Попитайте всяка жена за любимия ден в живота й, тя може би ще каже, че това е нейната сватба. Жените обичат сватбите. Това е приказен момент за тях. Мечтата да прекарат остатъка от живота си с любим човек, който се празнува чрез грандиозен повод, настръхва за всички жени. Разбира се, подобен приказен повод би искал да ги накара да изглеждат като феи. С бялата булчинска рокля това вече е направено. Но това не е достатъчно. Те искат да бъдат в центъра на вниманието само в този конкретен ден. Те искат да изглеждат най -красивите сред всички останали, присъстващи на церемонията.

Те искат всичко да бъде перфектно на този ден; включително прическата им. В края на краищата косата е една от най -добрите черти за всяка жена. Къса коса изглежда страхотно с булчинската рокля. Ако скоро ще се ожените, ето някои от страхотните прически, които трябва да опитате, за да изглеждате още по -красиви.

Дългият боб е една от сладките прически, които можете да носите по специален повод. Дългият боб е подходяща дължина за мнозина. Не е твърде кратък и не е твърде дълъг. Това е прическа с перфектна дължина и добре оформя лицето ви. Той подчертава вашата красота и подчертава важните черти на лицето. Тъмно оцветената коса в контраст с бялата и буйна булчинска рокля е явен победител. Изборът на цвят трябва да е правилен, ако сте решили да оцветите косата си. Русо или кафяво върви перфектно с булчинската ви рокля. Това е прическа, която ще фокусира вниманието на всички върху вас.

Винтидж кройки са друг чудесен вариант в този красив ден. Една шикозна прическа е булчинска прическа pixie. Подобно на обикновеното пикси, винтидж сватбеното пикси също има къса коса отзад и дълга коса отпред. Косата отпред обаче трябва да бъде добре сресана настрани. Тя трябва да се разресва перфектно, за да изглежда хлъзгава. С воал отгоре, тази прическа е чудесна прическа за вашия ден. Не е нужно да се притеснявате, че косата ви също ще стане разхвърляна. Тъй като има малко коса, прическата ще бъде оформена и ще ви даде възможно най -добрия вид. Можете да се чувствате уверени и да вървите по пътеката, без да се притеснявате за косата си.

Друга страхотна винтидж прическа е реколта къдрав боб. Винтидж къдравият боб е една прическа, която повечето булки носеха през миналите години. Това не означава, че тази прическа е извън тенденцията. Всъщност днес тя е една от най -модерните и модерни прически, особено за сватби. Във винтидж къдравия боб бобовете се навиват с помощта на маша. Тази прическа рамкира лицето ви много добре. Кой не иска да изглежда по -добре на снимките в деня на сватбата си? Това просто ще го направи с неговия прост, но красив стил. Можете също така да навиете само краищата, за да придадете красив ефект на тази прическа.

Има много други разновидности на къса прическа, които можете да опитате от изображенията по -долу:

1-булска прическа за къса коса

Булчинска Hairtyle за къса коса, Сватбена коса Hairtyles Булчинска

2-сватбена коса за дълъг Боб

Сватбена коса за дълъг Боб, Булчинска коса Сватбени сватби

3-Vintage Pixie Style

Vintage Pixie Style, Сватбени прически Lucille

4-булчинска проста коса

Сватбена проста коса, коса къса сватба Хелън

5-Винтидж къдрав Боб

Винтидж къдрав Боб, булчински реколта Лили 50

6-

Сватбена коса Булчинско Updo

7-

Pixie Hair Wedding Short

8-

Hairtyles разхвърляна сватбена блондинка

9-

Hair Pixie Bridal Short

10-

Сватбена коса Даяна Hairtyles

11-

Сватбена коса Булчински индийски

12-

Булчинска коса Булки Сватба

13-

Прически за сватба за шаферки

14-

Сватбен гребен за коса за коса

15-

Булчински сватбени булки за коса

16-

Сватбена коса Булчинска глава

17-

Булчинска клетка с булчински бул

18-

Булчински сватбен гребен за коса

19-

Сватбена коса Natural Afro

20-

Сватбени прически за къдрава коса

21-

Pixie Hair Messy Tapered

22-

Булка Сватба Булчинска Коса

23-

Сватбена булчинска фотография Pixie