Дизайн на татуировки на линия от Хаим Мачлев

35-годишният татуист Хаим Мачлев започна да татуира само преди 4 години. В това, което може да се опише само като призвание, Хаим напусна живота си в Тел Авив за Берлин, за да задоволи копнежа си да създава изкуство с игла и мастило. Няколко кратки години по -късно неговите дизайни се превръщат в произведения на изкуството; се ползва от милиони и е подходящ за всеки музей на съвременното изкуство.

Работата на Хаим включва разнообразие от различни стилове, но неговите геометрични творения са това, което той е известен най -добре. Но това, което наистина е уникално в неговия стил, са свободно течащите дизайни, които рядко се ограничават до една или друга част от тялото. Някои дизайни обхващат цялата дължина на тялото на субекта, придавайки на произведението завършеност, която почти надхвърля бодиарта, какъвто го познаваме.

Повече информация: Instagram | Facebook | DotsToLines.com

„За мен изкуството е свързано с споделяне и създаване на нови стимули за сетивата на хората.“

Линейна медуза от Хаим Мачлев

Геометрична част с пълен гръб от Хаим Мачлев

“Нашето тяло не е симетрично и поставянето на симетричен дизайн върху несиметричен обект може в крайна сметка да изглежда като поставяне на стикер.”

LInework Tattoo на гърба от Хаим Мачлев

Панделки на крака от Хаим Мачлев

Разбрах доста бързо, че няма друг начин да се научиш да татуираш, след което наистина да се посветиш на него. Като всяка мечта, просто трябва да се бориш за нея, ако не се бориш за мечтите си, за какво ще се бориш? ”

от Хаим Мачлев

Геометрична татуировка на линия от Хаим Мачлев

Фронтална част от Хаим Мачлев

Част от цял ​​крак от Хаим Мачлев