Имам тринадесет татуировки. Мисля, че те'всички сме доста готини (и определено не знам't се квалифицира като "лошо качество").

Татуировка на цял гръб на 1 Коринтяни; с любезното съдействие на bmezine.com

Татуировка на цял гръб на 1 Коринтяни; с любезното съдействие на bmezine.com

Някои често срещани аргументи срещу татуирането са, "Откъде се познавате'ще искаш ли това там завинаги? Татуировките са постоянни. Ами ако е така'е само фаза? Ами ако не'не ти харесва след 10 години? Какво ще правиш, когато си'сте на 60 години и имате татуировка върху себе си?" Хората могат да кажат, "Тялото ви е красиво точно такова, каквото е, защо бихте искали да отидете и да го съсипете?" И ако ти'планирате да си направите подходяща татуировка с приятел или любовник, забравете за това. "Боже, какво ще стане, ако се разделите ?! Ами ако той/тя ти разбие сърцето ?! Ами ако не сте't приятели след 10 години?!" Позволявам'развенчайте тези аргументи един по един.

"Какво ще правиш, когато си'сте на 60 години и имате татуировка върху себе си?!"

Навършете 60 години и си направете татуировка.

"Откъде се познавате'ще искаш ли това там завинаги? Татуировките са постоянни."

Че'е вярно. Не разбирам'не знам, че аз'ще го искам там завинаги. Но това не е така't значение; Искам го там, днес. И докато навърша старостта, ако Бог даде, аз'Ще имам татуировката толкова дълго, че ще стане част от мен.

"Ами ако не'не харесвам това изображение/фраза/група 10 години след това?"

Това е важното, затова обърнете внимание. Вие'абсолютно си прав. След 10 години вероятно ще спечеля'да не слушам същата музика или да съм обсебен от образи на звезди като мен сега, но татуировката ще бъде напомняне за времето в живота ми, когато наистина харесвах тези неща, символ на младостта/експериментирането/свободата/и т.н..

"Тялото ви е красиво точно такова, каквото е, защо бихте искали да отидете и да го съсипете?"

Тялото ми е красиво, но спечели'няма да бъде по -малко красив, ако го подчертая с мастило. Тялото ми е моят храм, но е и платно. Мога да го оставя празен или да го украся.

"Какво ще стане, ако един ден се разделите/излезете'вече не съм приятели?"

Просто защото не става't последно не'не означава, че не е така'не се случи. Може би ние'ще издържа и може би ще спечелим'T. Аз лично имам татуировка – цитат -, която споделям с други двама души, от които в момента съм отчужден, а другия не'изобщо не говори с Известно време след разпадането на нашата тройка бях леко обезпокоен от присъствието на татуировката. След като се замислих, скоро се примирих с това. Винаги има начин да го рационализирате'чувства или действия по смислен начин. Когато нанесох тази конкретна татуировка върху кожата си, бях в невероятен момент в живота си. Бях достигнал дългоочакван поврат и никога не се бях чувствал по -здрав или по -жив. Глътка свеж въздух, който преди това е бил замърсен. Татуировките не могат да се вземат просто по номинална стойност; значението им е много по -широко. Те могат да представляват идеали и идеи, както и да бъдат ориентири в нашия живот's пътешествие. Не става'няма значение какво ще се случи по -нататък, важно е само това да се е случило изобщо.

Татуировката на приятелката ми Даниел казва:

Моята приятелка Даниел'татуировката казва: "ако ти'никога не съм бил там, можеш'не си представям какво е усещането и ако имате, можете'не си представям как става'T." Моят цитат, направен от мой собствен почерк.

Когато си направих първата татуировка на 18 години, малка черна звезда на долната част на корема, се заклех, че това ще бъде единствената ми. Болеше и бяха необходими няколко дни, за да се излекува, което означаваше, че коланите около панталоните ми са неудобни за носене. Но по -малко от месец по -късно се озовах почти неподвластен на мен, жадувайки за още един. Когато си направих втората татуировка на кръста, този път се заклех, че ще си направя само татуировки, които лесно биха могли да бъдат скрити, ако искам. Но копнежът продължаваше да идва и сега имам 13, два от които са напълно видими, а друг на път следващата седмица. То'е абсолютно пристрастяване, но това'е най -безопасният, който мога да си представя. Въпреки че е болезнено, това'е странно приятно в същото време.

Един мой приятел веднъж каза, "Татуировките не трябва'не могат да бъдат получени от хора, които смятат, че моментът трае вечно, но от тези, които виждат завинаги във всички моменти."

Разгледайте другите ми статии

  • Идеи за татуировки: звезди

  • Идеи за татуировки: Думи & Фрази

Коментари

NatNatNC от Северна Каролина на 06 март 2013 г .:

Обичам татуировките и вярвам, че тялото ми е платно. Имам близък приятел, който притежава магазин за татуировки, но той първо беше художник. Обучавах известно време и наистина научих много. Той отделя време, за да опознае човека и разбира какво се опитват да изразят и измисля най -невероятните парчета. Аз'гледах го и той да прави ужасния UPS UPS. Никога не бих си помислил, че някои от парчетата, които е направил, са прикрития. Можеш'дори не казвам какви са били преди. Хората ми казват понякога, че когато аз'm 80 I'Ще съжалявам за татуировките, които имам, честно казано не разбирам'не мисля на 80 I'ще се притеснявам за татуировките си. Аз'ще бъда по -фокусиран върху неща като дишане и да не пикая гащите! 🙂

Bea на 12 ноември 2010 г .:

Наскоро си направих татуировка и майка ми беше бясна. Когато тя се оплакваше, че тялото ми е храм, аз просто отговорих "Да, тялото ми е храм, но имаше нужда от ново декориране."

mikeD на 12 юли 2010 г .:

добре обмислени и проницателни за татове. Аз си взех 2 и знам, че другите ще ги съдят и след това аз, но ако това е така'какво ще правиш тогава не знаеш'не е нужно да ми бъдеш приятел.

jared на 07 декември 2009 г .:

добре казано, отпред назад =]

devin на 21 юли 2009 г .:

(: аз наистина искам да си направя първата татуировка. аз на 19 и малко се страхувам, но наистина искам такава! искам такава, която казва, че не съжалявам за нищо, не съм сигурен къде. но искам, че това е моето мото наоколо винаги ми казва да спра някои неща. да направя отново и други, които имам. и тази татуировка би означавала нещо за мен. и това'това е, което искам майка ми винаги казва не, не'не искам да го правя, когато си на моите години'ще съжалявам, НО! 1, не, няма и 2, това беше част от моето минало, на което мога да се върна и да си спомня! Благодаря ти (:

Рики на 16 юни 2009 г .:

Хей, просто исках да препоръчам този страхотен сайт, който направи моя арабски дизайн на татуировка http://my-arabic-tattoo.com

ThePioneer21 от Ливърпул на 18 февруари 2009 г .:

татуировките са невероятна форма на самоизразяване.

Съгласен съм с вас напълно- въпреки че времената се променят, и вие също, гледайки татуировка, направена 10 години по-рано, ще ви напомни за тази епоха в живота ви и се надявам да върнете някои фантастични спомени.

Страхотен хъб

мег на 19 януари 2009 г .:

Благодаря ви, че написахте това! Имам една татуировка, която абсолютно обичам (точно под яката ми) и нова, която аз'имам проблеми с привикването, въпреки че'е образ, който има много значение за мен. Това беше обнадеждаващо 🙂

Кейт на 19 януари 2009 г .:

Обичам го! имам съпруга си'името на сватбения ми пръст. скоро ще стане бивш съпруг. но не знам'изобщо не съжалявам за татуировката – толкова го обичах и това'доказателство за тази любов, която имах/имам към него. стана обидна връзка, така че сега аз'получавам феникс с половин ръкав на левия ми бицепс – първа сесия в сряда.

исках го преди година, причината за това'как се чувствах към него и новия ми живот с него. иронично, че истинската пепел i'възкръсвам от тези от нашия брак 🙁

Пепел на 20 февруари 2008 г .:

Благодаря за аргументите:]

защото жив (автор) от N.J. на 07 юни 2007 г .:

Това е страхотна идея, мислех да направя нещо подобно сам. Обсебен съм от думи. По -голямата част от моите татуировки са фрази. аз имам "искам само сега" на кръста ми, "събуди мечтите си" на гърба ми и цитат на полски език, който означава "всичко, което мога да пожелая, вече имам" обикаляйки над мишницата. Определено трябва да си вземете такъв.

des donnelly от Co Tyrone …. на 06 юни 2007 г .:

благодаря за това, защото … аз'мислех за татуировка от известно време и така някои от тези дни … те наистина са изявление, може би ще направя център с поезия, един лайнер, подходящ за татуировка…

Чао Дракс