Имам много татуировки, включително пълни ръкави на двете ръце и макар да обичам повечето от моите татуировки, има една или две, за които съжалявам.

Никога няма да съжалявате за тази красота!

Вие'никога не съжалявам за тази красота!

Thundermama

Татуировка без съжаление

Имам много татуировки – някои абсолютно обичам и една или две, за които направо съжалявам.

Ако можех по някакъв начин да се върна назад във времето и да разкажа на 26-годишното си без мастило това, което знам сега, днес щях да изглеждам много по-различно. Дон'не ме разбирайте погрешно – все още щях да имам много татуировки, просто щях да направя нещата по различен начин. Повече мисли да продължа с мастилото.

Имайки предвид това, споделям мъдростта, която може да дойде само от това, че съм татуирана майка, за да помогна на бъдещите почитатели на татуировката да си получат такава, за която никога няма да съжаляват.

Мисля, че повечето неща могат да бъдат сведени до списък от 10. (Хей, това работи за заповедите, така че защо не и татуировки?) Повечето хора могат да се задържат в 10 мисли в главата си, а тези, които могат'Обикновено нямате страхотен смарт телефон, който да запомните за тях.

1. Никога не се татуирайте по прищявка.

Аз'ще го кажа пак: Помислете преди да мастилите. Вие'Мисля, че това би било здрав разум, но бихте се изненадали от броя на хората, които имат нелепи татуировки на бедрата или бицепса, които нямат абсолютно никакви други причини, освен, "Приятелите ми получаваха такъв и аз също исках да си взема." Мастилото в името на мастилото е смешно. То'не е като да купувате модерен пуловер; то'за цял живот … или поне докато си позволите да го премахнете с лазер. За да татуирате без съжаление, първо трябва да използвате малко мозъка си.

Чувството е прекрасно, но това не е добра татуировка.

Чувството е прекрасно, но това не е добра татуировка.

моргефил

2. Никога не вземете анимационен герой.

Сериозно, а "Тигър" татуировката никога не е добра идея; всъщност, то'един си ти'със сигурност ще съжалявам. Знам, че това са някои груби думи, но съм виждал толкова много лоши татуировки, че имам нужда да изясня това. Без значение колко смисъл смятате, че анимационен герой има за вас сега, бъдете сигурни, че спечелихте'не се чувствам по същия начин след 10 години.

Когато получите татуировка върху тялото си за цял живот, трябва да мислите вечно и смислено. И не дай Боже да изберете татуировка, която не е'не са много добри в занаята си. Представете си, че се опитвате да обясните лошо нарисувания си Барт Симпсън на бъдещия си работодател.

3. Никога не се татуирайте там, където расте много коса.

Имам супер страхотен приятел, който си направи единствената татуировка в памет на раждането на сина си. Той наруши две правила с това: Той има анимационен герой, Джак Джак от филма The Incredibles, и го нанесе на много окосмените си гърди.

Самата татуировка е доста добре направена и сладко свидетелство за любов към сина му, но косата, която никне от нея, е направо страховита. Анимационно бебе, поникнало с жилава коса, никога не е добра идея.

Да си направите татуировка не е като електролиза: Косата ще расте отново. Така че, ако художникът трябва да проникне в тях, за да намери кожата ви с мастило, тогава това'вероятно не е идеалното място.

4. Никога не си татуирайте гърдите или корема.

Жени: Ще съжалявате! Дори и да не знаете'Ако планирате да имате деца, тялото ви ще се промени и ще увисне, както и татуировката ви. Тази година навършвам 40 и мога да свидетелствам за гравитацията и триковете, които играе върху тялото ви. То'тъжно, но вярно и никакво докосване не може да поправи сериозното разтягане, причинено от бременност. Някои хора отскачат, други не'T. Искате ли да рискувате? Да не говорим за фактора клас. Помислете, колко адвокати познавате с татуировки на цици?

Хубаво, но какво ще стане, ако Джим излезе от картината?

Хубаво, но какво ще стане, ако Джим излезе от картината?

5. Никога не получавайте името на любовник или съпруг.

Излиза ли това някога? Не разбирам'не се интересуваш колко дълго си бил с някого, да си татуираш името му е като да поискаш да се случи нещо лошо. Ако отчаяно искате да получите нещо, което да отбележи безкрайната ви любов един към друг, изберете подходящ символ и го поставете на незабележимо място. По този начин може да се обясни на следващия ви партньор, ако нещата не се получат с настоящата любов в живота ви.

6. Направете си татуировка, за да почетете децата си.

Не разбирам'не познавам нито един човек, който съжалява за татуировка, която почита детето им. (Дори и да е космат анимационен герой.) Любовта извира вечно за нашите деца, така че бъдете креативни и изберете нещо, което ще ви накара да мислите за вашето малко ангелче и ще ви усмихва всеки път, когато го погледнете. Една от любимите ми татуировки е на дете'отпечатък от ръка при раждане с име и дата на раждане, превъртени под него. Горд татко е направил тази татуировка на вътрешната си предмишница и сегашната му 16-годишна дъщеря все още е трогната от любящия му жест.

Забележка: Виждал съм и доста портрети, направени от хора'с децата и аз наистина съм на терена дали това е добра идея. Фотореализмът е много труден за достигане и изисква специален татуист. Аз съм много по -голям фен на сценария или символ за отбелязване на дете. Оставете фотореализма за действителни снимки, освен ако не го направите'имате късмета да накарате художник като Кат фон Д. да го направи.

Прекрасна почит.

Прекрасна почит.

7. Не "Сделка" Татуировки.

Не е моментът да бъдете ловец на изгодни сделки. Ако някой начислява изгодни цени в сутерена, той'вероятно не са много добри. Понякога в живота е важно да плащате най -добрия долар за нещата и това би било един от тези моменти. Мислете за това като за художествена инвестиция. Направете си домашното, проучете най -добрия художник във вашия район и не се занимавайте'не избягайте и потърсете някой по -евтин, когато чуете цената. Добрият татуист си струва парите. Имам евтина татуировка и мъж, съжалявам ли за това.

8. Направете план за надграждане на вашата татуировка.

Една от грешките, които направих като начинаещ, не беше планирането за бъдещето. На 26 мислех, че ще бъда един човек, който е свършил. Момче, сгреших. Татуировките са пристрастяващи, но в добър дон't-need-to-go-to-rehab вид начин.

Имах късмет в това, че проектите, които съм избрал, могат да бъдат надградени. Ако бях планирал нещата още по-добре, сега щях да изглеждам много по-хладно и не чак толкова хигиенично-оцветено. Малко предумисъл относно теми и разположение би помогнал много.

Тази татуировка ще остарее добре. Жалко, че човек рядко ще го види.

Тази татуировка ще остарее добре. Жалко, че човек рядко ще го види.

9. Изберете място, което's Лесно скрит.

Аз не го направих'не се вслушвайте в собствените ми съвети тук. Всъщност всичките ми татуировки са на супер видими места. Взех първата си от външната страна на дясната китка и тя'не е малък. Съжалявам ли? Не, но аз имам лукса да бъда артистично-пъргав орех, който обича да ходи в ритъма на собствения си барабан. Повечето хора не знаят'Не избирайте житейски път, който прави пълната глупост добре, а повечето са добре'не съм готов да се справя с последствията.

Пълно разкриване: Ще призная, че съм скрил татуировките си от баба си до деня, когато тя почина по молба на майка ми. И да, когато носех пуловери в жега, горещо съжалявах за решението си. Иска ми се да има приличен грим за прикриване, който бих могъл да използвам вместо това.

Въпросът е, че ако вие'много сте склонни да си направите татуировка, помислете за дискретност с поставянето. Също така ви насърчавам да изберете място, което можете да видите, за да можете да му се насладите. И до ден днешен нямам татуировки на гърба, защото не бих'не може да ги види.

Но помислете за бъдещата си заетост, имиджа, който искате да проектирате, и за бога, какво ще си помисли баба?

10. Поддържайте дизайна си прост.

Това може би е най -важният съвет, който мога да дам. Простите дизайни винаги работят най -добре. Татуировките остаряват с кожата ви – линиите кървят и се размазват, а цветовете избледняват. Колкото по -украсена и сложна е вашата татуировка, толкова по -вероятно е тя да изглежда като объркана каша.

Говоря от опит. На лявата ми предмишница имам татуирано великолепно дърво на живота и след това се почувствах принуден да запълня пространството около него. Резултатът е прекалено сложен дизайн, който е трудно да се разбере. Затова поддържайте дизайна си чист и прост със смели линии и проста цветова схема (ако въобще използвате цвят). И Дон'не се страхувайте да оставите много място.

Не се притеснявайте, бъдете мастилени.

Дон'не се притеснявай, бъди мастилен.

Честито татуиране!

Последната ми дума е да не преосмислям нещата. Част от това да си направиш татуировка без съжаление е просто да го направиш. Знам, че съм те помолил "помислете преди да мастилите," но не дотолкова, доколкото ви пречи да се възползвате от деня и да получите това, което искате. Татуировките са начин за празнуване и наслада на живота. Така че направете план, намерете нещо, което ви харесва'ще се гордея, че имам върху тялото си за цял живот и ще се мажа!

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

© 2013 Катрин Тейлър

Коментари

Кристин на 11 юни 2019 г .:

Много добре написано и смешно. Благодаря за прозрението. И двете ми татуировки (една на 18 и една на 40) бяха по прищявка. Решен съм, че следващият ми ще бъде грандиозен и славен и най -красивото нещо аз'имам. Аз'Опитвам се да намеря идеалната идея и сега чета много.

Тереза ​​Х от САЩ, Флорида на 06 май 2019 г .:

Страхотно!!

Гасон на 12 ноември 2018 г .:

благодаря за съветите.

Kas Winter на 24 февруари 2018 г .:

Страхотен пост. Обичайте хумора. Обичайте мислите, които влязоха в това парче. И отлична информация.

Мастилен Бог на 29 април 2017 г .:

Добър пост! Ако мога да допълня темата за съпруга'имена …. Това'е много сериозно нещо за получаване. Ако ти'не съм сигурен дали ще го получиш- не'T. Може да има някои прекрасни ползи от татуировките. Бих предложил да се вгледате задълбочено в темата, преди да я вземете. Най -доброто за вас!

Д -р Уилсън на 20 март 2017 г .:

Номер 1 е доста лош съвет, надявах се'ще имам възможност да си направя татуировка по време на пътуването ми до Ирландия. Докато там попаднах на салон за татуировки. Така че си направих татуировка от детелина. Аз'm шотландско-ирландски, така че няма вина. Оказа се, че не само срещнах най -готиния художник, но и в крайна сметка отидох при един от най -високите татуисти в цяла Ирландия! ЕХА!

Номер 4 е субективен.

Никога? Целувката на смъртта? пиш!

Може ли нещо да се обърка? Сигурен.

Защо банка при провал да бъде шокирана при провал?

Имам сегашната си жена'име по време на среща.

Логиката зад него е доста проста.

Ако се разделим, каквото и да правим'не променя въздействието й'е направено в живота ми.

EnsoHeals на 13 февруари 2017 г .:

За будистите и вероятно други религии татуировките под кръста са не-не.

Мез Любов на 19 октомври 2016 г .:

Знам, че това е стара статия, но аз'аз съм художникът, който направи татуировката на сърцето с името "Джим" в банера. Забелязвате отпечатъка на лапите? Джим е нейното куче.

Енсо на 15 май 2014 г .:

3. Мъже – Никога не си прави татуировка, на която расте много коса.

Това означава никога да не си правите татуировки, точка 🙁

Катрин Тейлър (автор) от Канада на 17 март 2013 г .:

Уау, 14 изглежда доста млад за татуировка. Честно казано съм изненадан, че можете да намерите художник, който да свърши работата вместо вас. Запомнете, че какво'е важно за вас на 14 години може да няма същото значение, когато вие'сте възрастен. Късмет!

AnnaAudacity на 11 март 2013 г .:

През май, за 14 -ия си рожден ден, щях да получа символа на сърцето (текстовия със знака за неравенство и 3) на крака си, но след като прочетох това, аз'ще го сложа на предмишницата си. Аз също'm като го намаля от около 5 на 8 на 1¼ на 2.

Аз'ще го получа, за да съответства на майка ми'с.

Елизабет Ханкс от Куин Крийк на 25 февруари 2013 г .:

Повярвайте ми, аз'бях изкушен! Първата ми татуировка, макар да има много значение за мен, беше направена доста ужасно … Така че, татуировка'Угризенията ме държат доста основателни … въпреки че вероятно бих могъл да рецитирам поне четири, които искам да получа през следващата година! Намирането на добър художник за татуировки е може би най -важният съвет'отнемам от статията ви!

Катрин Тейлър (автор) от Канада на 25 февруари 2013 г .:

Много благодаря elle! Те са много пристрастяващи, но вие сте много умни да изчакате, докато намерите дизайн със смисъл, преди да скочите в друг.

Елизабет Ханкс от Куин Крийк на 24 февруари 2013 г .:

Страхотни съвети! Имам само една татуировка досега, но аз'Знам от деня, в който го разбрах, че искам тонове повече! Не можех'да ти кажа колко пъти съм'трябваше да си напомня, че не съм'не се нуждая от татуировка, за да си направя татуировка, тъй като … Всеки път, когато приятел дойде с нова, трябва да си напомня: 'Ти не си'все още не съм избрал какво искаш за следващия … бъди търпелив'ще го разбера!'

Сега, когато аз'бременна съм, трябва да изчакам малко … но мисля, че следващото, което ще получа, ще бъде нещо, което да отбележи рождението му! Може би сладкарски отпечатък на тота или нещо такова ^^ ние'ще видя!

Катрин Тейлър (автор) от Канада на 17 януари 2013 г .:

Много благодаря Шарки, толкова висока оценка. Звучи, че имате отличен план за татуировка и интуитивно знаете тези заповеди. Благодаря за споделеното.

Джеймс Кинси от Оклахома на 17 януари 2013 г .:

Много страхотен съвет! Обичам татуировки и имам по едно на всяко рамо, които са прости, лесно могат да бъдат скрити (дори през лятото) и са символи, които ще носят смисъл за цял живот. (моят зодиак и възпоменание за изгубените ми роднини.) Единствената причина да не знам'имам повече е защото все още не съм намерил перфектното "следващия" татуировка. Търся такъв, който следва всички тези заповеди! Гласуване и споделяне!

Катрин Тейлър (автор) от Канада на 17 януари 2013 г .:

Много благодаря, че прочетохте и коментирахте Glimmer Twin. Ако съм спрял само още един човек да си направи татуировка на гърди, ще съм свършил добра работа.

Клаудия Мичъл на 17 януари 2013 г .:

Това е наистина полезен център. Аз'ще навърша петдесет за няколко години и винаги съм имал тайно желание да си направя малка татуировка. Не съм сигурен дали някога ще го направя и определено спечели'да не ми е на цици! Горе и полезно.

Катрин Тейлър (автор) от Канада на 17 януари 2013 г .:

bb – много благодаря за коментара и за това, че непрекъснато сте един от първите хора, които се отбиват в моите хъбове. Вие сте фантастична подкрепа и обичам идеята ви да тръгнете по комедийния маршрут. Обмислям го за следващия си хъб.

CC – аз'Аз съм с вас, защо да си направите татуировка, която можете'не виждаш? Благодаря за включването и коментирането. Така че очаквам с нетърпение повече от вашето писане.

Европа – радвам се, че не съжаляваш, о, как майка ми иска да съм се спрял на един.

kidscrats – благодаря за четенето, наистина оценявам коментарите, особено вие, които четете – интересно е да въведете хора без татуировки. Слава богу за лазерите!

преподава – друг голям поддръжник и аз'Бих искал да мисля, че това е добър съвет, благодаря!

детски занаяти от Отава, Канада на 16 януари 2013 г .:

Хубавото е, че можете да ги премахнете сега … но това'е дълъг процес!

Даяна Мендес на 16 януари 2013 г .:

Чудесен съвет за тези, които мислят да си направят татуировка. Видях някои нарушения на вашите точки и не е така'не е хубаво за гледане! Надявам се това да достигне до тези, които се нуждаят.

детски занаяти от Отава, Канада на 15 януари 2013 г .:

Правя всичко възможно да следвам 10 -те заповеди, но мога'дори не виждам да се татуирам за това или за нещо друго. За да си напомня да следвам 10-те заповеди, трябва да разчитам на паметта и доброто си поведение 🙂

европеец на 15 януари 2013 г .:

Разумни съвети за правене на татуировки. Имам само една татуировка и съпругът ми има няколко от тях, без да съжалявам. Ако ти"помислете преди да мастилите" тогава решението ви за татуировка трябва да е наред.

Карол Клод Сен-Клер от Австралия на 14 януари 2013 г .:

Хах! Аз'радвам се, че интуитивно следвах 8 от тези заповеди преди около 10 години, когато си направих първата татуировка. Не разбирам'нямам деца и аз'радвам се, че мисълта е да мастиля котката си'името ми никога не ми е идвало на ум тогава. Работата е там, че вместо да поставя тази първа татуировка [2 инча х 6] на място, което може лесно да бъде скрито, аз я накарах да я удари на китката.

Да! Начинът, по който го видях, какво'd ще бъде точката на татуировка, където, без да съм изкривяване, аз'никога не бих го видял?

Както и да е, нещата никога не са съжалявали за това решение 🙂

Бил Холанд от Олимпия, Вашингтон на 14 януари 2013 г .:

Мислех, че това ще бъде глупав център, но се оказа, че има някои доста ценни съвети. Браво приятелю!