Аз съм запален опортюнист, предприемач, допринасящ за живота, многофункционален, създател на пакости и джил от всички професии.

10 неща, които трябва да обмислите, преди да си направите татуировка

3D татуировка на племенна ръка

Продължете внимателно, но без страх

Според моя опит много хора прекарват много време в притеснения за болката от първата си татуировка и за изображението. Това са две важни неща, които трябва да имате предвид, но поне можете да сте сигурни, че вашият татуист ще ги обсъди подробно с вас, преди да започнете. Ако прекарвате цялото си време в размисъл върху образа и болката, вие'пропускаме много други важни съображения, които обсъждам тук. Затова прегледайте тази статия и се уверете'разгледах всичко важно.

1. Значение

Аз'казах го преди и аз'Ще го кажа отново: най -важното нещо, което трябва да имате предвид, е значението зад вашата бъдеща татуировка. Не изображението, толкова много: смисълът. Болката, цената, времето, погледът и всичко останало ще бъдат буквално безсмислени, ако не го направите'Не отделяйте време, за да помислите защо трябва да го имате на кожата си.

Няма "надясно" причина да си направите татуировка. Независимо дали вашата татуировка има малък или голям смисъл, причината ви е добра, стига смисълът да е там.

Наличието на причина е важно, не само защото татуировката ще означава повече за вас, а защото ще помогне на вашия татуист да разбере мотивацията ви да си направите тази татуировка. Това разбиране ще им помогне да получат изкуството точно така, че вие'Никога няма да съжалявам, че си направих тази татуировка.

10 неща, които трябва да обмислите, преди да си направите татуировка

3D татуировка на дракон

2. Разходи

След значението си, цената на вашата татуировка е това, което искате да вземете предвид по -нататък. Ако парите не са проблем, преминете към следващата стъпка. Въпреки това, за останалите от нас, които не сме направени от пари, това е така'Важно е да вземете предвид цената на вашата татуировка. Ако не направите това, може да се получи татуировка, която трябва да бъде намалена, за да се побере във вашия бюджет – и това е една от най -честите причини човек да не е толкова доволен от татуировката си.

Друга причина, поради която искате да вземете предвид цената, е, че скъпата татуировка може да не бъде завършена за дълго време. Много хора, които нямат пари в брой, първо ще започнат очертанията си и след това ще изчакат, докато получат достатъчно пари, за да довършат татуировката. Това е добре в по -голямата си част, но това е така'По -добре е татуировката ви да бъде завършена наведнъж, така че вашият художник да спечели'не губите фокус за дълги периоди от време, докато пестите пари, за да му платите.

Ако се окажете в тази позиция, помислете дали да попитате артиста си дали търгуват. Татуировките често таксуват 50 долара на час и повече. Ако те са истински художници, те може да разберат, че имате страстна нужда да си направите татуировка и може да се справят с вас. Не всички художници са такива, но повечето ще работят с вас.

Най -важното, което увеличава цената на татуировката, е нивото на детайлност. Колкото повече подробности искате да включите в татуировката си, например в 3D татуировки като тази по -горе, толкова по -дълго ще отнеме, за да се получи точно така. Като цяло на повечето татуировки, по -големи от една четвърт, е необходим поне час, за да завършат. Средно повечето татуировки отнемат от три до пет часа на сесия. Ако имате нужда от повече сесии, това ще отнеме повече време. Попитайте вашия доверен изпълнител за приблизителна оценка, преди да свършите каквото и да било.

Когато обмисляте ръкав за лице, помислете за въздействието му върху останалата част от живота ви.

Когато обмисляте ръкав за лице, помислете за въздействието му върху останалата част от живота ви.

Татуировка на цялото лице

3. Размер на вашата татуировка

Както виждате с този страхотен дракон, някои татуировки са много големи. Други татуировки са много малки, понякога по -малки от стотинка. Размерът е важен по много причини.

Първо, колкото по -голяма е татуировката, толкова по -дълго ще отнеме и колкото повече участъци от кожата ви ще имат проследена игла по тях. Това означава повече мастило, повече време и повече детайли.

Второ, ако искате много подробности във вашата татуировка, вие'ще искам да е по -голям, отколкото по -малък. Много хора влизат със сложни дизайни, които искат да се поберат на много малка площ и художникът може да ги отклони, освен ако не се съгласят да увеличат татуировката или да премахнат много от детайлите.

Трето, размерът на татуировката влияе на мястото, където тя ще се побере по тялото ви. Големите татуировки са склонни да се правят на гърба, гърдите или стомаха, с голяма работа около опаковане ("ръкави") направено на ръцете и краката. По -малки татуировки могат да се правят почти навсякъде, което е част от тяхната привлекателност за хората, които си правят първата или втората татуировка.

4. Местоположение на вашата татуировка

Както можете да видите с смелия човек по -горе, местоположението е всичко. Сега, както казахме по -горе, избраното от вас място може да ограничи размера на вашата татуировка, но по -важното е, че местоположението на вашата татуировка може да има голяма разлика във въздействието, което ще окаже върху живота ви.

Знам от личен опит, че татуировките, които са открити, имат голямо влияние върху начина, по който вашето семейство, приятели, колеги и работодатели ви гледат. Това има значение, ако работите в професия, където тя'важно е да изглеждате професионално. Да имаш голям орел на главата си може да не изглежда толкова страхотно за адвокат. По същия начин, татуирането на лицето ви като зомби ще работи най -добре, ако вие'сте мега богата рокзвезда и вече имате любящ съпруг.

10 неща, които трябва да обмислите, преди да си направите татуировка

Мемориална татуировка Синя роза

5. Постоянство

Очевидно татуировките са постоянни. Повярвайте ми, методите, които използват, за да ги премахнат, не си заслужават. Ако ти'размишлявате, "Мога просто да премахна това по -късно," не си прави татуировки. Да ги лазерно е по -лошо, отколкото да ги поставиш на първо място.

Друга причина'Важно е да се вземе предвид постоянството е, че вашата татуировка става част от кожата ви. Така че, когато тази кожа расте и се разтяга, вашата татуировка също ще расте и се разтяга. Това често е причината хората да си правят по -големи татуировки, които лесно могат да бъдат докоснати по -късно в живота. Малките татуировки имат начин да се размият и да станат неясни цветни петна с течение на времето, особено ако са на бедрата, ръцете, корема, дупето или гърдите.

6. Болезнена толерантност

Честно казано, болката от първата татуировка обикновено не е толкова лоша, колкото очаквате. ДА, боли; в това няма съмнение. Дори ако кожата ви е леко вцепенена, тя все още боли. Въпреки че боли като котка, която ви чеше, което е достатъчно лесно да се настроите със спокоен ум.

Като се има предвид това, всички ние имаме различна толерантност към болка. Аз'имах много татуировки на ръката, лакътя и глезените, всички много чувствителни зони и докато ме боли, успях да го настроя. Това изненада моите артисти, които се бяха занимавали с големи мотористи, които не можеха'Не се справяйте с същия тип болка в същите области. Че аз'имал съм две деца и много други болки в живота ми вероятно поставят нещата в перспектива и увеличават поносимостта ми към болка.

Сега, ако вие'получавате първата си татуировка, ето някои неща, за които трябва да помислите относно болката.

  • Колкото повече мазнини и мускули в областта, където сте'когато се татуирате, толкова по -малко болка ви причинява'ще се чувствам по време на процеса.
  • Всички области над костите ще наранят най -много.
  • Скритите татуировки ще наранят по -късно, докато лекувате, защото трябва да бъдат прикрити.
  • Колкото по -малка е татуировката, толкова по -малка е болката'ще преживея.

Сега има някои важни неща, които можете да направите, за да намалите болката:

  • Вземете не-аспиринов противовъзпалителен болкоуспокояващ около 20 минути преди да започнете.
  • Направете си татуировка сутрин, когато тялото ви естествено има по -висока толерантност към болка.
  • Накарайте вашите художници да използват течен лешник върху кожата ви по време на работа.

И ето някои неща, които НЕ трябва да правите, за да се справите с болката:

  • Не приемайте никакви аспирин или болкоуспокояващи, преди да си направите татуировка. Те ще ви накарат да кървите повече и потенциално ще разрушат татуировката ви, заедно с вашия художник's отношение.
  • Не пийте алкохол, преди да си направите татуировка. Това прави кръвта ви по -рядка и освен това никой художник не иска да татуира някакъв пиян глупак, който е вероятно да обърка татуировката.
  • Не приемайте никакви други вещества, които променят ума или тялото, преди да се татуирате. Повечето художници ще ви изгонят, ако забележат, че сте надути.

7. Вашият художник's Опит

10 неща, които трябва да обмислите, преди да си направите татуировка

Уверете се, че вашият художник има опит, обучение, артистичен талант и отношение, които седят добре с вас. Дон'Просто се втурнете към най -близкия изпълнител и започнете. Може да свършите работа с някой, който не го прави'не разбирам вас и какво искате, или може да ви откраднат цената, защото те не го разбират'не обичам да върша работата, която искам да свърша. По същия начин, изборът на по -евтини татуировки може да означава, че вашият художник има по -малко опит от вас'd предпочитам.

Отделете време, за да намерите и опознаете татуировките, с които искате да работите.

8. Вашият собствен опит

Колкото по -малко опит имате с татуирането, толкова повече вие'ще искам да разчитам на вашия художник'опит с тях, което е друга причина'толкова е важно да изберете изпълнител, на когото имате доверие. Ако това е първата ви татуировка, попитайте за местата, с които вашите татуирани приятели и семейство са преживели по -трудно или по -лесно време. Попитайте къде боли най -малко и най -малко и къде може да гъделичка малко (да, понякога татуирането гъделичка!).

Алтернативно, ако вие'вече сте свършили много работа върху платното на кожата си, вероятно вече знаете какво е усещането и можете да прецените какво ще се чувства вашето ново тат, където и да решите да го получите.

9. Социално въздействие

Сериозно, това'прекалено лесно е да си направите татуировка на някое открито пространство, където смятате, че ще изглежда готино, без да обмисляте какво биха могли да мислят другите. И докато го'Ако тялото ви, вашето изкуство, вашето време и парите ви, можете да изпитате сериозни социални последици от татуирането, особено ако изберете такава, която не може да бъде лесно прикрита.

Наличието на татуировки може да повлияе на способността ви да получите работа в бъдеще. Независимо дали имате добра работа сега или не, помислете какво може да се случи, ако трябва да потърсите работа в бъдеще и имате огромно гърне на врата си или ужасяващ гул по цялата си ръка.

Татуировките също ще променят начина, по който семейството и приятелите ви гледат. Помислете какво биха могли да си помислят и решете колко ви е грижа за тяхното мнение, преди да свършите работата си.

10. Потенциална зависимост

Болката и изкуството, както повечето неща в тази споделена реалност, могат да се пристрастят много лесно. Така че ако вие'когато влизате за първи път, не забравяйте да помислите дали някога ще има втори. Обикновено, докато си направите втора татуировка, вече знаете'вече сте закачени.

Това съдържание е точно и вярно доколкото е известно на автора и не е предназначено да замени официални и индивидуални съвети от квалифициран специалист.

© 2013 PermissionGiver

Коментари

Джота на 28 август 2018 г .:

Този сайт е много полезен. Намерих много добри статии, които ми помогнаха с мислите ми да си направя татуировка. Аз'Спестявам пари за първата си татуировка сега и мисля, че'ще го взема тази зима..

Бенедикт БГ на 05 юли 2018 г .:

Имам татуировки по цялото си тяло и все още искам още .. Татко и мама също имат татуировки дори на малкия ми брат .. Можете да нарисувате татуировка на чичовците ми, където аз нарисувах моите, обещавам, че ще ви хареса

Кариса на 15 март 2017 г .:

От около година съм на оградата дали трябва да си направя татуировка или не. Тази статия ми помогна при решението да си направя татуировка.

Манди на 08 май 2016 г .:

Не разбирам'не мисля, че аз'срещнах човек с татуировки, който не го прави'не искам повече. За да ви дам представа за тези хора в моята група за подкрепа на хронична болка, всички казват, че са напълно готови да си направят татуировка, дори ако допълнителната болка ги кара да лежат в леглото за няколко дни. Парите са това, което задържа повечето от нас, защото винаги искате повече.

МЗ на 25 септември 2015 г .:

$ 50/час? Моят човек таксува $ 120/час и си струва всяка стотинка. Мъжът си струва златото; той е добър художник на татуировки и работата му е изключителна.

Мат на 17 декември 2013 г .:

Значението е силно надценено. Ако изглежда добре и е нещо като вас'удобно ви е, през повечето време'добре е. Вие се сблъсквате с проблем само когато дизайнът, който смятате, че е изглеждал готин, в крайна сметка означава нещо, което не сте направили'не знам. Аз'Аз съм в процес на работа с 8 парчета по тялото си и изглежда, че жените са изцяло "Какво имат предвид?" докато момчетата просто казват, че изглеждат готини. Не е изненада, че авторът е жена и смисълът е номер 1 за нея.

Макензи Сейдж Райт на 09 септември 2013 г .:

Аз'Готов съм да взема още едно, за да отбележа неотдавнашно травматично преживяване с щастлив край. Имам няколко идеи, но не мога'Не го ограничавайте, това е чудесно ръководство.

PermissionGiver (автор) от езерото Стивънс на 02 юни 2013 г .:

Благодаря Ystenob, обратната връзка определено се оценява =)

Кати от Луизиана, Айдахо, Кауай, Небраска, Южна Дакота, Мисури на 02 юни 2013 г .:

BizGen, много даващ център на информация и всички добри отразяващи точки. Лицевият ръкав е малко притеснителен за гледане и първоначално бих си помислил, че човекът, който прави това, очаква да привлече внимание, което трябва да е част от формулата, участваща в извършването на този вид татуировка. Повечето от приятелите ми ги имат на места, които не се виждат на работното място. Мисля, че сте ударили иглата по главата, когато заявявате, за да сте сигурни, че знаете причината, поради която искате да имате такава, включително конкретна, а не само защото всичките ви приятели получават такава. Стискам палци.