Дизайнът на косата за мъже е всеки артистичен модел, изрязан върху къса или обръсната коса с помощта на инструменти за подстригване като машинки за подстригване и остриета на скалпел. Играейки с плътност и дебелина, няма ограничения за дизайна, който вие и вашият бръснар можете да създадете, за да изравните прическата си!

Независимо дали е съставен от прости линии или сложни шарки, обръснатите дизайни са един лесен начин да си направите собствена татуировка на косата! Освен това можете да получите такава на почти всички видове подстригване – ирокез, избледняване на ирокеза, подстригване, плитка, помпадур или четка назад – и все още изглежда невероятно готино. Това е отличен трик за добавяне на забавление към стара обикновена кройка.

Когато правите татуировка на обръсната коса, това, което трябва да бъде първо в списъка ви със задачи, е да намерите професионален бръснар, защото резултатът изцяло зависи от уменията и креативността на вашия бръснар..

За да ви помогнем да решите кой модел да получите при следващата си подстригване, разгледайте тези снимки на най -популярните дизайни за коса за мъже в момента.

Диамантен дизайн

Диамантен дизайнInstagram @airamcutz

Ето един забележителен диамантен дизайн на косата и да – гледате златна мина, приятелю! Избледняването на кожата също е модерно допълнение, за да заслепи външния ви вид.

Розов дизайн на косата

Дизайн на розова коса за мъжеInstagram @hairmastertanya

Дизайнът на розова коса е пълен със сложни детайли. За да се получи този стил, е необходим висококвалифициран бръснар. Опитът на този дизайн самостоятелно ще доведе само до голяма бъркотия и единственият вариант да го поставите ще бъде силно избледняване на кожата.

Птичи дизайн на мъжка коса

Птичи дизайн на мъжка косаInstagram @ultimate_barber

Птичият дизайн на мъжката коса изглежда най -добре с подрязване и тъмен оттенък на косата. Дизайнът е много сложен. Машинки за подстригване, тримери и самобръсначки с отворено острие се използват за постигане на този завършен стил. За поддържане на дизайна са необходими редовни пътувания до вашия бръснар. Можете да изберете да го отглеждате и да имате нещо различно следващия път.

Дизайн на косата с 3D ефект

Дизайн на косата с 3D ефект за мъжеInstagram @moohammad_hamze

Дизайнът на косата с 3D ефект е за мъже, които искат да направят артистично изявление. Това не е вашата обикновена прическа. Това трябва да се направи от професионален фризьор, специализиран в прави бръсначи и машинки за подстригване. Ефектът се постига чрез плътно използване на машинки за подстригване към скалпа, бавно избледняващи по дължина. След като това бъде постигнато, се използва права самобръсначка за гравиране на дизайна, като същевременно се вземат предвид моделите на растеж и плътността. В зависимост от скоростта на растеж, дизайнът ще трябва да бъде преработен след няколко седмици.

Бръснат дизайн на косата и брадата

Бръснат за коса и брада дизайн за мъжеInstagram @barbershop_kozir

Бръснатият на косата и брадата дизайн добавя фънки въртене към всеки стил на бръмчене. Косата трябва да бъде бръмчена, за да избръсне дизайнът. Това е забавна прическа за всяко случайно събитие.

Високият ключ

Високият ключInstagram @nazercuts

Освободете музиканта в себе си и уведомете целия свят, че можете да разтърсите трепереща коса, подобна на тази! Такива обръснати коси за мъже определено се въртят.

Татуировка за коса с череп

Татуировка на косата с черепInstagram @juniorthebarber15

Искате сложна и хипнотизираща татуировка на череп на косата си? Ето едно вдъхновение за вас. Дизайнът на подстригване за такива мъже винаги е начинаещ за парти.

Обръсната звезда на мъжка прическа

Обръсната звезда на мъжка прическаInstagram @haircrafterseastgate

Постигнете мечтите си за звездна светлина с този звезден модел на дизайн на косата на звездите! Достигането до звездите е изведено на съвсем ново ниво.

Коса коса Fade прическа с дизайн на осветление

Прическа за избледняване с конусен дизайн с дизайн на осветлениеInstagram @diogo_silvastudio

След като чисто конусовидно избледняване, някои ъглови линии на косата ви определено биха могли да ви откроят. Дизайнът на косата от светкавица отстрани на главата ви, свързващ се с веждите, ще ги засенчи всички!

Подрязване с паралелни линии

Подрязване с паралелни линииInstagram @abbas_ahmadifard

След като подстрижете косата си, острийте в някои линии, които стигат чак до тила ви за геометричен вид. Добавете повече обем към дългата коса отгоре, за да съответства по -добре на триъгълна форма на лицето.

Дизайн на части за коса

Дизайн на части за косаInstagram @r.braid

Прохладният дизайн на косата може да се съчетае и със стил на твърди части! Прическата се е превърнала в произведение на изкуството. Ето защо тези модели имитират и творческа линия и стил.

Уникален племенен модел

Уникален племенен моделInstagram @mikaelbarbeiroevolution

Тази мъжка прическа се отличава с уникални племенни отпечатъци и гръцки стикери. Какъв начин да изразите заземен, прост живот, но с всички усет и смелост.

Дизайнът на косата Zig-Zag

Дизайнът на косата Zig ZagInstagram @turbo_barber

Изпробвайте този зигзагообразен геометричен дизайн на косата за момчета за лошо подстригване.

Mohawk с готин дизайн

Mohawk с готин дизайнInstagram @metanastis_thescumbag

Освежете стила си, като скочите върху остър мохак с меки бръснати линии! Класическият ирокез, партньор с татуировка за коса, е толкова остър.

Модерна и ежедневна V линия

Модерна и ежедневна V линияInstagram @philippelusi.foxchapel

Простото казва много. Този геометричен v-line прави дава изявление на цялата коса коса.

Дизайнът на кръстната коса на средна избледняваща коса

Дизайнът на кръстната коса на средна избледняваща косаInstagram @hair.speaks.volumes

Ако се чувствате малко отегчени от нормалната си къса коса, ето дизайн на кръст на средата на избледняване, който си струва да опитате!

Високо избледняване и обръснат абстрактен дизайн

Високо избледняващ и обръснат абстрактен дизайн за момчетаInstagram @hairmastertanya

Високо избледняване и обръснат абстрактен дизайн е модерна кройка, при която гърбът и страните на главата са обръснати с шарка. Привлича вниманието, придава на косата креативност и изключителен стил.

Таня от Москва, Русия е бръснарят, създал тази конкретна татуировка за коса. Тя посочва: „Моделът е направен на дължина до 0,5 мм, нанесен с тример. Яснотата на такъв модел ще остане около няколко седмици. “

Цветен дизайн на косата

Дизайн на цветна коса за мъжеInstagram @angela_skullptures

Дизайнът на цветна коса е чудесен начин да подправите мъжките прически. Стилистката Анджела Янсен от Австралия използва мини машинките на Wahl Beret, за да издълбае дизайна.

Янсен обяснява: „Направих свободен метод за това изрязване. Това е много ласкателно за вашия профил, тъй като ще работи с естествената форма на главата и има повдигащ ефект. “

Дизайн на подстригване с пера за момчета

Дизайн на подстригване с пера за момчетаInstagram @cjcutmyhair

Този дизайн на косата е креативен клас. Изработен е от бръснаря Чарлз Джоунс от Vineland, NJ. Добавянето на избледняващи прически като тази татуировка на коса с пера е прост, но изключителен начин да промените външния си вид.

Това е готова за употреба прическа с дизайн на перо. Можете да използвате балсам за почистване или крем за къдрене, да изчеткате страните и да тръгнете.

„Това е дизайн, който пасва на всяко лице, форма на главата, личност или начин на живот“, обяснява Джоунс.

Творчески геометричен дизайн

Творчески геометричен дизайнInstagram @nikk.savvyskulls

Бръснатият геометричен дизайн на косата изглежда смел и е модерен!

Създадена от бръснаря Никол Баучер от Масачузетс, тази прическа включва множество техники, за да я направи единствена по рода си.

„Любимото ми нещо при тези разфасовки е, че ми позволява да изкажа свободно артистичния си талант и със сигурност е извън нормата. Това също е начин на бръснарска продажба, защото тези съкращения са извън средното “, заявява Баучер.