Бях спрян по улиците от напълно непознати, които просто се интересуват от мастилото ми.

Татуировките използват машини за татуировки като тази, която се вижда на това изображение.

Татуировките използват машини за татуировки като тази, която се вижда на това изображение.

Лукас Ленци чрез Unsplash

Искате да си направите първата татуировка, а? Сигурен съм, че изследвате и получавате съвети от много различни хора. Ще ви информирам за всичко, което наистина трябва да знаете, преди да решите да си татуирате кожата за постоянно. Имайте предвид цялата тази информация. Силно ви предлагам да продължите изследванията си, но тази статия ще ви даде наистина добра отправна точка.

Тази статия обхваща следните теми:

 1. Как да изберете своя дизайн на татуировка
 2. Как да изберем магазин за татуировки
 3. Как да се подготвим за татуировка
 4. Какво трябва да знаете за процеса на татуиране
 5. Какво ще се случи, след като си направите татуировка
 6. Как да се справим с други хора's Мнения за вашата татуировка

Интересен дизайн на татуировка

Интересен дизайн на татуировка

1. Как да изберете своя дизайн на татуировка

Най -вероятно това е първото нещо, за което сте започнали да мислите, когато сте решили да си направите татуировка. Вероятно сте търсили в интернет, списания за татуировки, книги за дизайн и др. Уверете се, че избраният от вас дизайн е нещо, което наистина ви говори. Ще бъдете питани отново и отново през целия си живот защо сте направили тази конкретна татуировка и какво означава това. Уверете се, че имате по -добро обяснение от: „Просто изглеждаше готино“.

Ще трябва да живеете с това до края на живота си. Определено вече сте чували това, но това е невероятно вярно и обикновено се пренебрегва. Уверете се, че дизайнът и поставянето на вашата татуировка е нещо, с което наистина можете да живеете във всяка ситуация в живота си. Може да имате мечти да бъдете художник, музикант или друга професия, която с удоволствие приема татуировки. Но какво ще стане, ако трябва да работите в офис или в служба за обслужване на клиенти, докато се опитвате да плащате сметки, докато не постигнете тази мечта? Гигантска отвратителна татуировка на лицето може да не ви осигури вида на дохода, който може да търсите.

Помислете за уникален, персонализиран дизайн

Чудесен начин да си направите напълно уникална татуировка е да говорите с вашия татуист за персонализиран дизайн. Можете да събирате различни идеи от интернет, рисунки и т.н. и да ги представяте на вашия художник. Поговорете какво търсите и те могат да ви помогнат да измислите перфектно парче. Татуировките обичат този вид работа. Това им позволява да използват своите артистични таланти и ще откриете, че повечето татуисти са много нетърпеливи за този вид работа.

Tattoo Flash Art на стената на магазин за татуировки

Tattoo Flash Art на стената на магазин за татуировки

2. Как да изберем магазин за татуировки

Преди да си уговорите среща, трябва да проучите магазина и художниците. Попитайте из града, потърсете отзиви в интернет и определено разгледайте магазина. Здравето ви е изложено на риск, ако отидете в магазин, който не е на ниво.

Задавайте въпроси на магазина. Задавайте много въпроси. На магазините за татуировки постоянно се задават тези въпроси. Ако не искате да получите инфекция или скапан дизайн, уверете се, че знаете какво търсите. Задавайте въпроси като…

 • Имат ли автоклав?
 • В момента лицензирани ли са?
 • От колко време са отворени?
 • Какви процедури за безопасност използват?
 • Какви сертификати имат артистите?

Не се учудвайте на светкавиците по стените. Вие'ще искам да видя портфолиото на художниците в магазина. Тук можете да определите дали стиловете и талантите на артистите са подходящи за това, което искате. Един добър магазин ще държи тези портфейли под ръка. Всичко, което трябва да направите, е да поискате да ги разгледате.

Уверете се, че ядете нещо час или два, преди да си направите татуировка.

Уверете се, че ядете нещо час или два, преди да си направите татуировка.

3. Как да се подготвим за татуиране

 • Когато записвате срещата си, не забравяйте да споменете всякакъв вид заболявания или заболявания, които могат да засегнат татуировката ви, като диабет, анемия, ХИВ и т.н. Ако нещо се обърка или сте припаднали, магазинът трябва да знае какво може да е причината.
 • Яжте нещо, преди да си направите татуировка. Това е важно. Винаги има шанс да припаднете. Яденето на нещо ще намали този риск. Не е нужно да ядете храна за Деня на благодарността, просто не забравяйте да имате нещо, което да ви задържи. Носете със себе си нещо малко (като бонбони), за да поддържате кръвната си захар по време на процеса.
 • Не пийте и не приемайте лекарства на базата на аспирин в рамките на 24 часа след назначаването. Те разреждат кръвта ви и могат да причинят кървене много повече. Това създава бъркотия за татуировката и може да повлияе на качеството на работата, която получавате.
 • Носете удобни дрехи. Ще лежите или седите през цялото това време и може да се наложи да се движите или да седнете в неудобни позиции, за да позволите на художника да си свърши работата. Не искате да бъдете ограничени от дрехите, които носите.

Татуист, който работи с магията си

Татуист, който работи с магията си

4. Какво трябва да знаете за процеса на татуиране

 • Вашият татуист ще сложи ръкавици, ще отвори игли и мастила пред вас, ще почисти кожата ви, нанесе вашия шаблон, ще постави малко вазелин върху кожата ви и ще започне татуировката.
 • Ако сте нервни, говорете с вашия художник. Кажете им, че сте малко нервни за това. Един добър татуист ще ви разкаже за всичко и ще ви успокои. Един велик художник ще ви разсее с други разговори, така че да не се фокусирате върху случващото се.
 • Болката е в главата ви. Татуировките болят, да. Но те са поносими. Спрете да мислите за това. Спрете да се фокусирате върху него. Само ще се изплашите. Виждал съм малки момичета, които нямат много добра толерантност към болка, да преминават през големи татуировки без сълза. Ако те могат да направят това, можете и вие.
 • Дайте съвет на вашия художник! Това не е задължително, но е невероятно оценено. Ако планирате да се върнете за бъдещи татуировки, оставете бакшиш. Те ще го запомнят.

Татуировка с пламък

Татуировка с пламък

5. Какво ще се случи, след като си направите татуировка

 • Ще получите инструкции за последваща грижа от художника. Последвай го. Последното нещо, което искате да направите, е да развиете инфекция.
 • Оставете превръзката поне два часа. Това е там с причина. Вашата татуировка е рана. Тази превръзка има за цел да предотврати навлизането на бактерии във въздуха във вашата рана. Ако вашият татуиран художник е използвал саран обвивка или всякакъв вид пластмаса, това е различно. Свалете го, когато се приберете вкъщи. Това ще помогне за защита на татуировката, но ще задуши кожата ви, ако я оставите прекалено дълго.
 • Измиването на татуировката е важно. Трябва да използвате хладка вода и мек, течен антибактериален или антимикробен сапун. Не потапяйте татуировката във вода. Това означава, че избягвайте ваните за известно време. Не търкайте татуировката си на сухо, а нежно я потупвайте, докато изсъхне.
 • НЕ използвайте Неоспорин или друг мехлем, предназначен за порязвания и ожулвания. Това ще доведе до избледняване на татуировката и евентуално загуба на цвят в определени области напълно.
 • Лосионът е важен. Ще се появят струпвания, но поддържането на зоната влажна ще направи тези по -малко опасни за татуировката. Искате да използвате лосион, който няма добавен аромат или цвят. Най -добре е да закупите истински татуировъчен мехлем за тази цел.
 • Не берете коричките си. Остави го. Ако се чувства сухо, нанесете лосион.
 • Защитата от слънцето ще бъде важна до края на живота ви. Избягвайте излагането на слънце, докато е лечебно. След като се излекува, трябва да нанасяте слънцезащитен крем всеки път, когато ще имате директно излагане на слънце. UV лъчите избледняват и обезцветяват татуировка.

Ако забележите нещо странно или не сте сигурни в нещо, обадете се в магазина за татуировки. Те искат да се уверят, че имате страхотна татуировка и ще отговорят на вашите въпроси.

Добре направена татуировка с пълен ръкав

Добре направена татуировка с пълен ръкав

6. Как да се справим с други хора's Мнения за вашата татуировка

Бъдете подготвени за въпросите. Хората ще ви задават всякакви странни въпроси и обикновено не се срамуват от това. Бях спрян по улиците от напълно непознати, които просто се интересуват от мастилото ми.

Има хора, които все още не одобряват татуировките и те ще ви уведомят. С тези хора понякога е много трудно да се справят. Те могат да бъдат груби, но понякога просто не разбират.

Насладете се на мастилото си!

Като цяло трябва да се насладите на първата си татуировка! Това е прекрасно преживяване. Силно ви препоръчвам да използвате тази статия като отправна точка и да продължите изследванията си. Успех с новата ви татуировка!

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Коментари

Джон Лари Елиът младши на 03 септември 2017 г .:

Прекарвам 6 месеца извън годината в Аляска и 6 месеца във Флорида, вероятно имам само уникални татуировки в света, розово фламинго на лявото рамо и пуфина на дясното рамо?

Ояна на 17 ноември 2016 г .:

Здравейте, много добра статия! помогна много! имам въпрос, мастилото на новата ми татуировка изглежда се разширява отвъд линията, като в долния слой на кожата, създавайки нещо като петно, може ли това да се поправи? или така ще изглежда до края на живота ми? Благодаря!

Bluewind на 24 декември 2014 г .:

Страхотен съвет. Имам обаче няколко въпроса. Извинявам се предварително.

1) Какъв продукт за грижа за татуировка препоръчвате?

2) Що се отнася до уникални парчета, по -добре ли е художникът на татуировката да го проектира или да намери графичен художник да го направи? Ако графичният художник е по -добър, как да го проследя и би ли било скъпо?

3) Какво трябва да направя, за да съм сигурен, че ще получа хубав резултат с опакован, силен цвят?

4) Мога ли да взема нещо преди да вляза? Знам, че ибупрофен намалява отока.

5) Как мога да проверя, за да съм сигурен, че съм спечелил't реагира ли на мастилото преди да започне? (баща ми се притеснява, че ще имам алергична реакция)

6) Какво да направя, когато започне да избледнява? Ще помогне за докосване или в крайна сметка ще се размаже независимо?

7) Как мога да разбера дали художникът ми цитира справедлива цена, ако произведението е уникално? Аз'Готов съм да платя за добро парче и бакшиш според техните умения и моето удовлетворение, но се притеснявам да не плащам за парче от по -нискоквалифициран художник или да не плащам и да не получа това, което съм'мечтаех за 16 години (исках го от 13 -годишна). Няма начин да се пазаря с художник, но искам да знам как да определям цените.

8) Татуировката, която искам, е изключително важна за мен и пълна със символика (аз съм инвалид и съм оцелял при насилие над деца, така че можете да си представите). Прекалено конкретното ще се отрази на художника ми'нервите и съсипват шансовете ми да си направя страхотна татуировка от него/нея?

9) Ако искам да дам бакшиш на моя художник, но не'нямам допълнителни пари, които да изразходвам по това време (I'с ограничен бюджет), добре ли е да изчакате един месец? Ще се обидят ли, ако не го направя'тогава не им давам бакшиш? И какъв е подходящият диапазон на връхчетата? 10-20% средно с 0% за мега лошо и 25%, ако го изхвърлят от парка?

StitchTheDamned (автор) от Клифтън Парк, Ню Йорк на 28 май 2013 г .:

Благодаря ви0! Съжалявам да го чуя. За съжаление същата ситуация се случва толкова често. Надявам се, че следващата ви татуировка идва с по -добро изживяване!

Карла Дж Суик от NW PA на 28 май 2013 г .:

Аз сам проектирах татуировката си – лош ход. Отидох в непознат магазин при приятел на приятел – лош ход. Мисля, че някога може да се окажа на някое от тези прикриващи предавания. 🙂 Вашият хъб е страхотен за всеки, който мисли за мастило.

StitchTheDamned (автор) от Клифтън Парк, Ню Йорк на 28 май 2013 г .:

Благодаря за коментара!

1.) Най -болезнените области са тези, които естествено нямат много телесна мазнина и мускули над костта. Това включва области като ребрата, ръцете, китките и глезените, за да назовем само няколко. Изключително чувствителните части на тялото, като подмишниците, вътрешната част на лакътя и долната част на горната част на ръката също са неудобни. Най -малко болезнените места са областите, които често са изложени на елементи. Като външната страна на ръката и външната страна на прасците. Татуировките болят, но болката е поносима. Дон'не се стресирайте твърде много за това. Добрият татуист ще направи всичко възможно с техники като разтягане на кожата, за да я направи по -малко болезнена.

2.) Ръцете са чудесно място за татуировки, които искате да покажете. През повечето време това е единствената област на кожата, която хората показват. Аз лично харесвам татуировки от външната страна на ръката, за да се покажа. Със светла кожа всъщност имате голям късмет. Всеки цвят ще изглежда страхотно и ще се откроява много добре. Татуировките, които кървят и изглеждат като петно ​​след няколко години, са тези, които имат твърде много детайли на малка площ. Татуировките се разширяват малко, докато лекуват. Добре направената татуировка няма да се слее много, но се случва малко разширяване. Черното в крайна сметка избледнява в син или зелен цвят, но това е невероятно нормално. Черното и сивото издържат най -дълго, без да избледняват. Цветните мастила са склонни да избледняват малко по -бързо, но все още говорим години наред, преди да имате нужда от докосване. Правенето на неща, като например избягване на пряко излагане на слънце или използване на добър слънцезащитен блок, ще ви помогне да поддържате цветовете живи и дълготрайни.

3.) Абсолютно най -доброто прикриване на татуировки е DermaBlend Professional. Трябва да го поръчате онлайн и бутилката е по -малко от 30 долара. Определено си заслужава. Това е гримът, който често се използва във филмите за прикриване на татуировки. http://www.dermablend.com/skinconditions/tattoos.a…

Надявам се това да помогне! Успех с татуировката!

kckatt на 27 май 2013 г .:

Много информативно и добре написано. Аз самият искам да подредя, но имам няколко въпроса, тъй като никога не съм имал такъв.

1. Чувал съм, че различните области са по -болезнени, а някои са по -малко, можеш ли да разшириш кое е по -малко или повече?

2. Аз'аз съм тип човек, който не показва много кожа, но искам татуировка, където да мога да я покажа понякога и мисля за вътрешната страна на ръката си или отвън с реалистична пеперуда и сянка. Имам много светла кожа .. можете ли да предложите добър цвят и размер за тата ми, който няма да избледнее в черно петно?

3. И накрая, можете ли да предложите добър грим за прикриване, който ще скрие драскотината, когато имате нужда?

Благодаря ви отново за много информативен център и аз'с нетърпение очаквам да прочета повече от вашите писания!

StitchTheDamned (автор) от Клифтън Парк, Ню Йорк на 22 май 2013 г .:

Това е много вярно! Те са зависими.

[email protected] на 22 май 2013 г .:

Едно нещо, което не успяхте да споменете, е колко са пристрастяващи татуировките

StitchTheDamned (автор) от Клифтън Парк, Ню Йорк на 22 май 2013 г .:

Благодаря ти! Знам какво имаш предвид. Винаги е добре да знаете за какво трябва да сте готови.

Уитни от Castle Rock CO на 21 май 2013 г .:

страхотна информация! Иска ми се да бях прочел нещо подобно, преди да получа първия си!

StitchTheDamned (автор) от Клифтън Парк, Ню Йорк на 18 май 2013 г .:

Благодаря ти! Направих първата си татуировка преди години и също нямах представа какво да очаквам. Надявам се този хъб да помогне на другите в същата ситуация!

Джорджи Лоури от Северна Флорида на 18 май 2013 г .:

Това е страхотен център. Направих първата си татуировка на 39 – предполагам'закъснял съм? Просто знам как съм и минавам през етапи, така че това, което ми харесва днес, може утре да остане в миналото. Буквално нямах представа какво да очаквам да вляза в него. иска ми се'прочетох това първо!

Успех с номинацията ви за Изгряваща звезда и добре дошли в клуба HubPages!

StitchTheDamned (автор) от Clifton Park, NY на 14 април 2013 г .:

Много благодаря! Бих могъл да използвам всички съвети, които мога да получа в момента. Определено ще имам предвид тези съвети. Благодаря отново!

Катрин Тейлър от Канада на 12 април 2013 г .:

Наистина добре написан и информативен център. Харесва ми, че споменахте избягването на аспирин 24 часа преди татуировка'е нещо, което много хора не знаят'дори не си и помисляй Малък съвет за вашите бъдещи хъбове, още няколко снимки ще ви дадат по -добра оценка и ще добавят интерес и би било полезно да проверите учебния център за помощ при форматирането. Имате страхотен стил на писане и не се съмнявам, че ще се справите добре тук. Дон'Не се страхувайте да започнете да следвате други писатели, за да ги привлечете към работата си.