Сватбата е важен ден в живота на едно момиче. В този ден очите на всеки човек са насочени към нея, така че тя трябва да изглежда перфектно и най -красиво в този ден. Всяко момиче отделя време за вземане на решение за сватбената си рокля, но сега те също полагат специални грижи за тях сватбена прическа. Ето няколко модерни снимки за сватбена прическа, които можете да опитате в деня на сватбата си:

На сватбата си можете да опитате къса прическа pixie с някаква лента за коса върху тях. Определено ще ви даде приличен външен вид и сладък вид.

Естествена къса коса за сватбени прически

Източник

2013 е година на тенденция. Късите косъмчета са в тенденция, така че можете да опитате къси пикси коси със страничен бретон. Те ще ви подхождат и ще ви придадат елегантен вид.

Къса сватбена коса

Източник

Изключително късите коси с малко нагоре ще изглеждат перфектно за булки с овално лице.

Източник

Ако искате да опитате нещо различно, тогава трябва да отидете на половин подобрения. Поставете малко цвете върху тях.

Прически наполовина нагоре

Източник

Многослойна прическа с дължина до раменете ще ви изглежда елегантно и ще изглеждате красиво в нея.

Булчинска прическа за къса коса

Източник

Шикозни булчински прически са най -подходящи за младите момичета, които се женят в ранна възраст.

Източник

Прическата Pixie е в тенденция, така че ако булките могат да изберат прическата pixie, за да изглежда готина и модерна на вашата сватба.

Сватбени прически Pixie нарязани

Източник

Къдри къси прически изглеждат готини за момичетата и жените. Можете да придружите тази прическа с някои подобрения, за да изглежда по -красива.

Къси къдрави булчински прически

Източник

Ако искате да погледнете класическата булка, трябва да отидете на високия кок с някои аксесоари. Както ще видите, ще изглежда елегантно.

Източник

Главите изглеждат много красиви с къса коса. Така че можете да го носите на сватбената си рокля, за да подчертаете красотата си.

Източник