На вашата сватба има много неща, които се комбинират заедно, за да изглеждате красиви и очарователни. Булката иска да изглежда най -добре на сватбата си и за това тя започва подготовката месеци преди сватбения си ден. Тя избира най -добрата рокля, място за сватбата си, най -добрата храна и най -добрите декорации. Една грешка може да съсипе цялата й сватба. Сред нещата, които трябва да направите, е косата й. Прическата й може да я накара да изглежда очарователна и ако не се поддържа правилно, тя ще изглежда катастрофа. Ето няколко къси булчински прически 2013, които можете да опитате през 2013 г..

Жените и момичетата с къдрава коса трябва да опитат птиче гнездо на сватбата си. Те ще изглеждат прилични и очарователни в него.

Къдрави сватбени прически за къса коса

Винтидж прическата също е добър избор за къса коса. Можете да го изпробвате във вашия голям ден, за да изглеждате уникални и красиви.

Винтидж сватбени прически за къса коса

Ако имате руса коса и не искате да отделяте много време за косата си, тогава можете да опитате къса прическа боб. Това е сладка прическа, която ще ви накара да изглеждате сладки.

Сватбени прически за къса руса коса

Вълнообразните косми не се поддържат лесно. Така че на сватбата си, ако не искате те да се объркат, можете да опитате модерно птиче гнездо на нея. Ще ви изглежда красиво.

Сватбени прически за къса вълнообразна коса

Ето снимките за някои модерни и елегантни къси сватбени прически, които можете да изпробвате на вашата сватба.

Снимки на къса сватбена коса

Цветята са най -добрият вариант за поддържане на косата. Можете да изберете цветя, които да комплиментират сватбената ви рокля, и след това да ги поставите на косата си.

Сватбени стилове на къса коса с цветя

Една от най -лесните и най -малко отнемащи време прическа е птиче гнездо. Можете лесно да го носите на големия си ден.

Лесни сватбени прически за къса коса

Ето няколко модерни и модерни къси прически, които можете да изпробвате на сватбата си. Тези прически ще ви помогнат да изглеждате страхотно през деня си.

Къси булчински прически

Ако искате да изглеждате допълнително модерна булка в деня на сватбата си, тогава можете да опитате прическата pixie. Ще изглеждате готино и модерно в него.

Сватбени прически Pixie нарязани

Ако искате да имате допълнително къса коса на сватбата си, тогава можете да опитате тази прическа. Това е модерна прическа, която определено ще ви накара да изглеждате бляскаво.

Много къси сватбени прически за жени

Къси булчински прически 2013

Къси булчински прически 2013-1

Къси булчински прически 2013-2

Къси булчински прически 2013-3

Къси булчински прически 2013-4

Къси булчински прически 2013-5

Къси булчински прически 2013-6

Къси булчински прически 2013-9

Къси булчински прически 2013-8

Къси булчински прически 2013-10

Къси булчински прически 2013-11

Къси булчински прически 2013-12

Къси булчински прически 2013-13

Къси булчински прически 2013-14

Къси булчински прически 2013-7