Сватба е едно от най -важните събития в живота на момичетата. В този ден тя трябва да изглежда перфектно. Нейната рокля, грим и аксесоари трябва да я направят красив. Освен всичко това, прическата й трябва да е перфектна. Ето галерията с някои снимки на сватбени прически за жени с къса коса:

Можете да носите нещо страхотно хапци с някои подобрения на вашата сватбена рокля. Но не забравяйте тези шапки да допълват вашата рокля и личност.

Къси булчински шапки

Жените, които искат да изглеждат като принцеса на сватбата си, могат да опитат диадема на късата си коса. Тиарата трябва да е малка и елегантна и да се опита да избягва тази на голямата диадема.

Сватбени стилове на къса коса с диадема

Ако имате вълнообразна къса коса, можете да опитате тази прическа. Това е елегантна прическа и ще ви накара да изглеждате прилично.

Сватбени прически за къса вълнообразна коса

Можете да опитате някои сладък търсите лента за глава на сватбената си рокля, за да изглеждате сладка и красива.

Сватбена прическа за къса коса с лента за глава

През 2013, можете да опитате тези сватбени прически да изглежда модерен. Това е елегантна прическа, която ще ви накара да изглеждате невероятно.

Къси сватбени прически 2013

източник

Една от най -добрите прически, които можете да изберете за сватбата си, е воал. Това е една от най -добрите и препоръчителни прически за булка.

Сватбени прически с къса коса с воал

източник

За тази прическа могат да отидат булки с много къси коси. Това ще им придаде елегантен вид.

Много къси сватбени прически за жени

Ако имате сватбена церемония на плаж, можете да опитате тази прическа. Това е готино и модерно.

Къси прически за плажна сватба

източник

Сватбените прически на плитка ви придават елегантен и зрял вид. И най -хубавото в тази прическа е, че не разваля косата ви.

Сватбени прически на плитка за къса коса

източник

Днешните булки са модерни и за тях трябва да се изберат модерни прически. Многослойните косми са сред онези модерни прически, които можете да опитате в деня на сватбата си.

Сватбена коса за многослойна коса