татуировка

Покажете знанията си за древноегипетската иконография с този невероятно известен символ на уроборос. Уроборосът е символ, който представлява цялост или безкрайност и по същество е гигантска змия, която яде собствената си опашка. Уроборосът има два различни дизайна, кръгъл и символ на безкрайността, така че можете да избирате от.

Що се отнася до дизайна на татуировката, всички татуировки ouroboros са доста опростени змии с невероятни детайли заедно с някои геометрични форми зад тях. Що се отнася до цвета, много художници не са склонни да добавят цвят към тази татуировка, но можете да опитате нещо различно, като добавите цвят по ваш избор.

 1. Татуировка с кинжал и змия

Татуировките с кинжали винаги правят много готина татуировка, но в комбинация със змии правят спиращи дъха татуировки. Татуировките на кинжал и змия предлагат голямо символично значение, освен невероятен спектакъл. Камите често са символ на храброст, докато змиите символизират злото; следователно, тази татуировка представлява смелост пред лицето на злото и несгодите.

Тази татуировка носи много традиционен стил на изкуството, но без използването на цвят подчертава татуировките сериозен характер. Татуировката е доста малка и може да върви чудесно с предмишницата, пищялите, прасците или дори ръцете ви, ако вашият художник е достатъчно талантлив.

 1. Нетрадиционна кобра

Кобрата са едни от най -страшните влечуги, по -скоро животни, в света. Техният чист размер и огромните им зъби със сигурност ще изпратят тръпки по гръбнака на всеки. Тази неотрадиционна татуировка на кобра използва чудесно неотрадиционния стил на изкуството и широка гама от цветове, но все пак успява да накара кобрата да изглежда заплашителна.

С включването на цветове като океанско синьо, жълто, червено и бяло, татуировката може да се похвали с невероятна гама от цветове, но не с цената на свирепостта на кобрата. Що се отнася до неговия размер, тази татуировка е малко дълга и ще изглежда страхотно с повърхности, които комплиментират татуировки като тази. Предмишниците, прасците, бедрата, шията и дори гърбът ви ще се окажат чудесни места за тази татуировка.

 1. Татуировка на змия и лилия

Татуировката на змия и лилия е необичайна татуировка, но все още е татуировка, която носи много символично значение. Лилията е цвете, което символизира невинността и чистотата, съпоставено със змията, която символизира корупция и злонамерени намерения. Татуировката представлява корупцията на невинността и чистотата в ръцете на нещо наистина зло.

Тази татуировка също придобива неотрадиционен вид, който е просто зашеметяващ за гледане. Въпреки че художникът не е използвал много цвят за татуировката си, можете също да се възползвате от цвета, за да подчертаете определени части от татуировката.

Често задавани въпроси

 1. В кое време на годината трябва да си направя татуировка?

Зимата е лесно най -доброто време за татуиране, тъй като можете да запазите татуировката си покрита и да не рискувате инфекция или избледняване на татуировката.

 1. Как да разбера, че моят художник е този за работата?

Първо, можете да разгледате портфолиото им и сами да решите дали са способни на татуировката, която имате предвид. Или можете да попитате други любители на татуировките ветерани дали вашият художник е добър и дали някога са си направили татуировка. Можете също да потърсите онлайн и да проверите за отзиви от различни хора.

 1. Мога ли да държа татуировката си на открита слънчева светлина?

Не, тъй като това води до избледняване на татуировката ви. Опитайте се да държите татуировката си възможно най -далеч от слънцето, за да поддържате богатия цвят на татуировката.

 1. Има ли много кръв при татуиране?

Виждайки как процесът на татуиране включва хиляди малки игли, пронизващи кожата ви в бърза последователност, да, има малко кръв, свързана с татуировките. Въпреки това, тъй като ще бъдете на анестетици, иглите ще се почувстват като леко гъделичкане.

 1. Мога ли да премахна или редактирам татуировката си, ако не ми харесва?

Да, можете да премахнете татуировки от тялото си чрез лазери с Q-превключване. Но това е доста скъп процес и може да постави тежка вдлъбнатина по джобовете ви. Що се отнася до редактирането, може да бъде трудно да промените вече установена татуировка в нещо друго. Ако татуировките са подобни, като например замяна на портрет с друг портрет, това все още е възможно, но не и портрет с живописна гледка.

 1. Колко време мога да си измия татуировката?

Измиването на татуировката ви е един от основните начини, по които можете да се грижите за нея. Измиването със сапун 2-3 пъти на ден всеки ден ще гарантира, че ще се предпазите от инфекции.

 1. Трябва ли да дам бакшиш на моя художник на татуировки?

Ако са свършили чудесна работа, трябва да им дадете бакшиш, за да покажете, че сте благодарни за тяхната услуга. Можете да им предложите бакшиш от 10% -20% от общата поръчка. Трябва също така да запомните, че бакшишът не е задължителен и можете просто да излезете, без да дадете бакшиш.

 1. Мога ли да си направя татуировка дори когато съм болен?

Когато сте болни, белите кръвни клетки на тялото са заети с борбата с инфекциите, които присъстват в тялото ви. Но когато си направите татуировка, тялото ви ще се нуждае от тези бели кръвни клетки, за да лекува правилно зоната на татуировката, така че да се татуирате, когато сте болни, не е най -добрата идея.

 1. Какво трябва да нося, когато отивам да си правя татуировка?

Артистите обичат да вземат дълги сесии от един или два часа с минимални почивки. Това означава, че можете да очаквате да лежите или да седите на този стол поне 30 минути. Затова не забравяйте да носите нещо удобно като панталон или къси панталони, за да можете да се чувствате комфортно, докато работят върху вашата татуировка.

 1. По -скъпият изпълнител гарантира по -добро обслужване?

Що се отнася до татуировките, това често се случва. Въпреки че понякога можете да извадите късмет и да намерите истински талантлив художник, който да ви направи татуировката евтино, повечето евтини художници работят с цената на чистота и хигиена, така че често не си струва риска, по -скъпите художници често са по -опитни и поемат повече грижи за хигиената и подходящи санитарни условия.

татуировки на змия

Заключение

Змийските татуировки са едни от най -пренебрегваните татуировки поради това колко те са песъчливи понякога. Въпреки това татуировките на змии могат да бъдат доста философски и скъпи, ако имате на разположение правилната идея и художник.