Тази година къси прически са в тенденции и всички знаем за този факт, че твърде късите прически и прически изглеждат модерни, модерни и стилни. Дори булките също могат да носят тези невероятни къси и модерни нови прически. Ето някои добри популярни примери за къси модерни прически за жени, които могат да носят и на сватби.

Проста къса руса прическа

През 2013, късите прости и лесни прически са в тенденция с уникалните и стилни прически. Руса цвят на косата е в тенденции с късите прически и по -светлия тон на русата коса изглежда най -добре като сватбена прическа.

Проста къса руса прическа

Къса сватбена прическа за жени

Ето още една най -добра и модерна прическа, носена от жена на сватбата. Тя изглежда невероятно в тази проста и къса прическа с по -светлия тон на русата коса. Аксесоарите за коса също придават красота на сватбените прически.

Къса сватбена прическа за жени

Аксесоари за коса за къси прически

За да носите уникални и модерни прически за сватба с къси коси, тогава аксесоарите за коса са най -добрият вариант за къси сватбени прически. Простите аксесоари за коса като изкуствено цвете изглеждат модерни и невероятни с късите и прости прически.

Аксесоари за коса за къси прически

Цветя за сватбени прически

На тази снимка по -долу тази дама носи много къса и уникална прическа за сватбата. Тя също носи невероятна флорална лента с жълти и сини изкуствени цветя, която изглежда най -добре за сватбената прическа.

Цветя за сватбени прически

Елегантна прическа за сватба

Ето още един най -добрият вариант жените да носят стилни прически от 30 -те години на миналия век. Класическите и 1930 -те се носят с къси коси, така че през 2013 г. момичетата лесно могат да носят стилни прически с късите и модерни прически.

Елегантна прическа за сватба

Къси прически за булки

Булките могат да носят и невероятните къси прически. Тези къси прически и прически изглеждат страхотно и модерно със сватбените бални рокли и придават на булката уникален и модерен вид на косата.

Къси прически за булки

Доста къси прически за жени

Ето още една много популярна прическа за сватба. Тази много къса прическа с черен цвят на косата се носи и от булките. Изглежда невероятно и модерно също.

Доста къси прически за жени

Къси къси прически за сватба

Тази булка може да носи много уникална и секси къдрава прическа с късата прическа. Тази къдрава прическа също придава елегантен вид на булката. По -тъмният тон на русата коса е най -добре изглеждащ с тази къса къдрава прическа.

Къси къси прически за сватба

Сватбена прическа за момичета

Момичетата изглеждат невероятно и стилно с късите и прости прически. Те също могат да носят тези къси и прости прически на сватбата си с уникалните и невероятни прически и аксесоари за коса. Вълнообразни прически с прости и красиви аксесоари изглеждат невероятно за булчинска прическа.

Сватбена прическа за момичета

Къси коси с воал

Булките могат да носят аксесоари за коса на сватбите си. Булките изглеждат красиви и секси с големите аксесоари за коса като големи цветя с мрежест воал. Тази булка, показана на снимката по -долу, може също да носи мрежест воал и цветя като аксесоар за коса. Тя носи всички тези неща с много късата прическа.

Къси коси с воал

Сватбени прически за черни жени

Черните жени също могат да носят твърде модерни и секси прически за сватбите си. Техните булки също носят твърде красиви и красиви аксесоари за коса с изключително къси и естествени къдрави косми.

Сватбени прически за черни жени

Снимки на булчински прически

Ето още една много популярна и модерна къса прическа, носена от булките. Това момиче носи тази къса прическа с по -светъл тон на руса коса и с малко разхвърляна и вълнообразна прическа. Тя също носеше лента на аксесоар за коса.

Снимки на булчински прически

Красива къдрава прическа за булки

Тази булка носи красива къдрава прическа с твърде къса къдрава коса. По -тъмният тон на русата коса на цвета на косата придава повече красота на прическата на тази булка.

Красива къдрава прическа за булки

Къси руси прически за булки

Булките също изглеждат красиви и красиви в модерните къси и прости прически. Ето още един пример за красива булка, даден на снимка по -долу. Тя носи много къса прическа с по -светлия тон на русата коса. Тя изглежда невероятно в тази много къса прическа.

Къси руси прически за булки

Сладки прически за булки

Булки изглеждат сладки в много късите, лесни, прости и красиви прически. Тази булка изглежда сладко в простите и къси прически. Тя също носи приличен и много модерен аксесоар за коса с простата къса прическа. Светлите червеникави тонове на косата придават повече красота на това булчинска прическа.

Сладки прически за булки