Аз'бях онлайн писател повече от седем години. Моите статии често се фокусират върху татуировки и татуировка.

Ако знаех тогава какво знам сега …

Не съм тук, за да ви отблъсна. Вече сте направили избора. Това е яко. Имам хапки от татуировки и обичам 99% от тях, но никога не се сблъсквате с хора, които искат да ви говорят с татуировка или да ви дадат добри съвети за това, те обикновено искат да ви отблъснат. Защото това означава, че си езичник. Не се опитвайте да го отречете. (Езичници!)

Имах планирани десетки татуировки от 13-годишна възраст и ако аз на 13 години бях по нейния начин, лявата ми гърда щеше да бъде стенопис на JagStang на Кърт Кобейн, като зърното е художествено обработено в мотива като едно от копчетата за управление.

Така че чаках до 20 -годишна възраст, защото сте напълно възрастен, когато сте на 20, нали? Ха! Извинете, докато се задавя до смърт от циничен смях. Сега съм на 30 и съм татуиран на четири различни места и ако имах всичко да ги правя отново, определено бих сменил едно, вероятно две.

1. Помислете за бъдещата си заетост.

Работни места? Нямаме нужда от смрадливи работни места. Да, вашите родители вероятно вече са имали този разговор с вас, но ако получите нещо, където хората могат да го видят, те ще ви осъдят. Ние така или иначе осъждаме всички, които виждаме – наличието на видима татуировка им дава повече боеприпаси. Ако сте спокойни с това, непременно шест-инчовите ленти с бодлива тел с келтски възел вероятно все още са на мода … някъде.

Ще бъдете ограничени в избора си на работа. Може да се наложи да промените начина си на обличане, за да прикриете великолепното си мастило (представям си типично лято от 100 градуса тук в Тексас с дълги ръкави – или в моя случай – напълно непрозрачни чорапогащи) или може изобщо да не получите работата.

Работата на съпруга ми включва [случайно] взаимодействие с деца. Видимите татуировки са забранени.

Получих наистина добра работа въпреки черния, стилизиран гущер на десния ми глезен и съм получавал само положителни отзиви от хората, на които помагам по време на работа – това всъщност ни дава нещо общо. НО имам късмет. Може и да не си.

2. Поставяне.

Имам перфектна, смъртно бледа, бяла кожа, затова си помислих, че цялото ми тяло трябва да е прекрасна, кремообразна палитра.

Грешно.

Знаете ли какво научих след първата си татуировка? Гущерът, който споменах на глезена? Явно имам наистина много суха кожа ТОЧНО ТАМ и никога преди не съм забелязвала. Това означава, че ако не съм постоянно къпан в лосион, този гущер изглежда сив и напукан („той поставя лосиона върху кожата си, или гущерът му отново изсъхва“) През повечето време съм мързелив, за да се държа смазан ооооо … да, през повечето време страхотният ми гущер прилича на глупости.

3. Имена = НЕ НЕ.

Не мога да подчертая това достатъчно: НЯМА ДА ГО ОБИЧАШ/НЕЯ ЗАВИНАГИ !! Не ме интересува дали сте заедно 5 дни и сте сродници, 5 години или ПЕТДЕСЕТ. Всеки ден говоря с хора, които току -що са преминали през разводи след 20, 30+ години. Човекът, когото обичаш днес, НЕ е човекът, когото обичаш утре. Знам, че не ми вярваш, но е истина.

Анджелина, макар че Били Боб беше завинаги, нали?

Така че нямам татуировки с имена. Но твоят приятел го знае. Знаеш ли, този, който работи в шофирането на Арби през? Знам, че тя обича „Хосе“ всеки път, когато ми подаде поръчката ми. Дори с моето любимо мастило е трудно да не се чувствате леко осъждащи. Това е неволна реакция.

Още веднъж, ако аз на 15 години имам нещо общо с това, част от анатомията ми ще бъде маркирана като „A.D.R“ Да, инициалите на съпруга ми са „D.M.B“ – виждате проблема там?

Родителите ми се разведоха след 21 години брак. По това време първото действие на баща ми на единично, предизвикателство за възрастни беше да татуира името ми на бицепса си. Това е единственият път, когато виждам приемливо име: вашите деца. Вашите деца винаги ще бъдат ваши деца. Тази връзка никога няма да се промени. Може да се отдалечите в един момент, но те винаги ще бъдат ваши.

„A.D.R“ и аз? Да, ние сме съседи на Касълвил, но това е всичко.

Е, това или се ожени за някой със същите инициали като теб. Бившата ми свекърва има татуирани инициали на съпруга си … защото те също са нейните инициали.

4. Ще го обичаш ли завинаги?

Не наистина, имам предвид.

На мен са татуирани следните неща: котки, гущер, звезди, пеперуди, прежди, плетене, плетене на една кука и въртящи се прибори … Никога няма да спра да обичам котките, пеперудите никога няма да спрат да бъдат красиви, винаги ще бъда хитър, „Гущер“ винаги ще бъде псевдонимът, който остана. Наистина няма нищо, което би могло да ми се развали от партидата … Казвам това и утре ще бъда нападнат от кръвожадни пеперуди, котките ми ще гледат от прозореца, весело се смеейки на смъртта ми.

Е, тогава стигаме до левия ми глезен. Това вече е прикритие. Да, вече имах една татуировка, за която съжалих (получих се при лоши обстоятелства, посветена на двама души, които разбиха сърцето ми в ранна възраст … една, за която се ожених, за да видите къде това веднага се разпада). Покрих го с причудлив парад от извънземни и розов робот. Това е обичащ тогава почит към (и аз го разбивам всичко това, за да избегна по-нататъшно обяснение) един … култ, в който бях част от четири години. Добре, всъщност не беше култ, но можеше и да е така. Мразя да го казвам на глас, защото незабавно се връща към това, което току -що казах за китарата на Кърт Кобейн и името на гаджето ти отзад на шията ти със супер елегантни стари английски букви … това беше свързано с група.

Дори си спомням, че по това време КАЗВАХ на художника: „Всичко е наред. Дори и да не ги обичам по -късно, пак ще стои за всички приятели, които имах, и за всички хубави моменти, които имах. ” БИК. Накратко, приключи по много по -неприятелски начин и сега оставам да обмислям ограничени възможности. Толкова, тъй като не мога да се сетя за номер 5, ще го разделя и ще очертая възможностите си във фалшив номер 5.

Какво да направите, ако си направите лоша татуировка

Така че не ме послушахте и си направихте татуировка, която се оказа гадна или не ви хареса, или съжалихте или каквото и да е, имате три възможности:

  • Покривам. Всеки път, когато получите прикритие, то става все по -голямо и става по -ТЪМНО. Аз съм на прикритие #2 на глезена си и той вече е два пъти по-голям на места, отколкото беше за начало. Оооо … ако го прикрия за трети път, той съдържа толкова много цветове, най -добрият ми вариант е вероятно нещо, съдържащо ЧЕРНО или МОРСКО СИНО или КРЪВНО ЧЕРВЕНО … знаете – НЕ весели цветове … което побеждава целите ми, тъй като ИСКАМ весели цветове. Тъмните цветове, които вече споменах, ми приличат на глупости. Сегашната татуировка е изключително асиметрична, така че третото покритие ще бъде ОГРОМНО и ТЪМНО. Наистина не звучи привлекателно.
  • Премахване. Лазерите са най -добрият вариант. Повечето от другите неща (износване и т.н.), които проучих, изглежда не работят добре и ви оставят с много белези. Лазерите „разпръскват частиците мастило и им позволяват да се абсорбират отново от тялото ви. НО отново нямам късмет, тъй като ярките весели цветове са едни от най -трудните за лечение. Още по-добре? Татуировката, която ви струва няколко стотин долара, сега ви струва ХИЛЯДИ на лазер и шансовете са наистина добри, тя вероятно просто ще избледнее, но няма да изчезне. Освен ако нямате късмет, никога няма да се отървете напълно от него.
  • Живей с това. Разберете какво ви напомня татуировката. Носете прикриващи дрехи – нося много чорапи. Просто се опитвам да НЕ гледам глезена си. Това не е много емоционално удовлетворяващо, но вероятно ще се окаже най -рентабилното.

Значи това е. Това е всичко, което имам.

Дайте ми още десет години и вероятно ще мразя всичките си татуировки … или ще бъда напълно покрит и ще работя като маниак на странично шоу. Предполагам, че целият въпрос е: никога не си статичен. Наистина се съмнявам, че някога сме постигнали статут на „възрастни“ или „възрастни“, ако тези думи означават, че сме приключили с промяната и сме научили всичко, което трябва да знаем. Ние сме динамични. Мисля, че това е целият смисъл на живота: растеж и промяна.

Така че просто помислете. Бъди внимателен. Не залепвайте нещо върху себе си, освен ако не желаете да живеете с него или не предвиждате ясна, високоплатена работа в бъдещето си, за да можете да я върнете обратно.

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

Коментари

zeebo на 03 февруари 2012 г .:

бяхте в култ ??!?!?!?!?! ???? лув ур пишеш продължавай така: D

VengefulArt от Лас Вегас на 08 януари 2012 г .:

То'много е вярно, много хора се опитват да ви изгонят от татуировка, вместо да ви дадат съвет за добра. Първата ми татуировка беше изненада от майка ми. Кой, нарисуван само за мен от художник. Обичам го на парчета, но може би щеше да е по -добре на друго място, а не в долната част на гърба. Сега моите красиви риби са етикетирани като a "трамп печат" когато честно казано, просто исках да е извън полезрението.

Дан Грийн на 07 януари 2012 г .:

Здравейте на всички това'чета това! Аз'м "татко" тя'говоря за … и аз'Никога няма да забравя как беше с мен, когато си взех "Лиз" татуировка. Спомням си, че натискът беше почти непоносим, ​​докато човекът се понасяше, за да постави сенките и да го чуе да пита Лиз, "Харесва ли ви този цвят?" а Лиз беше така, "О, да, това'красив цвят е."