Емблематичното изображение на бухалът никога не успява да очарова въображението поради богатия набор от символика, прикрепена към елегантната птица. Като птица с рядък полет, нощна монархия, големи и бдителни очи и с мълчалив, но дълбок звучен глас, бухалът символизира дълбока мъдрост и е перфектен образец за привлекателна татуировка. Нелоялните отрицателни конотации, свързани с птицата, се коренят във факта, че птицата е нощно създание, което винаги е заето през нощта. От друга страна, благоприятните впечатления за бухала могат да се дължат на физическия му вид, включително притежанието на големи, лъскави и любопитни очи. Бухалите са изключително чувствителни птици, които скромните им летящи издават. Очите им не понасят излагане на светлина, но са най -подходящи през нощта, когато се изискват чувствителни очи. Окончателната присъда за достойнствата на татуировките на бухал ще зависи от носителя и културните вярвания.

Повечето собственици на татуировки вярват в магията и свързват декорациите на тялото си с някаква мистериозна форма на сила, която им помага в ежедневните им начинания. Независимо дали психологически или истински, татуировките са помогнали на хората да повишат нивата си на увереност. Колкото и дълбока и мистериозна като магията си, бухалът се свързва с нощта и дълбока мъдрост, която излъчва от дълбокото непознато, царство, където совата може удобно да се свърже. Бухалите са често срещана украса в древната книга със заклинания.

Има и редки случаи, когато хората използват совите като средство за представяне на смъртта. Терминът ангел на смъртта е термин, измислен за идентифициране на сови, което се дължи главно на връзката им с нощта. Докато няколко култури ги разглеждат като предвестник на предстояща смърт, по -голямата част от логическите култури разглеждат совите в по -ясна и ярка светлина. Тези култури вярват, че совите могат свободно да се движат между живота и отвъдното. Способността да дава възможност на совите да водят души от едно царство в друго, защитно задължение, оценено от хората с татуировки на бухал.

татуировки на бухал-

Видове татуировки на бухал

Дизайнът предава посланието и трябва да бъде привлекателен и елегантен в същото време, за да даде гордост от собствеността. Татуировките на бухал са универсални както в цвят, така и в монохром, при неподвижно или в движение. Дизайнерите на татуировки демонстрират своите занаяти на най -високо ниво, когато бъдат поискани за мотиви за дизайн на бухал. Най -популярните дизайни на татуировки на бухал включват следното:

Дизайн на бухал бухал

Този дизайн е особено въздействащ на зрителите, които са изумени от белите пера на снежната бухал. Изтъкнатите физически черти на птицата придават усещане за достойнство и елегантност. Дизайнът успешно изпълнява истинската цел на татуировката-това е да позволи на зрителя да оцени красотата на татуировката и свързаната с нея мистериозна добродетел, свързана с бухала.

Бухал с дизайн на пясъчен часовник

Произходът е неясен, но бухалът и времето отдавна са свързани, оттук и мотивът на пясъчния часовник. Някои хора искат фигурка на бебешка сова, която да подчертае и представи любовта им към децата им, а имената на децата им дори са включени в дизайна.

Дизайн на племенна бухал

Популярна опция за дизайн, която засяга Индианска култура, чиито дизайнерски вдъхновения включват тюркоазени, коралови и дюнни цветове за създаване на земен и духовен шаблон. Членовете на тази култура разглеждат бухала като знак за предстоящо нещастие, включително смърт. Вярата може да произхожда от нощния начин на живот на птицата. Приносителят счита дизайна и като защита от най -сериозните им страхове.

Дизайн на келтска сова

Той включва келтската спирала, възли и ключови модели, които са характеристики на древните келтски дизайнери. Въпреки че този шаблон за дизайн може също да означава заплахата от смърт за носача, той, от друга страна, също представлява мъдрост и интелигентност, свързани с птицата. Личният възглед на носителя има тежест върху значението на този мотив.

бухал-татуировки

Значение на татуировки на бухал

Бухалът като символ съществува от древни времена. Археолози в пирамидата в Гиза, древноегипетска структура, са открили мумифицирани останки от сови. Мистериозната птица има и в стари египетски йероглифи. Гравюрите на статуите и скалните стени на маите съдържат красиви фигури на бухал. Духовното въздействие на совите сред много култури и народи е трудно обяснимо, но ефектът върху колективната психика е неоспорим.

Освен древен Египет и маите, специални споменавания за нощната птица присъстват и в древните келтски, гръцки, римски, индуски и индиански митове. Също в митовете Атина, гръцката богиня на мъдростта, смята бухалите за свои надеждни символични тотеми. Гърците намират бухала за остър стратег по време на маневриране и лов през нощта. Те са защитниците на свещеното минало и са значими създания на много пророчества. Бухалите са същества, които са преминали Източната и Западната бариера и времето. Хората с татуировки на бухал се гордеят с това, че тялото им е част от богата и вечна традиция.

Вижте също:

 • Най -добрата колекция от татуировки Dragonfly [155 дизайна]
 • 95 популярни татуировки на гълъб (със значение)
 • 45 Зашеметяващи татуировки на Ruby Rose !
 • 250 египетски татуировки от 2017 г. (със значения)
 • 125 прекрасно изработени татуировки на гръбнака
 • 150+ сладки татуировки с точка и запетая 2017
 • 150 най -готини татуировки на стомаха за мъже & Жени

Идеално поставяне на татуировки на бухал

Правилното поставяне на татуировка допълва дизайна на татуировка на дясна бухал. Фигурата на бухал по своята същност има сложни и богати детайли. Въпреки че само силует е лесно разпознаваем и може да стои като предмет на дизайна, много хора все още предпочитат да включат по -сложни детайли в своя дизайн. Най -честото изобразяване на тази птица е нейната статична поза или динамично полетно действие. Поставянето на татуировка обаче все още може да определи успеха на идеята за дизайн на татуировка. Татуировките на раменете обикновено предават чувство за защита и защита. Татуировка на бухал на тила умело имитира истинския начин на живот на птицата, тъй като тилът може да прикрие птицата през деня и да се разкрие през нощта. Консултирането на татуиращия художник при поставянето е от решаващо значение и има много области, включително гърдите, гърба, краката и други, освен рамото и тила.

бухал-татуировки

Съвети за подготовка за татуировка на бухал

В деня, в който бъдещият носител на татуировки реши да изпълни желанието си за себеизразяване, той трябва да се вслуша в следния съвет:

 1. Яжте подходяща диета, не прекалено сита, не прекалено постна, преди да отидете в магазина за татуировки. Яденето е достатъчно, за да се даде на тялото запазена енергия за неутрализиране на строгите татуировки. Подходящите витамини от храни подпомагат лечението.
 2. Изберете дрехи, подходящи за процедурата. Носете нещо леко и лесно, за да не ви е трудно да смените дрехите след татуировката. Помислете за носенето на нещо удобно враг по време и след татуирането.
 3. Пригответе нещо, с което да избягвате времето, когато очаквате дълга татуировка. Книгите, музикалните плейъри, таблетите и подобни са много полезни.
 4. Подгответе свои собствени предмети за грижа за татуировката преди първото убождане с игла. Въпреки че татуистът често предлага продукти за последваща грижа, приготвянето на такъв за себе си изобщо не е лоша идея. Наличието на собствен личен комплект за последваща грижа ви позволява да избирате по -подходящи продукти според вашите предпочитания, като антибактериални мехлеми или марля и други полезни продукти за татуировка след грижа..

дизайн на татуировка на бухал

Средна цена на услугата & Стандартни цени за татуиране на бухал

Най -добрият метод за избор на надежден художник е чрез препоръка от приятел или знаещ човек. Те също могат да ви дадат представа колко може да ви струва работата по татуиране. Някои основни насоки относно ценообразуването включват:

 • Цените на татуировките варират в зависимост от местоположението. Татуировките от големите градове таксуват повече в сравнение с тези от малките градове с разлика от около 50 долара на час. Художник от малък град обикновено ще струва $ 150 на час, докато неговият колега от големия град около $ 200 на час. Клиентите се възползват от по -добро оборудване, тъй като татуистите в големите градове редовно актуализират своите стоки, за да оправдаят по -високата цена. Най -малката татуировка може да струва някъде от 40 до 60 долара, в зависимост от местоположението на магазините за татуировки.
 • Сложно проектираните татуировки на бухал са по -скъпи от обикновените, главно предвид по -дългото време, необходимо за тяхното изпълнение. Изисква се повече опит от татуировката и е необходима известна компенсация.
 • Цветните татуировки са по -скъпи от черно -белите, не изцяло поради цената на мастилото, но повече от по -високото ниво на умения на художника и по -дългото време на работа.
 • Татуировките на бухал са богати на повтарящи се модели и сложни детайли, особено в крилата. Доверяването на татуировката на евтин и неопитен майстор на татуировка не само ще застраши дизайна, но и ще постави сериозни здравословни проблеми по отношение на хигиената на инструментите за татуировка. Реномиран татуист няма да компрометира работата си поради ниските цени.

Съвети за поддръжка след татуировка на бухал

Получаването на подробна татуировка на бухал изисква търпение. Истинската красота на татуировката все още няма да се прояви поради болезнеността на зоната на татуировката и кожата ще изисква внимателно внимание, за да се предотврати инфекция. Не забравяйте да измиете кожата си с хладка вода и мек антибактериален сапун. Идеята е да се ограничи до минимум възможността от дразнене на кожата. Избягването на пряка слънчева светлина и ненужен контакт с кожата е силно препоръчително. Измитата кожа трябва незабавно да се изсуши с леки ленти от чиста мека кърпа и да се избегне надраскване. Болезнената област на кожата, която става по -червена от минута, може да означава ранни признаци на инфекция, която изисква внимание от лекар.

Татуировката на бухал, когато е правилно излекувана, е гледка и радва както приносителя, така и зрителя.