Джейсън Гудроу, известен още като "добрият момък," е лицензиран художник на татуировки, който споделя своя опит със света в своите статии.

Придобиването на стаж за татуировки е трудна работа

Светът на татуирането и колоритните личности, които ги прилагат, са в собствена лига. Татуиране или "маркиране" на тялото е съществувало толкова дълго, колкото човек е бил на тази планета, и през този дълъг период от време са създадени различни начини за промяна на тялото. В нашата съвременна времева рамка много се е променило; от видовете оборудване, използвано за производство на татуировки, до видовете произведения на изкуството, които сега се произвеждат върху плът. Ако ти'търсите да продължите кариерата си като татуист, трябва да имате повече от артистичен талант, имате нужда от УСПЕХ и ОПРЕДЕЛЯНЕ!

татуировка-чирак-какво-трябва-да знаете

Приготвяме се да започнем

Има няколко неща, които трябва да знаете, преди да тръгнете за лов за татуировка. Едно от първите неща, които мога да ви кажа, е да сте подготвени за отхвърляне. Изключително необичайно е татуистът, който току -що ви е срещнал, да ви вземе под крилото си и да започне да ви обучава. Никога не съм срещал художник, който да ми е казал друго, а историята обикновено е същата, " Не разбирам'нямате време да ви обучавам" или "Вече имам чирак, проверете отново догодина". Има начин да заобиколите това или поне по -практичен подход да попитате за чиракуване. Трябва да изградите работни отношения с татуиста, ако сте художник, съберете малко светкавица и попитайте дали той/тя би искал да си купи. Бъдете готови за отхвърляне, но ако татуистът види, че имате умения, той/тя може да изстреля бриза с вас и макар първото ви посещение да е пробив, върнете се по -късно отново с нова светкавица, за да могат да видят сериозното ви , и че създавате нови произведения на изкуството, това обикновено ще впечатли всеки художник и нов шеф.

татуировка-чирак-какво-трябва-да знаете

Професионално портфолио

Разберете, че портфолиото е най -важният фактор за представяне на работата ви пред другите, особено когато търсите стажант за татуировки. Отделете време и проучете стила на оформление, който искате да представите работата си. Вие като създател на собственото си изкуство ще знаете кои са най -добрите ви парчета, затова се уверете, че са отпред и се уверете, че са завършени. Ако художникът отдели време да погледне, той/тя не го прави'не искат да губят ценното си време за справяне с непълна неорганизирана бъркотия. ЗАПОМНЕТЕ, ако е в професионален формат, ще бъдете третирани на по -професионална основа, ако не, тогава не се притеснявайте да минете през вратата.

Одобрено обучение за татуировки

Добре, значи най -накрая се оказахте достойни за чиракуване на татуировки, поздравления. Повечето надеждни магазини ще имат договор с конкретни подробности за това, което ще научите от тях, както и какво ще се очаква от вас. Ненавиждам да ви го разбия, но вероятно ще изчистите първата година от чиракуването си. Ако вече имате силни артистични умения, изпреварвате играта в този отдел, но изучаването на механиката на машините за татуиране и разбирането на динамиката на човешката плът ще бъдат само някои от препятствията, които ще издържите.

Придържайте се към това, някои собственици на магазини са преминали през подобен процес, свързан с вас, макар че това може да изглежда нетрадиционно, за тях има смисъл и няма да останете разочаровани, когато най -накрая натискате мастило, правейки това, за което винаги сте мечтали.

татуировка-чирак-какво-трябва-да знаете

Продължете към Урок първи

  • Интересувате ли се от татуиране? Първи урок

© 2012 Джейсън Гудроу

Коментари

Мик на 22 май 2019 г .:

Когато и аз'питат ме за чиракуване, винаги се опитвам да предупредя младите за студиа, които биха могли да предлагат чиракуване, но те'правиш го само за парите. Това често означава'са краткотрайни и те не'не ви предлагат работа, когато те'свърши с теб. Тъжно, но често вярно.

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 09 май 2012 г .:

Да, кожата е много еластична и интересна част от тялото, така че произведенията на изкуството, разработени с химикалка, боя или молив, ще бъдат много различни, когато се опитвате да приложите това върху тялото на човек. Мнозина биха били татуисти, които намират преминаването към кожата като художествена среда много трудно и често се отказват. Татуирането изисква нещо повече от артистичен талант, изисква технически умения и пълно разбиране на кожните слоеве, свързани с производството на качествена татуировка. Благодаря за коментара!!!

Сиел Кларк от САЩ на 08 май 2012 г .:

Много интересно … Виждам, че би било трудно да се практикува върху кожата, дори и със страхотно портфолио!

Джейсън Гудроу (автор) от щата Вашингтон на 08 май 2012 г .:

Благодаря за коментара и да, първите впечатления преминават милион мили в тази индустрия.

Мишел Симтоко от Себу, Филипини на 07 май 2012 г .:

О, това е интересно, но сте прав, не всички хора биха ви приели. Но ако можете да направите впечатление, което може да помогне! 🙂

Поздравления за номинацията ви за Hubnuggets. Прочетете и гласувайте по този начин https://hubpages.com/community/Friday-Weekly-Round…