Raye има много модификации на тялото, SFSI обучение, бивши CFR-D кредити и десетилетие като BellaOnline'редактор по боди арт под колана си.

Преди татуиране

Помощ и съвети за татуирани хора (или тези, които предстои да бъдат)

Ето някои от най -добрите ми съвети, събрани от моя собствен опит под иглата (I'татуиран съм повече от 25 години), от разговори с други татуирани хора и от това, че 11 години бях редактор на Body Art в BellaOnline. Има съвети за всички фази на татуиране (преди, по време и след), информационни връзки, препоръчани продукти и др..

Връзките, изброени точно по -долу, са бързи връзки към различните части на тази статия, така че можете или да прочетете цялото, ако просто обмисляте малко мастило, или можете да преминете към раздела, от който се нуждаете, ако'вече имам малко мастило. Там'също е място в края, където можете да задавате въпроси. Моля, обърнете внимание, ако отговорът е в статията и сте го пропуснали, аз'просто ще ви кажа да се върнете и да прочетете съответния раздел. То'нищо лично и аз'Не ви издухвам, просто ме спасява да пиша едни и същи неща отново и отново.

Преди да се татуирате

Ако ти'приготвяте се да си направите първата татуировка, ето няколко неща, които трябва да знаете.

 • Тъй като татуировките са лечебна повърхностна рана, трябва да избягвате горещи вани, басейни и накисване във вани с вода по време на лечебния период. Преди повърхността да заздравее, кожата е податлива на инфекция, а обществените басейни и водата са лесни източници на бактерии.
 • Също така, накисването може да доведе до откъсване на крастата твърде бързо, което също може да навреди на новата ви татуировка. Така че недей'не отивайте да се татуирате ден преди тази ваканция на плажа или круиз! Погрижете се за лека нощ'заспивайте нощта преди назначаването на татуировка и не забравяйте да хапнете добре час или два преди време. Процесът на издръжливост на татуиране е по -уморителен, отколкото повечето хора биха си представили, и често стресира тялото по същия начин, както енергичната активност, въпреки че не сте'не сте силно активни.
 • Не пийте алкохол и не приемайте аспирин, преди да се татуирате. И двете разреждат кръвта и могат да причинят силно кървене по време на процеса на татуиране.
 • Не бъдете пияни или пияни, когато решите да се татуирате. Повече лоши татуировки се раждат в света от лоши решения, отколкото от всичко друго.
 • Ако ще се татуирате дълго време, уверете се, че имате начин да се приберете вкъщи, който е безопасен, или накарайте някой друг да ви кара. Някои хора стават дезориентирани или малко замаяни след дълги сесии на татуировка поради прилив на ендорфин.

Ако имате някакви алергии към антибиотични мехлеми, латекс или петролни продукти, не забравяйте да кажете на татуировката си, преди да започне да ви върши работа. По този начин те могат да се уверят, че всяко оборудване или продукти, които биха могли да използват за вас, ще бъдат в безопасност.

Докато ти'отново се татуираме

Действителният процес на татуиране е най -вълнуващата част. То'е и най -болезненото. Но ето няколко предложения, които да ви помогнат да се задържите там.

 • Опитайте се да не се движите много или да гледате какво прави художникът. Всяко внезапно движение от ваша страна може да доведе до трайна грешка! Не забравяйте да помолите татуиста си да спре, ако изведнъж осъзнаете, че трябва да кашляте или да кихате.
 • Носете със себе си вода или сок за пиене. С по -големи парчета понякога хората смятат, че обичат да си починат и да похапнат малко, за да им помогнат да преминат през процеса.
 • Ако има музика, която наистина обичате да слушате, носете със себе си слушалки и вашия преносим музикален плейър.
 • Ако ще трябва да легнете, за да се татуирате, може да искате да вземете със себе си любима възглавница или одеяло, за да ви е по -удобно.
 • Някои хора водят приятел за подкрепа. Не забравяйте да попитате предварително, за да се уверите, че вашият татуист е добре с някой, който виси и гледа, или дори ако може да седи с вас и да говори или да ви държи за ръка.

След татуиране

Както можете да видите от лявата страна на тази снимка, моето завършено пауново перо.

Както можете да видите от лявата страна на тази снимка, моето завършено пауново перо.

снимка от Крис Смит

Слънцезащитният крем за татуировки е от съществено значение

грижа за татуировка

Снимка от Relache/Rae Schwarz

Грижа за лечебна татуировка

След като татуировката ви е направена, го направете'не е твърде трудно да се уверите, че лекува най -доброто, което може. И си заслужава няколко дни специални грижи след всички тези разходи и дискомфорт, необходими за получаването му.

 • Каквото и да правите, не избирайте крастата на новата си татуировка. Ако крастата се отлепи твърде бързо, рискувате да останете с мастилото "излекувам се," което оставя празно място в дизайна и след това вие'ще трябва да преработя тази част. Това може да се случи малко по време на естественото изцеление, но брането на краста почти гарантира това. Колкото и да сърби, дон'не го надраскайте.
 • Можете да се къпете с татуировката си, но не'не го оставяйте под спрея и не се накисва. Измийте го внимателно с мек, естествен сапун само с върховете на пръстите си и се опитайте да търкаляте или изстъргвате колкото е възможно по -малко струпеи. Изплакнете бързо и се уверете, че когато изсъхнете, за да потупате (не четкате/остъргвате) татуираната зона.
 • Татуировки, които са изцяло нови, получават лека мазка с антибиотичен мехлем върху тях, докато се образува струпея. След като крастата започне, ще искате да преминете към естествен или органичен лосион без аромат, за да поддържате кожата хидратирана. Не искате да използвате нищо, което съдържа ланолин или вазелин в него за заздравяване на татуировката си, тъй като те запушват порите и често допринасят за излекуването на мастилото. Аз лично казвам на хората да избягват кремове за обриви от пелени (известен още като A&D мехлем или бепантен), тъй като те много често съдържат ланолин и петрол. Аз'Научих също, че австралийският продукт Lucas Paw Paw Mast съдържа вазелин (въпреки че не съдържа'не го казвайте на етикета), така че избягвайте и това!
 • Докато татуировките лекуват, искате да избегнете травми на кожата. Това може да включва дрехи, които разтриват твърде много областта, всякакви дейности, при които татуировката би се ударила силно, всичко, което остъргва или драска лечебната повърхност и силно се изпотява. Потта е начинът, по който тялото се охлажда и се освобождава от токсините. Тази токсична пот може да доведе до заразяване на новата ви татуировка.
 • Първоначалното заздравяване от новата татуировка до корицата е средно около 3 дни и крастата често пада около 7-10 дни, но индивидуалното ви заздравяване на кожата може да варира. Татуировката обикновено все още има суха кожа отгоре (по прякор "саранската обвивка" фаза от мнозина, защото татуировката може да изглежда блестяща), след като тежката струпея се отдели и след две седмици повърхността на кожата често се лекува. В този момент татуировката може да е плоска към кожата или може да отнеме малко повече време, за да се изравни с кожата. Докато цялата повърхност не се излекува, искате да избягвате всяко плуване или накисване в гореща вана!
 • Сега и до края на живота си, вашата татуировка се нуждае от възможно най -голяма защита от слънцето. Ако повърхността е все още сурова, не поставяйте слънцезащитни продукти върху нея, тъй като това може да предизвика дразнене на кожата. Дръжте го покрито с меки дрехи и далеч от слънцето. Слънчевото изгаряне кара татуировките да губят цветове или да избледняват по интензивност и може да накара фините линии и детайли да се размажат.

Не забравяйте, че вашето индивидуално заздравяване на кожата и реакциите могат да варират! Ако смятате, че имате проблем, върнете се и поговорете с вашия татуист или посетете лекар!

Как да разпознаем инфекция

 • Татуировките могат да бъдат червени, подути (повдигнати нагоре), плачещи/кървящи и просто ранени, когато са направени. Колкото по -сложен е дизайнът и колкото по -дълго седите, толкова по -големи са шансовете за тези симптоми. Ако вашият татуист ви е хванал много здраво или сте склонни да бъдете чувствителни към него, може дори да има няколко синини.
 • Ако вашите татуировки се зачервят, станат по-болезнени и кожата или плачещите течности станат жълто-зеленикави на цвят, това са всички класически признаци на инфекция. В тези случаи или се върнете при вашия татуист или лекар, за да потвърдите и оцените инфекцията.
 • Ако не се лекуват, инфекциите могат не само да увредят самата татуировка, но и потенциално могат да доведат до нещо животозастрашаващо като отравяне на кръвта.
 • Някои хора имат алергични реакции към мастила за татуировки или изпитват нежелани кожни реакции. За да определите това, трябва да посетите лекар или дерматолог.

Ако имате още въпроси относно възможното татуиране да е заразено, отидете на лекар!

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

© 2007 Raye

Имате въпрос за татуировка? – в интерес на спестяването на място и време, I'Ще отговоря на неща, които вече не са разгледани от Hub.

Рийс на 12 май 2019 г .:

Здравейте момчета, току -що прочетохте тази статия за Bepanthen и изглежда, че всички проверяват, не е добре да се използват. Някой използвал ли е някога татуировъчен лечител от mr bees manuka като крем за грижа за татуировка ?? кажете ни 🙂

https://www.mrbeesmanuka.com.au/bepanthen-for-tatt…

Дан на 12 януари 2019 г .:

Благодарим ви за информацията за Paw Paw Osmee! Мислех, че това би било добра позиция за балсам за татуировки на Dr Pickles, но очевидно не.

Рейчъл на 31 май 2017 г .:

Здравейте, след седмица се върнах при татуировката си и й казах, че около една област има малко червено, тя просто каза, че това е просто дразнене от нещо, което бавно се забавя, защото използвам бентопан върху него, но това е само светлочервено и предложения е мехлем за лапи за лапи добър за използване

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 24 август 2016 г .:

Франк, човек, който може'Не виждате, че вашата татуировка може да прави само случайни предположения. Допълнително мастило ли е върху кожата? Хубавецът прецака ли? Нямам представа, мога'не виждам за какво говориш Трябва да се консултирате с някой, който може да погледне ръката ви, като друг татуист, лично.

Франк Робинсън -младши. на 12 юни 2016 г .:

Вчера си направих татуировка и си сложих превръзката за 24 часа. Пишеше, че ако има прекомерно изтичане, мога да го премахна, което направих днес. Някои от фините линии изглеждат малко размазани. Това нормално ли е? Моето НОВО нормално? Плач.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 26 април 2016 г .:

Шани, не виждам фините бели неравности, мога'не казвайте точно какво се случва, но това НЕ е нормално и ви предлагам да се върнете и да оставите татуировката си да погледне още веднъж какво'се развива. Търговското какаово масло може да съдържа много химикали, така че мога'не казвам дали бих го препоръчал.

Шани на 26 април 2016 г .:

Направих си татуировка преди 3 дни и вчера разбрах, че има някакви фини бели подутини .. това нормално ли е? Също така какаовото масло е добър мехлем за използване върху него?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 23 декември 2014 г .:

Мартин, нямам. Не разбирам'не използвайте нищо, което не е't органично върху моята кожа или за заздравяване на рани.

Мартин на 22 декември 2014 г .:

Опитвали ли сте Извинете мамо? Те имат кремове както за лечебния процес, така и за по -стари татуировки и слънцезащитен екран за татуировки.

Опитах го и мисля, че татуировките ми се лекуват по -бързо!

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 30 ноември 2014 г .:

Таня, това, което описваш е нормално за нова татуировка, но всеки човек'кожата се лекува със собствена скорост. Вашата татуировка ще се изглади, тъй като заздравява по -пълно.

Таня на 29 ноември 2014 г .:

Направих си татуировка на китката преди 2 седмици, писането все още е вдигнато и изглежда блестящо под кожата, дали ще се намали, ако да, колко време ще отнеме? Благодаря

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 29 август 2014 г .:

Селена, какво мислиш, че ще се случи, ако някой яде свинско, докато лекува татуировка?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 17 март 2014 г .:

Джесика, оставете да изсъхне за малко и след това нанесете много тънка намазка от органичен овлажнител и вижте как става.

Джесика на 16 февруари 2014 г .:

Здравейте, току -що получих роза на рамото си и когато се прибрах, се измих от крема, който сложиха върху него и сложиха крем за лапи, без да осъзнаят, че мастилото ще изтече. забелязах го след известно време, така че бързо изтрих крема, отне малко мастило, но изглежда е добре какво да правя сега? Дръжте го запечатан с радостна обвивка или го оставете да изсъхне?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 02 февруари 2014 г .:

Рита, гледала ли си татуировката? Някакви признаци на инфекция? Това най -често показва топлината.

Рита на 30 януари 2014 г .:

Имам сърце с четвърт размер зад ухото и след почти две седмици'все още усещам горещо усещане. Какво означава това?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 22 януари 2014 г .:

Тина, ще стане още по -замъглено, тъй като крастата на повърхността се сгъстява. След като крастата се отлепи (без бране!) Вие'ще намеря по -хрупкави линии, които вероятно ще се нуждаят от малко повече лечение, за да продължат.

Тина на 20 януари 2014 г .:

Наскоро си направих татуировка отстрани на врата и на рамото'само преди 3 дни и шрифтът на татуировката изглежда размазан? Нормално ли е .. Ще стане ли с времето ?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 23 декември 2013 г .:

Тина, травмата от татуирането кара кръвта да се втурва в района и това'това създава усещане за топлина.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 23 декември 2013 г .:

Диджеи, 1) дон't стойте във водния спрей, така че да се излива върху новата татуировка през цялото време, 2) измийте много отидете wn't, y с ръка, а не кърпа или скрубер, 3) изплакнете незабавно и 4) подсушете много внимателно.

Тина на 21 декември 2013 г .:

Моята зона за татуировки е много гореща, това е добре.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 03 декември 2013 г .:

Мариса, това'е точно като изцеление на всеки друг вид порязване или остъргване. То'зимата е'студено е, заспивай с одеяло за доброта' саке…

Мариса Филп на 02 декември 2013 г .:

Здравейте, направих си татуировка преди 24 часа, на бедрото си. Не става'не получавам достатъчно конкретна информация дали мога да се прикрия с одеяло през нощта?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 20 ноември 2013 г .:

Джорджия, основният въпрос тук е защо този триъгълник се излекува толкова зле? Лоша ли реакция беше на различен нюанс мастило (което често има различни пигменти)? Или кожата е различна на това едно място? Не можете да татуирате по -светли цветове над тъмни като прикритие, това не става'не работи, защото кожата е полупрозрачна. Татуирането на Coverup работи само когато поставите по -тъмни цветове върху по -светли. Показали ли сте това на вашия татуист и сте обсъдили ситуацията с тях? Ако първата татуировка е белязана, има'има шанс да преминете през една и съща област, ще направите повече белези.

Грузия на 20 ноември 2013 г .:

Здравейте, преди около 4 месеца си направих жълта татуировка на китката. Това бяха три жълти триъгълника (три сили). Два от триъгълниците бяха по -тъмно златистожълти и те заздравяха и изглеждаха добре. Третият триъгълник имаше по -светъл нюанс на жълто. Контурът изглежда страхотно, но там, където е изпълнен с цвят, има белези. Просто изглежда много червено. Когато натисна кожата, кръвта изчезва за малко и виждам светложълтото мастило отдолу. Има ли все пак да се поправи това? Ако имам татуиран златистожълт в тази област над по -светложълтия, има ли вероятност да прикрие цялото червено от тези белези? И не, не го направих'бъркам се с крастата, докато се лекува … Благодаря!

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 12 ноември 2013 г .:

Барбара, звучи сякаш дъщеря ти е причинила свежа, по -дълбока рана на татуировката ти. Може да започне да се заразява или да се случва нещо друго. Върнете се и покажете татуировката си на вашия художник и вижте какво казват.

БАРБАРА на 12 ноември 2013 г .:

ИМАМ ТАТУА МИ ПРЕДИ 4 ДНИ ПРЕДИ РАЗИЦИОННА ВЕРИГА, УВИТНА ОКОЛО КИТАТА МИ, СЛЕДВАЩА НАПРЕД РЪКА МИ НА ВТОРИ ДЕН ДЪЩРАТА МИ СКРЕТИРА ТАТУА И ЦЕНТЪРЪТ НА СЪРЦЕТО ОБЩО ОБЩО СТРАХНА НЕ ИЗГЛЕЖДА ЛИ ПЛАСКО КАТО ОСТАНАЛИТЕ СИ СЪРЦА, НЕ ИЗСУШЕНИ

rcorcutt на 22 октомври 2013 г .:

Хубави съвети. Мисля скоро да си направя първата татуировка, така че най -вероятно ще се върна в този център, за да получа съвет.

JJL618 на 01 февруари 2013 г .:

Благодаря ти за помощта. В този момент тази част е по -лъскава от останалата част от покрива, но са минали едва 7 дни, откакто я покрих. Може би с времето това ще се подобри. Казаха ми, че вероятно ще мога да видя някои остатъци от старата татуировка, независимо колко добре е тя'е покрита. Предполагам, че все още мога да го докосна, ако е необходимо.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 01 февруари 2013 г .:

Направих прикритие. И в този момент, то'повече от десетилетие, откакто беше направено. Моят опит беше, че покритата татуировка беше малко повдигната и с течение на времето's се изравнява направо, така че само аз мога да кажа къде е под новото мастило.

JJL618 на 01 февруари 2013 г .:

Имам въпрос към вас. Правили ли сте някога прикриване? Имах малка татуировка на китката си (това беше очертание на кръст, който не беше попълнен), която бях лазер два пъти. Това го облекчи, но също така създаде белези. Покрих го миналата седмица след около 2 години отстраняване от последната ми лазерна сесия. Все още можете да видите очертанията на старата кръстосана татуировка под новата татуировка. Ще се подобри ли това, докато се лекува, или съм заседнал с възможността да видя стария контур? Просто ми е интересно дали имате опит в това. Може би просто трябва да го оставя да се излекува за малко, за да видя как се утаява в кожата.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 15 януари 2013 г .:

Михаелагърл, хората си правят преоцветени татуировки, когато се обличат't ще се окажат така, както са искали, независимо колко време е минало…

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 15 януари 2013 г .:

Mihaelagirl, ако сте отишли ​​при най -добрия татуист във вашата страна 1) защо не сте доволни от това как изглежда вашата татуировка и 2) защо не'не сте се върнали при този човек, за да се оплачете, че татуировката ви губи толкова много цвят?

Михаелагирл на 14 януари 2013 г .:

Хората преоцветяват татуировките след години, а не след няколко месеца 🙂

Михаелагирл на 14 януари 2013 г .:

Но аз имам татуировката си 7 месеца, а не години … Отидох при най -добрия татуист в моята страна 🙂 може'да бъда блед 7 месеца … Между другото, в началото се отнасях много добре с татуировката си!

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 09 януари 2013 г .:

Единственият начин да озарите или затъмните татуировката е да я преоцветите.

Михаелагирл на 09 януари 2013 г .:

Имам татуировка от май, днес забелязах, че То'е малко бледо … Какво да правя? Има ли някакви специални лечения? То'изминаха 7 месеца от мен'имам тази татуировка…

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 28 декември 2012 г .:

Питър, татуировките стареят заедно с кожата ти, така че докато можеш да направиш повърхностни, временни промени във външния вид на татуировките, те бавно ще се променят с течение на времето. Татуировките стават все по -слаби и линиите омекват с възрастта на кожата. Овлажняването на кожата е само повърхностна промяна и всъщност няма ефект върху самата татуировка, въпреки че може временно да изглежда по -тъмна или по -ярка.

Петър на 23 декември 2012 г .:

Какво може да се използва, за да поддържа старите татуировки да изглеждат добре. Разтривам бебешко масло върху татуировката си, добре ли е

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 22 ноември 2012 г .:

Джон, погледни другите скорошни въпроси. Този беше попитан само преди няколко дни. Краткият отговор е "не."

Джон на 21 ноември 2012 г .:

Здравейте, днес си направих татуировката и е жълта, но кръвта я прави оранжева, ще остане ли в този цвят.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 20 ноември 2012 г .:

Рио, не знам'не препоръчвам също. Paw Paw съдържа петролни продукти, а Nivea има твърде много химикали.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 20 ноември 2012 г .:

Мари, жълто плюс червено (кръв) прави оранжево. Докато татуировката не заздравее и крастата не излезе, вашата собствена кръв, смесена с мастилото, докато сте си направили татуировката, ще накара цветовете да изглеждат малко по -различни. Аз'съжалявам, че твоят художник не можа'не отделете две минути, за да обясните това.

Мари на 14 ноември 2012 г .:

Ако новата ми татуировка беше на wk сега и забелязах, че част от жълтото е оранжево отиде в магазина и той е жълт нека се утаи. Но защо изглежда оранжево. Моля за някакви идеи

Рио на 09 ноември 2012 г .:

Мога ли да използвам лапа лапа или Nivea експресен хидратиращ крем върху тата си, който имах днес ??

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 15 октомври 2012 г .:

Анджела, първо, нямате обрив от пелени на гърдите, така че спрете да използвате А&D върху него. Получавам МНОГО имейли от хора, които се оплакват от загуба на цвят от използването им. Сутиен без презрамки и по -свободни ризи са добра идея. Или направете сутиен без презрамки, по -мека/по -стара долна риза или потник и след това по -хубавата си риза. Ако можете просто да бъдете нежни с татуировката за първата седмица до 10 дни, вие'ще бъде ясно.

Анджела на 15 октомври 2012 г .:

Здравейте, така че току -що си направих татуировка с големи гърди и е само на 3 дни, почиствах я и използвах&д на него ….. аз съм фризьор, така че трябва да нося ризи lol аз също имам доста големи цици, така че трябва да нося сутиен, ако следващата седмица или така нося сутиен без презрамки и широки ризи idk какво todo i не искам дрехите ми да се търкат по него и да го объркват плз помогнете ми

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 08 октомври 2012 г .:

Ники, освен ако нямате бактериална инфекция или обрив от пелени по стомаха, спрете да използвате и двата продукта. Те ще изсушат адски татуировката ви и ще предпазят кожата от дишане. Използвайте естествен сапун и органичен лосион върху него, както се препоръчва на този концентратор. (върнете се нагоре и вижте какво пише за грижите след това)

Ники на 08 октомври 2012 г .:

Пожелах да имам скорпион на корема ми преди 2 дни'използвал съм набиращ антибактериален сапун и a&г мех Забелязвам бял почти филм, който показва, че покрива моя скорпион, това нормално ли е? Ако не, какво мога да направя, за да се лекува по -добре?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 04 октомври 2012 г .:

Еми, това може да са няколко неща. Това може да е бактериална инфекция, взета от студиото за татуировки. Оказва се, че много хора ги получават от бактерии във вода. Това може да е реакция на нещо в мастилото. Най -вероятно мастилата, които се използват сега, са доста различни от тези, които бяха на пазара преди 6 години. И това може да е латексова реакция. Наистина ли "върху него" магазините не'Вече не използвам латексови ръкавици, те използват нитрил (вид винил), за да предпазят както татуировките, така и клиентите от излагане на латекс. Вие'Ще трябва да отида на лекар, за да определи какво точно'се случва.

Ейми на 27 септември 2012 г .:

Здравейте, имах 4 татуировки преди 6 години .. всичко е наред без проблеми .. имах още една миналата седмица, една приказна голяма на бедрото ми, заздравяването й беше много добро, но в нощта, когато я направих, излязох с варицела като обрив в долната част на крака ми .. не около татуировката, все още е там. сърбящият и грозен вид, моят татуист смята, че може би алергия към латекс, но никога преди не съм имал реакция?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 14 септември 2012 г .:

Лорън, татуировките могат да изглеждат съвсем различно, когато се лекуват спрямо свежи, нещо, което'са подложени на скорошен дебат в общността на бодиарта. Ако имате суха кожа, това е проблем с влагата, но ако говорите за това как татуировката изглежда по -тъмна или "По-добре" когато хидратираш, значи това'как всъщност изглежда вашата татуировка Ако е така втората ситуация, може да помислите да се върнете при вашия татуист и да поискате докосване или дори да преоцветите части, ако не са'не се получи така, както искаш.

Лорън на 14 септември 2012 г .:

Здравейте, имах татуировка на китката си преди малко повече от 4 седмици, но изглежда, че изсъхна. трябва да го влагам все още или иначе изглежда доста зле.

имате ли някакъв съвет моля

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 18 август 2012 г .:

Майк, говорейки като жена с татуировки на гърдите, аз също намерих за неизбежно да пропусна да нося риза, докато лекувам. Носех ризи, които бяха по -меки за първата седмица, когато бях най -ожулена, и оставих новото мастило възможно най -непокрито, доколкото можех, когато бях у дома.

Майк на 17 август 2012 г .:

Току -що си направих татуировка на гърдите и е неизбежно да трябва да нося риза. Постоянно се търка върху татуировката. Това ще бъде ли проблем

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 16 август 2012 г .:

bing, веднъж прочетох цитат от известния татуист Ед Харди, където той каза, че хората получават татуировката, която заслужават. Може да искате да помислите за това за известно време. Само нови/незараснали татуировки се увреждат от водата по този начин, така че татуировката ви трябва да е наистина нова, за да бъде толкова объркана, че е в басейна. Можете или да живеете с татуировката си такава, да отидете на дерматолог и да платите огромна сума пари, за да се опитате да премахнете бъркотията, или можете да се върнете при татуист и да ги накарате да поправят/оправят вашата татуировка и след това НЕ влизайте в никакви басейни, докато цялата повърхност не се излекува напълно.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 16 август 2012 г .:

Фред, ако не си'Ако страдате от обрив от пелени, защо използвате крем за пелена по татуировката си? Аз'чувал съм най -лошите истории от хора, които използват А.&D, най -вече като твоя за изцеляването на мастилото. В крайна сметка вие'трябва да оставим татуировката да се лекува възможно най -нежно (и концентраторът говори за това какво да се използва и какво НЕ да се използва) и след това вие'ще трябва да се върна и отново да татуирам обърканите петна.

bing на 14 август 2012 г .:

напих се преди 7 дни и припадна с татуировка в басейна. кожата над тат се свива и се отделя. татуировката е загубила по -голямата част от цвета си, за да се направи сега

fred504 на 01 август 2012 г .:

добре, сега си направих татуировка преди седмица. Когато го получих, всичко изглеждаше добре. Това ми е първото, така че следвах всяка процедура, която ми казаха да направя, дори да гледам дали салона е чист. Грижех се за татуировката, използвайки антибактериален сапун и А&D мехлем (избор на изпълнител). Но около третия ден забелязвам, че художникът, засенчен в сиво около някои части на татуировката, се спускаше. (цветовете са черни & сиво). Това, което искам да кажа с откъсването, е, че парченцата от кожата ми са изчезнали от три малки, но забележими части от произведението на изкуството. Върнах се в магазина за татуировки, за да видя дали нещо не е наред и художникът ми каза, че всичко е наред и не е заразено, просто продължете да го почиствате. Той също ми каза, че той'ще го прегледам, когато се излекува. IDK, но все още не ми се стори правилно. Останалата част от татуировката е лечебна, освен частите, където всъщност виждате месото ми около татуировката. Това ме дразни вече дни. Сега, след като мина седмица, откъсна се още едно незасенчено парче и прилича на липсващите парчета кожа, които изчезнаха. Моята татуировка вече дори не е представена поради липсващи петна. Това нормално ли е? Btw. Имам чувствителни, но други сенчести петна изглеждат нормално в сравнение с лартгер сенчести петна. Много хора смятат, че художникът е отишъл твърде дълбоко, когато го засенчи и накара кожата ми да се отлепи напълно. НО има ли начин да лекувам тези отворени рани, без да бъркам татуировката ?? Осъзнавам, че след като се излекува, болните имат липсващи части от кожата, които се отлепват, но ходенето наоколо с тези болезнени неща като татуировката изглежда да изглежда по-лошо .. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!! какво мога да направя? и какво мога да използвам, за да заздравя и татуировката, и раните, защото a&d мехлемът не ми върши добра работа..

само да спомена, че не татуировката не пропуска пук и няма миризма също.

снимки:

(Ден 2)

[IMG]http://i1254.photobucket.com/albums/hh617/NUToriou…[/IMG]

(ден 3-4), когато кожата се отдели.

[IMG]http://i1254.photobucket.com/albums/hh617/NUToriou…[/IMG]

седмица по -късно

(ден 7), след като го измих и нанесох крем

[IMG]http://i1254.photobucket.com/albums/hh617/NUToriou…[/IMG]

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 10 юли 2012 г .:

Джак, нямам начин да се досетя колко дълго'ще те заведе да се излекуваш. Само вие ще можете да направите това обаждане.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 08 юли 2012 г .:

Ашли, огнищата на екзема на същото място като татуировка могат да развалят дизайна с течение на времето. И нямам представа дали да татуирам на място, което не правиш'Обикновено получаването им може да предизвика дразнене и да доведе до това да ги стигнете до там. Трябва да се консултирате с професионален детерматолог, ако наистина сте склонни да се татуирате.

Джак на 07 юли 2012 г .:

Отивам да си направя татуировка този петък, 13 -ти. Това е просто татуировка в стила на контура на вътрешния ми бицепс и отивам в каютата си на 23 -ти. Ще се излекувам ли дотогава, за да плувам в езерото? Обикновено съм доста бърз лечител и нямаше никакви проблеми от последната ми татуировка. Благодаря ти.

Ашли на 04 юли 2012 г .:

Аз'имам екстра цял живот. Аз'реших да си направя татуировка. Трябва ли да си направя татуировка, като се има предвид, че имам excema?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 02 юли 2012 г .:

Амбър, всеки се лекува по различен начин, така че звучи сякаш или си бавен лечител, или си там'е част от татуировката, която е била по -ранена по време на процеса на татуиране или е подложена на по -голям стрес по време на заздравяването. То'Трудно е да се каже какво се случва, защото ти'описах татуировката, но не казах нищо за това как се грижите за нея. Прочетете отново този концентратор и вижте дали някой от тези съвети за грижа работи за вас.

Амбър на 01 юли 2012 г .:

таткото ми е на седмица и част от него все още плаче, изглежда сякаш липсва малко количество действителна кожа …. помощ?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 30 юни 2012 г .:

Емили, твоята собствена кръв ще оцвети бледо мастилата и ще направи нещата да изглеждат различно от това, което са в действителност. Свежите жълти татуировки често изглеждат оранжеви, белите могат да изглеждат розови, а понякога сивите изглеждат кафяви поради кръвта в крастата. Изчакайте, докато цялата татуировка заздравее и вижте как наистина изглеждат очите.

Емили на 30 юни 2012 г .:

Здравейте,

Направих си татуировка вчера, гребен гекон, който е страхотен, с изключение на един детайл, който хвърля красотата му. Художничката сама реши да направи очите си червени. Когато споменах това, тя каза, че добавянето на малко кафяво ще помогне. Червеното на очите просто го прави да изглежда … Изключено. Има ли някакъв начин да се поправи това?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 30 юни 2012 г .:

Дан, всичко това звучи напълно нормално.

Дан на 30 юни 2012 г .:

Така че току -що си направих първата татуировка и изглежда някак си петна и мастилото малко се отделя, че'нормално за лечебния процес?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 26 юни 2012 г .:

Лий, облечен в тесни дрехи, които трият повърхността на лечебната татуировка, може да увреди лечебната повърхност, като причини откъсване на струпеите. Не разбираш'не искам да го правя, докато цялата повърхност на кожата не се освободи от струпеи или лечебни зони. Вие'Ще трябва да изчакам, докато кожата напълно заздравее, за да мога да преценя щетите, но може да имате някои петна, които трябва да се направят отново.

Лий на 26 юни 2012 г .:

Току -що си направих първата татуировка, рисунка по комикс с отровен бръшлян, а на следващия ден носех клин и когато го свалих, използвах леко студена вода и част от мастилото беше върху гамашите, след като го махнах и аз'Боя се, че съм свалил малко мастило, но аз'Не съм сигурен, че лицето на отровен бръшлян има петно, което сега изглежда с различен цвят от останалите

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 31 май 2012 г .:

Ако танцът ще накара вашата свежа татуировка да се търка в обувката ви, това е лоша идея. А пиенето (което разрежда кръвта) може да я накара да плаче или да кърви повече. Или отложете танците и пиенето или направете татуировката няколко дни след като го направите.

Bex19 на 31 май 2012 г .:

Резервирах си татуировка за утре, това е първата ми и с нетърпение очаквам да я направя, но вечерта правя голямо парти за рожден ден и се чудех дали не е лоша идея да си направя татуировка на крака (само малка) и след това излезте да пиете и танцувате по -късно същата вечер?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 30 май 2012 г .:

Ако художникът на татуировката ви разбра малко по -дълбоко, това може да го направи по -нежен и колко една зона плаче може да бъде свързана със същото нещо или разположение. Аз'През първите няколко дни изцеждах допълнително мастило от лечебни татуировки, без проблеми по -късно.

Мари на 18 май 2012 г .:

Току -що си направих татуировка на ръката вчера'това е първата ми наистина цветна татуировка и аз'не съм сигурен дали е така'просто лечебното е различно от цвета? То'е червен, подут и просмукващ се … не знам'не виждам бяло или зелено изтичане, но когато го потупам с кърпа, изтичането се отделя в цвета на мастилата.'никога досега това не се е случвало, нормално?

louromano на 22 март 2012 г .:

Обичам татуировка. Благодаря за вашия принос. Представен татуист наистина би бил експертът.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 15 март 2012 г .:

dritz, единственият истински начин да озариш татуировката е да я пребоядисаш. Ще откриете, че татуировките могат временно да изглеждат по -добре само чрез овлажняване на кожата (не прекалено мазна или блясъкът блокира външния вид). Всичко, което направите, което ще повлияе на слоевете на кожата, ще доведе до преждевременно стареене на татуировката (излагането на слънце е големият виновник). Всеки вид дермабразио ще износва кожата, което може да накара татуировката да изглежда по -ярка за малко, но също така ще изложи слоя кожа, където мастилото е повече, което потенциално ще ускори загубата на мастило от този слой. Линиите и засенчването омекват с течение на времето, когато кожата застарява и молекулите на мастилото се абсорбират (изтеглят в тялото) или се губят (изтласкват се). Остъргването на клетките на кожата спечели't да обърне тези процеси.

Дриц на 14 март 2012 г .:

Здравейте. Просто се чудех дали можете да ми отговорите на въпрос. Казаха ми, че използвайки

крем за износване на микродерма & буфер върху стара татуировка, ще я озари & направете

отново изглежда нов. Знаете ли дали това е вярно? Ако полирате стара кожа

клетки, изключвате ли и старата татуировка?

Благодаря за вашия принос. Представен татуист наистина би бил експертът.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 12 март 2012 г .:

Дони, гравитацията издърпва всички допълнителни телесни течности от травмата надолу, оттук и отокът ти. То'нормално е това да се случи веднага след татуирането и може да отнеме няколко дни, за да слезе.

Дони на 06 март 2012 г .:

Направих си татуировка отстрани, ако прасецът ми преди малко повече от 48 часа и току -що забелязах крака ми под татуировката да е подут, това беше около 3 часа работа, това нормално ли е или трябва да се притеснявате

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 02 март 2012 г .:

Gamergrl, много майстори на татуировки не разбират'• не използват сами латекс, за да помогнат за свеждане до минимум на собствения си контакт с него. Чувствайте се свободни да им кажете това'е изключително важен въпрос във връзка с татуирането. Татуировките трябва да могат да ви предоставят опит без латекс.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 02 март 2012 г .:

Джейс, колко време ще можеш да плуваш, след като свършиш татуировката на гърба си, ще зависи от това колко време е необходимо, за да заздравеят всички струпеи и да се затвори повърхността. Не разбираш'не искам да ходя на плуване, ако кожата все още е отворена или изтъркана или по друг начин не е приключила да се възстановява след татуирането.

Gamergrl от Уилистън Парк на 28 февруари 2012 г .:

Сериозно обмислям да си направя татуировка. Но аз съм алергичен към латекс. Въпросът ми е дали татуистите използват други видове ръкавици освен латексовите? Подобно на нитратни, винилови или полиуретанови ръкавици.

Jase28 на 28 февруари 2012 г .:

Аз'Току -що резервирах за очертаване за цял гръб на 3 юли, I'm след това се връщам за засенчване на 16 юли – сега тук'Проблемът е, че отивам на почивка на плажа на 27 юли. Ще има ли достатъчно време да се излекува и ще мога ли да вляза в басейна? В миналото съм имал татуировки в много по -малък мащаб, покриването с лосион за слънце също не е проблем. Или е най -добре да резервирам по -късно? Или трябва да е добре, че има две седмици, за да се излекува.

ginji86bell на 23 февруари 2012 г .:

благодаря, много полезно, бих искал да прочета това, преди да сложа неоспорин върху моя, защото част от мастилото ми се отдели…

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 30 януари 2012 г .:

Хедър, не че това's струпеи, изобщо не го накисвайте, тъй като прекалено бързото сваляне на крастата може да повреди татуировката.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 30 януари 2012 г .:

Джони, внимавай да не оставиш крастата да се издърпа или дръпне и не забравяй да поддържаш татуировката леко хидратирана. Напукването на струпеи е нормално, но прясното кървене не е така.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 30 януари 2012 г .:

Аарон, излишното мастило излиза като част от лечебния процес. Уверете се, че татуировката не е'не се държи прекалено влажно и трябва да бъде разкрито, за да се получи въздух.

хедър на 24 януари 2012 г .:

пак имах татуировка на китката си седмица и оттогава бях в гореща вана няколко пъти, след което се накиснах в продължение на 10 минути, без да знам, че може да навреди, татуировката ми все още е малко червена, но изглежда, че се люлее с няколко пукнатини, използвам обикновен овлажнител, за да спра сърбежа и да го предпазя от изсъхване. а постъпвам правилно

Джони на 23 януари 2012 г .:

току -що си направих татуировка преди седмица и тя се напука в струпетите, кървеше малко от пукнатината, ще ми развали ли tttooo?

Аарон на 15 януари 2012 г .:

Току -що получих нов тат и изглежда, че се изпотява и губи малко цвят. Не съм't тренировка или нещо такова. това нормално ли е?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 14 януари 2012 г .:

Мили, краката могат да бъдат доста нежни след татуиране и нищо, което описваш, звучи необичайно.

Мили на 12 януари 2012 г .:

Хей, татуирах си крака преди 2 дни. На следващия ден не беше't болезнено, но днес, когато се събудих, беше наистина болезнено. Доста ходех до днес и аз'не съм сигурен дали това'защо боли или трябва ли да се тревожа за инфекция.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 08 януари 2012 г .:

Estrella, различни области на тялото реагират и лекуват по различен начин, така че'вероятно е част от него. И не забравяйте, че струпеите събират много излишно мастило, така че татуировките могат да изглеждат малко променени, когато това повърхностно покритие се отдели.

Естрела на 07 януари 2012 г .:

Взех си новия тат преди 3 дни & използвали Aquaphor ежедневно. Само преди малко, след като нанесох още мехлем, таткото ми започна да се лющи много! Аз'много съм загрижен, защото изглежда, че куп мастило се е отделил с кожата & има места, които вече изглеждат избледнели. Какво трябва да направя? Това нормално ли е? Взех последната си през февруари миналата година & дон'не помня да се бели толкова. Някакви мисли?

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 23 декември 2011 г .:

jeremiah dodge, ако правиш неща, които ще го повредят като част от работата ти, тогава да. Ако не, значи не.

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 23 декември 2011 г .:

Хейли, така е'Не е необичайно татуировките да се напукат донякъде, докато се струпват.

еремия додж на 23 декември 2011 г .:

днес си правя татуировка на китката и се чудех дали работейки в бар я съсипвам

Хейли на 22 декември 2011 г .:

току -що се разболях преди около 3 дни. казаха ми да използвам лосион без аромати, но беше толкова сух, че го използвах веднъж и прочетох онлайн НЕ да използвам петролно съдържание и този лосион го имаше. измих го незабавно и се притеснявам, че може да ми обърка тата. какво мислиш?

и две много се напукват, притеснявам се, че татуировката ми може да има следи от пукнатини

Raye (автор) от Сиатъл, Вашингтон на 21 декември 2011 г .:

Ким, място, което все още кърви сурово след няколко седмици, си струва да се обърне към лекар, за да се увери, че не го правите'нямате някакъв друг медицински проблем.