Имам две татуировки: 1, името на приятелка и 2, религиозен кръст. Тя вече не ми е приятелка, а аз вече не съм религиозен.

Списъкът с плюсове и минуси (положителни и отрицателни) по -долу ще ви помогне да решите дали е така'Заслужава си времето, болката и парите да оставите нещо трайно под кожата си. Плюс това, пет временни и безболезнени идеи за татуировки, най -добри съвети и интересни факти за татуировка (боди арт).

истинските плюсове и минуси на татуировките на лицето и тялото

Модата и тенденциите не траят завинаги

Колко пъти променяме мнението, вкуса и мнението си? Колко често сме променяли дизайна на нашите завивки, калъфки за възглавници или цвета на стените на дома? Или се отегчих от нашия скрийнсейвър за настолни/мобилни устройства?

Това е това'е като когато решите да поставите произведения на изкуството трайно върху кожата си. Човешкият вид е склонен да промени мнението си – да промени нещата, които вече не ни харесват или вече не ни представляват, защото всички ние се развиваме, променяме и израстваме, както млади хора, така и възрастни хора.

истинските плюсове и минуси на татуировките на лицето и тялото

Плюсовете на татуировката

За красота и стил

 • Подобно на прически и стилове на облекло, правилните татуировки на правилните места не се разбират'просто изглеждат готини, те могат да покажат вашата личност и индивидуалност – и да изразят това, което харесвате, но с помощта на думи и изображения.
 • Татуировките са чудесен начин да разбиете леда и да започнете разговор с непознати (за и против!).
 • Татуировките са идеални за прикриване на очевидните признаци на белези (следи) на употребяващите наркотици от честата им употреба на инжектиращи наркотици.
 • Тези с белези от рязане на китката (умишлен акт на самонараняване) могат да използват татуировки, за да ги прикрият.
 • Трансформирайте стрии, бръчки и родилни петна в произведения на изкуството с умело поставен дизайн на татуировка. (както е показано на изображението по -долу)

прожекторни истории

прожекторни истории

Продължение: За красота и стил.

 • Татуирането на устни (зачервяване на устните/козметична татуировка) включва татуиране на устните, за да се преоформи или промени цвета и обикновено ще продължи около две до три години.
 • Татуираните вежди са полутрайно козметично лечение и ще продължат около 12 – 36 месеца, преди да започнат да избледняват. Друг вариант е микроблейдингът.
 • Татуировката може да замени необходимостта от нанасяне на очна линия. Това е много популярно както сред мъжете (лайнер), така и сред жените. Татуировките за очна линия ще продължат между 12 и 18 месеца.
 • Татуирането на зърното и ареолата след мастектомия е друг начин, по който татуировките могат да се използват за подобряване на вашата красота или за коригиране на медицински проблеми, които имате.
 • Ако ти'Винаги съм искал място за красота (бенка) по лицето или тялото си, татуировката е един от вариантите.

За идентификация

 • Ако сте били убити или убити и тялото ви е разчленено и изхвърлено, татуировките са идеален начин за идентифициране на части от тялото, ако и когато възникне необходимостта.
 • Страхотно извинение (от моите наблюдения) да се изложиш, особено когато имаш татуировки на частни места! Пример; Хей! Искате ли да видите моята маймунска татуировка на гърдите ми? Суте! Какво ще кажете да ви покажа опашката му!

За здраве

 • Проучване сред студенти установи, че татуировките повишават тяхното самочувствие и увереност.
 • Татуировки с лична информация за вас, разположени на правилното място по тялото ви "бих могъл" се оказват удобни. И, ако е така'не е заглушен от десетки други татуировки. Тъй като татуировка, разположена на правилното място с информация за вашата кръвна група и всякакви алергии, които може да имате, която лекар може да я види в случай на спешна медицинска помощ, може да бъде животоспасяваща! Забележка: Не е 100% надежден или мъртъв сертификат, за да бъде полезен!

Невероятни идеи за татуировки – най -добрите татуировки в света

Никога не си татуирайте под въздействието на алкохол, наркотици, смелост, залог или под влияние на любовта, защото като алкохола и наркотиците, любовта ви към някого също може да бъде временно висока!

Недостатъците на татуировката

Болка

 • Ако не'не харесвате инжекциите, спечелихте'не обичам да се татуирам. И дори ти не знаеш'Инжекциите с ум, татуирането на определени части на тялото може да бъде изключително болезнено. Машини за татуировки, известни още като "оръжия" може да има една игла и до 30+ игли. Колкото повече игли се използват, толкова по -бързо може да се намаже татуировката и по -малко неудобно е усещането. В крайна сметка всеки чувства различна болка в различни части на тялото си. Добрата новина? Татуировките вече имат специални кремове, които изтръпват района, но поради различни хора's прагове на болка, те'не са непременно ефективни за всички, затова обсъдете това с вашия татуист по време на вашата консултация.
 • Най -добрите съвети за заздравяване на чувствителната кожа при подготовката за татуиране е да направите това, което бойните майстори правят, за да втвърдят и подпомогнат костите си. Но вместо многократно да биете с юмруци, предмишници и пищяли с парчета дърво или да удряте тялото в цимент или скали, използвайте 'четка за нокти' или 'Почистваща четка' всеки ден внимателно да изтърквате зоните, които ще се татуират (с грижа) в продължение на няколко седмици преди събитието с мастило.
 • Аз'имах моя справедлив дял от неопитни медицински сестри, които не бяха в състояние да инжектират правилно игла в ръката ми, за да прилагат течности или да извличат кръв. Освен болката, никога нямаше да видя черно-сините синини по ръката ми, ако тази област беше покрита с татуировка.

Най -лошите татуировки, които няма да повярвате, че съществуват

Криминални / медицински усложнения

 • Влияе ли апаратът за ЯМР върху татуировките? Физикът Мориел Н. Айвер, каза, "Ако ги имате и се нуждаете от ЯМР сканиране, не забравяйте да кажете на Вашия лекар и на ЯМР технолозите, за да могат да оценят риска спрямо ползата. Ако вашата татуировка'Мастилото не съдържа желязо, то трябва да е доста безопасно."
 • Всеки, покрит с татуировки, за когото се подозира, че шофира, докато е над ограниченията, никога не може да използва "Не разбирам'не харесвам игли" извинение, за да избегнете полицията да вземе проба от кръвен тест, за да провери дали сте надхвърлили лимита.
 • Ако ти'сте били нападнати, манипулирани или някой се е опитал да ви удуши, как полицията или медици трябва да видят следите и синините по тялото ви, ако'е покрита с татуировки!?
 • Ако ти'сте претърпели злополука или сте били нападнати и покрити със синини, наранявания, драскотини или порязвания,'ще отнеме на лекарите много повече време, за да видят къде си'бях ранен, особено с тяло, пълно с разноцветни татуировки.
 • Ако ти'ако сте имали инцидент и сте страдали от сериозни наранявания, неизбежно ще отнеме много повече време, за да забележите обезцветяване на кожата и да оцените всичките си наранявания. И колкото повече татуировки има някой, толкова повече време отнема.
 • Ако ти'ако Ви предстои пластична или козметична хирургия, Вашият хирург няма да бъде много доволен, когато трябва да рисува върху покрито с татуировки тяло, за да маркира зоната, която ще се оперира. Д -р Собел, козметичен хирург, каза, "Маркирането на моите пациенти позволява визуално да обясни процедурата, както и да осигури страхотен резултат". (както е показано на изображението по -долу)

истинските плюсове и минуси на татуировките на лицето и тялото

Социални причини

 • Преди години никога нямаше да ви бъде позволено да се присъедините към полицията или да се заемете с други видове работа с татуировки на ръцете, лицето и шията, но времената се промениха. Доста често се искат силно татуирани актьори за филми и музикални клипове, но кой знае как 'популярност' на татуировки ще се промени отново в бъдеще!
 • Пътуванията до някои страни включват Германия, Франция & Словакия, Япония, Северна Корея и Виетнам и показващи определени тематични татуировки в грешната страна може да ви закара в затвора, депортиран или глобен.
 • Хората са по -склонни да се дистанцират от хора, които имат татуировки на ръцете, шията и особено лицето. За някои хора, То'Това не е поставянето на татуировките, а по -скоро темата, която би определила колко страшни биха били те. Не е идеално, ако вие'сте социално изходящ човек, който обича да се смесва с тълпата.
 • Много дизайни на татуировки се основават на изображения и символи, които имат лично значение за всеки човек. Те могат също така да предават екстремистки политически, религиозни, социални и морално осъдителни идеи. Така че, ако планирате да проектирате или изберете вашата татуировка, трябва да изберете вашия дизайн, символи и форми много внимателно.

истинските плюсове и минуси на татуировките на лицето и тялото

Постоянство

 • Татуировките, както и личните вкусове, избледняват с течение на времето, така че най -лошото при плащането на татуировка, която вече не харесвате или искате, е да плащате отново за процедура за лазерно премахване на татуировка. Или опцията е да платите за друга татуировка, за да прикриете оригиналната татуировка.
 • Когато сте в чужбина, бъдете внимателни с езиковите бариери, когато поискате татуировка с име, думи или китайски символ, защото не'не искам нищо обидно или грешно написано или проектирано.

Идентификация

 • Татуировките не са добри, ако вие'сте престъпник, който е идентифициран от вашите татуировки.
 • Рехабилитираните затворници, които смятаха, че е готино да имат домашно приготвени затворнически татуировки, докато са вътре, сега съжаляват за тях. Повечето, опитайте се да ги покриете. Други са ги покрили със съвременни и традиционни татуировки.

Стареене

 • С напредване на възрастта кожата ни става по -тънка, по -мека и по -малко еластична, така че за повечето хора над 50 -годишна възраст татуирането може да бъде малко по -предизвикателно и по -вероятно да отнеме нова татуировка по -дълго, за да се лекува, както и по -податлива на синини.
 • Татуировката с лице (портрет) ще остарее заедно с вас с напредване на възрастта. Тъй като тялото ви започва да се отпуска и да се набръчква/набръчква, татуировката също ще се появи! Така че, помислете къде поставяте татуировките си!

Чистота

 • Татуировките ще затруднят забелязването на натрупване на мръсотия, петна или случайно оцветяване, така че бъдете особено внимателни, когато почиствате татуирани зони.

истинските плюсове и минуси на татуировките на лицето и тялото

Здраве

 • Както при всяка хирургична процедура, винаги има риск от татуиране. Степента на риск зависи от размера на татуираната зона, татуистът'ниво на опит и използваното мастило.
 • Татуировките преди бодибилдинга ще направят две неща, ще увеличат по-малките ви татуировки и ще изкривят онези, които вече имате, особено ако са лица на любими хора!
 • Пазете се от татуировка, ако'сте с наднормено тегло или с поднормено тегло (особено в месести области), защото има вероятност татуировката ви да се изкриви, ако качите или отслабнете, което няма да изглежда добре, ако имате татуировка на някого's лицето!
 • Безопасност на мастилото: някои мастила съдържат пигменти, използвани в принтери и бои за автомобили. FDA не е одобрила някои пигменти за инжектиране в кожата за козметични цели. FDA предупреди потребителите, татуистите и търговците на дребно за потенциалните опасности.
 • Проучване установи, че 0,6-7% от възрастните, които са си правили татуировки, са претърпели инфекциозни усложнения. Най -честите проблеми е алергична реакция към пигменти за татуировки (различният метален елемент'използвани в цветове на мастилото). Както и лоши реакции, които могат да се случат веднага след татуирането или много години по -късно.
 • Татуировките на лица и други дизайни ще се изкривят при сериозна загуба на тегло или наддаване на тегло, което може да се случи на всеки в живота поради консумация на храна (затлъстяване), усложнения от приема на лекарства или други медицински проблеми.
 • Татуировките могат да причинят инфекции и други усложнения, включително алергични реакции. Това може да се случи години след като си направите татуировка. Повече рискове за здравето, публикувани от FDA.
 • Меланомът и немеланомният рак на кожата са един от най-често срещаните ракови заболявания в света. Тези видове рак ще се развият в горните слоеве на кожата. Не е лесно да се установи кога тялото ви е покрито с татуировки. Те обаче могат да бъдат лечими, ако бъдат открити и лекувани рано. Но не и ако ракът расте или се появява незабелязан под татуировка, която може да имате! Така че дори една татуировка на грешното място може да бъде потенциално смъртоносна! Д -р Робърт Шмерлинг, редактор на факултета в Публикации за здравето на Харвард, казва "мастилата за татуировки също затрудняват оценяването и наблюдението на бенки". (видеото по -долу)

Признаци на рак на кожата

Разни

 • Всеки с татуировки и други физически промени 'мога' даряват тялото си на медицинската наука.
 • В зависимост от това къде живеете, може да се наложи да изчакате няколко месеца, преди да дарите кръв, след като сте били татуирани.
 • Веднъж татуиран, не можете да плувате, да го накиснете, да се потите, да използвате сауна или да тренирате с тежести (да разтегнете мускулите и кожата) поне 5 седмици след татуирането. И трябва да избягват пряка слънчева светлина и да носят прилепнали дрехи, за да позволят лечебния процес.

Защо не опитате a 'Временно безболезнено' Татуировка!

 1. Нарисувайте или нарисувайте сами дизайн с помощта на флумастер (Sharpie) химикалка или боя за тяло, но се уверете, че те са'са нетоксични, за да се избегнат алергични реакции към чувствителна кожа.
 2. Бои с къна са чудесен начин да видите как изглежда да имате татуировка. Татуировките с къна ще продължат от няколко дни до няколко седмици.
 3. Стикери за татуировки може да се използва и за 'тествайте водите' преди да решите за постоянна татуировка.
 4. Татуировки на ръкави са колекция от по -малки татуировки, които обхващат част или цялото лице'с ръка. Можете да си купите или ръкавен трансфер, или найлонов чорап от еластична ръка.
 5. Трансфери на татуировки е друга опция (както е показано на изображението по -долу).

A & apos; Татуировка на ръкав & apos; трансфер, моделиран от Youtuber, Пияната шаферка

А 'Татуировка на ръкав' трансфер, моделиран от Youtuber, Пияната шаферка

Ако решите плюсовете надвишават минусите

Какъв дизайн искате? Къде го искаш? Колко голям или малък? Какви цветове ще бъде? Ще повлияе ли позицията му върху тялото ви на перспективите за работа в бъдеще? Ще може ли покритието за облекло да ги прикрие, ако и когато е необходимо? Защото, въпреки че татуировките стават все по -популярни и приемливи, винаги ще има част от обществото, която няма да се съгласи и ще ги намери напълно неприемливи.

Намерете добър татуист. Струва си да инвестирате тези допълнителни пари за професионален и опитен татуист. Не разбираш'не искам да завърша с инфекция или ХИВ или с татуировка на ръката си, която чете, "Без съжаления".

истинските плюсове и минуси на татуировките на лицето и тялото

Интересни факти за татуировките

 • Най -старото откритие на татуирано лице датира от 3370 г. и 3100 г. пр. Н. Е., Което е било върху естествена мумия на мъж, когото са кръстили, 'Оци ледения човек'. Той е открит под ледника Алпи на границата между Австрия и Италия.
 • Кожата ви се пробива до 3000 пъти в минута от машина за татуировки, а първата машина за татуировки е вдъхновена от електрическата писалка на Томас Едисон.
 • Черният е най -лесният цвят за премахване по време на лазерна процедура за премахване на татуировка, за разлика от по -светлите цветове като зелено и жълто.
 • Най -популярните дизайни на татуировки са звезди, дракони, сърца, звезди, черепи, цветя и племенни дизайни.
 • Glow-in-the-dark татуировки са татуировки, които могат да се видят под ултравиолетова светлина!
 • Проучване разкри, че хората с татуировки са малко по -сексуално активни и по -авантюристични.
 • Хиляди хора по целия свят бяха вдъхновени да си направят татуировка на пчела, за да съберат средства за жертвите на бомбардировките в Манчестър Арена по време на концерт на Ариана Гранде. Пчелната татуировка е символ на лоялност, мъдрост, сила и трудолюбие.
 • Грегъри Пол Макларън, известен още като Лаки Даймънд Рич, е в Книгата на рекордите на Гинес за това, че е най -татуираният човек в историята. (видеото по -долу)

Най -татуираният човек! Lucky Diamond Rich

Последна мисъл (цитат) от американския изпълнител и автор на кънтри музика, Ърл Дибълс младши; "Понякога най -хубавите хора, които срещате, са покрити с татуировки, а понякога най -осъдителните хора, които виждате, отиват на църква в неделя".

Коментари

Чък Нюджент от Тусон, Аризона на 29 юни 2020 г .:

Страхотен център с много за размисъл, когато става въпрос за татуировки. Лично аз не разбирам'не се грижа за тях и никога няма да си взема. Спомням си, че прочетох преди няколко години или така, че бизнесът за премахване на татуировки започваше да съперничи на самия бизнес с татуировки, така че тези, които обмислят да си направят татуировка, трябва да обмислят цената както на татуировката, така и на бъдещите разходи за премахването й..

Г -жо Русу на 25 юни 2020 г .:

Да !!!! Обичам, че изглеждаш „окситоцин“ нагоре

Тони Скай (автор) от Лондон, Великобритания на 24 юни 2020 г .:

OMG, точно това бих искал, някаква формула, но за предпочитане измислена и оригинална!

Информацията по -долу е предоставена с любезното съдействие на WWW.

Окситоцинът е хормон, секретиран от задния дял на хипофизната жлеза, структура с размер на грахово зърно в основата на мозъка. То'понякога е известен като "хормон на гушкане" или "любовен хормон," защото се освобождава, когато хората се сгушат или обвържат социално.

Г -жо Русу на 22 юни 2020 г .:

Ако някога си направя татуировка, това би била молекулната формула на окситоцин. Че'какво е'е на стената ми.