Океанските татуировки са нещо странно от всички различни видове татуировки, които хората получават. Сред различните мемове, акули, черепи, скорпиони и филмови цитати, които хората получават като татуировки, хората често пренебрегват океанските татуировки, което е много несправедливо, виждайки огромния потенциал, който притежават тези татуировки.

Освен това, ако сте някой, който е пренебрегнал океанските татуировки в полза на някои други популярни татуировки, ето списък с готини идеи за океански татуировки, които със сигурност ще променят решението ви.

океански татуировки

Идеи за океански татуировки

Океанските татуировки са много мрачно мастило, което носи спокойствието на самия океан по тялото ви. Освен това, за разлика от повечето татуировки, които имат символично значение или някаква форма на емоционална привързаност към човека, океанските татуировки имат допълнителното предимство, че са много терапевтични. Ето защо, ако сте заинтересовани, ето няколко идеи за океански татуировки, които със сигурност ще ви оставят в страхопочитание.

 1. Минималистична океанска татуировка

Кой казва, че океанските татуировки трябва да са масивни както по размер, така и по детайли? Минималистичните татуировки с всичките им прости линии и липса на детайли притежават същата терапевтична стойност като тази на всяка друга океанска татуировка. Хората, които си правят минималистични океански татуировки, често получават вълни или нарастващи приливи върху тялото си.

Татуировките на вълните и приливите са невероятно успокояващи и могат да изглеждат много сладки с правилния размер и дизайн. Тези минималистични татуировки винаги носят тъмен цвят като черен или син, който изглежда просто спиращ дъха. Що се отнася до поставянето на минималистична татуировка, тя със сигурност ще изглежда страхотно на предмишниците, китките, раменете или врата.

 1. Ръкави за татуировка на океана

Докато минималистичната татуировка наистина улавя външния вид и усещането на океана в малък дизайн, за по -ангажираните от вас там, минималистичната татуировка не държи свещ към ръкавите на океанската татуировка. Тези ръкави използват вашите цели ръце или крака, за да създадат красив портрет на морето.

Ръкави като тези често са твърде малки, за да имат портрети на неща като кораби и какво ли още не, но са достатъчно големи, за да покажат долната част на океана и различните животни, плуващи в него. Можете да направите ръкава много жив и цветен и да използвате или реалистичен стил, или по -карикатурен за животните.

 1. Linework Wave

Linework е много рядък стил на татуировка, който много малко художници могат да постигнат успешно. Линейните вълни показват множество вълни, които се разбиват една в друга в много задоволителна татуировка. Въпреки че татуировката използва само линия, тя е повече от достатъчна, за да предостави детайли на вълните.

Като донякъде минималистична татуировка сама по себе си, тя използва само един цвят. Можете да използвате цветове като черно и тъмно синьо, за да разграничите тази татуировка от повечето други татуировки.

 1. Кораб на вода

Корабите без съмнение са едни от най -готините татуировки, които можете да нанесете върху кожата си. Докато корабните татуировки със сигурност заслужават списък с татуировки, този по -специално е в собствена лига. Татуировката показва кораб, който пътува по морето, придавайки на татуировката много успокояващ и мрачен вид.

Цветовете за тази татуировка могат да бъдат ярки и живи, но те може да нямат същите успокояващи визуални ефекти като тези на монохромна татуировка.

 1. Dotwork Waves

Ако сте мислили, че татуировките на линия са рядкост, татуировките с dotwork са много по -редки и много по -неясни. Не позволявайте обаче неяснотата на този стил на татуировка да ви заблуди, тъй като наистина може да създаде страхотни татуировки като тази на dotwork. Татуировката показва красиви вълни, сложно нарисувани с малки точки мастило, което наистина придава на татуировката уникален вид, заедно с успокояващата си естетика.

Dotwork, подобно на linework, използва един цвят в цялата татуировка и в повечето случаи този цвят е черен. Ако смятате, че цветът не ви представя правилно, можете да изберете друг тъмен цвят, тъй като светлите цветове обикновено не са ярки по кожата.

 1. Светла къща Купете океана

Фаровете са уникална идея за татуировка, която не виждате често и все пак е татуировка, която има много символична стойност. Татуировка на фар представлява насоки, надежда и безопасност, което я прави едни от най -добрите океански татуировки. Въпреки че фарът заедно с океана не представлява нищо конкретно, фарът далеч от океана прави татуировката невероятно успокояваща.

Що се отнася до цветовете на тази татуировка, тя носи монохромна цветова схема, която прави татуировката много по -атмосферна.

 1. Палмови дървета на плажа

Нищо не е толкова релаксиращо като хубав, тих ден на плажа. Освен това, ако някога сте имали късмета да се насладите на приятен и тих ден на плажа, знаете точно колко успокояващо може да бъде преживяването. Напомняйте си за това чувство във всеки един миг с тази невероятна плажна татуировка, изпълнена с палмови дървета, океана и хубавия пясъчен плаж.

Тази татуировка се отличава с много повече цвят от предишните татуировки и това увеличаване на цвета всъщност е много по -успокояващо и успокояващо, отколкото ако татуировката изобщо не е имала цвят.

 1. Дизайн на коралови рифове

Омръзнало ли ви е да виждате обичайните вълни и приливи, които хората използват за своите океански дизайни? Е, тогава този дизайн на коралови рифове може би е свежата промяна в темпото, която може би сте търсили. Кораловият риф под океана е невероятен избор за татуировка просто заради цветовете, които повечето коралови рифове имат и колко добре се превеждат на татуировки.

Ще ви трябва много място за тази татуировка, така че най -доброто място да направите това са прасците, гърба и гърдите, главно поради вниманието към детайлите.

 1. Татуировка на океанския живот

Друга чудесна идея за татуировка е татуировката океански живот, която представлява масивен портрет на риби под морето. Татуировката е невероятно богата на цвят и има много сложни детайли в нея. Въпреки това, поради огромния размер на татуировката, най -доброто място за това е гърбът и това е само за най -отдадените и търпеливи от вас.

 1. Акула в океана

Отдайте почит на един от най-великите трилъри, правени някога (челюсти), с тази невероятна татуировка на акула. Татуировката на акула също е голяма, но не толкова голяма, колкото огромния подводен портрет. Тази татуировка може да направи страхотен ръкав на ръката или крака ви, или може да върви добре на прасеца, гърдите и гърба ви. Татуировката е невероятно цветна и изглежда просто красива.

 1. Татуировка на русалка

Русалките са били много често срещани сред моряците през деня, но с течение на времето тази татуировка става много по -често срещана сред жените, благодарение на невероятния дизайн и красивото артистизъм. Русалките са морските девици и тяхната красота е изцяло проявена тук благодарение на реалистичния стил на изкуството. Цветовете на тази татуировка зависят от вас и ще изглеждат страхотно в черно или бяло или в ярки живи цветове.

Значения

Океанските татуировки са много различни от повечето други татуировки, не само поради различния естетически или художествен стил, но и поради основния смисъл. Океанските татуировки, особено тези с вълни и приливи, са много успокояващи и много успокояващи. Хората често си правят тези татуировки по терапевтични причини, освен очевидния факт, че изглеждат добре и че имат основно значение. Ето защо, преди да изберете татуировката си, първо трябва да разберете основното значение на татуировката и след това да вземете решение.

Поставяне на татуировка

Поставянето на татуировка също е много важен фактор, който трябва да имате предвид при избора на татуировка. С годините татуировките са се превърнали в толкова призната форма на изкуство, че там, където си направите татуировка, може да се каже много за вас като човек. Добър пример за това е, когато си правите татуировки на видими части от тялото си, като предмишниците, ръцете, шията, лицето, вие сте човек, който е много уверен в избора и обичате да живеете живот според вашите собствени условия. Докато татуировките на части от тялото, които обикновено са скрити, са много интимни и показват, че вие ​​сте човек, който иска да следва стандартна кариера, но не се страхува да покаже своята креативност.

Често задавани въпроси

Татуировките на гърба ми ще болят ли много?

Гърбът е много по -чувствителна част от тялото и дори след като упойката ще се прищипе по време на татуировката.

Какво е татуировката?

Етикетът за татуировки е набор от правила, които татуировките са установили, за да не позволяват на клиентите да задават въпроси; нещо като наръчник. Етикетът за татуировки включва неща какво да облечете, как да седнете, как да говорите с художника и общи правила.

Трябва ли да дам бакшиш на моя художник на татуировки?

Много хора смятат, че даването на бакшиш на татуировката е задължително, но можете да изберете да не го правите, ако художникът не е оправдал вашите очаквания. Въпреки това, ако свършат добра работа, може да е неучтиво да напуснете без бакшиш.

Заключение

Океанските татуировки са форма на терапия сами по себе си, което само по себе си ги прави една от най -добрите татуировки. Освен това имате на разположение различни опции за размер, когато става въпрос за океански татуировки, така че в зависимост от това, което търсите, определено можете да го намерите.