През 2013 булките също носят къси и привлекателни прически с невероятни стилове. Тези къси и прости прически са лесни за работа и придават природа и стилен вид на булките. Сега булките също искат да носят нещо ново и модерно, затова изпробват къси прически с различни прически, за да изглеждат красиви. Примерите за красиви къси прически с невероятни стилове за булки са дадени по -долу:

Булките могат да носят цвете като аксесоар за коса с простата къса прическа. Тази булка също носи красиво цвете с лента за коса, което изглежда твърде невероятно и очарователно.

Цветя за сватбени къси прически

Източник

The булка на тази снимка носи пикси прическа със светлина руса цвят което е различно и лесно нещо за носене на булки.

Къси пикси сватбени прически

Източник

Тази азиатска булка изглежда сладко в проста къса прическа. Тя носи тази проста къса прическа със струен черен цвят на косата и с лека вълниста прическа.

Азиатска къса сватбена коса

Източник

Булките могат да носят аксесоари за коса като цветя, брошки, мрежа и т.н. с лесни и прости къси прически. В това булката носи мрежа, което е невероятно.

Булчински аксесоари за къса коса

Източник

Черни жени носят и различни видове аксесоари за коса, които изглеждат стилни и невероятни. На тази снимка булката носи твърде къса прическа, която изглежда различно.

Къси сватбени прически за черни жени

Източник

Булката на тази снимка има къса, вълнообразна и разхвърляна прическа с очарователен външен вид. Тя също носи красива лента за коса като аксесоар за коса.

Къси прически за булки-1

Източник

Тази булка има къса прическа и носи мъниста на главата си като аксесоари за коса, които са различни и уникални.

Къси прически за булки-2

Източник

На тази снимка булката носи твърде къса, вълнообразна прическа, която изглежда невероятно и стилно. Цветът на космите й е черен.

Къси прически за булки-3

Източник

Булките също изглеждат красиви с естествен и слаб цвят на косата. Тази булка също има къса и вълнообразна прическа с цвят на слаба коса, която изглежда красива и невероятна.

Къси прически за булки-4

Източник

Къдрави къси прически са в тенденция и за булките. Тази булка също носи къса, къдрава и вълнообразна прическа с естествения си рус цвят, който изглежда невероятно, а също така носи мрежа за коса като аксесоар за коса.

Къси прически за булки-5

Източник

Къси прически за булки-6

Източник

Къси прически за булки-7

Източник

Къси прически за булки-8

Източник

Къси прически за булки-9

Източник

Къси прически за булки-10

Източник

Къси прически за булки-11

Източник