Декорацията на тялото и по -специално татуировките са чудесен начин да споделите своята история, триумфи и чувства по публичен начин.

Една от моите излекувани татуировки

Една от моите излекувани татуировки

Катрин Сангер

Направих първата си татуировка преди почти 20 години. С нетърпение очаквах 18 -ия си рожден ден, за да мога да си взема такъв. Исках мастило, откакто се помня – още в гимназията дори щях да нарисувам свои собствени татуировки с химикалки и да си купя фалшиви татуировки, само за да проверя какво мисля за тях.

Ако най -накрая сте решили да се присъедините към клуба и да станете един от мастилените, ето няколко съвета, за да сте сигурни, че го правите от самото начало. Тази статия включва съвети за…

  • подготовка за първата ви татуировка,
  • ще се татуирам и
  • се грижи за татуировката си след това.

1. Намерете изображение

Светът е пълен с образи. Може би вече имате представа какво искате, но се уверете, че това, което получавате, съвпада с това, което искате. Запомнете, това е постоянно! Можете да разгледате флаш арт, списания и книги за татуировки или други хора с татуировки. Можете дори да изберете да разгледате книги за изкуство. Очевидно има и интернет. Проверете в Google Търсене на изображения или може би дори се присъединете към Pinterest, за да видите какво има там.

Разбира се, ако имате идея, можете също да намерите художник, с когото да работите и да получите изкуство по поръчка. Някои художници на татуировки ще проектират на ръка; други искат да влезете с татуировката или да я свалите от стените. Ако татуировката не може да направи изкуството по поръчка, винаги можете да намерите графичен художник, с когото да работите.

Настройка за татуировка на ръката ми

Настройка за татуировка на ръката ми

Катрин Сангер

2. Намерете художник на татуировки и/или студио

Питай приятелите си. Попитайте хората с татуировки вече. Говорих с сервитьорки в Chili’s, за да разбера откъде са взели мастилото си. Попитах непознати на улицата. Повечето хора с мастило са щастливи да ви кажат какво мислят за своето студио за татуировки и художник. Отново интернет е полезен. Вижте Facebook – може да се изненадате от това колко художници и студия за татуировки имат своята информация там.

Често има разлика между татуировката и студиото за татуировки. Не всеки притежава собствен магазин. В някои случаи артистите може да са само за малко в града и да работят от магазина на приятел. Може да наемат място. Една от моите татуировки е направена в Галвестън от художник по татуировки, който обикновено е работил в магазин в Хюстън, но е бил за почивен уикенд, за да се опита да спечели допълнителни пари.

След като намерите мястото и човека, на който искате да ви даде мастилото си, уверете се в това. Помолете да видите тяхната работа. Те трябва да имат книга, пълна с изображения на татуировки. Стилът им пасва ли на вашия? Търсите работа на черни племена и те правят най -вече цветен реализъм? Ако е така, техният стил може да не е точно това, което искате. Сега, само защото са специализирани в или правят много от един конкретен стил, не означава, че не могат или няма да направят това, което искате, но е добре да можете да видите проби, особено ако получавате нещо което изобщо е специализирано. И погледнете повече от тяхната работа. Гледайте ги как си правят татуировка на някого. Правят ли нещо, което изглежда опасно? Знаят ли как да използват машината си за татуиране? Какъв е техният „нощен маниер“? Приятелски ли са? Груб? Страхотно? Уверете се, че се чувствате комфортно с тях.

И накрая, погледнете студиото. Чист ли е? Добре поддържан? В зависимост от това къде се намирате, може да се наложи те да имат лиценз или сертификат. Поискайте да го видите, ако не се показва. Говорете с тях за техните мерки за безопасност. Потапят ли се двойно с мастилото? Повторно използване на игли? Нима нещо не излиза от автоклав, когато трябва? Повечето студиа с удоволствие отговарят на вашите въпроси и успокояват ума ви.

Първата стъпка често е прилагането на a

Първата стъпка често е прилагането на a "фалшив" татуировка, от която художникът да работи.

Катрин Сангер

3. Знай какво следва

Подготовката за вашата татуировка е добра идея. Не забравяйте, че там, където го получите, ще бъдете болезнени и ще трябва да можете да задържите тази част от тялото неподвижна за потенциално много дълго време. Ако е голям, ще трябва ли да го разделите на няколко сесии? Научете за „грижите и храненето“, за да знаете, че можете да се грижите правилно за тях. И, разбира се, разберете колко струва. Попитайте художника и, ако е необходимо, уговорете среща. Не се изненадвайте, ако трябва да оставите депозит; много хора променят мнението си и татуистите не искат да губят времето си повече, отколкото бихте искали. Освен това, въпреки че лекото договаряне е наред, не се пазарете. Не влизате в ресторант и не предлагате да платите 10 долара за храна от 20 долара. Не правете това и на вашия татуист.

Бърза почивка, след като мастилото започне ...

Бърза почивка, след като мастилото е започнало…

Катрин Сангер

1. Кешът е крал

Не е лоша идея да се уверите, че имате пари за плащане. Някои художници ще ви дадат парична отстъпка, защото не е нужно да губят пари за компаниите за кредитни карти. (Те често трябва да плащат фиксирана такса плюс ставка, която се увеличава или намалява в зависимост от това колко печелят.) Ако трябва да платите с кредитна или чекова карта, уверете се, че студиото я приема.

2. Задръжте неподвижно

Знам, че е трудно. Иглата издава този жужещ звук и, хей, боли! Но това няма да навреди толкова много (в зависимост от това къде го вземете), а бръмчещият звук след известно време ще стане утешителен, защото знаете, че правите това мастило. Ако трябва да си вземете почивка или да се движите, уведомете художника, за да може той/тя да спре. Лично аз откривам, че татуировката не боли много, но се чувства гореща, което има смисъл, когато смятате, че иглата се движи нагоре и надолу бързо, създавайки тази топлина. Не се колебайте да доведете приятели, които да ви развеселят, но не им позволявайте да пречат на художника.

3. Съвет на вашия изпълнител

Татуировката е точно това – художник. Ти даваш бакшиш на толкова много хора, които ти правят услуги, а същото трябва да важи и за татуиста. Те не живеят от съвети, но за тези от нас, които си правят ноктите, знаем, че съветите определено имат значение. Общото правило е от 10 до 20%, но знам, че съм склонен да отида поне за 20%, ако наистина харесвам татуировката. Ако сте поискали нещо, което изисква специални умения, определено дайте съвет на този изпълнител добре!

Свежата татуировка

Свежата татуировка

Катрин Сангер

1. Какво да правите

Първо го дръжте покрито. Ще искате да се уверите, че има добро покритие от антибактериален мехлем и превръзка. Дръжте така покрито до 24 часа, за да започне да се лекува. След това го поддържайте влажен с повече антибактериален мехлем. В зависимост от размера и разположението, ще искате да поставите повече мехлем два до четири пъти на ден. Ако е възможно, покрийте го по време на душ с найлон или превръзка

Пилингът на татуировките по време на лечебния процес

Пилингът на татуировките по време на лечебния процес

Катрин Сангер

2. Какво да избягвате да правите

  • Не намокряйте твърде рано. Това означава душ, къпане или дори измиване на ръцете. Понякога не можете да го избегнете, но не искате да е прекалено мокър с вода.
  • Не го драскайте. Ще се сърби, докато се лекува, и това е нормално. Ще се отърси. Оставете го и просто го поддържайте влажен.
  • Не го докосвайте през цялото време. Може да е изкушаващо, ако това е първото ви мастило. Ще искате да докажете, че е там. Но избягвайте изкушението и го оставете да се излекува!
  • Не го излагайте на слънчева светлина, докато не можете да поставите лосион за тен върху него. Това може да означава избягване на басейна за до две седмици. След като се излекува, не забравяйте да нанесете допълнителен лосион върху него; слънцето ще избледнее, ако не се грижите добре за него!

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Коментари

Катрин Сангер (автор) от Тексас на 08 юли 2015 г .:

Шиан – не знам'изобщо не го намирам за грубо. Всъщност намирам за изключително учтиво първо да попитате. Никога не боли да поискате разрешение да използвате някой друг's произведение на изкуството. Ако искате да използвате истинското произведение на изкуството, мога също да ви свържа с художника, който го е направил за мен. 🙂 Успех с татуировката ти!

Шиан на 06 юли 2015 г .:

Би било грубо да взема моя чертеж и да попитам дали художникът ми може да основа моята татуировка на това?

Bluewind на 22 декември 2014 г .:

Надявам се. Значи много за мен. 🙂

Баща ми всъщност е щастлив, че не е така'не се е случило още. Той не е't против татуировките. Той просто се притеснява, че в крайна сметка ще бъда алергичен към багрилото, ще имам реакция и ще си отпусна крака. Типично а?

Моето тяло всъщност е доста странно за пиърсинга. Отне ми няколко опита и месеци да имам шипове в ушните ми уши, за да мога да ги пробия. Това беше отчасти, защото те щяха да се затворят лудо бързо и отчасти, защото ухото ми непрекъснато ядеше през постовете! Бялото злато и неръждаемата кражба винаги са били най -добрите ми възможности, но дори и те можеха да издържат толкова дълго. Средата просто щеше да става все по -тънка и по -тънка. Хората мислеха, че се шегувам, докато не им покажа постовете си. Никога не можах да разбера защо или как го направих. Отказах се след известно време.

Катрин Сангер (автор) от Тексас на 22 декември 2014 г .:

Bluewind – дон'не се отказвай! Отне ми известно време, за да стигна от една татуировка до друга. Понякога го'просто съдба. 🙂

Bluewind на 19 декември 2014 г .:

Четенето на статии като тази ме кара да копнея за първото ми парче. Аз'Исках точно същия от 13 -годишен, но сега аз'm близо 30 и все още татуировка девствена! Аз'Аз съм преживял насилие над дете с физическо увреждане през целия живот, така че причините, поради които искам това, са дълбоки. Всеки път, когато спестя парите, нещо се случва. Единственият път, когато имах пари, се случи следното…

Намерих татуист, който харесваше моята идея преди няколко години и каза, че изисква депозит, за да направи скицата. Ако отидох за това, парите ще отидат за моето парче. Ако не, беше за неговото време. Съгласих се и му дадох депозита плюс допълнително. Обадих се няколко седмици по -късно дали има груба скица. Той каза, че не е направил't и той не би'не го правя, докато не съм готов да си направя татуировка! Не бях'няма да му донеса парите за моето парче, без дори да го видя първо, затова го помолих да ми върне депозита … и той го запази. Понякога просто се преструвам, че никога не е получил съобщението или имейлите ми, защото това'е по -позитивен начин да се мисли за всичко. Предполагам, че беше най -доброто, защото 2 месеца по -късно наистина се разболях и трябваше да отида в спешната и да живея при лекаря'отново в офиса за известно време, но все пак.

В допълнение към изплащането на $ 250-300, глезена най-вероятно ще струва, все още не знам'нямам толкова скица на моя дизайн от художник от какъвто и да е вид или от каквато и да е истинска група художници, от които да избирам, докато живея в малък град, който's на 40 минути от най -близкия среден град. Понякога се чудя в кой момент трябва да се откажа от това, което се случва. Мислите ли, че Вселената ми казва, че аз'нямам предвид или трябва да продължа да опитвам?

PS: Аз ли съм единственият човек, който смята, че риалити шоутата за татуировки избират може би 2 прилични художници за всеки сезон с куп ужасни такива, добавени със случайни личности, за да изглеждат веднъж с грам талант по -добре?

Катрин Сангер (автор) от Тексас на 31 юли 2013 г .:

my_girl_sara – Хената определено е популярна, но предпочитам мастилото ми да се придържа, както и много от нас. 🙂

Синтия Лиерли от Грузия на 31 юли 2013 г .:

Искаш да знаеш какво'е в тенденция? Премахване на татуировка. Вместо това си направете татуировка с къна 🙂