Аз съм запален опортюнист, предприемач, допринасящ за живота, многофункционален, създател на пакости и джил от всички професии.

5 въпроса за безопасността, които трябва да зададете на вашия художник, преди да си направите татуировка

Електрически татуировъчен знак

Какво трябва да попитате вашия художник за татуировки относно хигиената

Истинските професионални татуисти, независимо къде се намират, приемат санитарните условия сериозно. Това, според мен, е наистина това, което отличава професионалистите от любителите и измамниците. Художник, който приема работата си присърце, ще направи всичко възможно, за да гарантира, че те татуира по възможно най -безопасния и чист начин. Това не прави't непременно означава, че те ще ви татуират с истински артистични умения, но поне спечелиха'да не те оставя с опетнена татуировка.

5 въпроса за безопасността, които трябва да попитате вашия художник, преди да си направите татуировка

Татуиране

1. С каква марка мастило работите?

Има толкова много различни марки мастило и тези, които са най -рентабилни или дори най -ярките и най -живите, не винаги са най -стерилни или дори стерилизирани изобщо.

Интересното е, че не беше'Доскоро стерилността на мастилото за татуировки дори беше проблем. CDC се справи с няколко клиенти, които са развили сложни дерматологични усложнения, след като са били татуирани в магазини, които не са използвали стерилни мастила. След тези инциденти бяха проведени няколко малки проучвания и беше установено, че почти всички традиционни мастила са нестерилизирани и повечето от тях не са предварително смесени, което означава, че художникът също е отговорен за смесването на всички свои цветове. Проблемът с това е, че имате не само един източник на инфекция от нестерилизираното мастило, но след това имате друг източник на инфекция от всеки художник, който използва всичко друго, освен вода за обратна осмоза, която е стерилизирана сама.

Инфекции като тези лесно могат да се превърнат в животозастрашаващи усложнения, дори и да са редки. То'накрая е твой избор, но да знаеш дали си или не'сте изложени на риск от обриви или по -лошо определено си заслужава разследването.

5 въпроса за безопасността, които трябва да зададете на вашия художник, преди да си направите татуировка

Татуирани ръце

2. Как дезинфекцирате оборудването си?

Това е изключително важен въпрос, тъй като може да направи или да намали шансовете ви да се заразите с кръвни заболявания. Има много любители и художници, които не дезинфекцират правилно оборудването си. Голяма част от това се дължи на липсата на образование, но както много ученици по татуировки ще ви кажат, има много художници, които са или с твърде къси ръце, или твърде мързеливи. Случва се.

Въпреки че, когато влезете пълен с арсенал от логични и лесни за отговаряне въпроси за вашия художник, преди да се напечатате, можете да разпознаете и да се отървете от всички непрофесионални художници, които не са't използване на подходящи санитарни техники.

Сега, когато зададете този въпрос, вие'проверявате отново, за да се уверите, че вашият художник използва възможно най -много оборудване за еднократна употреба и, което е по -важно, че използва автоклав. Уверете се, че те не са't при предположението, че с достатъчно белина всичко ще умре. Да, има много малко избрани методи за дезинфекция на оборудване за татуировки без автоклав (за което ще говорим повече в друга статия), но малко професионални и образовани татуисти ги използват – те използват автоклав. За щастие, малки, но напълно приемливи автоклави се предлагат за много малко пари и това'не е трудно да се научиш на правилната употреба. Така че, ако не друго, вашият художник трябва да има такъв и да може да ви даде основно описание на това как използват своя автоклав.

5 въпроса за безопасността, които трябва да зададете на вашия художник, преди да си направите татуировка

Татуировка на кон

3. Кога Вашите Игли изтичат?

Дон'Никога не позволявайте на нито един художник да ви избяга, като ви каже, че винаги получава нови игли и да'Никога не използвайте минали изтичания, освен ако не ви покажат текущия си запас от игли. Не е'Много често художникът ще използва игли с изтекъл срок на годност, тъй като те са толкова достъпни за закупуване, но това се случи. По -голямата сделка с това събитие е въпрос на изграждане на доверие и уважение към вашия художник повече от безопасността. Въпреки че очевидно все още съществува риск за безопасността, като игла, която е минала покрай него'Срокът на годност вече не е в защитна опаковка. Цялата причина производителите да използват срока на годност е да предотвратят всякакви допълнителни източници на инфекция, нещо, което всеки професионалист приема сериозно.

4. Имате ли актуална сертификация за патогени, предавани по кръвен път?

Не само искате да попитате дали вашият художник е образован и сертифициран в науката за предотвратяване на патогени, предавани по кръвен път, вие искате да поискате да видите тяхното сертифициране, дори ако тяхната държава или държава не'не изискват от тях да имат такъв. То'е изключително лесен и евтин сертификат за получаване и това образование може да спаси кожата и живота ви. За съжаление, това'също толкова лесно е да се каже, че имате сертификат, когато не го правите't, така че не'не се отказвайте, докато не ви го покажат. Повярвайте ми, всеки професионален художник ще се гордее да ви го покаже.

5 въпроса за безопасността, които трябва да зададете на вашия художник, преди да си направите татуировка

Пластмасова опаковка

5. С какви инструкции за последваща грижа изпращате клиентите си вкъщи?

Това е друг важен аспект, който трябва да имате предвид, преди да се напечатате, тъй като последващата грижа е от жизненоважно значение за предотвратяване на инфекцията и поддържане на татуировката ви ярка и жива възможно най -дълго. Има и много методи за последваща грижа, повечето от които са жизнеспособни, но някои са остарели и не са подходящи за защита на кожата или татуировката ви.

На първо място, уверете се, че не го правите'Не влизайте в татуировка с художник, който все още използва пластмасова обвивка, за да покрие татуировката, след като я направи's завършен. Това е бил изключително популярен метод за последваща грижа за татуировката, защото създава здрава бариера срещу дрехите ви и всичко друго, което бихте могли да търкате по пътя си към дома. Проблемът е, че изследователите са установили, че пластмасовата обвивка всъщност увеличава риска от инфекция, тъй като създава почва за размножаване на всякакви бактерии или други патогени, с които може да сте влезли в контакт в студиото. И да, макар че повечето професионални художници са страхотни да гарантират, че студията им са без патогени и бактерии, това не е така'т означава, че всеки художник е на върха на санитарната си игра. Ако едно почистване е пропуснато, след като последният клиент е отишъл да използва банята си и този клиент е имал някаква инфекция, а след това сте използвали банята и сте докоснали новата си татуировка (всички го правим!), Може да сте на куката за известно време доста неприятни инфекции. След това там'невидимите рискове, с които се сблъсквате по пътя към дома. Пластмасовата обвивка може да създаде силна бариера, но това не се случва'не отнема много време, преди пластмасата да го загуби'Прилепва и се разтяга и губи преди първите два часа.

Въпросът е в това'просто не е чудесен метод със знанията, които имаме сега. Може да е малък риск, но е така'Обикновено малките неща ни вкарват в беда, а не големите. Така че, вместо да се приберете вкъщи с найлоново фолио, намерете художник, който използва марлеви превръзки от медицински клас или друго покритие от медицински клас, което попива кръвта, плазмата и други телесни течности, които ще последват вашата татуировка. Това ще поддържа вашата татуировка суха и ще създаде по -малко място за размножаване на инфекции.

Освен това, с което вашият художник обгръща новата ви татуировка, вие също искате да разберете какво препоръчват да използвате, за да поддържате изцелението на татуировката си здравословно. Това не е'Това е толкова въпрос на безопасност, колкото е въпросът да се уверите, че вашата татуировка все още изглежда нова, когато се лекува. А&D все още е популярна употреба на мехлем в грижата за последваща грижа, но има много дебати относно използването му, тъй като има тенденция да изтегля мастило далеч от свежа татуировка. Това значи'е добър за здравословно лечение, не е толкова добър за изкуството. Неоспоринът се счита за голямо не-не в професионалния свят и често се използва само от аматьори, тъй като определено изтегля мастилото от новата ви татуировка. На лосионите се гледа с еднаква гледна точка, тъй като те всъщност могат да попречат на правилното заздравяване и да изсушат кожата твърде много.

Вместо това искате да потърсите мехлеми, които са специално създадени за грижи за татуировки. Има много там, така че не забравяйте да прочетете етикетите. Като се има предвид това, Hemp-Ez Tattoo е силно препоръчително, както и Tattoo Goo.

Наблюдавайте вашия художник по време на работа

Друга добра превантивна мярка, която можете да използвате лесно, е да гледате как работи вашият художник, дори и да го прави'е само за няколко минути. Това, което'наистина сме нащрек, защото трябва да видим, че използват правилно измиване на ръцете, медицински ръкавици за еднократна употреба, нови неотворени игли и т.н..

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Коментари

Мама-Тий на 20 юли 2017 г .:

Вашият коментар за лосиони е подвеждащ. Докато използвате обикновен лосион без аромат без алкохол, всичко ще бъде наред. Лично кокосовото масло ми действа най -добре. Всеки'Тялото е различно, така че това, което работи за един, може да не работи за друг.