Джейсън Гудроу, известен още като "добрият момък," е лицензиран художник на татуировки, който споделя своя опит със света в своите статии.

Списък на екипировката и оборудването, които ще ви трябват, за да започнете да татуирате.

Списък на екипировката и оборудването, които ще ви трябват, за да започнете да татуирате.

Том PREJEANT чрез Unsplash; Canva

Аз съм лицензиран, самоук татуист, който се занимава професионално с татуировки повече от седем години. Тук споделям моя опит в поредица от статии за това какво е необходимо и как да станете художник на татуировки.

Причината да споделя тази информация е да помогна на онези сериозни художници, които нямат убежище'нямах късмет да вляза в салон за татуировки. Е, ето едно чудесно начало. По -долу ще ви запозная с всички инструменти и екипировка, които ще ви трябват, за да започнете. Ще отговоря и на много разочароващи въпроси, които имат много нови татуисти.

В този урок ще обсъдим какъв тип оборудване трябва да имате и аз'Ще се опитам да обясня някои от снимките, които съм предоставил. Това е първият урок по татуировка, така че ако за първи път научавате за татуиране, обърнете внимание, защото е важно да знаете как работи вашето оборудване.

Други уроци:

 • Ако ти'търсите информация за как да стерилизирате съоръженията и да останете чисти, прочетете за процедурите за стерилизация.
 • Ако искаш научете стандартната 3-точкова техника за разтягане на кожата докато татуирате, вижте този урок за стандартните техники на разтягане.
 • Ако искате да знаете как проверете и настройте нов комплект, вижте тези стъпка по стъпка съвети за свързване към захранването на татуировка.
 • За визуализация обиколка на вашата машина, прочетете това въведение във вашата машина за татуировки.

Това е лайнер за татуировки. Предната пружина има тенденция да е по -къса от тази на шейдъра, а контактната точка е на около 1 часа.

Това е лайнер за татуировки. Предната пружина има тенденция да е по -къса от тази на шейдъра, а контактната точка е на около 1 o'часовник.

Необходимо оборудване: Нека's Проверете Gear

 • Машина за татуировки: За начало ще бъде за предпочитане лайнер. Предполагам, че всички знаете разликата между лайнер и шейдър, но ако не знаете, ще споделя типовете машини за татуировки, които използвам, и някои основни механизми, които ще ви помогнат да татуирате 100% по -добре по -долу.
 • Захранване: Независимо дали имате такъв от комплект или сте похарчили малко повече за нещо допълнително, измислянето как да работите с настройките по тези неща е абсолютно задължително. Също така, правилно настройване на вашата машина ще ви помогне да управлявате нормалния ток, който преминавате през нея, което ще улесни регулирането на захранването ви, ако'правите отново татуировки на различни места и вашето оборудване се чука.
 • Крачен педал: Вашият крачен педал се използва за активиране или прекратяване на електрически ток, като просто натиснете или повдигнете крака си върху устройството.
 • Щипка за кабел: Това е кабелът, който свързва вашата машина към вашето захранване, докато крачният педал активира или прекратява тока, който отива към вашата машина за татуировки.
 • Подплата тръба татуировка: Диамантените тръби с размер са чудесни за начинаещи и много хора с много опит изглежда също ги предпочитат.
 • Подходяща игла за подплата: Просто използвам стандартното групиране с плътни игли. Всеки път ми дава плътна линия. ако имате комплект и не сте сигурни какъв тип игли имате, просто се уверете, че подложката, която се опитвате да използвате, е кръгла по природа като главата на химикалка.
 • Две или три ластици: Уверете се, че имате поне две или три гумени ленти, които плътно прилепват около машината за татуиране и държат здраво иглата ви. Те позволяват отлична линия по време на татуиране.
 • Арматурни зърна: Това е съществена част от оборудването, от което се нуждаете. То'Важно е да разберете напълно механичните компоненти на вашата машина и да определите как контурът на иглената лента приляга и функционира. Опитайте се да използвате тези елементи, тъй като те помагат да се създадат страхотни татуирани линии.
 • Капачки с мастило: За начинаещи предлагам да използвате капачки с по-голям размер, ако имате различни по размер.

Това е малка кутия с инструменти, която използвам за лесно транспортиране на моята екипировка. Мога да настроя за по -малко от десет минути, така че е приятно и удобно.

Това е малка кутия с инструменти, която използвам за лесно транспортиране на моята екипировка. Мога да настроя за по -малко от десет минути, така че'е хубаво и удобно.

Още основни татуировки

 • Мастило: Отново, ако имате комплект и използвате мастила без търговска марка, направете малко проучване и ми дайте отзиви за това какви видове използвате. Мога да ви стискам палци нагоре или надолу, ако познавам марката.
 • Вана с вазелин: Ще използвате това върху кожата по време на процеса на татуиране. Той предотвратява залепването на мастилото по кожата, което ви позволява да обърнете повече внимание на вашата линия и засенчване.
 • Най -малко една чаша вода: Понякога ти'ще са необходими до три, в зависимост от това колко обширна е подплатата или засенчването.
 • Изобилие от хартиени кърпи: Най-добрият размер кърпа е 11×10 инча. Той се сгъва добре във форми, които ще оценявате, когато наистина влезете в татуирането.
 • Бръсначи за бръснене на зоната, която ще татуирате: Някои пичове са космати (о, толкова страшно), така че понякога ще ви трябват повече от един. Използвам двойно острие на Schick – получавам опаковка от 12 за 2 или 3 долара.

Това е последният контур на парче, което започнах за близък приятел.

Това е последният контур на парче, което започнах за близък приятел.

Други основни съоръжения за татуировки

 • Зелен сапунен разтвор в спрей или спрей бутилка: Повечето, но не всички комплекти ще се предлагат със зелен разтвор, който можете да разреждате с изворна или филтрирана вода. Градската вода от мивката също е наред.
 • Алкохол и вода (50/50 смес): Уверете се, че вашият изопропилов алкохол е 70% или повече, за да бъде ефективно почистващо средство.
 • Дезодорант (Speed ​​Stick): Това се нанася върху кожата, след като тя е обръсната, за да прилепне към подходящ шаблон. Алкохолът в дезодоранта се изпарява, което позволява на шаблона да изсъхне до кожата полутрайно.
 • Шаблон и/или химикалки: Правете всичко възможно да използвате шаблон, когато току -що започвате. Това е страхотна техника, която ще изгради увереността ви. Или, ако сте свободни, открих, че Sharpies работят също толкова добре, колкото и по -скъпите скици, които можете да получите от компаниите за доставка на татуировки.

Какво трябва да купя първо: лайнер или шейдър?

Започнете с лайнер и преминете към шейдър.

Имате ли съвети как да започнете?

Първо първо: разберете как да настроите и контролирате захранването си. Независимо дали имате такъв от комплект или сте похарчили малко повече за нещо допълнително, измислянето как да работите с настройките по тези неща е абсолютно задължително.

Спрей или спрей бутилка: Какво'е по -добре?

И двамата са добре, според мен, но малко повече ми харесва бутилката с шприц. Единствената забележима разлика е, че с бутилка за пръскане обикновено я нанасяте върху хартиената кърпа, с която ще избършете (това ви дава по-голям контрол къде изтривате), вместо да пръскате върху вече избледняващ шаблон-или разпръсквайки го в клиента си's лицето. Правил съм и двете и повече харесвам бутилката с шприц.

Трябва ли да започна с шаблон или да отида на ръка?

Правете всичко възможно да използвате шаблон, когато току -що започвате. Това е страхотна техника, която ще изгради увереността ви.

Бъдете в безопасност и се забавлявайте

Това е моето обобщение на необходимото оборудване, което ще ви е необходимо за татуиране у дома. Отново, ако имате въпроси, моля публикувайте. Бих искал да чуя обратна връзка. Благодаря и късмет.

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Въпроси & Отговори

Въпрос: Струва ли си да започнете целия комплект татуировки? Какво мислите вие, авторът на тази статия, за самотатуирането като за добър начин да усетите/тествате настройките и да се запознаете с настройката на машина за татуировки?

Отговор: Не съм намерил никакви комплекти, които са добри начални комплекти … Събрах всичко заедно във времето. Да, мисля, че самотатуирането е добър начин да разберете какво ще правите на другите.

Въпрос: Защо излиза толкова много мастило, когато аз'татуирам ли? Това има ли отношение към скоростта или дължината, която иглата ми излиза?

Отговор: Обикновено можете да излекувате това с гумени ленти, също така проверете дали иглата е поставена правилно.

Въпрос: Какви са плюсовете и минусите на използването на ротационна писалка за татуировки?

Отговор: Никога не съм използвал въртяща се писалка. Съжалявам, нямам представа.

© 2012 Джейсън Гудроу

Коментари

Йенг Шуан на 16 юни 2020 г .:

Това е основно ръководство за начинаещи и си спомням дните, когато за първи път започнах, сега аз'Аз съм професионален татуист. Всъщност се интересувах от цялото хоби от статия, подобна на тази, аз'ще оставя връзката, в случай че някой би бил заинтригуван да я прочете https://rachetjaws.com/best-tattoo-machine-beginne… Там'има още много неща за научаване, но най -важното е просто да се сдобиете с опит възможно най -скоро, винаги да му се наслаждавате и да се забавлявате, защото ако не'т'просто ще започна да се чувствам като скучна работа и ти'ще се откажа бързо! Приятно разтърсване на статия, аз'Аз съм голям фен на вашия сайт и тази публикация наистина ме накара да си спомня за добрите стари времена с онова свежо чувство на радост, когато за първи път започнах да татуирам!

[email protected] на 16 февруари 2019 г .:

Някакви начални съвети или съвети, които мога да получа, преди да започна да мисля и да изписвам всички части на тялото си и приятелите си? Рисувам цял живот, но това е съвсем различно нещо

Александър на 09 август 2018 г .:

Значи се татуирах'аз и всеки път, когато го правя, не остава като мастилото, което се струпва около 3 до 4 дни по -късно. не знам какво правя погрешно, но мастилото ми не остава в татуировката. Можете ли да ми дадете някакъв съвет ??

Джоета Слоун на 17 април 2018 г .:

Много информативно за този начинаещ.

кен на 26 юли 2017 г .:

Нямам имена татуировъчни машини изглежда, че работят добре, но има ли значение за работата ми със засенчване

Часиди на 19 май 2017 г .:

Какво би било добро временно мастило за татуировки? Аз'Търся да тренирам върху себе си, но не знам'не искам да е постоянен.

Вал на 25 април 2017 г .:

Това ръководство дава наистина добра представа, благодаря, че го направихте достъпен за всички, които търсят точно този вид съвети.

Аз'търся да си купя комплект за домашна татуировка и досега аз'намерихме марките Dragonhawk и Solong. Знаете ли дали едно от двете е добро и ако да, кое би било по -добро? Също така забелязах, че повечето комплекти имат 2 или 4 машини, необходимо ли е това? Важно ли е да имаш 4, а не 2? Благодаря, ако отговорите 🙂

Джей Арън на 24 април 2017 г .:

Solong Ink, добре ли е да се използва при татуиране?

Стаси на 20 април 2017 г .:

Понякога мастилото не се получава'не се придържам към клиентите си. Лошо мастило ли е или правя нещо нередно?

Ed на 05 февруари 2017 г .:

Бих искал да науча нравите за татуировките! Аз'аз съм начинаещ и имам нужда от много помощ и бих искал, ако някой види тази публикация и би искал да ми помогне, наистина ще съм благодарен !

Кимбър на 18 декември 2016 г .:

Здравей Джейсън, синът ми ми купи комплект за рождения ми ден през юли. Четох всичко, което мога да хвана и се чувствам много щастлив, че попаднах на твоето зрение. Най -накрая се почувствах достатъчно уверен, за да опитам себе си другата седмица и установих, че не мога'не получавам шаблон, който да остане за цял живот. Исках да направя котва на крака си, след като татуирах 2 линии и изтрих шаблона почти напълно изчезна. Така че сега имам две линии на крака си и нищо друго! Можете ли да преминете стъпка по стъпка как да изтриете и изтриете и с какво да избършете, за да не унищожите шаблона. Благодаря много и обичам вашия много информативен сайт,

Путипут на 08 октомври 2016 г .:

Ей, хареса ми цялата информация, която исках да попитам как можеш да направиш разлика между лайнер и шейдър пистолет? Благодаря

Ивана на 12 април 2016 г .:

Хей, благодаря за статията 🙂 Опитвах се да намеря информация за татуирането в интернет и намерих много малко полезни статии. Чувствам се много щастлив, че се натъкнах на това 🙂

Имам няколко въпроса … Аз съм напълно начинаещ, никога не съм татуирал никого и нямам никакво оборудване. Аз'Опитвам се да разбера кое е доброто качество и кое би било най -полезно за мен. Освен традиционното татуиране, се интересувам от перманентен грим и парамедицински татуировки. Каква машина препоръчвате? Могат ли да се използват едни и същи мастила и за двете цели? Как да контролирам до каква дълбочина прониква иглата? (Прочетох, че при традиционното татуиране пигментът се отлага в третия слой на кожата, докато при перманентен грим-той се отлага във втория слой) Надявам се, че можете да ми помогнете.

С Най-Добри Пожелания,

Ивана

[email protected] на 04 април 2016 г .:

Че'чудесен въпрос … да, можете да използвате това … просто търсите да осигурите добър стабилен източник на захранване … важно е само да можете да го настроите на по -ниското напрежение за вашата машина … лесно е издухайте кондензатор, ако работите до високо напрежение.

чакал на 04 април 2016 г .:

здравей.

Имам захранване, но не е татуировка P.S. мога ли да го използвам за татуировка???

неговите 2 ампера и променлив волт от 1 до 30 волта.

и имат цифров волт и усилвател за наблюдение

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 05 ноември 2015 г .:

Ами благодаря ти, аз'радвам се, че ти е харесало.

Кристален Хъбард от Джаксънвил, Флорида на 05 ноември 2015 г .:

Аз не се занимавам с татуировки, но мислех, че това парче е интересно и с удоволствие го прочетох

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 21 септември 2014 г .:

Използвам 91% до 99% … концепцията за почистване с алкохол е, че помага за премахването на естествени масла, които нашето тяло произвежда, както и на изкуствени масла по време на фазата на почистване на вашия клиент. Това е процесът на почистване, на който ме научиха.

Първо почистете направо зоната, която ще се татуира … косата и всичко това със зелен сапун.

Второ, наситете зоната за татуиране със зелен сапун и подгответе съответно за бръснене.

Трето почистете зоната отново със зелен сапун и докоснете с бръснач, ако имате останали косми.

Четвърто … за предпочитане зоната за избърсване с вода да се татуира отново. Избършете на сухо

Пето използвайте алкохола си, за да направите последното изтриване на зоната. Оставете да изсъхне на въздух

Готов за стартиране Поставяне на шаблони

sami1985 на 21 септември 2014 г .:

Какъв вид алкохол и за какво е?

Принцеса от Южна Каролина на 29 април 2014 г .:

Добре, ще го направя.

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 28 април 2014 г .:

Направете малко проучване на ONE … Използвах го, но вече не е наличен поради проблеми със замърсяването … Бих използвал само тези машини само за тренировъчна кожа … 70.oo за целия комплект е страшно .. Платих 200,00 за прилична машина за татуировки … още 150,00 за захранване … мастила Бих използвал вълнообразно черно мастило и starbright за вашите цветове … това е честно начало…

Принцеса от Южна Каролина на 28 април 2014 г .:

Мисля, че той плати около 70 долара за комплект за начинаещи от ebay, хей, за да започна да тренирам. И информацията, която потърсих досега за мастилото tge, е ужасна, така че стигнах до заключението, че ще разбера само мастилото върху практическите кожи и аз'Вече започнах да поръчвам ЕДИН черен и MOMS комплект от 7 парчета, когато всъщност трябва да работя върху някого.

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 27 април 2014 г .:

Никога не съм използвал марката, но въпросът ми е колко е бил комплектът, който двамата сте закупили, защото това ще ми каже много и откъде сте ги закупили…

и благодаря, има много механични умения, които идват с татуирането, за което много начинаещи нямат представа, и информацията, която си струва всичко, за което трябва да платите, така че целта ми е да я направя безплатна.

принцесареми на 26 април 2014 г .:

Съпругът ми току -що е купил мастила и те са драконов ястреб. Въпросът ми е дали са добра марка?

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 06 август 2013 г .:

Благодаря ви, понастоящем се наставлявам чрез интернет на няколко лица, така че ме натиснете, ако трябва да зададете конкретни въпроси. Да, 5 бона са глупости. Започнах по същия начин, по който и ти, и в крайна сметка се научих. Гадно като опит и грешка, но се учиш бързо, когато правиш грешки.

tripp_w на 06 август 2013 г .:

Току -що наскоро си купих комплект с две машинни татуировки с един лайнер и един шейдър и куп екстри. Аз'Аз също се опитах да получа чиракуване, но навсякъде, където отидох, те искаха близо 5000 долара, за да ме научат, а аз не знам'нямам такива пари плюс НИКОГА не бих ги платил, дори и да имах. Така че наистина оценявам цялата информация, която имате'раздавам за начинаещи като мен. Определено ще се върна тук за повече информация, тъй като ще настроя домашното си студио през следващите месеци. Благодаря отново!

Линси Харт от Ланаркшир на 23 май 2013 г .:

Благодаря! Все още имам убежище'дори не сглобя пистолета си lollol. Gna отиди при моя татуист и виж какво използва. Iv получи много татове от него и никой не е избледнял. Най -старият е на 10 години и все още е черен! 🙂 също като искане на мнение и на други … благодаря отново!

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 22 май 2013 г .:

Както знаете, при татуирането всичко е въпрос на предпочитания. Сортирането на мастилата за боклук е караница, така се научих, но бях самоук и просто никога не бях доволен от общите мастила. Започнах с мастило MOM, след това се насочих към INTENZE, по времето, когато използвах INTENZE, хората имаха проблеми с червеното и бялото мастило, поне от моята клиентела. Затова преминах към StarBright и съм доволен от живите цветове. Използвам и Eternal Ink за по -класическите цветове на татуировката. Строго използвам ЕДНО черно мастило за всички подплати, всички засенчващи, всички сиви пера и всички племенни. Най -доброто мастило що се отнася до черното. Надявам се това да помогне. Кажи ми!

Линси Харт от Ланаркшир на 22 май 2013 г .:

Какъв тип мастило е най -добре да използвате? наздраве х

Животинско месо33 на 09 март 2013 г .:

Просто твоят страхотен мъж! Продължавай с добрата работа! Обичам всичките ви прозрения и мнения. Благодаря много

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 14 февруари 2013 г .:

Повярвайте ми, знам, че работих усърдно повече от пет години, опитвайки се да придобия чиракуване. Вместо това станах самоук, но работех с някои много талантливи хора. Както казахте, хората, идващи в индустрията, са много намръщени, но има и такива от нас, които са талантливи и също се притесняват от кръстосано замърсяване, инфекция и не живеят високо върху имиджа на рокзвездата. Благодаря за четенето човече и ме уведомете, ако имате въпроси

рипскя на 13 февруари 2013 г .:

Благодаря ви, че изложихте тази информация професионално и стъпка по стъпка. Опитвах се да науча всичко, което мога, и има толкова много негативизъм по отношение на хората, влизащи в света на татуировките. Много информативни и полезни съвети/трикове!

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 01 януари 2013 г .:

По отношение на настройката звучи обширно с много материал за работа, колкото да започнете (което е перфектно), имам 5 други урока по татуировка, които ще обяснят по -задълбочено това, към което се стремите. Всяка машина е различна, но правилото за настройка е същото. Не съм използвал Millennium от години и не съм доволен от качеството, тогава може да е по -добре сега. Използвам различни мастила, звездни и вечни цветни мастила и ЕДНА черна подложка, а що се отнася до мен, най -доброто сиво мастило за измиване, което можете да използвате. Така че, ако имате време да поразгледате някои от тези други уроци, надявам се, че те ще ви помогнат и ако това доведе до повече въпроси, тогава не се колебайте да попитате.

Благодаря за четенето

riggse на 01 януари 2013 г .:

хей,

баща ми беше татуист (мъртъв сега) и винаги съм бил страхотен художник с молив и абанос … макар че татуирането би било чудесно хоби и се надявам да се превърне в кариера.

имайте предвид, че никога не съм татуирал'Няма никой, но искам да започна да изучавам основите..

Моят Gear досега

2 машини в стил драконова муха … добри, а не евтини.

пълен набор от съвети. включва лайнер, шейдър и някои странни форми

купих serverl дръжки, общо 5..

различни игли, 2 кутии

чаши за мастило, sm, med и големи, както и държач

захранване с всички кабели, пидали … името е Ураган

Мамино черно мастилено мастило от хилядолетие, както и сивото пране и светло сивото пране.

уплътнения

гумени ленти

кожни маркери

фалшива кожа с дизайн и без..

въпросът ми atm е wa = hat мислите ли за тази настройка … и колко далеч трябва да стърчи иглата (когато е надолу докрай) от върха…

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 26 декември 2012 г .:

Никога не съм чувал за тази марка и това обикновено означава лош късмет с мастилото. Моето предпочитание е мастило Starbright за цвят и One за очертаване и племенно пълнене, но е най -известно със сиво пране. Можете да получите осем цвята за около 75 долара и мисля, че дори можете да го намерите в ebay, може да е по -евтино там. Благодаря за четенето, информирайте ме как вървят нещата при вас

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 21 август 2012 г .:

Southernboy Използвам ONE мастило за черни контури и черни племенни парчета, дълбочината на сивото измиване с ONE е феномонална. Така 20 долара бутилка чрез повечето дистрибутори

южно момче на 14 август 2012 г .:

Ако можехте да изпратите няколко снимки колко далеч трябва да бъде иглата, би било чудесно да се опитам да направя татуировка кариера

южно момче на 14 август 2012 г .:

Да, беше страхотно, но искам да е по -тъмно и плюс съм объркан относно дължината на иглата.

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 14 август 2012 г .:

Не използвам тази марка мастило, но изследвам този тип въпроси чрез Google … също виждали ли сте татуировки, които сте правили с този тип мастило?

южно момче на 14 август 2012 г .:

Имам това черно мастило, използвам неговите наречени сияещи цветове, това добро мастило ми пишете за това, моля на scar_601yahoo.com благодаря

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 08 май 2012 г .:

За съжаление може да сте направили проучване за лява машина … но в действителност от коя страна на рамката работите не би трябвало да има значение. В зависимост от бюджета ви проверете CAM. Първо започнах с тази компания, когато стана въпрос за оборудване за татуиране. Те ще имат на разположение няколко комплекта. Кажете ми, когато купувате машина и публикувайте снимка за мен, за да я видя, след като я настроите. Благодаря за коментара.

ncstateofmind на 07 май 2012 г .:

намерих хубаво и информативно бих искал да науча повече … и ако знаехте за добри комплекти за левичари, които са сравнително евтини, но с добро качество, с които да се уча, тъй като това ще е първата ми машина