Джейсън Гудроу, известен още като "добрият момък," е лицензиран художник на татуировки, който споделя своя опит със света в своите статии.

3-точково разтягане.

3-точково разтягане.

Техники на разтягане и татуиране

В тази статия ще говоря за различните начини за разтягане на кожата по време на татуиране и полезни начини, които ще ви помогнат да подобрите необходимия набор от умения.

Хората идват в различни форми и форми, като типовете кожа на тези форми също варират, което прави разтягането на кожата ключов компонент на татуирането. Ето, ти'ще науча стандартната 3-точкова техника на разтягане. Повярвайте ми, от ключово значение е да се обучите в тази техника в началото на кариерата си. Това ще спести много разочарования, загубено време и лоша работа.

Неправилно разтягане

Първо, искам да ви покажа някои примери за неподходящи техники, които съм виждал използвани.

 • Най -често използваната грешка е увиването на ръката около ръката, за да се стегне кожата – това се прави дори сред художници, които татуират от години. Може да изглежда, че докато дърпате кожата здраво, все още използвате ръката си за татуировка. Това обаче всъщност оказва натиск върху същия участък от кожата, върху който работите. Така че, когато започнете да работите за тази неравномерно опъната кожа, ще започнете да имате проблеми. Това включва мехурчета във вашите линии или много слаби линии, които се превръщат в внезапно много дебели и дебели извити линии.
 • Другият неподходящ начин за опъване на кожата се нарича „дръпване-разтягане“. Това е, когато човек ги хване за ръката, поставя четирите пръста близо до зоната на татуировката и дърпа надолу по кожата, за да я придърпа здраво. Отново, когато започнете да се премествате в тази област на кожата, можете или не можете да накарате мастилото да влезе. Ако го направите, той все още може да не даде очакваните резултати, както споменах по -горе.

Снимки на неподходящи методи

Приложено е 3-точково разтягане

Според моя опит, 3-точковото разтягане е дало най-добри резултати.

 1. 3-точковото разтягане обикновено се състои от показалеца и палеца. Те ще се разпространят един от друг върху кожата, за да помогнат първо да я стегнат.
 2. След това, с топката на ръката си за татуировка, машината за теглене, ще поставите ръката си стратегически, за да завършите разтягането. Сега можете да татуирате зоната, върху която работите.
 • Стремите се към по -дълга линия, направена правилно. Ако обаче това разтягане е направено правилно и първо трябва да изградите тази увереност, тогава непременно започнете с малки и направете по -къси линии. И до днес дори аз обикновено ще работя с някои от по -късите линии, за да затопля ръката си, като се уверя, че опъвам кожата здраво.

Отблизо

intersted-intattooing-уроци-4-стречинг-техники

Няколко указания

Исках да спомена конкретно колко важно е отново правилно да опънете кожата, докато татуирате. За толкова много начинаещи основните проблеми бяха:

 1. Разтягане с два пръста и без използване на ръката като трета точка на 3-точковото разтягане.
 2. Използвайки техниката „издърпване-разтягане“ и не използвайки ръката като втора или трета точка на 3-точковото разтягане.
 3. Хваща се за ръката/предмишницата, за да стегне кожата здраво.

Това са трите основни въпроса, които решавах отново и отново. Всичко това е свързано с неправилно разтягане на кожата. Като се има предвид това, ето няколко съвета за работа върху техники на разтягане:

 • Работете върху равна твърда повърхност. То'Винаги е добра идея да имате на какво да почивате с ръка или крак, ако е възможно. Работя с подлакътник за повечето части за ръце. Ако правя някакви татуировки на крака, винаги ги поставям на маса – лесен достъп до татуировката, добро разтягане, плюс клиентът е много удобен. Всички тези променливи се равняват на голям опит навсякъде.
 • Използвай&D оригинален мехлем. Той е по -малко мазен от вазелина и когато се прилага, е лесно да се разтяга кожата.
 • Използвайте хартиена кърпа. Ако мускулите в ръцете ви се уморят от разтягане, дръжте хартиена кърпа сгъната в ръката си без татуировки и използвайте това, за да улесните кожата с малко повече лекота. Бонус: може да се използва за изтриване на излишното мастило от татуировката.

Плоски повърхностни указатели

Работата върху равна повърхност прави разтягането на кожата много по -лесно

Работата върху равна повърхност прави разтягането на кожата много по -лесно

Ето как работата върху равна повърхност помага да се постигне страхотна татуировка.

Ето как работата върху равна повърхност помага да се постигне страхотна татуировка.

Здравейте, момчета!

Здравейте, момчета!

Обобщавайки

Знам, че това е много информация за обработка и искам отново да изразя колко важно е това, ако сериозно се занимавате с това като кариера или просто искате да се подобрите, точка. Трябва да започнете с добри навици. Изплащането си заслужава.

Ако имате въпроси или коментари, не се колебайте да отговорите по -долу.

Благодаря за четенето!

– Господи

Въпроси & Отговори

Въпрос: Защо иглата ми за татуировка понякога се захваща?

Отговор: Няколко причини: иглата може да виси твърде далеч, да няма достатъчно мощност или напрежението на пружината да не е достатъчно силно и трябва да се регулира.

Въпрос: Какво означава топката на вашата „татуирана ръка“??

Отговор: Топката на ръката ви ще се разбира като мястото, където бихте могли да поставите топка за голф и да я държите в ръката си "топка на ръката ти."

Въпрос: С какво почиствате зоната, в която ще татуирате в началото?

Отговор: За хората, работещи у дома, използвам кърпички Lysol и насищам площта силно и я почиствам. Повтарям това още два пъти преди да настроя. Ако създавате магазин, използвам кърпички Cavi, за да почистя района, който ще използвате като станция.

Коментари

Джейкъб Тиберг на 01 февруари 2020 г .:

Здравей аз'нов съм в татуировката и аз'направих няколко татуировки върху семейството и една върху непознат, но върху себе си аз'завърших единия горен крак и предния пищял и другия горен крак I'искам да започна ръцете си, но как да разтегна кожата си, ако мога't използвайте ръката на ръката I'татуирам. Също така се чудех критикувате ли татуировките на хората

Нанси на 14 март 2019 г .:

Благодаря за съвета. Имам друг въпрос. Какво ще кажете за разтягане на кожата на моя партньор, когато той татуира част от тялото си, която не може да разтегне сам … каква би била най -добрата техника? Thnx

Бри на 10 август 2018 г .:

Благодаря ви за това, че наистина беше много полезно

Андре на 17 декември 2017 г .:

Можете ли да разтегнете кожата толкова силно с въртящо се устройство, колкото намотката?

Джоди на 29 юни 2017 г .:

Хей човече, аз съм чирак и ми е трудно да татуирам мастни зони, като подмишниците и бедрата. Някои хора са толкова големи, че имам проблеми с разтягането на областта правилно. Някакви съвети за хора с голямо тегло?

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 03 април 2015 г .:

Звучи, че много неща могат да се объркат като цяло … преди всичко, въпреки че звучи така, сякаш не сте получили правилната дълбочина, докато подреждате и засенчвате … като се уверите, че машината, която използвате, независимо дали е ротационна или стандартната ви татуировка машината е настроена правилно е много важно дали татуировката залепва или не … също и качеството на мастилото…

проверете останалите уроци и вижте дали те помагат да отговорите на другите ви въпроси.

Алиса на 03 април 2015 г .:

Татуирах сестра си с моята ротационна машина и тя'е струпване, но изглежда, че липсват парчета и това се е случвало веднъж преди и татуировката просто е изчезнала? Какво мислите, че трябва да направя?

Били на 15 септември 2013 г .:

Здравей, какво'Това е най -добрият начин за разтягане на кожата, за да практикувам на собствената си предмишница, iv dun 6 татуировки върху други сега и искам първо да практикувам засенчване върху себе си, основно това е единственото нещо, в което все още не съм уверен, просто мога'май не го кара да работи

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 20 февруари 2013 г .:

Ще публикувам хъб по тази тема, за да ви помогна допълнително. По същество кожата на пръста е стегната, хартиената кърпа или това, което използвате, притиска кожата, което я прави татуирана.

Джо на 19 февруари 2013 г .:

Как ги използвате, за да разтегнете кожата на пръста

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 19 февруари 2013 г .:

Използвани са няколко техники, аз самият съм използвал хартиени кърпи, увити под пръста, но съм виждал използвани моливи, ръкавици, ако нищо друго не беше лесно достъпно. Използвайте неща, които имат смисъл в стерилна среда. Надявам се това да е помогнало и благодаря за четенето!

Джо на 19 февруари 2013 г .:

Какво'това е най -добрият начин за разтягане на кожата на пръста