Уитни е експерт по пиърсинг и татуировки, с опит в света на модификациите на тялото.

Безопасно ли е да се използва алое вера за лечение на белези от татуировки?

Безопасно ли е използването на алое вера за лечение на белези от татуировки?

Canva

Татуировка Белези

Когато си направите татуировка, искате да сте сигурни, че вашият художник наистина знае какъв е той'прави. Ако не го направи't, може да завършите с татуировка с белези, а белезите могат да останат за цял живот.

Какво причинява белези?

Белезите се случват, когато художникът на татуировка преуморява или копае твърде дълбоко с иглата (една от причините, поради които опитен художник е задължителен). Понякога не е така'т художникът'по вина, обаче. Белезите могат да се появят върху чувствителна кожа, която лекува бавно и като цяло е по -склонна към белези.

Така че белезите могат да бъдат причинени от много неща, вариращи от неправилна последваща грижа до чувствителна кожа. При повечето хора белезите не се появяват, но ако татуировките отидат твърде дълбоко с иглата или обработят кожата прекалено силно, това може да доведе до белези.

Как изглежда белег за татуировка?

Като цяло можете'не го казвай'е там, освен ако не го докоснете. Пръстите ви ще открият повдигната кожна тъкан навсякъде, където иглата е била твърде дълбока. Понякога, ако белегът е достатъчно лош, той може да изкриви татуировката и мастилото. Аз'дори съм виждал белези, които правят по -тъмните цветове да заместват по -светлите.

Стъпка 1: Използвайте ножица, за да отрежете част от 1 до 2 инча от прясното растение алое.

Стъпка 1: Използвайте ножица, за да отрежете 1 до 2 инчов участък от прясното растение алое.

Признаци на развиващ се белег

Обикновено белезите стават все по -забележими с течение на времето. Кожата ви се лекува в първите седмици след татуировка, когато сърбежът и зачервяването са нормални. След няколко седмици обаче тези признаци могат да показват, че се развива белег:

  • Повдигната кожа: Основният признак на белези е повдигнатата кожа. Кожата ще варира от леко повдигнати до по -големи подутини. Обикновено повдигнатата кожа ще бъде около очертанията на татуировката, но може да се появи и навсякъде по татуировката.
  • Сърбеж: Мястото за татуиране става сърбящо.

Стъпка 2: Изстискайте алоето, за да освободите малко гел.

Стъпка 2: Изстискайте алоето, за да освободите малко гел.

Използвайте алое вера за лечение на белези от татуировки

Ако приемем, че всичко е минало добре с татуировката и сте здрави, не бива да страдате от белези. Но ако го направите, алое вера може да сведе до минимум вида на белег. Използването на алое директно от растение ви дава най -добри резултати.

Как да използвате алое вера

  1. Първо се уверете, че е белег. Белезите под татуировка могат да изглеждат като повдигната кожа или забавено заздравяване. В по -голямата си част белезите под татуировка могат да бъдат трудни за идентифициране, тъй като мастилото ще изкриви кожата.
  2. Купете растение от алое. Те обикновено се намират в градински магазини и разсадници. Не би трябвало'не се нуждаете от голямо растение, но се уверете, че има няколко дебели листа, тъй като ще трябва да редувате листата, което ще позволи на растението да се регенерира и да се излекува.
  3. Отрежете малко парче растение. Парче с дължина около два инча би трябвало да е достатъчно.
  4. Изстискайте алоето върху татуировката и я втрийте внимателно в белега. Оставете алоето да изсъхне напълно.
  5. Повторете този процес няколко пъти на ден, докато кожата ви стане по -плоска и белезите са сведени до минимум.
  6. Бъди търпелив. Изцелението отнема няколко седмици. Ако не сте доволни от количеството белези, сведено до минимум по време на процеса, може да помислите за лекар или лазерно нанасяне.

Стъпка 3: Втрийте алоето внимателно и директно върху белега си.

Стъпка 3: Втрийте алоето внимателно и директно върху белега си.

Често задавани въпроси

Защо не използвате бутилиран гел от алое вера вместо прясното растение?

Прясното растение е най -доброто, защото бутилираните продукти имат добавени съставки като алкохол, които могат да причинят повече щети.

Трябва ли да използвам алое вера като последваща грижа?

Винаги следвайте своя татуист'съвети за последваща грижа. Използвайте алое вера само за излекувана татуировка.

Не't алое вера избледнява татуировка?

Мит е, че алое вера ще избледнее татуировката, въпреки че някои хора я използват като носител за други съставки за премахване на татуировки за премахване на татуировки „направи си сам“..

Това съдържание е само с информационна цел и не замества официална и индивидуална диагноза, прогноза, лечение, рецепта и/или диетични съвети от лицензиран медицински специалист. Не спирайте и не променяйте сегашния си курс на лечение. Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с квалифициран доставчик на индивидуална основа. Потърсете незабавна помощ, ако имате спешна медицинска помощ.

Коментари

Айше на 14 октомври 2019 г .:

Ако хапчетата ви за татуировка дълбоко до бялото означават дали кожата ще расте отново над нея правилно ?

Ноел на 07 август 2019 г .:

Направих си татуировка преди повече от месец. Има неравности и бели люспи започват да се появяват, ако е суха (преди банята ми или ако не нанасям овлажнител)

Ако имате някакъв съвет, ще бъде невероятно.

Благодаря ти.

Аманда на 30 август 2018 г .:

Имам татуировка преди 3 седмици изглеждаше страхотно миналата седмица контурът има линии в него и определено малко малко повдигнато малко изглежда напукано в контура до

KD на 22 август 2018 г .:

Здравейте, преди няколко дни добавих към стара татуировка, която имам на гърба си & Докоснах старата част, но старата част беше по -подута от останалите & е издигнат в момента. Майсторът на татуировката каза, че може да се дължи на това, че се е върнал твърде дълбоко назад, когато го получих. Ще остане ли така?? & трябва ли да използвам алое върху него или какво??

Шанела на 30 декември 2017 г .:

Моята татуировка е на седмица, но мога да забележа белезите, не е ли добре да нанасям алое?

Шон Макдоналд на 06 декември 2017 г .:

Днес се татуирах и художникът опита всичко, за да накара мастилото да влезе в кожата ми, какво можете да ми кажете или какви насоки трябва да опитам

Кевин на 11 ноември 2017 г .:

Хей, добър ден, мога ли да използвам отново листа от алое, след като го използвах? А какво ще кажете за останалия лист, който отрязах, мога ли да го използвам и аз? Очаквам с нетърпение да те чуя! Благодаря!

Уитни (автор) от Грузия на 17 март 2017 г .:

А&D е крем или мехлем, които можете да закупите в местната аптека или магазин за хранителни стоки.

Cazzap на 29 декември 2016 г .:

Направих си татуировка в същото студио, тъй като обикновено ходя при различен художник, татуировката все още лекува, но забелязах частите, които се лекуват, някои места са по -тъмни от другите и изглежда, че избледнява на части от жената, която го е направила е собственикът на студиото, но имам чувството, че не мога да покажа ръката си, тъй като изглежда ужасно. Оценявам, че направи всичките ми други и те се оказаха невероятно, но не съм сигурен какво да правя, не може много да се направи сега и лазерното лечение е не е опция за мен 🙁

Йолц на 08 август 2016 г .:

Какво е А&D, моите Tatts са на повече от 2 години, макар че сега са отгледани! Grrr

Кристал на 09 април 2016 г .:

Обичам да използвам алое, когато децата ми получат слънчево изгаряне, но да го използвам върху татуировка изглежда толкова погрешно.

Антъни на 12 февруари 2016 г .:

Хей имах малка татуировка пред ухото отстрани изгаряне … но там не расте коса .. но така или иначе имах татуировка върху белег тъкан и аз отидох дълбоко …. какво предлагате да използвам за да да го лекувам нормално алое? Защото то'тъкан с белег, която се е татуирала … Несигурно

Кайли Милър на 22 януари 2016 г .:

Имам татуировка, която си направих преди около 2 месеца, оставих брат си и законът кой'не съм професионалист, дай ми го. много съм склонен към белези, а той отиде дълбоко и целият кръст е белег, аз'Слагах му алое, но просто изглежда така'става все по -зле. Какво да правя? Аз'Аз съм млад не знам'не искам първата ми татуировка да е само един голям белег!

Емили на 30 юли 2015 г .:

Аз'много съм склонна към белези, имам малка татуировка на гърдите си, на около година, и всичко това е основно белег. Само малка част от него не е повдигната. Понякога го сърби и го усещам'избледнява по -бързо, отколкото обикновено татуировката, но в противен случай не разбирам'нямам оплаквания за това, наистина. То'не е изкривено или нещо такова. Аз'чувал съм хора да казват, че белезите се появяват най -вече в очертанията и всичко това е направено от дебели черни линии. Преди няколко дни си направих втора татуировка, този път различен художник, чудех се дали има'Има ли нещо допълнително, което трябва да направя в лечебния процес, за да предотвратя напълно белезите? Аз'лекувал съм го като редувах между последващо мастило и аквафор, досега нямаше почти никакви струпвания, но реших, че'ще попитам тук

Мариароза на 29 юни 2015 г .:

Аз'Имам тази татуировка на ръката си от години и забелязах, че е доста страшно. Разбрах, след като се оплаках на собственика, че човекът, който ме е татуирал, е нов и аз съм първата му татуировка от години. Какво'Странното обаче е, че татуировката се чувства перфектно плоска, освен ако не я надраскам и тогава цялото нещо се издига и става 3D. Почти ми напомня за алергична реакция. това нормално ли е?

кели на 06 юни 2012 г .:

Аквафор. Използвайте го за татове, всички етапи. Не разбираш'няма нужда от други боклуци и глупости. 1 продукт и това'това е Защо всички използвате различни продукти? Просто използвайте 1 и се придържайте към него. Трябваше да си вземете листове за грижа, когато татуировката ви беше направена. Ако не сте го направили't, дон'не се връщам при художника. Те по ЗАКОН трябва да ви го предоставят.

капитан крунч на 13 март 2012 г .:

i'имам доста голяма татуировка на гърба ми повече от година. очертанията ми са набъбнали, но засенчването е идеално равно. не прави't сърби често и видът на татуировката't бе променено от белезите. то'това е първата ми татуировка, но аз'Страхувам се, че ще има повече белези, по -лоши от този. Освен това не мисля, че това наистина е по темата, но татуировката ми е засенчена в черно и бяло- без цвят. Повече от месец след като си я направих, татуировката ми беше червена. Всъщност мислех, че художникът е използвал червено мастило, докато накрая изчезна. може чувствителната кожа да причини зоната да остане зачервена толкова дълго?

Хаби Тат на 13 март 2012 г .:

Здравейте Playboystar1, Малко късно, но не бива да се татуирате'г по време на бременност

playboystar1 на 26 февруари 2012 г .:

Здравейте всички, просто се чудех ……. направих си татуировка преди 3 дни и се образува бяло мехурче, което не е червено или суаллон или нещо важно просто се притеснявам за бълбукането това добре ли е … аз също на 18 weekz бременна може ли да е инфекция

голям д на 26 октомври 2011 г .:

Здравейте, аз си направих татуировка на гребена си преди около година и точно сега изглежда като белег, но никога не е било така просто се е случило от нищото и изглежда лошо кое е добро за него

KayDee на 18 август 2011 г .:

Здравейте всички! Направих си татуировка на китката преди около 4 седмици (черни и червени думи) и изглежда, че е излекувана (тя'вече не боли и не сърби и никога не е било "коричка" или струпено), но то'все още е повдигнат, вместо да е плосък. Трябва ли да му дам още малко време (седмици? Месеци?), Преди да започна да прилагам Алое, А&D Мехлем или масло от витамин Е, за да се опита да го изглади или може/трябва ли да го направя сега, докато го'все още е донякъде "прясно"? Ще се радвам на вашето мнение !! Благодаря!

голям Г. на 18 август 2011 г .:

Здравейте. Имах 4 татуировки в различни части на тялото. Всичко беше написано от един художник.

Една конкретна татуировка започна да има бели петна с мехурчета и вярвам, че симптомите са белези или струпеи. Опитах крем от алое и вандол, но кожата изглеждаше ранена.

Можете ли да препоръчате друго лекарство? освен че има докосване след пълно излекуване.

Благодаря ти много.

Голям Г.

мастилена майка на 16 август 2011 г .:

Маслото от витамин Е работи добре с белези.

Джъстин на 29 юли 2011 г .:

Овлажнявайте го. Използвайте много тройни а, растения от алое или продукти от алое без ахохол в него и петролни продукти. В крайна сметка ще започне да премахва белегната тъкан. Ще загубите някакъв цвят върху белегната тъкан, но винаги можете да я докоснете до цвета, който е бил преди.

съдя на 24 юли 2011 г .:

Направих си малка татуировка преди 3 месеца – изглежда има дебела бяла твърда кора на части от татуировката. Ще изчезне ли някога тази бяла коричка? Какво мога да направя, за да изглежда по -добре? Трябва ли да го поддържам сух или да го овлажнявам? Помогне?

Кора на 04 юли 2011 г .:

Наскоро получих голямо парче на гърба си. То'аз съм първият ми тат и аз'Глупаво се опитвам да вместя всичко в рамките на няколко седмици, преди да се изнеса от страната. Чудех се дали помощта на природата ще му помогне да се лекува по -бързо или ще бъде същата като витамин Е I'използвам в момента. Аз'Преди това съм използвал помощ на природата за порязвания и изгаряния, но не съм сигурен как би реагирал с нова татуировка. Ако някой друг е използвал помощ от природата в лечебния си процес, ще се радвам да знам как се е получило.

AADonnie на 08 май 2011 г .:

Имам татуировка в центъра на гърба си и тя'е доста голямо парче. Трябва лошо да се докосне! Но аз'уплашен съм до смърт, за да го докосна! То'определено е с белези! Цялото му вдигнато мастило изтича от линиите, а центърът му е много избледнял, тъй като първоначално беше син, но след като видяхме кръвта да изтече, реши да я направи червена, така че той веднага се върна обратно и промениха цвета на червен. Разбира се, това направи центъра на татуировката много каша и отне много време, за да се излекува. По време на лечебния процес не го направих'не ме интересува дали е избледнял или не, просто не'не искам да получа инфекция, затова й сложих неоспорин. То'минаха 2 години, откакто го направих. То'все още е много сърбящо и мехурчесто. Когато отида да го надраскам, той е МНОГО чувствителен. Ако трябваше да използвам A&D техника, това ще помогне ли с нежността и с белезите? Искам да го поправя от някой професионалист, но аз'Уплашен съм до смърт колко лошо ще го нарани.

дантела на 27 април 2011 г .:

Първа татуировка. Изчезна някакъв цвят & сега изглежда като дълбока прорез. Какво трябва да направя?

Челси на 19 април 2011 г .:

аз имах белези под татуировката си известно време и мисля, че изглежда ужасно. Използвах лосион и го масажирах, така че вижте дали ще помогне. това работи ли?

Хлапе на 16 януари 2011 г .:

Хей … аз'm покрит с татуировки, всички те се държат наистина красиво през годините (десетилетия) I'имал съм ги. Наскоро този, който току -що получих на китката си, е с доста белези, все още млечен, но цветовете идват всеки ден. Използвам рициново масло (храната/тялото, НЕ нещата, които слагате в колите, разбира се) … то'Известно е, че премахва тялото от белези, дори след години, в които те са там. Провери в гугъл. Алоето (както е препоръчано по -горе) също е страхотно, просто се опитайте да избегнете евтината гадост с куп алкохол в него като пълнител. Използвам алое 'крем' това е просто чисто алое с малко парче чаено дърво, розмарин, витамин Е и хамамелис. (Natures Aid) работи невероятно върху всички татуировки и почти всяко друго състояние на кожата по този въпрос. Струва вихър.

WorryWart на 08 януари 2011 г .:

Наскоро си направих татуировка … минаха около седмица и половина … бях виждал другата му работа с приятели и ми хареса. преди това съм правил татуировки, така че не съм нов в това. Това обаче е първата пълноцветна татуировка. така или иначе седмица и половина по -късно и предимно с белези … особено черното и червеното. не прави'сърбя, никога не започна да сърбя (което ме притеснява) кога трябва да помисля за използване на алое … трябваше да спра да използвам&г, защото мастилото щеше да свърши … никога досега не съм имал този проблем и имам гръб и няколко други по -малки тата. това е на прасеца ми и малкото от белезите, които са се отделили (от само себе си), има малко мастило със себе си.

cleighc89 на 24 ноември 2010 г .:

Здравейте, im caitlin, имам въпрос. искам да си направя татуировка на две малки ангелски крила, по едно на всяко рамо, но имам някакъв лек белег и се чудех, че ако непрекъснато го докторирам и му слагам лекарства, ако това би предотвратило плашенето, тогава

KayT на 04 ноември 2010 г .:

Работех върху гърба си и направихме фона на лопатките и точно под врата ми. Вратната част беше супер болезнена и се изтърка силно. Останалата част от моето тат, включително всичко, което направихме преди, никога не правеше това. Това, което беше направено на лопатките ми, се лекува нормално. Имам свръхчувствителна кожа и се чудех дали е възможно струпването от художника да отиде дълбоко в тази част? Направих нормалното последващо лечение, както направих с останалата част от тата си, тъй като крастата се появи, използвайки био масло & масло от витаминна тъкан с надеждата да намали всякакви щети от струпея, мислите ли, че постъпвам правилно?

Пари на 20 октомври 2010 г .:

Направих си татуировка на ръката преди около 3 месеца. Всички очертания са повдигнати и подпухнали. Кожата е суха и сърбяща над нея. Няма ли шанс това да се срине или да остане така завинаги?

Рейчъл на 22 септември 2010 г .:

та аз си направих татуировка през януари .. преди почти година и наскоро разбрах, че имам доста лоша тъкан от белег. това е малък на вътрешната ми китка, така че имам късмет, че не много хора ще го видят, но всеки път, когато го погледна. виждам неравностите и това кара тата ми да се чувства толкова .. непривлекателен? хаха реших, че би било добра идея да използвам мехлем с витамин Е (това, което ми казаха да го сложа, когато го получих за първи път) витамин е и алое са почти едно и също нещо … мислите ли, че е добре? или действителното растение е по -мощно?

подиум на 22 август 2010 г .:

Правя белег. Извадиха ми бенка на гърдите и тя беше подпухнала и розова повече от година. Марката все още е там, като подутина, но вече не е розова. Мислите ли, че една татуировка би реагирала по същия начин за мен? Това е наследствен белег, както го има майка ми и 2 от синовете ми. Мислех първо да си взема нещо малко на скрито място, за да видя как татуирането влияе на кожата ми. Бихте ли препоръчали други идеи?

Уитни (автор) от Грузия на 05 април 2010 г .:

Хм .. Честно казано, аз'не съм сигурен След една година татуировката не трябва'не боли. Може да искате да видите татуист, за да го проверите. Червено ли е или възпалено?

турбо на 04 април 2010 г .:

мина почти година

Уитни (автор) от Грузия на 03 април 2010 г .:

От колко време го имаш? Как го почиствахте или го почиствате?

турбо на 02 април 2010 г .:

имам татуировка на ръката и торса си … само очертаното е белязано от художника, който ме копае … повдигнато е сърбеж и ако го удариш или остържеш … боли като по дяволите … всякакви предложения за защо или какво може да се направи, за да спре поне това да боли?

Уитни (автор) от Грузия на 26 март 2010 г .:

То'вероятно не е белег. Белезите са повдигнати, не са вдлъбнати. Отстъпите са в кожата ви, нали'няма да повлияе на татуировката. Ако сте го преработили, повече от вероятно вдлъбнатините ще продължат да съществуват.

хедър на 25 март 2010 г .:

Имам малка татуировка на крака си и има около 5 малки вдлъбнатини по краищата. За мен изглежда, че художникът е избутан и остави вдлъбнатини в кожата ми, въпреки че над него пише, че щях да вдигна неравности. Дали вдлъбнатините на крака ми плашат и ще успея ли да си преправя татуировката на крака или вдлъбнатините ще повлияят на повторението?

съдя на 01 март 2010 г .:

Преди 2 седмици си направих татуировка на китката. Лечебният ми процес беше много труден (обрив и много изтичане и струпясване). Всичко приключи и лечебният ми процес изглежда много по -добър, но татуировката ми все още изглежда млечна, а кожата над татуировката е малко блестяща и набръчкана. Моята татуировка не е повдигната от повърхността, но кожата отдолу (без мастило върху нея) е малко розова. Това нормално ли е и част от нормалния лечебен процес?

чат на 13 февруари 2010 г .:

Ема … аз съм изцяло в същата лодка, но наистина съжалявам за татуировката си сега, защото в бъдеще може да се нуждая от операция на гърба ….. затова гледам към лазерно премахване на татуировка, но толкова уплашен как ще изглежда в край…

Уитни (автор) от Грузия на 28 януари 2010 г .:

Аз'наистина не съм сигурен какво си'говориш за. То'ще бъде по -лесно да се разбере със снимка.

А. ГРЕХ на 28 януари 2010 г .:

Бях свършил някаква работа на предмишницата си, преди около месец, само очертание'Всички са добре излекувани, с изключение на шест точки, разположени една до друга. Те'са точно толкова големи, колкото точките на матрицата. Изглежда също така, сякаш има слой кожа над тези шест точки.

какво мислиш?

Уитни (автор) от Грузия на 19 януари 2010 г .:

Според мен, ако беше алергия, повдигнатите тъкани щяха да бъдат през цялото време, а не само през целия ден и да изчезнат през нощта. Бих отишъл при татуировките, които си използвал, и го накарах да го разгледа.

Калвин на 18 януари 2010 г .:

Подозирам, че татуировката ми е белязана, но аз'не съм сигурен – ето фактите:

Когато се събудя сутрин, кожата ми е почти плоска – татуировката ми не е повдигната, неравна или сърбяща.

Въпреки това понякога през нощта или през целия ден, той може да се вдигне отчетливо и да сърби – мога да го забележа доста лесно, ако го докосна.

Въпросът ми е, че някои хора ми казаха, че това е по -скоро алергия към мастилото, отколкото белези. Възможно ли е все още да има белези, ако понякога изобщо не се повдигне?

Благодаря

JerkFace на 13 януари 2010 г .:

Ако татуировката ви има белези (повдигнати части), използвайте Mederma, Neopsporin или A&Д. Виждал съм много хора да имат успех само с постоянна употреба на A&D мехлем за значително намаляване на повдигнатите части.

Аз'не говоря за по време на лечебния процес, аз'говоря за след това'е излекуван и вие го знаете или мислите'е уплашен.

Всеки има различна кожа. Познавам черен татуист'го правя от дълго време и предимно татуирам и черни хора. Спомням си, когато видях приятел на мината татуировка, който е наистина тъмен. Изглеждаше цялата с белези, лъскава груба змийска кожа около цялата работа на линията, за няколко месеца и след това изчезна. Бях шокиран. Мислех, че кожата му е повредена. мисля, че'Как наистина тъмната кожа лекува? Аз'Виждал съм и черни хора с татуировки с белези, така че … Не съм сигурен … но всички'кожата е различна.

Повечето хора не бива да се бележат да си направят татуировка и това'Ето защо трябва да отидете при някой с опит, който знае техниките, за да вкара мастилото в кожата ви, без да навлизате твърде дълбоко. Мастилото също може да бъде друг фактор при дразнене на татуировки. Аз'чувал съм от много хора татуировките им сърбят понякога и имат малки подутини отдолу. Отново А&D изглежда помага, когато се прилага последователно за малко.

Поставяте чужд предмет в кожата си, има странични ефекти, но мастилата са направени по такъв начин в наши дни (или трябва да бъдат), че свеждат до минимум алергичните реакции и не'Аз не използвам токсини и т.н. Лично на мен никога не се е случвало нещо от това на моите татуировки, така че не знам'не знам каква е сделката. Дано това помогне на някои.

Уитни (автор) от Грузия на 16 декември 2009 г .:

Звучи като татуировката'не знам какъв е той'прави. Ако си направите друга татуировка, намерете нов художник.

Ема на 15 декември 2009 г .:

Имам доста зле татуирани татуировки по целия гръб, мислех, че може би е така, защото кожата ми е била толкова по -чувствителна в тази област, но си направих татуировка на ръката си от същия татуист и също белези. Имах татуировка на китката си от друг художник преди и тя лежи идеално плоска.

Става невероятно сърбящо през лятото и когато се потя и това'е изкривен на места и грозен'жалко, защото кожата на гърба ми беше безупречна!

Уитни (автор) от Грузия на 04 август 2009 г .:

Какви бяха вашите техники за последваща грижа? Когато се излекувате, можете да го докоснете, но белезите обикновено печелят'не си отивай. Белези ли са или избледняват от вас'отново забелязвайки.

Mederma по -вероятно ще избледнее татуировката.

Джен на 04 август 2009 г .:

Също така, Mederma е опция за белези от татуировки?

Джен на 04 август 2009 г .:

Мисля, че най -новата ми татуировка има възможни белези. Възможно е последващата грижа да е сключила сделката. Въпросът ми е кога мога да го докосна?

xicanoxingon на 06 юли 2009 г .:

Благодаря.

Уитни (автор) от Грузия на 06 юли 2009 г .:

Не бих'Не го предлагайте, но най -добре би било да попитате вашия татуист за най -добрия отговор на този въпрос. Всъщност това може да му бъде от полза, тъй като обикновено бихте използвали алое върху рана. Но за да сте сигурни, попитайте вашия татуист, само за да се уверите.

xicanoxingon на 06 юли 2009 г .:

крастата се отлепи по време на душ и започна да кърви. минаха 2 дни оттогава и раната заздравя и самата татуировка приключи. мислиш ли го'добре ли е вече да сложа алое? искам да сведем до минимум страха. или какво друго препоръчва някой. Благодаря ти.

Уитни (автор) от Грузия на 05 юли 2009 г .:

Не бих'наистина не го предлагам.

xicanoxingon на 05 юли 2009 г .:

можеш ли да сложиш алое върху татуировката, докато си'все още са в лечебен процес?

Хулигана мама на 23 юни 2009 г .:

Хей,

Открих също, че екстра върджин зехтин изглежда помага за намаляване на всички деца от белези 🙂

прикофранко от L Island на 18 април 2009 г .:

много точно, някои татуировки ме плашат до носа и се чудя защо всички тези неща? между другото за какво е? какво впечатление предава човек на децата и внуците си? странен свят, в който живеем….